📋CRÒNICA N.B. ALZIRA GRANA 49 – 52 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 📋
Partit per a oblidar per complet. Els vallers han eixit adormits després d’haver passat tantes setmanes sense jugar, sense intensitat, sense ganes, no tancant el rebot ofensiu ni defensiu, sense jugar a res i amb els braços baixats.
Sols hem tingut 2 minuts d’intensitat a l’hora de furtar balons i córrer, que ens ha permés agafar un avantatge de 13 al descans. No obstant això, el tercer quart ha suposat una catàstrofe en defensa, deixant tirar al rival, no fent ajudes i sense jugar a res en atac, provocant que ens empaten al marcador.
A partit d’aquest moment, la puntuació a l’electrònic s’ha mantés durant la resta de l’encontre, sempre estant 3 o 4 punts per davant.
Espere que partits com aquest ens facen per jugar millor i amb més ganes. També donar l’enhorabona a l’equip d’Alzira, que no ha baixat els braços en cap moment i ha intentat endur-se el partit fins el final 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 7 – 49 C.B. GENOVÉS 📋
Partit molt irregular que ha suposat el tancament de l’acta al quart període, fet que ha impossibilitat reflectir la millora que han tingut els jugadors als últims quarts.
Els parcials han sigut 0-12, 4-2, 0-26 i 3-9, els quals indiquen clarament la manca d’activitat en defensa i el menor nivell fĂ­sic.
En atac hem tingut moments puntuals d’eixides rĂ pides i, en general, hem desplaçat bĂŠ el balĂł, però no ha sigut suficient per superar la defensa rival.