📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 51 – 67 C.A. MONTEMAR 📋

Últim partit de la temporada contra un equip que ha posat més intensitat que els vallers des de l’inici de l’encontre.

El conjunt grocinegre en alguns moments del partit han pujat eixa intensitat defensiva i aconseguien retallar la diferència al marcador, però de nou els jugadors s’han relaxat i s’ha tornat a ampliar el marge a l’electrònic.

Ja en l’últim període, amb una diferència de 7 punts, l’equip de Tavernes es col·locava en una defensa zonal que se li ha atragantat al C.A. Montemar, però en atac no teníem massa encert i no aconseguíem anotar, fet que li donava més ales a l’equip visitant.

La pròxima setmana comença el Trofeu Federació per acabar la temporada amb la millor cara! 🏀

📋 CRÒNICA SAN PEDRO PASCUAL 64 – 38 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1Âş ZONAL 📋

Tanquem la temporada amb una derrota contra un equip molt superior, on en cap moment aconseguim competir al marcador.

A la primera part eixim adormits, sense cap intensitat en defensa i amb por en atac, fet que no ens permet aconseguir fluïdesa ofensiva. D’aqueta manera, els locals ho aprofiten castigant-nos amb contraatacs i agafant un avantatge ampli que ja no podrem recuperar.

A la segona part eixim molt mĂŠs concentrats, sense por a jugar de tu a tu, i amb aquesta dinĂ mica comencem a anotar punts i a defendre millor, arribant a agafar el ritme del partit i guanyant el tercer quart. En canvi, a l’Ăşltim quart, amb un gran encert al tir exterior els locals ens guanyen el quart, tancant ja el marcador.

En definitiva, tanquem una temporada difícil, però en la qual considere que els jugadors han millorat molt en alguns aspectes. Molt orgullós de la feina feta per ells i la implicació de cadascun! 🏀

📋 CRÒNICA C.B.C. QUART-MANISES 57 – 72 ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

Gran victòria l’aconseguida per les valleres a casa del Manises, en un partit frenètic des del minut 1, on les xiques finalment s’han imposat al marcador a base de ritme.

Hem tingut una primera part d’intercanvi de cistelles constants, però agafem un cert avantatge al marcador a l’inici. Tanmateix, les locals, amb el tir exterior, tornen a igualar el marcador.

Nosaltres aconseguim imposar un ritme alt al partit, provocant que les locals no estiguen còmodes i portant-les al lĂ­mit fĂ­sicament, però cara a l’anella no estem gens encertades, fallant moltes cistelles fĂ cils de baix, donant vida a les locals i arribant al marcador igualades.

A la segona part més del mateix ja que, gràcies a la imposició del nostre ritme i al sofriment de les local, aconseguim fer contraatacs i elaborar en atac estàtic, però perdonem moltes cistelles. D’aquesta manera, el desencert provoca que no aconseguim més avantatge al marcador, finalitzant el partit amb una renda de +15 per a la tornada 🏀.

📋 CRÒNICA ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 58 – 46 C.B.C. QUART-MANISES 📋

Nova victòria per a tancar els 1/4 de final de les nostres Sèniors, i ja en van 4/4 als Playoffs.

En línies generals, no vam tindre un bon partit i defensivament no vam aconseguir imposar el nostre ADN d’intensitat, el qual van saber aprofitar molt bé les visitant per a no perdre la cara al marcador en la tota la primera part.

A la segona part volem eixir molt mĂŠs intenses, no ens conformem amb passar a semifinals, volem fer un millor joc i una millor defensa, però no ixen les coses, ja que cometem errades baix de l’anella, als passes i a la presa de decisions, fets que provoquen que no aconseguim trencar el partit.

A l’Ăşltim quart seguim amb poca fluĂŻdesa ofensiva i molt blanetes en defensa, però les xiques no baixen mai els braços i a poc a poc van agafant marge al marcador, arribant al final del partit tancant una nova victòria.

En definitiva, anem a per les semifinals. Potser voldríem anar amb millor sensacions, fent un partidàs increïble, però no ha pogut ser. En canvi, hi ha un dit que descriu aquest equip, i per això confie tant amb elles, i Ês que els equips guanyadors, guanyen tant quan fan un bon partit com quan fan un partit roí, i mentres seguim defensant el nostre ADN de guerreres intenses que mai baixen els braços, sÊ que van a competir-ho absolutament TOT.

Afició, vos necessitem la setmana que ve per a les semifinals, vos esperem! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALMUSSAFES 55 – 48 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Encontre disputat de tu a tu per part dels dos equips. Tanmateix, l’equip valler s’ha adonat que pot competir contra equips del mateix nivell.

Una llàstima que per culpa d’algunes decisions arbitrals es perda un partit que, d’haver-se arbitrat de manera justa, estaríem parlant d’una altra victòria vallera.

Així i tot, content pel partit que han fet els de Tavernes i amb un sabor amarg pel resultat, però al final el joc és així i uns han de guanyar i altres han de perdre 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 50 – 43 ASTEL LOGISTIC B.S.G. 📋

Gran encontre dels vallers, clavats de principi a fi en el partit davant un gran equip.

Els locals han imposat el seu joc i fins al final han fet les jugades. TambÊ hem lluitat pel rebot i hem aconseguit generar un avantatge de set punts per a la tornada de la pròxima setmana.

L’equip ha sabut crear joc i imposar-se a un gran rival que ha donat molta guerra.

Seguim treballant per guanyar l’eliminatòria i aquesta tasca passa per anar a Alacant a seguir imposant el nostre 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 54 – 13 BÀSQUET EL VERGER 📋

Últim partit de la Lliga Regular on, des d’un inici, els vallers han imposat el seu ritme de velocitat i defensa, trencant així el partit.

La pròxima setmana comencen els creuaments de la categoria, que aniran lligats al Trofeu Federación en cistelles grans 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 42 – 2 ERCROS C.B. ALMUSSAFES 📋

Bon partit de les xiquetes que, abans del descans, ja havien aconseguit tancar l’acta.

Vam aprofitar per practicar els fonaments ofensius i defensius que estem treballant, i estem molt contents amb el resultat.

Aquesta setmana cal seguir entrenant al mĂ xim per aconseguir un bon resultat en el partit d’anada de 1/4 de final que jugarem la pròxima setmana.

A per totes! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 44 – 51 C.B. TAVERNES BENJAMÍ GROC 📋

Gran partit el disputat aquest matĂ­ al PavellĂł Carlos Pellicer, on ha hagut molta intensitat i lluita per part dels dos equips.

El Benjamí Negre ha eixit amb molt bona actitud i amb ràpids desplaçaments i contraatacs, aconseguint uns parcials de 7-14 i 2-9. A partir del tercer quart el Benjamí Groc ha pujat la intensitat defensiva i no hem pogut desplegar el nostre. En aquesta mateixa línia hem tingut moltes errades que han sigut aprofitades pel rival, perjudicant-nos amb parcials de 10-9, 11-5, 11-1 i 10-6.

En general s’ha vist una millora en la defensa, però encara queda molt per fer. Seguirem treballant per assolir les millores amb esforç als entrenaments 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ GROC 44 – 51 C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 📋

Partit on les valleres han eixit molt adormides i on l’equip rival, amb un bon encert des del triple i amb una bona defensa, se n’ha anat 18 punts dalt al marcador.

No obstant això, a la segona part totes les xiquetes han tingut un canvi d’actitud i hem anat retallant a poc a poc la diferència.

Finalment encara hem pogut aconseguir la victòria, però allò més important és el canvi d’actitud que han tingut les valleres. Caldria matindre eixa actitud durant els 40 minuts d’encontre.

Felicitar també a tots els jugadors de l’equip d’Arturo, que han fet un partidàs! 🏀