📋 BÀSQUET ALCÀSSER A 5️⃣4️⃣ – 5️⃣6️⃣ SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Primer quart de més a menys, on eixim a la pista connectats i amb uns bons primers atacs, provocant un primer parcial de 0-8. A partir d’ací els locals van entrant en partit i baixem la intensitat, tancant el quart amb un marcador igualat.

Al segon quart més del mateix. No aconseguim acabar de dominar el ritme de joc, ja que en defensa es treballa bé, però no aconseguim córrer la pista al contraatac. En canvi, en atac estàtic els locals eren molt forts i estaven molt ben posicionats, col·lapsant la zona davant cada penetració dels vallers.

A la represa del descans proposem un ritme alt de partit, sabent que som superiors en este aspecte, i aconseguim bones defenses i contraatacs però, en canvi, estem molt desencertats de cara a l’anella, arribant a perdonar 12 punts fàcils.

Entrem a l’últim quart amb igualtat màxima al marcador i el partit totalment fora de control. La pintura era un camp de guerra, amb els locals proposant un joc estàtic molt dur, sabent que tenien avantatge al joc interior.

Van passant els minuts sense que cap dels dos equips agafe més de 4 punts d’avantatge i arribem a l’últim minut empatats, on una vegada més els vallers juguen molt bé els últims segons i anoten en la penúltima jugada, tancant el partit amb una última bona defensa i emportar-nos una nova victòria.

En definitiva, una victòria important a una pista complicada que ens col·loca 3/1 a la part alta de la classificació. Seguim sumant que és el més important, però cal pegar un pas endavant en el treball diari als entrenaments. Si volem estar dalt sabem les coses que cal millorar, i ens queda molta feina per fer 🏀.

📋 SÈNIOR MASCULÍ 1ª ZONAL 4️⃣5️⃣ – 6️⃣6️⃣ N.B. ALZIRA GRANA 📋

Novament l’equip del C.B. Tavernes no va eixir com deuria al camp. Els va faltar intensitat en el joc, tant en atac com en defensa.

Sense fer un gran joc, l’equip visitant a poc a poc va distanciant-se al marcador. D’altra banda, i com és habitual en l’equip valler, tenim molt poca efectivitat en atac, on ens costa un món aconseguir cistelles en estàtic i el baix percentatge des de la línia de tirs lliures (6/25) fa que siga molt difícil competir als partits. A més, si la defensa no és intensa, finalment els nostres resultats acaben sent negatius.

No ens queda altra que seguir treballant per millorar tots aquests aspectes 🏀.

📋 SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 6️⃣5️⃣ – 3️⃣6️⃣ C.B. JORGE JUAN BLANCO 📋

Primer partit a casa en la nova categoria, on l’equip ha mostrat una bona versió en la majoria de l’encontre, amb un joc dinàmic en atac i molta intensitat i exigència darrere.

El conjunt valler ha eixit intens des del primer minut, intentant córrer i anotar cistelles fàcils, amb molta mobilitat en atac, buscant opcions d’1×1 en situacions d’avantatge i atacant el centre de la zona, propiciant així situacions de tir lliurades. Darrere només ens podem reclamar tancar millor el rebot defensiu i no concedir tants tirs lliures, que han suposat la majoria dels punts de l’equip alacantí. Aconseguim un 21-6 al primer quart i arribem al descans amb un 34-14 a l’electrònic.

A la segona part, i al tercer quart en particular, eixim amb menor capacitat de sofriment darrere, permetent triples lliurats i talls còmodes de l’equip visitant. Anem entrant en dinàmica, pujant les línies de press i arriscant als 2×1. Aconseguim furtar balons i fer alguna cistella fàcil, però la falta de mobilitat en atac iguala molt aquest període.

A l’eixida de l’últim quart, l’equip torna a eixir amb més dinamisme defensiu i bones rotacions defensives que ens permeten córrer i atacar en transició, sempre partint des del moviment sense baló i la verticalitat. Compartim la pilota i busquem esquenes de la defensa, tornant a sentir-nos còmodes i disfrutant del joc.

A la fi aconseguim un marcador de 65-36 per a gaudir amb el nostre públic d’una merescuda victòria enfront un equip que arribava invicte.

Com a nota negativa destaquem les lesions de Gala i Eva durant l’encontre. Esperem no siguen importants i puguen estar amb l’equip en la pròxima visita al líder de la categoria 🏀.

📋 JÚNIOR MASCULÍ 7️⃣4️⃣ – 3️⃣1️⃣ I.V.C.B. MALVARROSA 📋

El partit de hui, pels resultats de l’equip rival, ja semblava que anavar ser fàcil per l’equip local, i així ha sigut.

Al primer quart el Tavernes ha jugat seriosament, pressionant a tota pista, aconseguint un marcador de 27-6, deixant l’encontre quasi finiquitat.

El segon període comença de la mateixa manera pels vallers, que continuen tallant pilotes i anotant cistelles fàcils, aplegant al descans amb un clar 50-9.

Al tercer quart, l’equip de la Malvarrosa es col·loca en zona, fet que desconcerta un poc al conjunt grocinegre, provocant que ens coste més anotar i acabant el període amb un 67-24.

L’equip visitant continuava en zona i l’equip valler, ja relaxat en l’encontre, ha permés que els visitants convertiren cistelles fàcils, però la diferència al marcador ja era abultada.

Finalment, nova victòria amb un marcador de 74-31. Ara toca pensar en el pròxim duel. Hem de seguir treballant per traure una nova victòria 🏀.

📋 JÚNIOR FEMENÍ 7️⃣2️⃣ – 6️⃣0️⃣ C.B. IFACH CALPE 📋

Victòria treballada en un encontre molt diferent al de la setmana anterior, al qual ens ha costat molt entrar en partit.

El partit ha començat amb les visitants molt més ficades en el partit. Atacant millor i amb una bona activitat defensiva, desarbolaven el joc de les nostres i treien els primers avantatges (0-5 al minut 4). No obstant això, abans d’acabar el quart aconseguien remuntar i finalitzar igualades a 12 punts.

Al segon quart vegem una millor actitud en defensa, sobretot en els últims minuts, que permetia a les valleres agafar avantatge al marcador gràcies a les pilotes recuperades i als contraatacs, arribant amb 9 punts d’avantatge al descans, 34-25.

En tornar del descans l’actitud defensiva continuava millorant i permetent recuperar balons per a contraatacar amb certa assiduïtat. Tot i això, l’encert en el tir exterior de les visitants i la zona ficada per aquestes les mantenia dins del partit i impedia ampliar la diferència (52-43 al minut 30).

Ja en l’últim quart, continua la igualtat en el joc. Les de Calp continuaven molt encertades en el tir exterior i les nostres van començar a convertir algun triple, també no deixant que les visitants s’acostaren en el marcador i mantenint una còmoda distància d’uns 10 punts fins al final de l’encontre 🏀.

📋 C.B. PEGO 4️⃣4️⃣ – 4️⃣6️⃣ CADET MASCULÍ A 📋

Eixim a l’encontre adormits, sense actitud defensiva i sense ganes de córrer al contraatac. Presentem una pressió que portem treballant setmanes, que mai ix per culpa de les desconnexions d’un o altre jugador, i això permet a l’equip local acabar fàcil baix de l’anella.

Durant tota la primera part tan sols agafem 2 rebots, a diferència dels rivals, que n’aconsegueixen 14. Ahí està la diferència que ens fa arribar al descans per davall a l’electrònic.

A la represa del descans ajustem molt la defensa, comencem a traure bones accions defensives i tanquem molt millor el rebot, però de cara a l’anella els atacs són nuls i no efectuem jugades amb moviment de baló.

Finalment aconseguim una victòria molt apretada, i la conclusió és que estem jugant molt mal els partits. Açò ens acabarà passant factura si no canvien d’actitud. Tot es treballa als entrenaments. A seguir! 🏀

📋 C.B. SUECA 4️⃣3️⃣ – 6️⃣5️⃣ CADET MASCULÍ B 📋

Encontre on comencem un poc adormits i sense idees, tant en atac com en defensa, fet que provoca que l’equip local se’n vaja al marcador fins a 10 punt dalt (19-9) al final del primer quart.

Al segon període hi ha un canvi en la defensa, pressionant a tota pista i robant balons, fet que propicia que ens col·loquem per davant a l’electrònic al descans.

Al tercer quart es dóna un intercanvi de cistelles i comencem l’últim període 3 punts a favor per als vallers.

Eixim a l’últim quart com al segon, pressionant amb molta intensitat i movent la pilota. Això provoca que ens puguem anar al marcador fins a 29 punts, acabant l’encontre amb un avantatge de 22 punts a l’electrònic.

Molt content per l’actitud de tots els jugadors. A seguir igual! 🏀

📋 CADET FEMENÍ A 5️⃣4️⃣ – 5️⃣2️⃣ C.B. MARISTAS VALENCIA 📋

Victòria molt treballada la de les nostres en un partit molt complicat.

L’encontre ha començat amb les nostres xiques apàtiques en defensa, cosa que feia que les de la capital tragueren avantatge. Això unit a la la poca precisió en atac i la lentitud en la presa de decisions, no permetia a les valleres anotar amb comoditat.

Això ha sigut així fins la meitat del segon període, on les del C.B. Tavernes han començat a posar-se les piles i a retallar a poc a poc el marcador gràcies a atacs més fluids i a l’encert en el tir de mitja distància.

A la fi, victòria treballada després d’acabar remuntant un partit dur i complicat 🏀.

📋 CADET FEMENÍ B 5️⃣6️⃣ – 1️⃣9️⃣ C.D. ESCLAVAS 📋

Primer partit on el resultat sí que ens acompanya. Tot i haver jugat bé en els altres, ens faltava decidir els encontres al nostre favor.

De totes formes, no ha sigut fins la segona part, quan hem augmentat el ritme i acompanyats de bons moments de bàsquet, que ens donaren eixa diferència al marcador.

Abans no vam tindre eixa consistència. L’equip de València es mantenia al partit fins al descans, amb avantatges curts i sense eixa dinàmica de bon joc seguit.

Finalment ens hem posat les piles, ja apretant en defensa, recuperant moltes pilotes i no deixant jugar a les visitants.

Una vegada vam aconseguir estar més actives, el partit va ser plàcid i ens va permetre gaudir d’un bon joc col·lectiu, compartint la pilota i passant-ho bé en la pista.

Un bon esforç en defensa ha sigut la clau. Hem de créixer a partir d’ahí i adonar-nos de la seua importància. Enhorabona per la reacció i actitud que han mostrat totes les jugadores! 🏀

📋 INFANTIL MASCULÍ 1️⃣7️⃣ – 5️⃣7️⃣ BÀSQUET BELLREGUARD 📋

Partit dur on, des de l’inici, els jugadors de Bellreguard van imposar el seu ritme i físic. Per contra, poca actitud dels nostres, que es van veure abrumats per aquesta superioritat.

Conforme anaven passant els minuts, l’avantatge anava creixent. Sí que hem pogut competir en algun període, però la diferència del físic s’ha fet de notar a l’encontre.

Hem de seguir creixent des dels entrenaments i aplicar-ho el millor possible als partits 🏀.

📋 C.B. LUCENTUM ALICANTE 5️⃣9️⃣ – 2️⃣9️⃣ INFANTIL FEMENÍ A 📋

Hui el començament del partit ha estat molt més igualat que als anteriors encontres, sense perdre de vista l’equip local i jugant per moments prou ordenades.

Així ha sigut fins al cinquè quart, on ens hem posat a 12 punts.

Després hem tingut encert al triple, que ha sigut una constant des del principi, amb molt bon joc de les de casa que ha fet que la diferència fora la més gran al llarg de l’encontre.

De totes formes, nosaltres seguim millorant en alguns aspectes, intensitat, moviments i comunicació a la pista.

D’altra banda, ens costa no perdre pilotes i fer-ho més senzill en atac. Amb el temps ho aconseguirem! 🏀

📋 C.B.M. BENIFAIÓ – INFANTIL FEMENÍ B 📋

Encontre ajornat al divendres dia 3 de novembre ⌛.

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2012 5️⃣5️⃣ – 4️⃣8️⃣ DÉNIA BÀSQUET 13 📋

Partit molt igualat entre els, fins ara, 2 equips més forts del grup, que només s’ha decantat al nostre favor per la superioritat física dels nostres xiquets.

Hem eixit a jugar sense la concentració deguda i el període ha finalitzat amb un 2-4 que ja feia veure la igualtat dels 2 equips.

Al canvi de quart hem tornat a reincidir amb la necessitat de posar atenció en defensa i demanar el baló en atac, sense parar de moure’ns. El nostre nivell ha pujat des d’eixe moment i els resultats parcials han quedat 22-8, 30-23, 46-29 i 52-35.

Restava l’últim quart i el Dènia ha pujat la intensitat defensiva, dificultant el nostre joc i furtant molts balons. En eixos moments ens ha faltat una millor qualitat en els passes i moure amb criteri el baló, acabant el partit amb un 55-48 a l’electrònic.

Este encontre ens ha mostrat el camí a seguir per millorar, que intentarem transitar mitjançant el treball als entrenaments 🏀.

📋 C.B. SUECA 5️⃣1️⃣ – 1️⃣9️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2013 📋

Encontre on l’equip local va ser molt superior als nostres. Tot i això, els vallers ho van intentar tot, però ens queda molt de camí per recórrer i entrenar més. Cal seguir treballant i a poc a poc es veuran els resultats 🏀.

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2013 3️⃣5️⃣ – 6️⃣9️⃣ CAIXA POPULAR C.B. MISANA ALBERIC 📋

Primer partit de les nostres xiquetes de la temporada, on hi havia moltes jugadores que disputaven el seu primer partit.

El resultat és molt més ampli d’allò que s’ha vist a l’encontre, ja que els primers quatre períodes han estat molt igualats, aconseguint un resultat de 33-32 per a les nostres jugadores.

Als dos últims quarts, les nostres peguen una baixada i ja no defenen, i l’equip rivals ens va un parcial entre el cinqué i el sisé període de 2-37 a favor de les visitants.

Així i tot, content pel partit de totes les jugadores malgrat el resultat. A seguir treballant! 🏀

📋 C.S.A. CARCAIXENT 1️⃣9️⃣ – 5️⃣9️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2014 📋

Victòria dels nostres guerrers a Carcaixent, un un inici electritzant per part dels vallers, que imposaven el seu ritme sense donar lloc a cap resposta de l’equip rival.

Al tercer període ens oblidem de jugar en equip i de defendre, permetent que el conjunt local aconseguisca certa confiança a la tornada del descans.

A la represa, els de Tavernes tornen al ritme inicial, aconseguint tancar el marcador. A partir d’aquest moment, hem començat a introduir alguns aspectes que estem treballant als entrenaments.

Falta molt de camí per millorar, però així i tot, bona victòria dels guerrers. La setmana que ve ens espera Cullera a sa casa. A per totes! 🏀

📋 N.B. ALZIRA GRANA 2️⃣4️⃣ – 3️⃣4️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2015 📋

Partit igualat, on el C.B. Tavernes comencen dominant el primer parcial, per després ser els locals qui s’emporten el segon quart, igualant el marcador, després un tercer quart sense cap dominador.

La clau va ser el començament del segon temps, on l’equip de Tavernes aconseguiria una diferència al marcador suficientment considerable, que va ser definitiva per la consecució de la primera victòria dels Benjamins 2015.

Bons moments de joc, amb moments de millor col·locació defensiva, que van ser clau. També molta participació en el joc de la majoria dels xiquets i xiquetes, on fins i tot aconseguiren encistellar aquells i aquelles que no ho solen fer, o bé en poques ocasions.

Enhorabona a l’equip i a seguir creixent! 🏀

📋 C.B. LA FOGUERA CANALS 4️⃣0️⃣ – 2️⃣7️⃣ PREBENJAMÍ 📋

Primer partir del nostre Prebenjamí, on hem pogut veure ganes de córrer i de lluitar pels balons.

Al primer quart, l’equip rival ha donat un colp d’atenció als nostres i ha provocat que eixim més forts en els quarts següents, on hem pogut aguantar el ritme.

Comencem a millorar aspectes com el control del baló, les entrades a canasta i els passes entre els jugadors. Per contra, cal seguir entrenant especialment la defensa i el moviment per a rebre el baló.