📋 CRÒNICA MG TRANSFORMACIONES ALMUSSAFES 37 – 52 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 📋

Important victòria dels vallers que ens trau de l’Ăşltima posiciĂł de la classificaciĂł.

Ha sigut un partit amb dues fases molt diferenciades, on començàvem amb por d’arribar fins a baix de la cistella en atac, i amb desajustos defensius que permetien als rivals anotar punts fĂ cils. Aquesta dinĂ mica ens feia arribar 25-18 al descans.

Ja en la segona meitat, comencem a cĂłrrer mĂŠs i a ser mĂŠs agressius de cara a la cistella, sense por als contactes, i tambĂŠ a fer bones ajudes i defensar millor bĂŠ la nostra cistella.

A poc a poc el marcador anava invertint-se fins arribar finalment a la victòria del Tavernes, que ja Ês la segona consecutiva.

Es nota molt la progressiĂł dels jugadors i la motivaciĂł que tenen per seguir millorant cada vegada mĂŠs.

Seguim anant amunt i a per totes! 🏀

📋 CRÒNICA L’OLLERIA C.B. 42 – 29 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Encontre on el C.B. Tavernes es presenta amb 9 jugadors i amb molt poques idees, estant ausents tant al primer quart com al segon. Tot i això, arribem al descans amb tan sols 8 punts de desavantatge.

Al tercer quart comencen a centrar-nos un poc més i obliguem els rivals a demanar temps mort. Al veure que ens col·loquem a 4 punts, entrem al partit i comencem a pensar que podem traure’l, però al començar l’últim període tornen les impresicions.

NomĂŠs a 3 minuts del final el partit pega la volta i ja no ens queda temps de reacciĂł.

Ha sigut una llàstima, ja que hui era un partit per poder guanyar i per recuperar la confiança que ens falta. Seguirem lluitant fins el final! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. PICKEN CLARET AZUL 57 – 38 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Derrota amb un marcador més ampli del que es va veure realment al camp durant tot l’encontre.

El partit va començar molt igualat per part de tots dos equips, amb les defenses imposant-se als atacs, fet que provocava que l’anotaciĂł fora escasa en els primers minuts (2-2 al minut 4).

Tanmateix, la pressió de les locals va trencar la dinàmica, provocant que les nostres xiques perderen molts balons en els passes. Això va fer que les de Benimaclet es dispararen al marcador fins el 15-2. No obstant això, a diferència de molts altres partits, les nostres van poder reaccionar i van tancar el quart amb un marcador de 17-9.

Al segon quart la defensa de les valleres va augmentar de nivell i van anar retallant el marcador a poc a poc davant d’unes locals que, per moments, es veien desconcertades. Això provoca que s’arribara al descans amb un apretat marcador de 25-21.

Ja en la represa de l’encontre, la cosa comença com al primer període, amb les de la capital més concentrades amb les nostres perdent algun baló en la pressió. Això unit al poc encert en atac resultava en què la diferència tornara a augmentar en aquest període fins el 41-27. 

A l’Ăşltim quart, es veu una altra vegada una certa millora de les de Tavernes, però les nombroses faltes feien que amb els tirs lliures la diferència continuara augmentant fins el 57-38 final 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 36 – 32 C.S.A. CARCAIXENT 📋

Partit complicat, amb un marcador molt ajustat durant quasi tot l’encontre. 

Comencem amb bones defenses i amb intensitat, però prompte baixem el ritme i ens acomodem. Com sempre, de cara a l’anella som massa individualistes i no juguem amb massa claredat, fet que ens deixa amb un marcador de 15 punts al descans.

En defensa hi ha poca intimidació, però gràcies a algunes bones defenses i les errades del rival, acabem empatats al descans.

El tercer quart va ser bo, amb una arrencada que ens permet aconseguir una renda de fins a 8 punts i grĂ cies a una defensa que a la segona part va ser molt millor i barallada. Hui hem aconseguit fins i tot lluitar pel rebot ofensiu en algunes ocasions.

A la fi, hem mantés el ritme i hem conseguit endur-nos el partit! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 33 – 35 U.P.B. GANDIA MORAT 📋

Partit per reflexionar, on les baixes limiten l’equip en el rebot.

Al primer quart l’equip local domina a la pista, arribant a col¡locar-se 15 punts dalt. Durant la resta de l’encontre l’equip visitant planteja una gran defensa en zona que complica l’atac del C.B. Tavernes.

Els de Gandia van reduint la diferència fins un Ăşltim quart on l’encert dels visitants i els errors dels locals en el tir lliure provoquen que els rivals es col¡loquen davant al marcador, tenint els de Tavernes una Ăşltima pilota per empatar, tot i que finalment erren l’entrada.

Aquest resultat complica els Playoffs, havent d’esperar als resultats dels altres grups.

Seguirem treballant per millorar de cara als pròxims encontres, siguen de Playoffs o no 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 35 – 55 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 📋

Bon partit el disputat per les nostres xiques davant un rival físicament superior que va fer valdre esta superioritat per aconseguir endur-se la victòria.

El partit no pintava gens bĂŠ per a les nostres, ja que les de la Marina arribaven a esta la Ăşltima jornada invictes. No obstant això, les nostres xiquetes, tot i les baixes, es prenen el partit molt seriosament, i en quasi tot moment es dediquen a jugar amb la suficient intel¡ligència com per a competir de tu a tu amb les d’Ondara.

Tan sols la falta d’encert de cara a la cistella va impedir que la diferència fora mĂŠs curta 🏀.

📋 CRÒNICA XERACO BÀSQUET CLUB 42 – 27 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 📋

Partit on comencem molt mal, sense ganes de defendre i massa estĂ tics en atac.

Conforme van passant els períodes, ens espavilem i arribem a col·locar-nos a tan sols 2 punts, però de nou, els dos últims quarts tornen a ser com els del principi de l’encontre, fet que provoca que els locals es distancien al marcador.

Hem d’intentar no fallar tants tirs lliurats de baix de la cistella. A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 39 – 37 C.B. JORGE JUAN 📋

Últim partit d’esta lliga, exigent com la resta i emocionant fins al final. 

Hem començat certament adormides i sense dur la iniciativa en cap moment. Això s’ha reflexat al marcador, signant un 0-8 al primer quart. 

Ens ha costat llevar-nos eixa inèrcia i sols al final de la primera part ens aproximem fins a un marcador de 18-21 al descans.  

L’inici de la segona part ha sigut semblant. Les visitants han tingut molt d’encert, dominant amb certa comoditat i arribant a tindre una renda mĂ xima de 21-35 quan quedaven 10 minuts per al xiulit final.

Tanmateix, quan tot feia creure el contrari, s’ha canviat el xip. Hem deixat darrere la parsimònia i la ganseria i hem pujat el ritme i la intensitat. 

Ja teníem la confiança en el nostre bàsquet i hem atacat amb mÊs rapidesa i encert. 

A poc a poc s’ha reduĂŻt eixe marge i quasi al final ens col¡loquem un parell de punts dalt, amb un parcial de 18-2. DesprĂŠs, la defensa ha fet la resta. 

Hui hem treballat mÊs que bÊ com a  equip i totes les jugadores han sigut importants en certs moments. Molt bona aportació de les que han vingut a reforçar (diverses Infantils i una Aleví), ja que que ens han donat eixa energia tan necessària per poder endur-nos el partit. 

Bona forma d’acabar la lliga, amb una victòria que ens ha permĂŠs acabar en la meitat de la taula. S’ho mereixen! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 46 – 37 BAIXENS C.D. BERENGUER DALMAU 📋

Victòria de les xiques en un bon partit jugat pels dos equips.

L’equip contrari ha eixit mĂŠs concentrat al partit, motiu pel qual ha acabat 6 punts dalt a l’acabar el primer quart.

Al segon quart l’equip pressiona mĂŠs en defensa, comença a jugar amb fluĂŻdesa en atac i ĂŠs capaç d’empatar el marcador.

La resta de quarts s’han desenvolupat en la mateixa dinĂ mica. D’aquesta manera, l’equip contrari ha aconseguit un cert avantatge i desprĂŠs nosaltres hem retallat les distĂ ncies.

AixĂ­ hem arribat al sèptim perĂ­ode, on desprĂŠs d’empatar el marcador, l’equip ha aconseguit pressionar molt en defensa i col¡locar-se per davant a l’electrònic.

AixĂ­ hem continuat durant l’Ăşltim quart, aconseguint la victòria final per 9 punts de diferència.

A la fi, una bona victòria que ens dóna ànims per preparar la fase final! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 67 – 63 U.P.B. GANDIA 📋

Partit molt intens el disputat al Carlos Pellicer, on tots dos equips volien endur-se la victòria.

L’encontre comença amb l’equip de Gandia dominant el primer període i acaba guanyant-lo amb un +9 al marcador.

Al segon quart els visitants continuaven per davant al marcador, però l’avantatge ja era de 6 punts i l’equip local començava a despertar.

Ja al tercer període, gràcies a una molt bona defensa de l’equip local, els vallers remunten els 6 punts de diferència i agafen una renda de 8 punts que mantenen fins el descans.

A la represa de la pausa, durant el quart i cinquĂŠ perĂ­odes el partit torna a anar com acaba el tercer, amb molta intensitat defensiva que ens permet efectuar moltes transicions rĂ pides de cara a la cistella. Desafortunadament, degut als nervis, els vallers no sempre aconsegueixen anotar aquestes cistelles.

A l’últim període el marcador estava més apretat i qualsevol dels equips podia era capaç d’endur-se la victòria, però a falta de 20 segons i 1 punt dalt a favor del conjunt grocinegre, l’entrenador visitant demana un temps mort tàctic.

Després del temps mort, el conjunt de Gandia roba la pilota als vallers i corre cap a la cistella, però finalment no aconsegueixen anotar. El rebot cau en mans del Tavernes i el nostre jugador Miquel aconsegueix fer un tir en l’últim segon del partit, aconseguint tres punts més per sumar al marcador final.

A la fi, un molt bon partit el vist hui a Tavernes. Hem de continuar amb els entrenaments i treballant la intensitat per millorar la progressiĂł dels xiquets.

Som oficialment campions de lliga! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 71 – 37 C.B. GENOVÉS GSPORT DAVID CASINO ESPORTS 📋

Bon partit de les xiquetes en lĂ­nies generals.

Hem començat el partit un poc dormides, tant en defensa com en atac. A mÊs a mÊs, hem estat poc intenses, mal posicionades i arribant tard a la defensa.

A partir del segon quart, l’equip canvia d’actitud i comença a fer el seu joc alegre. En resum, hem vist una bona defensa, fluĂŻdesa en atac i molta intensitat. AixĂ­ hem aguantat tota la resta del partit fins el resultat final.

Cal seguir entrenant amb les mateixes ganes per seguir millorant i acabar aquesta segona fase amb bones sensacions de cara als Playoffs.

Endavant, lleones! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC – N.B. XÀTIVA 📋

🚫 Partit no disputat 🚫