📋 CRÒNICA BAÑO ORBEZA ENGUERA BASKET 61 – 67 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Partit travat el jugat pel C.B. Tavernes, que en cap moment s’ha trobat còmode a la pista i que, finalment, ha aconseguit traure el resultat en un encontre que els dona de manera matemĂ tica la continuĂŻtat en la categoria.

No va començar bĂŠ el conjunt grocinegre, ja que el primer temps va estar dominat per l’equip local, que grĂ cies a un major percentatge d’encert, va aconseguir fins i tot obtindre una diferència de 15 punts al seu favor. A mĂŠs a mĂŠs, una xicoteta reacciĂł dels de Tavernes va provocar que eixa diferència baixara a nomĂŠs 3 punts a l’arribar al descans.

En la represa de l’encontre, els valler, encara que continuaven sense fer un gran joc, van aconseguir col¡locar-se al capdavant al marcador i, des d’eixe moment, tot i que sempre en distĂ ncies curtes, ja no va permetre que l’equip local tornara a dominar a l’electrònic, aconseguint una bona victòria que els dona tranquil¡litat per al que resta de lliga.

Enhorabona a tot l’equip per una més que bona temporada! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 48 – 44 C.B. OLIVA MOMPÓ ÒPTICA 📋

Victòria dels nostres Seniors mÊs que sofrida en un partit a ràfegues on semblava que teníem el partit controlat, però els visitants en cap moment han deixat de creure i el marcador ha estat apretat fins el final.

Al primer quart els vallers han caigut en la precipitaciĂł. EstĂ vem jugant bĂŠ en pista i amb un bon ritme, però errant les cistelles baix de l’anella i amb certa imprecisiĂł en els pases. TambĂŠ hem tingut moltes pèrdues pels nervis, la qual cosa fa que no aconseguim agafar avantatge al marcador.

Al segon quart més del mateix. Deixem els visitants 8 minuts sense anotar, però en atac no aconseguim rodar bé el baló i aprofitar les oportunitats d’anotar, portant el partit a un marcador baix i perdent una oportunitat d’or per dominar el marcador. D’aquesta manera arribem al descans tan sols 4 punts dalt.

A la represa del descans per fi els locals aconsegueixen anotar i, amb dos triples i bons contraatacs, aconseguim col¡locar-nos fins a 17 punts dalt al marcador.

A l’Ăşltim quart els visitants no es rendeixen en cap moment i a poc a poc retallen punts al marcador des de l’encert de la lĂ­nea de 3, arribant fins i tot a apropar-se a tan sols 4 punts, però finalment tanquem la victòria i es queda a casa 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂŞ ZONAL 53 – 62 C.B. GENOVÉS 📋

Mal partit fet pel conjunt valler. Per culpa d’una defensa fluixa des del principi i d’un gran encert de l’equip contrari des de la línia de tres, l’equip contrari agafa important avantatge.

L’equip juga a ratxes que fan que ens acostem al marcador, però unes males interpretacions dels Ă rbitres i unes protestes per part dels locals fan que no puguem entrar al partit.

Hem de millorar en l’aspecte de callar i intentar jugar tot el partit. Seguirem treballant per aconseguir-ho 🏀.

📋 CRÒNICA ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 82 – 36 C.B. JOVENTUT XÀBIA SALONES CARRASCO 📋

Victòria còmoda de les xiques en un partit amb poca història.

Ràpidament hem aconseguit una diferència al marcador, que a poc a poc anava augmentant fins el resultat final.

Aquesta victòria ens dóna la classificació matemàtica per al Playoff i el proper dimecres jugarem l’últim partit de la segona fase. Hem d’aprofitar per provar coses per la fase d’ascens que jugarem a final de mes.

Ara més que mai ens toca entrenar a tope per preparar-nos de la millor manera possible. Enhorabona, xiques! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 25 – 64 C.B. OLIVA 📋

Encontre on el conjunt de Tavernes només va estar de cos present al llarg dels tres primers quarts i on, al finalitzar al primer període, l’avantatge dels visitants ja superava els 25 punts de diferència.

A l’últim quart els vallers apareixen un poc en la faceta ofensiva i intenten que la diferència no siga tan escandalosa.

Ara cal recuperar-se i pensar en el pròxim partit 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 49 – 60 BÀSQUET COMENIUS VALENCIA 📋

Derrota de les JĂşniors en un partit on han intentat competir, però on s’ha caigut massa voltes en els mateixos errors, que han provocat que les visitants anaren quasi sempre amb una renta mĂŠs o menys còmoda.

Quan les nostres han començat a remuntar i posar-se a tir de poder endur-se el partit, les decisions d’un dels dos Ă rbitres, amb el ÂŤseu propi reglamentÂť, ens ha impedit tenir opcions de victòria 🏀.

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDIA MORAT 34 – 51 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 📋

Partit sense molta història on l’equip local es presenta amb moltes baixes, provocant que la intensitat i el ritme dels vallers domine el partit de principi a fi. Els jugadors ixen amb ganes de guanyar i aixo es trasllada a la pista, aconseguint finalment una victòria còmoda.

Anem millorant en equip i tambĂŠ en la part individual. Ara ens queda l’Ăşltim partit en casa per veure com seguim la temporada 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. PEDREGUER 08 54 – 32 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Bon partit el realitzat per les nostres xiques on, tot i ser nomÊs 6 jugadores, no han baixat els braços en cap moment.

El partit ha començat amb les nostres manant en el primer quart, movent el baló i aconseguint bons tirs, però sense un gran encert (0-4 al minut 5).

A partir d’acĂ­ les locals s’han posat un poc les piles i han carregat bĂŠ el rebot, emportant-se’n bastants. Això unit a algunes desconnexions en defensa ha fet que les de Pedreguer donaren la volta al marcador i començaren a agafar avantatge (10-4 al minut 10).

A partir d’acĂ­, la resta del partit ha sigut molt semblant. Un poc de precipitaciĂł en atac ens impedia elaborar bĂŠ el joc i els rebots de les locals els permetia anar augmentant la distĂ ncia poc a poc.

A la fi, i malgrat el resultat, ha sigut un bon partit de les valleres, que han competit a pesar de ser només 6 jugadores 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 26 – 60 C.B. OLIVA DISGLOP B 📋

Partit on els dos primers quarts competim de tu a tu contra un rival molt superior.

Al tercer període comencem a baixar els braços i a no creure’ns que podíem guanyar. En aquesta tònica, hem començat a no córrer i a no pasar-nos tant la pilota, i això ha ocasionat que l’equip contrari se n’anara al marcador, aconseguint fins i tot tancar-lo.

Cal seguir entrenant com ho estem fent i aconseguirem millors resultats! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TERRALFÀS 59 – 19 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋

Si la setmana passada vam fer els millors partits fins el moment, aquesta vegada ens ha tocat tot el contrari.

Des del començament de l’encontre, les locals han estat més actives en qualsevol aspecte, ja agafant una bona diferència als primers minuts i tan sols enfrontant-se a un quart amb una certa resistència. Després les valleres han desaparegut.

Per un costat hem vist un bĂ squet intens i rĂ pid, i nosaltres mĂŠs bĂŠ amb poques sensacions bones.

No hem treballat gens del que solem fer: sense paciència, massa individualistes, pèrdues de pilota de tot tipus, joc desllavassat i sense  connectar les unes amb les altres.

En resum, si guanyes aprens i si perds tambÊ, i hui mÊs que mai.

Quan mostrem la imatge que sabem, competim amb qualsevol i som un òs dur de rosegar. Hui no era d’eixos dies 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. PICANYA 20 – 23 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

Resum breu: partidàs, victòria i campiones!

El que s’ha jugat aquest matí a Picanya ha sigut un partidàs.

Els dos equips sabien la importància d’aquest encontre (l’equip que guanyara quedava campió) i és per això que ho han donat tot a la pista.

Hem començat el partit d’una manera espectacular, executant molt bones defenses i molt bons atacs, arribant al final del segon període amb un marcador de 4-18 a favor nostre.

A partir del 3 quart hem entrat a jugar al joc i ritme del Picanya, i això feia que que es reduira la diferència al marcador. AixĂ­ ha sigut la tònica del partit fins arribar a l’Ăşltim quart, amb un marcador de 19-23.

Aleshores, les nostres jugadores han lluitat l’Ăşltim quart com unes gladiadores i finalment ens hem endut la victòria.

Enhorabona a totes les xiquetes per l’actitud i l’esforç realitzat! Ara toca seguir amb eixa mateixa dinĂ mica per millorar cada vegada mĂŠs i mĂŠs. Seguirem entrenant per aconseguir-ho! 🏀

📋 CRÒNICA E.E.M. TEULADA-MORAIRA B 5 – 46 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Partit on des de l’inici els vallers dominen el joc i ritme de l’encontre, amb una gran intensitat defensiva i alçant el cap per veure els companys alliberats.

Els nostres xiquets han començat a jugar ja un joc mÊs tranquil amb la tàctica de passar i tallar, ja que Ês el que practiquem als entrenaments i a poc a poc van reflexant-se els detalls que ens fan veure que anem pel bon camí en aquest aspecte.

La setmana vinent ens enfrontem al Gandia. A continuar amb aquest gran camí! 🏀

📋 CRÒNICA ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 37 – 47 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Victòria importantíssima de les xiquetes que ens ajuda a consolidar la primera posició del grup i ens apropa al somni de jugar la fase final.

Ha sigut un partidĂ s el que s’ha jugat aquest matĂ­ a Ondara. S’han enfrontat dos equips que sabien la importĂ ncia del partit (el que guanyava es col¡locava en primera posiciĂł), i que ho han donat tot a la pista durant els 40 minuts.

Hem començat un poc adormides, però l’equip ha reaccionat com ell sap i s’ha col¡locat per davant al marcador rĂ pidament.

I aixĂ­ hem estat durant tot el partit. Sols hem passat un mal moment en l’Ăşltim quart, on l’equip contrari ha aconseguit reduir la diferència fins els 5 punts.

Però les nostres lleones han tret les ungles i han pogut augmentar la diferència als 10 punts fins el resultat final.

Enhorabona a totes les xiquetes per l’esforç realitzat. A seguir entrenant com sempre o fins i tot millor. Endavant, lleones! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 47 – 51 C.B. GENOVÉS 📋

Encontre molt igualat des del principi que, finalment, s’ha decantat per xicotets detalls i sobretot per la manca d’encert dels nostres i per la diferència d’altura dels rivals.

Tot i això, content pel treball del nostre equip, que ho ha fet molt bé malgrat la derrota 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 23 – 22 E.M.B.A. L’ALCÚDIA 📋

Partit on el resultat no reflexa la superioritat mostrada al camp per la falta d’encert al tir i per la manca de jugadors. Els nostres ho han donat tot, aconseguint parcials de 5-0, 0-2, 6-4, 5-7 i 6-4. A l’Ăşltim quart s’ha acusat el fet de ser 8 jugadors, amb 1 d’ells sense estar al 100%, i el parcial ha sigut d’1-5.

Hui hem sigut incisius en atac, amb un bon desplaçament de balĂł, però faltant en alguns moments alçar mĂŠs el cap i buscar al company desmarcat. En defensa hem estat mĂŠs atents als marcatges i les ajudes han sigut fonamentals a l’hora de poder parar als 2 jugadors mĂŠs destacats de l’E.M.B.A. L’AlcĂşdia 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. ALGEMESÍ 27 – 56 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋

Encontre on hem sigut superiors durant els 40 minuts i on totes les jugadores han fet un bon treball, defenent i passant-se la pilota, i això ha fet que entre elles s’ho passen d’allò més bé.

A més a més, les valleres van provant coses noves a poc a poc, com per exemple canvis o anelles passades. Cal seguir treballant i continuar així! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC – N.B. XÀTIVA 📋

⏳ Partit per disputar ​​⏳

📋 CRÒNICA N.B. ALZIRA 9 – 49 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 📋

Partit on ens presentem amb tan sols 8 jugadors. Tot i això, els menuts i menudes ixen amb un gran nivell defensiu i un bon joc col¡lectiu, sempre buscant al company alliberat.

Ja en la segona part, amb l’acta tancada, els vallers han començat a practicar certs aspectes on fluixegem prou.

Recalcar que tots i cadascun dels Benjamins han aportat en les dues parts del camp. Aquest és el camí a seguir! 🏀