📋 CRÒNICA V-74 BALONCESTO VILLENA 81 – 59 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

No ha sigut un bon partit el d’esta setmana per als jugadors del C.B. Tavernes.

DesprĂŠs d’uns primers minuts igualats, ha hagut poc encert per part dels vallers en atac, amb pèrdues no forçades de balĂł i no trobant-se còmodes en el camp en cap moment, a mĂŠs d’estar fluixos a l’hora de defensar.

Això provoca que els de Tavernes estiguen més de 10 minuts sense aconseguir cistelles en joc, i només anotant gràcies als tirs lliures, on tampoc estàvem del tot encertats. Això provoca que els locals a poc a poc aconseguisquen traure diferències al marcador fins arribar a un +20 punts d’avantatge.

La segona part ha estat mÊs igualada, però un equip local crescut i un C.B. Tavernes que en cap moment es troba còmode al camp provoca que en cap moment done la sensació de poder almenys reduir distàncies i intentar competir un poc mÊs pel partit.

Ara cal seguir treballant, i un mal partit després de diversos encontres molt ben jugats el té qualsevol. Seguim! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 32 – 65 LA LLUM BÀSQUET CLUB 📋

Derrota en un partit en què a penes hem sigut capaços de competir, sols mostrant actitud al primer quart i poc mÊs.

Al primer període l’equip ix concentrat i podem competir igualant el marcador, però als últims dos minuts fem tres pèrdues consecutives que els visitants aprofiten molt bé, deixant-nos amb un -6 al marcador.

Al segon quart, desconnexiĂł de l’equip, molt blanets en defensa i tornant a fer errors estĂşpids, pèrdues de balĂł i decisions equivocades, fets que ens envien al descans amb un -20 al marcador i amb la sensaciĂł que el partit ja se’ns ha escapat.

A la represa del descans l’equip no baixa els braços i intentem lluitar fins el final, intentant no perdre-li la cara al partit. D’aquesta manera millorem el aspecte defensiu, però en atac estem horribles, malgastem moltes opcions de contraatacs que mai aconseguim anotar, i sense fer punts ĂŠs impossible guanyar un partit.

A l’Ăşltim quart mĂŠs del mateix: un voler i no poder. Defensivament treballem, però ofensivament no aconseguim produir anotaciĂł, i a poc a poc els visitants se’n van a l’electrònic, deixant un marcador final abultat.

En definitiva, tenim moltes coses a millorar. Una setmana mĂŠs el bĂ squet ens pega altra dosis de realitat, ja que de res serveix entrenar dur i treballar coses si desprĂŠs no s’apliquen als partits.

Seguirem entrenant i millorant, ja que si alguna cosa té aquest equip és que no es rendeix mai, perquè la intenció de seguir millorant està. Les victòries ja arribaran! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂŞ ZONAL 60 – 70 C.B. PEGO 📋

Partit jugat a ratxes, com ĂŠs habitual. Comencem jugant bĂŠ el primer quart i el segon.

Després baixem el nivell defensiu i cometem moltes errades en atac, fet que l’equip visitant aprofita i aconsegueix col·locar-se 20 punts dalt.

Al tercer quart tornem a estar errĂ tics i jugant cadascĂş a la seua. A mĂŠs a mĂŠs, cometem errades en els passes, fem mals tirs i pequem per fer massa jugades individuals sense cap trellat.

A l’últim quart l’equip comença a defendre amb ganes i a jugar en atac com a equip. Aquest canvi d’actitud ens permet col·locar-nos a 5 punts, però tornem a distraure’ns discutint amb els àrbitres, arribant al final 10 punts baix.

Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. JOVENTUT XÀBIA SALONES CARRASCO 56 – 95 ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

Nova victòria de les nostres Sèniors en un partit dominat de principi a fi.

Al primer quart hem eixint intenses, amb un bon ritme de joc, sabent que volĂ­em dominar el partit quan abans per a que no se’ns complicara, però per altra banda hem deixat que les rivals anoten moltes cistelles fĂ cils, permetent que es mantinguen al marcador.

Al segon quart mÊs del mateix i mantenim una distància de +10 en tot moment, però als últims 3 minuts, amb bones defenses i contraatacs, hem pogut arribar al descans amb un +24 al marcador.

A la segona part s’ha mantĂŠs el ritme de joc fins al final del partit, permetent donar mĂŠs rotaciĂł a l’equip i disfrutant totes les jugadores de minuts i cistelles.

En definitiva, bona victòria de l’equip per a seguir agafant sensacions de cara als pròxims partits. Sabem que no podem fallar en tot el que queda de grup per a entrar als playoffs i ho anem a aconseguir, coste el que coste! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 29 – 87 CLUB NOU BÀSQUET XÀTIVA 📋

Partit amb dues parts molts diferents, on el Tavernes es presenta ben plantat tant en atac com en defensa.

Ofensivament les idees sĂłn clares i els jugadors aconsegueixen fer atacs fĂ cils, rodant molt la pilota. Acabem el primer perĂ­ode perdent solament de 8 punts.

En el segon quart seguim igual, defenem bÊ i ataquem sense por. 

A la segona meitat l’equip de Xàtiva puja les línies defensives i comença el vendaval visitant, amb una defensa molt agressiva i convertint tirs exteriors lliurats. D’aquesta forma els visitants comencen a despegar-se al marcador i el Tavernes intenta tornar al partit, però els rebots i l’encert del Xàtiva rematen finalment el partit amb una diferència abultada 🏀.

📋 CRÒNICA BÀSQUET COMENIUS VALÈNCIA 54 – 33 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Nova derrota de les nostres xiques en un mal partit en la visita al pavellĂł de Benicalap.

El partit ha sigut tot un voler i no poder de les nostres jugadores, que en cap moment han estat còmodes en pista i tampoc han pogut trobar les seues opcions d’anotaciĂł. Això unit a la poca activitat defensiva ha permĂŠs que les locals guanyaren còmodament l’encontre 🏀.

📋 CRÒNICA ENGUERA BASKET 49 – 42 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 📋

Partit nefast i per oblidar per complet.

L’encontre comença bé, amb un marcador igualat al primer quart. Tanmateix, a partir d’ahí els de Tavernes baixen els braços, no corren contraatac, no tanquen el rebot ni juguen en equip, fet que el rival aprofita al màxim, aconseguint durant tota la segona part una renda de més de 10 punts.

A l’últim quart comencem a pressionar i a jugar millor furtant balons i corrent, però ja és massa tard. Cal aprendre a ser constants i intensos durant tot el partit 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 42 – 39 U.P.B. GANDIA B 📋

Molt bon partit davant d’un rival que lluita pel primer lloc a la classificació, al qual se li ha resistit la victòria en 3 encontres.

Molt bon partit jugat pels vallers, que han sabut jugar-lo mantenint un ritme correcte durant els 40 minuts d’encontre.

Comencem amb moltes ganes, tancant bĂŠ el rebot i corrent el contraatac, amb una pressiĂł que ens ha permĂŠs furtar balons i tindre una renda positiva de 7 punts.

Al final del segon quart hi ha un baixonet i anem al descans empatats 20-20. No obstant això, tornem a eixir a la pista igual que a l’inici i mantenim el resultat de l’empat fins als Ăşltims instants, jugant molt bĂŠ tant en defensa com en la circulaciĂł de balĂł en atac, fets que ens han afavorit el final de l’encontre.

Gran partit dels nostres, que es mereixien aquesta victòria. A seguir sumant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 – U.P.B. GANDIA MORADO 📋

Partit molt disputat de principi a fi. El partit s’enceta amb l’equip local començant molt gelat, amb certa manca de ritme i d’intensitat. L’encert dels rivals fa que es distancien en el marcador.

L’equip local a poc a poc va entrant en calor. L’esforç i el treball millora i fa que els de Tavernes retallen el marcador emportant-se la victòria grĂ cies a dos tirs lliures al final de l’encontre.

Bon treball de l’equip on, finalment, s’emporta una victòria treballada 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 46 – 30 C.B. PEDREGUER 📋

Bon partit el jugat per les nostres xiquetes, que han estat centrades durant quasi tot el encontre tant en atac com en defensa.

El partit ha començat amb certs nervis, però la bona actitud en defensa feia que les visitants no anotaren i que, tot i errar cara cistella, acaben per davant al marcador (4-2 al minut 5).

En el segon i tercer quart, la bona actitud en defensa ha continuat i a això s’ha unit un major encert en el tir, que ens ha permĂŠs despegar-nos al marcador (19-6 al minut 15). No obstant això, aquest avantatge s’ha vist un poc empanyat per les desconnexions en el rebot durant el quart perĂ­ode.

En tornar del descans ha continuat la bona actitud en defensa, fet que ens ha permÊs eixir al contraatac, mantenir i fins i tot ampliar la diferència al final del partit.

A la fi, un bon encontre de les nostres xiques que els ha permés guanyar contra un rival que se’ns havia atragantat en la primera fase de la lliga 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA DISGLOP 79 – 46 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 📋

Partit on hem competit a quarts. Els alguns perĂ­odes hem defĂŠs molt bĂŠ i hem corregut per mantenir-nos al partit. AixĂ­ mateix, hem tingut tambĂŠ alguns moments de desconnexiĂł en defensa que provoquen que el marcador siga molt abultat.

Cal seguir treballant en els entrenaments i estar concentrades durant els 40 minuts 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 25 – 27 PICANYA BÀSQUET FUTURPISO 10 📋

Bon partit de les xiquetes davant un equip del nostre nivell.

Ha sigut un encontre igualat des del principi fins al final i tan sols alguns detalls del partit han provocat que no aconseguim la victòria. Enhorabona per l’actitud de tot equip! A seguir treballant per millorar 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 43 – 2 ESCOLES ESPORTIVES TEULADA-MORAIRA 📋

Partit on el vallers han sigut molt superiors des del principi fins al final del partit,  imposant el seu ritme de joc ràpid, amb generositat entre els jugadors i aprofitant per millorar aspectes de la defensa.

Precisament gràcies a la defensa hem pogut correr al contraatac i ja en el segon quart hem aconseguit tancar l’acta per diferència de punts.

Els xiquets estan evolucionant i es nota que tots i cadascun d’ells va creixent. A continuar millorant com a equip! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 70 – 49 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 📋

Amb poques paraules, el millor partit de la temporada, grĂ cies a la intensitat defensiva, contraatacs rĂ pids i fluĂŻdesa en atac.

Jugàvem contra el millor equip del grup i sabíem que no anava a ser fàcil, però les ganes que han posat les xiquetes ens ha donat la merescuda victòria final.

Fins el quart quart el partit anava ajustat en el marcador (6-8, a favor de les valleres). AixĂ­ mateix, un espectacular cinquĂŠ quart (20-0) ens feia trencar el partit per complet.

Com a entrenador no puc estar mĂŠs orgullĂłs de les xiquetes. Tot l’esforç que fem en els entrenaments al final tĂŠ la seua recompensa. A seguir aixĂ­, lleones! 🏀

📋 CRÒNICA E.M.B.A. L’ALCÚDIA 11 – 52 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 📋

Bon partit el disputat per l’Aleví Mixte, on els xics i les xiques han sigut superior des del principi fins els final. Així mateix, s’ha notat una gran millora a l’hora de buscar un/a company/a i també a la defensa.

A seguir endavant i a entrenar amb les mateixes ganes! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 25 – 49 N.B. XÀTIVA 📋

Tot i la diferència al resultat final, els nostres jugadors han lluitat durant tot el partit, però un parcial de 2-27 entre el segon i el tercer quart ha fet impossible la victòria.

Hem eixit amb velocitat, donant continuïtat a allò mostrat als darrers partits, però ha faltat precisió en els últims passes i de cara a la cistella.

La defensa tambÊ continua en línea ascendent, però quan els rivals pugen la intensitat o ens superen un poc físicament no som capaços de superar-los. 

Contents per la progressió i continuarem treballant als entrenaments! 🏀

📋 CRÒNICA E.M.B.A. L’ALCÚDIA 52 – 29 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 📋

Partit on el resultat ĂŠs molt enganyĂłs i on l’equip valler lluita tot el que pot davant d’un equip molt superior tant fĂ­sicament com tècnicament.

Molt content per tots els esforços i les ganes que posen els xiquets en cada partit, on a poc a poc es veu la millora de tots i cadascun d’ells! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC – C.B. GENOVÉS GSPORT 📋

🚫 Partit no disputat 🚫.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 5 – C.B. 46 ALMUSSAFES 📋

Clara superioritat de l’equip d’Almussafes, que ja des del primer quart ha anat agafant diferència al marcador.

Tot i això, els del C.B. Tavernes han realitzat un bon partit i cadascun dels components ha participat en el partit aportant alguna que altra cosa. Seguim amb el treball! 🏀