📋 CRÒNICA C.B. PRAGA QUART 86 – 83 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Primer encontre del Trofeu FBCV per al Sènior Autonòmic, on l’equip va tindre la possibilitat d’emportar-se el triomf, però es va escapar per alguns detalls.

El partit comença amb l’equip local anotant amb facilitat des de la línia de 3 punts, fet que els dóna un avantatge de 9 punts. Per la seua banda, els vallers comencen a pujar la intensitat i a moure la pilota, eixint alliberats per a llançar i encertar també des de la línia de 3, retallant així l’avantatge. Al primer parcial s’aconsegueix un 25-22 a favor dels locals.

El segon període continua com el primer, amb l’equip local fent el seu joc, basat sobretot en el llançament exterior. En aquest quart l’equip rival no està tan encertat i això provoca que el de Tavernes vagen retallant el marcador fins al final del període, acabant amb una diferència de 9 punts a favor dels de Quart.

Al començar el tercer temps, l’equip visitant puja la intensitat defensiva i aconsegueix acostar-se fins als 7 punts, forçant els locals a que demanen un temps mort. A l’acabar el període, l’avantatge baixa als 3 punts, encara a favor dels locals.

A l’últim període els visitants tornen a pressionar en defensa y, gràcie a la velocitat, es col·loquen per davant a l’electrònic, però l’equip local, molt encertat des de la línea del triple, torna a pujar el bon percentatge i imposa una bretxa que provoca errades en els passes i males decisions dels vallers. Tot açò provoca que al final se’ns escape el partit 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 35 – 75 MAXCOLCHÓN N.B. ALZIRA 📋

Derrota dura dels vallers en un partit dominat per els visitants de principi a fi.

Partit complicat el d’aquesta setmana amb algunes baixes per al trofeu. L’equip es queda sense els seus millors jugadors, però la resta intenta pegar un pas avant i aportar un poc mĂŠs. AixĂ­ i tot, amb un equip molt superior, l’Alzira poc va deixar fer als vallers.

A la primera part eixim al partit centrats, movent la pilota i buscant les millors opcions, però en defensa estem poc intensos, permetent moltes cistelles fàcils al rival i cedint-los fins a 56 punts al descans.

A la represa del descans, ja amb un marcador molt desfavorable, comencem a estar cansats, però els jugadors no baixen els braços i intenten lluitar cada pilota, aconseguint lluitar l’Ăşltim quart i no perdre-li la cara al partit.

En definitiva, aquests partits sĂłn per a disfrutar del bĂ squet, passar-ho bĂŠ en la pista i intentar coses que durant la temporada no s’han pogut provar. AixĂ­ permetem que cada jugador puga provar i pegar un pas endavant 🏀.

📋 CRÒNICA ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 38 – 30 S.D. EL PILAR B 📋

Nova victòria del nostre Sènior Femení en aquests Playoffs, amb un autèntic partidàs que ja permet sumar-ne 5 de 5.

Eixim al partit molt concentrades, sent conscients de l’equip que tenim davant nostra, un equip molt defensiu, amb un bon ritme de joc i que sap massa bé al que juguen. En resum, no anaven a ficar-nos-ho gens fàcil.

Al primer quart es dĂłna un intercanvi de cistelles amb un ritme frenètic per part dels dos equips, on tan sols el domini en el rebot ofensiu de l’equip visitant decanta la balança cap a elles.

Al segon quart mÊs del mateix, i amb bones defenses i contraatacs aconseguim ficar-nos al davant al marcador, però sempre amb distàncies mínimes.

A la represa del descans pugem la intensitat i el ritme del partit de nou, on trobem alguns punts dèbils de les visitants i ens col·loquem al marcador amb un +6 d’avantatge, però amb el rebot ofensiu les rivals aconsegueixen tornar al partit, entrant als últims 10 minuts amb el marcador igualat.

A l’Ăşltim quart es desplega una oda a la defensa per part dels dos equips, i vegem molt bones defenses a les dos cistelles que fan molt difĂ­cil l’anotaciĂł.

Ens costava molt agafar fluïdesa ofensiva i generar avantatges, però a poc a poc aconseguim trencar la defensa movent la pilota i anotant els tirs lliures en els moments importants, arribant al +8 final al marcador.

En definitiva, l’eliminatòria se’n va a València amb un +8 al nostre favor. Ens queden 40 minuts per davant de guerra i sofriment per passar a la tan esperada gran final.

Afició, vos necessitem més que mai i sabem que aneu a estar ahí. Necessitem a la sexta jugadora en pista el pròxim diumenge. És moment de fer història al bàsquet femení en el club! Tots a una, anem a per elles! 🏀

📋 CRÒNICA ALEPSA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 64 – 48 C.S.A. CARCAIXENT 📋

Bona victòria al primer partit del Trofeu FBCV de les nostres jugadores, dominant el partit de principi a fi.

A la primera part agafem distĂ ncia al marcador amb bones defenses i, una vegada aconseguim dominar el ritme del partit, comencen a efectuar cistelles fĂ cils al contraatac.

A la segona part, l’equip visitant fa ajustos en defensa i puja el nivell fĂ­sic, però aconseguim que no ens intimiden, movent la pilota amb molta fluĂŻdesa, sempre buscant la companya que estĂ  sola i, amb el bon encert en el tir exterior, ens distanciem mĂŠs al marcador, tancant un partit molt complet.

Destacar la gran aportaciĂł de les JĂşniors, que han fet un gran partit tant en defensa com en atac, aportant frescor a l’equip i un molt bon ritme de joc 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA 52 – 44 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Partit molt diferent el jugat pel Tavernes hui a l’últim enfrontament de la Lliga.

Hui els vallers han estat molt actius en defensa i sense tindre pressa a l’hora d’atacar la cistella contrĂ ria.

Per contra, la pressió a tota pista de l’Oliva provoca que ens precipitem en els passes i que l’equip local acabe fàcilment de cara a la cistella. Tanmateix, aquesta vegada no baixem els braços i seguim lluitant fins els final.

En resum, l’equip ha tingut molt bones sensacions. Una llàstima que apleguen tard, però sempre hem de mirar allò positiu i hui els vallers han demostrat que si posen ganes, actitud i juguen en equip, poden plantar cara a qualsevol rival que es pose per davant. Hui un 10 per a tot l’equip! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS 34 – 94 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Victòria molt còmoda de les nostres Júniors en el primer partit del Trofeu FBCV amb poc de ritme.

El partit va començar amb les nostres poc concentrades en els primers minuts, però a poc a poc es van centrar i van començar a pressionar un poc en defensa, circulant la pilota en atac, aconseguint recuperar balons i encistellant amb facilitat fins al final de l’encontre 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA 26 – 58 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 📋

Partit sense molta història, dominant el marcador des de l’inici.

Una bona pressiĂł des de dalt ens dĂłna opcions a furtar pilotes fĂ cils i a cĂłrrer molts contraatacs, aconseguint cistelles fĂ cils.

A més a més, la defensa darrere ha sigut prou fluixa, amb nombroses desconnexions a l’hora d’ajudar als companys en certs moments, però aquest resultat ens ha servit per treballar certs aspectes defensius i sobretot ofensius, amb un bon joc estàtic. Cal seguir treballant fins el final! 🏀

📋 CRÒNICA ASTEL LOGISTIC B.S.G. 51 – 49 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 📋

Partit d’infart on el C.B. Tavernes ix molt connectat al partit, dominant tant en defensa com en atac.

Al primer i segon perĂ­odes aconseguim fer bons parcials, arribant al descans amb un avantatge de +17 punts a favor nostre.

A la segona part la història canvia completament. Els locals han de respondre per tindre alguna possibilitat i així ho fan.

Al tercer i últim quarts, la precipitació del final del partit de l’anada torna a aparéixer. Això unit a l’encert dels locals provoca que vagen apropant-se al marcador. En els moments finals i després de demanar diversos temps morts, l’equip entén que cal baixar el ritme per tal que el rellotge córrega més ràpid i s’esgote finalment el temps, tot i que els visitants li han donat la volta al marcador, emportant-se una nova victòria.

La bona feina en l’anada a casa fa que tinguem +7 punts de marge, que són els que ens donen el passe a les Semifinals d’aquests Playoffs. Cal seguir treballant, ja que sabem que no ens regalaran res, però hem de seguir esforçant-nos en aquesta lluita! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA 52 – 12 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Bon partit de les nostres xiquetes, malgrat la sensaciĂł que puga donar el resultat final.

El partit ha començat amb les locals encistellant molt fĂ cilment, amb bons percentatges malgrat no tirar quasi mai a soles, i amb una defensa amb una gran pressiĂł que intentava posar en problemes a les nostres. Tot i això, la pressiĂł rival ha tingut poc resultat, ja que les valleres arribaven amb certa facilitat al camp d’atac. NomĂŠs el poc encert de les nostres impedia estar mĂŠs a prop en el marcador. AixĂ­ ha sigut el durant els dos primers quarts.

Ja en el tercer quart les nostres han millorat l’encert i les d’Oliva han baixat el seu, cosa que ha provocat que el marcador d’aquest perĂ­ode fora favorable a les de Tavernes per 2-7.

En tornar del descans les nostres han desconnectat i han començat a perdre molts balons que acabaven en cistella fàcil local (19-2 en aquest quart), que ha sigut clau per tancar marcador.

Durant la resta de l’encontre s’han tornat a fer bé les coses i les valleres han sabut eixir bé de la pressió, però sempre amb menys encert que les locals.

A la fi, derrota en el primer partit del Trofeu FBCV davant un equip superior, però on s’ha vist l’evoluciĂł de principi de temporada fins ara 🏀.

📋 CRÒNICA XERACO BÀSQUET CLUB 36 – 38 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 📋

Encontre on comencem seriosos en defensa i correm al contraatac, fet que provoca que ens puguem distanciar al marcador fins agafar un avantatge de +10 punts. Aconseguim aguantar el partit defenent, però en atac no ens ixen les jugades que proposem i l’equip rival ens remuna un poc, col·locant-se a 4 punts.

Després tornem a reforçar la faceta ofensiva i agafem un avantatge de +8 punts a falta d’1 minut pel xiulit final, moment on l’equip rival ens fa un parcial de 6-0, col·locant-se a 2 punts.

Finalment tenen un tir per guanyar el partit però l’erren. Molt bon treball a tot l’equip i seguim treballant! 🏀

📋 CRÒNICA CASA OLIVER N.B. ALZIRA 2 – 0 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋

Una sèrie de baixes al llarg de la setmana ens fa acudir a l’encontre amb tan sols 7 jugadores, ja donant per guanyat el partit a les locals.

Tot i això, amb les baixes i sabent que es perdria, hem fet bon un bon partit, dominant al primer quart grĂ cies a l’atac fĂ cil i al bon percentatge d’encert.

A partir d’eixe moment ens compliquem massa atacant, sense paciència ni ordre. Les locals trauen profit i ens igualen, cosa que es mantĂŠ fins als Ăşltims quarts amb moments bons d’unes i altres.

Als darrers 5 minuts hem sabut defendre molt millor i, tot i no fer grans atacs, han aparegut detalls col¡lectius interessants que ens permeten almenys guanyat el partit amb un marcador de 29 -33, tot i que no tinga validesa de forma oficial.

Agrair l’esforç i el fet de mostrar eixes ganes malgrat els contratemps 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES 74 – 66 XENET C.B. CULLERA 📋

Primer partit d’octaus amb una victòria molt sofrida.

L’encontre començava amb l’equip de Cullera mostrant una gran intensitat en atac i amb molt bon tir exterior, aspectes que els donava el primer avantatge al marcador. Per la seua banda, els nostres xics ixen molt nerviosos al partit, amb nombroses errades en les decisions que anaven prenent-se.

Durant el segon perĂ­ode es mostra una major intensitat defensiva que permetia frenar un poc els jugadors de Cullera, i semblava que els nostres posaven moltes ganes.

Al tercer quart es continuava amb la mateixa intensitat defensiva, però el partit ja anava a ratxes per a ambdós equips, arribant al descans amb un avantatge mínim, 32-34.

Després del descans els xiquets continuen lluitant per emportar-se el partit, però ja a la segona part l’equip valler comença a traure el seu joc vistós que anava demostrant al llarg de l’any, el de córrer, passar-se la pilota i ser generosos amb els companys, aprofitant també les poques errades del Cullera.

Al cinqué i sisé període els 2 equips continuen amb la seua lluita demostrant que qualsevol dels dos podria guanyar, però finalment la primera victòria se l’emporta l’equip valler.

Ens vegem el diumenge en la tornada d’octaus de final a Cullera! 🏀

📋 CRÒNICA XENET C.B. CULLERA 56 – 44 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Tornada del partit d’octaus en un partit molt intens disputat a Cullera, on l’equip local imposa el seu ritme de joc i on, des d’un principi, els locals han anat per davant al marcador.

Els nostres Alevins han continuat molt nerviosos al partit i això s’ha reflectit en un joc sense poder córrer, que és una de les nostres millors armes. Al final de la primera part el marcador reflecteix un avantatge per als vallers de 6 punts.

La segona part ja començava amb els nervis a flor de pell i el Cullera s’aprofitava de les desconnexions defensives dels locals, retallant l’avantatge i col·locant-se per davant al marcador, aconseguint finalment una diferència de +15 punts.

En el sisé període del partit les forces ja afluixaven i els dos equips entraven en una roda d’anotación en l’anella rival que afavoria al Cullera fins el xiulit final del partit, aconseguint finalment un avantatge de +12 punts que provocava que foren ells qui passaren a la següent ronda dels Playoffs, deixant l’equip valler fora d’aquesta.

Els dos equips han demostrat durant el cap de setmana que són uns lluitadors i que qualsevol dels dos equips podia passar l’eliminatòria.

L’equip valler continua amb la seua progressió i cada dia va donant passos cap endavant. Ara cal centrar-se al Trofeu FBCV en cistelles grans. A competir i a disfrutar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. PICKEN CLARET AZUL 31 – 58 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

PartidĂ s de les xiquetes en un camp molt difĂ­cil i amb la pressiĂł de jugar uns quarts de final per primera vegada.

Hem eixit molt intenses, ben col¡locades i fent una grandíssima defensa. El parcial de 0-12 ho diu tot.

El segon quart ha estat mĂŠs competit i el Picken Claret l’acaba guanyant 4-5.

La resta de quarts tambĂŠ han estat molt igualats, fins que ha arribat el sisĂŠ quart, on hem trencat totalment l’equip contrari.

Ha sigut un gran esforç físic de totes les xiquetes, que sabien de la dificultat de jugar contra un equip amb molt de físic i qualitat tècnica.

Tenim un avantatge de +27 punts per al partit de tornada, però no donem l’eliminatòria per tancada i anirem a per totes en el partit que jugarem a Tavernes.

Esperem el recolzament de tota la gran família del Club, per portar a les lleones a les semifinals. Enhorabona, xiquetes! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS – CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 📋

🚫 Partit no disputat 🚫

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 38 – 49 C.B. ALGINET 📋

Pas enrere al partit de hui, on ha faltat esforç en defensa i solidaritat en atac. Els xiquets han estat despistats en defensa i en molts moments han fet el balanç defensiu caminant o sense donar-ho tot.

En atac ha faltat buscar més a sovint al company amb millor posició i moure amb més velocitat el baló. Tot i que hem aconseguit parcials de 4-6, 7-2, 9-12 i 4-2 fins al cinqué quart, un parcial de 2-16 de l’Alginet no ens ha permés remuntar.

Caldrà reforçar el treball per millorar els aspectes negatius 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. ALGEMESÍ – CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 📋

⏳ Partit ajornat ⏳

📋 CRÒNICA C.B. ALGEMESÍ 31 – 21 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 📋

Partit on les errades defensives ens han costat una derrota enfront un equip prou igualat al nostre.

Aquetes errades provoquen que l’equip contrari es pose per davant al marcador. Tanmateix, a poc a poc aconseguim corregir els errors i col¡locar-nos per davant amb passes i cistelles fĂ cils.