📋 C.B. LA FONT D’EN CARRÒS 5️⃣1️⃣ – 8️⃣1️⃣ SÈNIOR MASCULÍ 1ª ZONAL 📋

Partit dominat de principi a la fi per l’equip del C.B. Tavernes.

Malgrat el resultat, l’equip valler no ha fet un bon partit, però s’ha pogut veure la superioritat en tots els aspectes del joc, tot i que no acababa de trencar el partit.

Ha sigut ja en el segon temps on l’equip valler ha apretat en defensa asfixiant als locals, que no aconseguien passar quasi del mig camp i ha sigut ahí on realment s’ha decidit el partit a favor del conjunt grocinegre.

A partir d’aquest moment relaxació, aguantant el resultat fins el final de l’encontre 🏀.

📋 U.P.B. GANDIA 3️⃣8️⃣ – 6️⃣9️⃣ JÚNIOR MASCULÍ 📋

Encontre que el Tavernes comença en mode off, deixant jugar molt tranquil al Gandia i anotant fàcilment, fet que a nosaltres ens costava un món, anotant tan sols 10 punts enfront els 16 locals.

Al segon període la cosa canvia i ens passem al mode on, amb les piles canviades i a tota màquina, pressió a tota pista sense deixar respirar al rival, la qual cosa provocava que a poc a poc el Tavernes anara augmentant la diferència al marcador i asfixiara defensivament l’equip local.

Finalment, ens emportem la victòria a casa, que era allò important. Ara cal seguir pel mateix camí! 🏀

📋 N.B. PATERNA 5️⃣4️⃣ – 5️⃣0️⃣ JÚNIOR FEMENÍ 📋

Bon partit de les nostres xiques a pesar de les nombroses baixes.

Tot i haver dominat el marcador durant tot l’encontre i haver ben un bon joc coral, la feblesa al rebot defensiu ha sigut la clau que ha permés a les xiques de Paterna donar-li la volta al marcador i endur-se la victòria 🏀.

📋 XERACO BÀSQUET CLUB 3️⃣1️⃣ – 4️⃣3️⃣ CADET MASCULÍ 2009 📋

Primer encontre del Trofeu Federació i primera victòria en un partit on ens costa molt entrar, ja que sols calfem durant 10 minuts i això provoca que isquem a pista gelats i mig adormits.

A poc a poc anem aconseguint pujar la intensitat i encadenant algunes bones jugades, però seguim sense trobar el nostre millor joc que havíem aconseguit mantenir durant quasi tota la temporada.

Destacar d’aquest encontre la defensa de tots els jugadors durant tota la segona part.

A seguir entrenant i a veure si aconseguim tornar a fer bons entrenaments i mantenir la progressió que teníem fins ara! 🏀

📋 E.E.M. PEDREGUER 3️⃣5️⃣ – 4️⃣3️⃣ CADET FEMENÍ 2009 📋

Bona rivalitat entre ambdós equips, amb dos partits intensos, molt igualats i amb alternances al marcador, sense massa diferències entre un i altre.

El Pedreguer ens ha requerit disputar un encontre seriós i així ha sigut. Hem estat molt centrades al llarg dels 40 minuts, fent un bon inici que ens donava seguretat, i també hem tingut la possibilitat de corregir aspectes del dia anterior en atac. A més a més, hem tingut menys pèrdues i més encert des del tir exterior.

Gràcies a la seua defensa, el Pedreguer aconseguia avançar, però cap dels dos equips feia grans parcials. De fet, al descans seguíem empatades.

No ha sigut fins als dos últims períodes on hem tingut més paciència en atac junt amb cistelles claus amb què obrim algunes diferències i que ens permeten gaudir d’un final més còmode del que ens esperàvem.

En aquest segon encontre, el treball en equip en defensa (amb gran sacrifici i esforç) junt amb el tir exterior en diversos moments, han sigut decisius per avançar en l’eliminatòria.

A seguir amb la mateixa il·lusió i gaudint de l’experiència! 🏀

📋 CADET FEMENÍ 2009 4️⃣1️⃣ – 3️⃣5️⃣ E.E.M. PEDREGUER 📋

Una muntanya russa, alternant bones sensacions unes i altres.

Ens hem sobreposat al millor inici de les visitants i a la primera part hem aconseguit tindre bons moments, dominant al marcador col·locant-nos fins 15 punts dalt.

Després ens ha faltat energia, i la gran defensa de les xiques de Pedreguer ens deixava poques opcions per fer cistella, igualant-se d’aquesta manera el marcador.

Així hem arribat als últims minuts, on cap dels dos feia el seu millor joc, amb nervis i imprecisions.

Al final tenim un lleuger marge, però millor no pensar en ell i fer altre bon partit 🏀.

📋 C.B. ALCÀSSER 7️⃣9️⃣ – 6️⃣4️⃣ INFANTIL MASCULÍ 📋

Encontre molt parell tot i la diferència final.

Ha sigut un partit on tots dos equips podrien haver-se emportat la victòria, fins l’últim període, on els locals han estat més encertats, i ací resideix la diferència al marcador.

Encontre amb molta velocitat, on la defensa no estava en joc en bastants moments i on les pèrdues han decantat la victòria per a l’Alcàsser 🏀.

📋 U.P.B. GANDIA – INFANTIL FEMENÍ 2010-11 📋

🚫 Partit no disputat 🚫

📋 E.E.M. BÀSQUET EL VERGER 4️⃣7️⃣ – 6️⃣0️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2012 📋

Partit molt irregular dels nostres xiquets, on fins el cinqué període no hem sigut capaços de decantar definitivament el marcador a favor nostra, després de tindre moltes dificultats per superar la defensa zonal plantejada per l’equip local durant tot l’encontre.

Eixim a pista adormits en defensa, en atac abusem del bot i a penes hi ha moviment per propicia línies de passe.

Demanem temps mort i millor, però el període acaba amb un parcial d’11-6.

Al segon quart continuem amb la millora del joc, amb una millor defensa i més moviment, acabant amb un 20-21 a l’electrònic.

Els 2 períodes següents són igualats i tornem a prendre massa decisions individualistes, faltant joc col·lectiu i despistant-nos per les lesions de 2 dels nostres jugadors (40-33).

Al cinqué període optem per un quintet més físic, amb capacitat d’ofegar l’eixida del rival. Ho aconseguim i, amb moltes cistelles fàcils, fem un parcial de 5-21 que és definitiu.

En resum, partit per aprendre a moure’s, a passar més la pilota i a que sempre cal pressionar en defensa 🏀.

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2012 7️⃣5️⃣ – 6️⃣4️⃣ C.B. PAIDOS DÉNIA 📋

Victòria en la tornada dels 1/4 de final dels Playoffs.

Per tal de donar-li la volta al resultat anterior, del partit d’anada dels 1/4 de final, havíem d’eixir des del primer minut amb moltíssima intensitat, i així ha sigut.

Tanmateix, al segon quart ens hem relaxat i les visitants han aconseguit igualar el marcador. A partir d’ací ha sigut un partit molt igualat, amb intercanvi de cistelles d’ambdós equips i amb un marcador que no s’ha decidit fins l’últim període.

Aquest el comencem empatades, però les nostres, jugant amb una major intensitat que el rival, fent una millor defensa i aprofitant cada atac, han aconseguit guanyar i, a més a més, obtindre el passe a les Semifinals dels Playoffs.

Molt contentes de totes les jugadores i de veure com lluiten fins el final, així com d’estar gaudint d’aquesta experiència amb les nostres lleonetes! 🏀

📋 C.S.A CARCAIXENT NEGRE 3️⃣4️⃣ – 4️⃣2️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2012 📋

Encontre on els vallers comencen nerviosos, fet que aprofiten els de Carcaixent durant tota la primera part, on imposen el seu joc. Tanmateix, una xicoteta reacció en el quart període abans del descans deixa el marcador 4 punts baix per als de Tavernes.

Una vegada en el cinqué quart, els vallers es posen el mono de treball i comencen a jugar més còmodes i tranquils, fet que ens permet agafar una renda de 8 punts per al partit de tornada 🏀.

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2014 5️⃣2️⃣ – 4️⃣3️⃣ C.S.A. CARCAIXENT NEGRE 📋

Partit amb la mateixa història que el del dia anterior, el d’anada, on el conjunt de Carcaixent comença dominant.

No és fins el cinqué període on els vallers reaccionen per començar a fer un joc més coral i emportar-se de nou la victòria i, amb ella, l’eliminatòria i el passe a 1/4 de final dels Playoffs 🏀.

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2015 2️⃣4️⃣ – 1️⃣9️⃣ C.B.M. BENIFAIÓ 📋

No han fet un bon partit hui els nostres xiquets i xiquetes. Des de l’inici han eixit molt adormits i els ha costat molt aconseguir la primera cistella.

D’altra banda, l’equip de Benifaió ha eixit molt més concentrats, fet que provoca que el partit estiga molt igualat, fins els xiulit final.

Tan sols un cinqué període on el C.B. Tavernes aconsegueix estar més encertat de cara a la cistella, però sobretot millor en defensa, provoca que aconseguim col·locar-nos per davant al marcador.

Tot i que arribem a l’últim minut de l’encontre tan sols 1 punt dalt al marcador, un últim tir en l’últim segon justifica el resultat final 🏀.