📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR AUTONÒMIC 71 – 56 C.B. MUTXAMEL 📋

Partit molt travat, on als del C.B. Tavernes els ha costat molt entrar en el seu joc. Tanmateix, finalment, sobretot a l’últim quart, han aconseguit dominar el joc i traure un molt bon resultat que els apropa per aconseguir l’objectiu marcat.

Cal seguir treballant per tal de millorar en tots aquells aspectes als que errem i que ens fan sofrir més d’allò necessari 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂŞ ZONAL 53 – 63 C.B. ALBAIDA 📋

Seguim com sempre, jugant a ratxes i mostrant un joc massa anĂ rquic i amb masa individualitats.

Solament entrem en partit quan juguem col·lectivament, ja que si fem el contrari, l’equip rival aprofita aquestes febleses.

A mĂŠs a mĂŠs, cal millorar els rebots defensius i no deixar segones i terceres oportunitats.

En definitiva, hem regalat massa oportunitats als d’Albaida en defensa, i això ha provocat que la remuntada fora impossible. Seguirem treballant per milorar 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. LA FOGUERA CANALS 30 – 38 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Encontre que comença molt fluix tant en atac com en defensa per part dels dos equips i on semblava que no estàvem amb el cap al partit.

Això provoca que els 40 minuts passen molt lentament, amb moltes imprecisions i amb un marcador molt baix, aconseguint un tanteig de 17-13 al descans. Al contrari que en altres partits, els del C.B. Tavernes fan una primera part molt fluixa, fet que ens fa posar-nos en alerta.

Al descans ens posem les piles i al tercer període pugem la intensitat defensiva i pensem més en atac a l’hora de buscar situacions fàcils de cara a la cistella contrària. A més a més, comencem a dominar el rebot tant en atac com en defensa, provocant que tanquem el tercer quart amb un parcial de 0-17 favorable als vallers.

Ahí comencem a creure en la victòria i continuem sense baixar els ànims, lluitant fins el xiulit final. Finalment aconseguim una altra victòria treballada i merescuda.

Ara toca pensar en la setmana vinent. Si continuem en la mateixa línia, de segur que aconseguirem mÊs victòries.

Enhorabona a tot l’equip per l’esforç i per confiar en ells mateixos! 🏀

📋 CRÒNICA XENET BÀSQUET CULLERA 12 – 53 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Nova victòria còmoda de les nostres xiquetes i, en lĂ­nies generals, molt bon partit de tot l’equip.

Hem fet una bona defensa, bons passes i un millor joc col¡lectiu, sempre sent molt solidàries en atac.

Al final del tercer quart ja havĂ­em tancat acta i a partir d’aquest moment hem jugat sense botar la pilota per millorar la fluĂŻdesa en el joc d’atac.

A continuar així, lleones! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 65 – 25 E.M.B.A. L’ALCÚDIA 📋

Partit dominat per les de Tavernes durant els 40 minuts, on les valleres han fet el millor partit de la temporada.

Durant tot l’encontre han estat passant-se la pilota, corrent molt bé al contraatac i fent una molt bona defensa, fet que provoca que puguem eixir a la contra, acompanyada d’un bon percentatge d’encert de cara a la cistella.