📋 CRÒNICA C.B. JOVENTUT XÀBIA BONAPATA 57 – 60 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Gran victòria l’aconseguida pel C.B. Tavernes en un partit on tot s’ha decidit a l’últim minut, on els vallers han sabut jugar com calia i han estat més encertats.

Després d’un primer quart dominat pels de Tavernes, a pesar de no fer un gran joc, l’equip de Xàbia va reaccionar en el segon període fins arribar a col·locar-se 9 punts per davant al descans.

A l’eixida del segon temps, el C.B. Tavernes va canviar la cara i va començar a poc a poc a millorar en el seu joc, la qual cosa va provocar no sols que aconseguiren remuntar en el marcador, sinó que també els va permetre col·locar-se al capdavant en els últims moments de l’encontre, aconseguint una importantíssima victoria. Enhorabona! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ª ZONAL 39 – 73 C.B. ALGEMESÍ 📋

Derrota voluminosa a casa contra el primer classificat, conjunt que domina el partit de principi a fi, sent molt superior i amb jugadors que venien de jugar en lligues molt més altes.

Tot i que amb poca fluïdesa ofensiva, al primer quart competim amb una bona defensa fins el minut 7, on ens desconnectem del partit i, amb quatre pèrdues seguides, els visitants ens castiguen al contraatac aconseguint un avantatge de +14 punts.

Al segon quart eixim a pista amb poca intensitat defensiva i sense córrer. Açò, junt amb la poca anotació que aconseguim, provoca que l’Algemesí arribe al descans amb un +28 i amb el partit totalment controlat.

A la represa del descans els jugadors alcen el cap, comencen a jugar el seu bàsquet i pugen un punt la intensitat defensiva, aconseguint aguantar el marcador i competint de tu a tu durant els 20 minuts.

En definitiva, estos partits no són de la nostra lliga, però hem de seguir concentrats en millorar els aspectes que podem seguir desenvolupant per poder competir els partits que venen i hem de guanyar 🏀.

📋 CRÒNICA C.D. SAN PEDRO MOIXENT 47 – 36 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ª ZONAL 📋

Partit molt igualat durant 36 minuts, amb una molt bona defensa però amb moltes errades en atac.

En els tres primers quarts la defensa ens ha anat bé i mentre jugàvem en equip s’ha pogut competir. Tanmateix, un canvi de defensa de l’equip contrari i el voler jugar amb moltes individualitats ha provocat que cometerem moltes errades, fet que ha aprofitat l’equip de Moixent en atac.

Ha sigut precisament en els últims 5 minuts quan els locals han aconseguit una renta d’11 punts de diferència. Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 37 – 32 DÉNIA BÁSQUET CLUB 📋

Nova victòria de les nostres Sèniors, que tomben les líders i invictes del grup en un autèntic partidàs de principi a fi.

Eixim al partit concentrades des de l’inici, sabent el rival que tenim davant, i amb intensitat i una bona defensa aconseguim deixar a les visitants amb un marcador baix, però la poca producció ofensiva no ens deixa agafar la davantera al marcador, arribant amb un +4 al final del primer quart.

Al segon quart més del mateix, ja que cap dels dos equips baixa el ritme i la intensitat. Açò justifica una molt baixa anotació del partit, on cada cistella val or i on es premien les bones defenses als dos costats. A poc a poc, lluitant cada baló, aconseguim arribar al descans amb un +5 i completament concentrades en el partit.

A la represa del descans les visitants pugen molt la seua defensa, pressionant de valent les línies de passe i no deixant que les nostres xiques juguen còmodes en cap moment, però les valleres no peguen mai un pas enrere i, encara que ens costa molt aconseguir fluïdesa ofensiva, ens mantenim al partit en tot moment, arribant a l’últim quart amb un +2 al marcador.

L’últim període ha sigut un autèntic espectacle per part dels dos equips, amb bones defenses, intensitat i un ritme frenètic on hem aconseguit arribar a falta de 2 minuts amb una màxima igualtat, tan sols 2 punts dalt, però a base de bones defenses, les nostres Sèniors han aconseguit secar a les de Dénia, no permetent que es col·locaren per davant al marcador en cap moment, aconseguint tancar el partit i traient una victòria que val or.

En definitiva, el partit de les xiques ha sigut increïble, però aquest encontre s’ha guanyat gràcies al granet d’arena de tot un poble recolzant el bàsquet femení, omplint la grada de gom a gom i donant oxigen a l’equip quan més ho necessitaven, i així dona gust!

Afició, aquesta victòria que ens porta quasi matemàticament a la fase de playoffs ha sigut vostra, som una família! 💛🖤

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 34 – 60 C.B. ALGEMESÍ 📋

Bon partit del C.B. Tavernes en línies generals. A la primera part els vallers planten cara a l’equip d’Algemesí, mostrant una bona defensa i idees clares en atac, rodant la pilota i buscant situacions clares de cara a la cistella contrària.

Tanmateix, al començar el tercer quart desapareixen les idees, fet que aprofita l’equip contrari per agafar distància al marcador, provocant que els vallers vagen a remolc durant la resta de l’encontre.

Hi ha voluntat per traure el partit, però les forces i les idees de la primera part desapareixen i ja no encarem a cistella com abans.

Les segones parts se’ns fan un món en cada partit, la qual cosa provoca que l’equip contrari es despegue al marcador i sentencie l’encontre.

Cal seguir treballant i buscar una nova victòria que de segur no tardarà en vindre 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 48 – 49 KAPITALIA INMOBILIARIA CLUB MARTÍNEZ VALLS BÁSQUET 📋

Nova derrota de les nostres xiques basada en una mala primera part. El partit ha començat amb nervis als dos costats i amb una defensa poc intensa, que permetia a les d’Ontinyent arribar fins a baix l’anella encara que, per sort, amb poc encert. Això unit també a la poca producció ofensiva per la nostra part feia que les visitants arribaren al descans més de 15 punts per davant.

En tornar del descans, després de la passada pels vestidors, s’ha vist un canvi d’actitud en les nostres, i si és ben cert que les primeres cistelles han sigut per a les visitants arribant a tindre una diferència de fins a 22 punts, la bona predisposició defensiva i el fet de lluitar per totes les pilotes ens ha donat un punt de ritme i qualitat que s’ha reflectit en atac, millorant el nostre percentatge. Aquest canvi d’actitud ens ha permés col·locar-nos dos punts per davant a falta de menys d’un minut, però un 2+1 forani a 9 segons del final del partit ha sigut decisiu per a impedir la remuntada 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 64 – 41 C.B. OLIVA GREEN FRUITS B 📋

Partit en la línea de l’equip, on hem treballat molt bé la pressió. L’equip compleix davant un rival que planteja un bon partit.

Els de Tavernes han fet bon partit llevat d’un lapsus al tercer quart del quan han sabut eixir. Seguirem treballant per enfrontar-nos al pròxim rival, el primer en la classificació, que visitarà el Pavelló Carlos Pellicer 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 – N.B. ALZIRA GRANA 📋

Començament dificil, on la defensa ha sigut horrible, deixant espais per a que els contraris penetraren, deixant-los tirar còmodes des de la línia de 3 punts i amb un mal balanç defensiu. Això li proporciona al rival opcions de posar-se per davant al marcador.

Al tercer quart l’actitud ha canviat i, quan hem aconseguit fer una bona defensa, tancant rebot defensiu i sense permetre cistelles fàcils, hem aconseguit distanciar-nos. A seguir! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 36 – 42 C.B. BELLREGUARD 📋

Derrota de les nostres xiques basada en una mala defensa i un encert pobre en el tir.

El partit va començar amb les valleres millor posicionades en el camp, atacant bé i aconseguint tirs lliurats, però amb molt poc d’encert i una defensa aceptable (4-2 al minut 5).

A partir d’ací la defensa cada volta perd intensitat, deixant a les visitants lliurades, amb temps per pensar i executant tirs sense oposició. Així va ser la resta de la primera part.

En la segona part la defensa no millorava i les presses en atac no ens feien prendre bones decisions, cosa que feia que les xiquetes de Bellreguard dominaren a l’electrònic. Només un intent de millorar la defensa en els últims minuts va donar alguna opció, però el pobre percentatge de tir ens impedia remuntar i guanyar el partit 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. PEGO 66 – 44 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 📋

Partit on ens presentem amb moltes baixes i amb tant sols 8 jugadors, contra un rival que està empatat a victòries amb el primer classificat.

Competim tot el partit molt bé en defensa i eixint al contraatac però, com en tots els partits, tenim 1 mal quart que provoca que el rival se’n vaja al marcador, fet que se’ns fa impossible remuntar.

No obstant aixì, donar l’enhorabona a tots els jugadors pel partit que han fet. A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDIA 52 – 33 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋

Bon encontre el jugat pels dos equips on, tot i el resultat que reflexa el marcador, la intensitat, la concentració, les ganes i el joc han sigut molt parells al del millor equip del grup.

Llàstima la falta d’encert i un poc més de caràcter en alguns moments. També hem tingut desafortunadament certes baixes de jugadores, però tot i això, molt content per l’actitud general i la de les 3 Infantils que han vingut a reforçar, més una de l’equip Aleví, que ens ha aportat aspectes positius en tot moment! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. JOVENTUT XÀBIA VIVIENDAS EXCELENTES 39 – 75 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Primer partit de la segona volta amb 2 parts totalment diferents.

Durant la primera partit l’equip valler no aconseguia imposar la seua intensitat defensiva, fet que aprofitaven els jugadors del Xàbia per anotar amb facilitat baix de la cistella. Tanmateix, en atac el conjunt grocinegre ha estat encertat i això ha permés que els vallers competiren amb soltura.

La segona part començava amb més intensitat defensiva per als nostres xiquets, fet que ha fet possible que els de Tavernes anaren despegant-se a poc a poc al marcador, agradant-se cada vegada més.

El més important és que els nostres xics no han baixat els braços i han continuat lluitant cada baló fins els final. S’ha vist un bon partit, on els Alevins cada vegada van aprenent més i en cada encontre se suma algun jugador més.

A seguir millorant als entrenaments i als partits per a la seua formació! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 56 – 27 N.B. ALZIRA 📋

Partit disputat este matí al pavelló amb un equip molt superior a nosaltres: el Nou Bàsquet Alzira. L’altura del conjunt blaugrana ha marcat clarament la diferència i l’esdevindre de l’encontre i és per això que la nostra intensitat no ha sigut suficient per poder competir-li al rival d’esta setmana 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 3 – 43 C.B. MISANA ALBERIC 📋

Partit molt fluix en defensa davant un equip que no ens ha donat opcions, tancant l’acta al tercer quart.

A la primera part tampoc hem tingut clares les idees en atac i tan sols en la segona part s’han començat a activar els vallers, aconseguint un intercanvi més igualat de cistelles. Continuarem millorant els aspectes defensius als entrenaments per poder gaudir més als partits! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS 45 – 19 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 📋

Segona derrota del cap de setmana, però amb sensacions diferents respecte a l’anterior partit davant l’Alberic.

Els xiquets han treballat en defensa i atac i hui hem alçat més el cap, buscant sempre al company millor col·locat, i això s’ha notat. Encara tenim puntuals mancances d’atenció en defensa que ens penalitzen molt, però anem millorant.

El Genovés ha eixit molt fort amb els seus 5 jugadors més destacats, intentant tancar el partit al primer quart, de la mateixa manera que va fer al partit de la primera volta. Tot i això, hem sabut aguantar rebent un 12-3 i, amb les rotacions del segon i tercer quart, hem arribat fins a un resultat de 22-13 a la mitja part.

A la segona part jugar en pista exterior ha passat factura, i els xiquets no han pogut mantindre el nivell tant en defensa com atac, arribant al resultat final de 45-19. Seguim! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALGINET 62 – 17 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 📋

Partit on, des d’un primer moment, l’equip local domina el joc, impedint als vallers que desenvolupen el seu estil de joc 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 47 – 15 CLUB MARTÍNEZ VALLS BÁSQUET 📋

Partit on l’equip d’Ontinyent domina el marcador i el joc en el primer quart, aconseguint un parcial de 2-11.

A partir del segon quart l’equip valler comença a fer el seu joc i a defendre com cal per tal d’aconseguir el joc que ens interessa.

Bona victòria la de hui. Continuem treballant per tal de millorar més i més cada dia! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 2 – 42 C.B. ALGINET GROC 📋

Partit sense història, dominat de principi a la fi per l’equip del C.B. Alginet.

Llevat d’un primer quart igualat, la resta de l’encontre ha estat dominat pels visitants, que han mostrar un joc molt més intens i molta més ambició. Per contra, els vallers han eixit molt adormits en el seu joc, amb poc treball a l’hora de defensar i, llevat d’alguns moments en atac, no han sigut capaços ni d’apropar-se a la cistella contrària.

En definitiva, un partit al qual no es poden traure massa conclusions. Tot i això, hem observat algun avanç per part de jugadors que fins la data no ho estaven fent 🏀.