📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 64 – 74 C.B. OLIVA CARNES OLIVA 📋

Bon partit el jugat per l’equip del C.B. Tavernes, enfront el segon classificat de la categoria amb nomĂŠs dues derrotes.

Els locals vam eixir a la pista molt centrats i, desprĂŠs d’uns primers minuts on cap equip aconseguia dominar el joc, van ser els vallers els primers que van aconseguir dominar el joc.

Vam tindre uns bons minuts, on tots els jugadors aportaven, arribant al descans amb 6 punts d’avantatge al marcador, tot i les pèrdues de balĂł i el domini del rebot per part dels visitants.

La segona part es va desenvolupar amb la mateixa tònica del primer temps, però ara eren els d’Oliva qui estaven mĂŠs encertats en el joc, mentre que el C.B. Tavernes continuava amb nombroses pèrdues de balĂł, moltes no forçades pel rival, poc encert des de la lĂ­nia de tirs lliures amb un molt baix percentatge i, sobretot, permetent una quantitat massa elevada de rebots defensiu, on cada atac del rival eren dues i tres opcions cada vegada.

Això va provocar que fora molt difĂ­cil seguir lluitant per traure un resultat positiu. Finalment, l’equip d’Oliva va aconseguir col¡locar-se per davant al marcador, aconseguint aixĂ­ la victòria.

Tot i això, el conjunt grocinegre ho va intentar fins el final i en cap moment va baixar els braços, però el rebot i les pèrdues de balĂł van ser determinants per l’esdevindre de l’encontre 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. VALLADA 61 – 42 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 📋

Derrota dels vallers contra un equip de la part alta de la classificaciĂł.

Els locals agafaven ja punts d’avantatge en el primer quart grĂ cies a un gran encert des de la lĂ­nea de tres punts, a pesar de la bona defensa dels de Tavernes.

Aquesta dinĂ mica continua en el segon quart i ajuda a l’equip contrari a arribar al descans ja amb 15 punts a favor al marcador.

En la segona part canvia la història i comencem a tindre un millor joc ofensiu, aconseguint arribar fins baix de la cistella i retallant punts als rivals, arribant a situar-nos a 9 punts de diferència en dos ocasions.

No obstant això, no acabem de creure en la victòria i, quan aconseguim reduir distàncies, sempre tenim un moment de desconnexió que fa que els de Vallada tornen a augmentar la diferència.

Comencem a notar millores molt bones tant en l’aspecte ofensiu com en el defensiu, i molts jugadors estan donant passos avant i guanyant confiança, però encara queda molt de treball per davant. Seguirem donant-ho tot! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. EL VERGER 47 – 44 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂŞ ZONAL 📋

Partit on hem acudit amb moltes baixes, tan sols amb 8 jugadors.

En la primera part hem jugat en equip, hem defés molt bé i hem tingut un bon percentatge d’encert. Això provoca que ens n’anem al descans 10 punts dalt al marcador.

Tanmateix, la segona part ha representat tot el contrari. No hem tingut gens d’encert i la defensa tancada del rival provoca que perdem el partit per 3 punts de diferència, tenint fins i tot una última pilota per empatar el partit. A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 57 – 46 ESPORTS COLAU C.B. ONDARA 📋

Nova victòria de les xiques en un partit molt disputat.

El partit ha començat molt bÊ, aconseguint un 8-2 a favor nostre.

Tanmateix, el bon encert de l’equip contrari, les nostres pèrdues de balĂł i la falta d’encert en atac ens fa arribar amb una lleuger avantatge al final del primer quart.

El segon quart i tercer quart han sigut mĂŠs del mateix. Pèrdues, males decisions i poc encert en atac i una mala defensa ens fa arribar empatats a l’Ăşltim quart.

El començament d’aquest quart ha sigut desastrĂłs i l’equip contrari s’ha col¡locat 5 punts dalt.

DesprĂŠs d’un temps mort nostre, l’equip reacciona i aconsegueix remuntar per col¡locar-se davant a l’electrònic.

Aquesta ha sigut la tònica fins als últims minuts, on una bona defensa nostra ens fa recuperar molts balons i distanciar-nos al marcador.

Aquesta classe de partits sĂłn els que ens fan crĂŠixer com a equip, ja que ens ajuda a conĂŠixer els nostres punts febles i ens serveix per treballar-los per tal de millorar.

Endavant xiques, a entrenar a tope i a per l’Oliva en la pròxima jornada! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ANNA 54 – 44 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Encontre on comencem molt gelats i on ens costa trobar l’anella i els bons passes als companys.

Passen els minuts i a poc a poc anem entrant al partit, fet que provoca que les diferències al marcador siguen mínimes, tant per a l’equip d’Anna com per als vallers. 

Al segon període seguim igual, tancant el rebot defensiu però amb dificultats per traure el contraatac, ja que l’equip local s’arreplega molt bé.

Arribem a la mitja part amb un 25-27 al marcador a favor dels vallers i comencem el tercer quart amb por per arribar a l’anella. Ens costa molt passar la pilota dins de la zona i seguim intercanviant cistelles. No obstant això, a poc a poc l’equip d’Anna va aconseguint despegar-se al marcador i acaba el partit 10 punts dalt.

L’equip mostra actitud i ganes, però al seguir treballant els passes lliurats i les accions de baix de cistella. Queda feina per fer i ens toca posar-nos a treballar des de ja per enfrontar el pròxim encontre 🏀. 

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 41 – 61 C.B. PICKEN CLARET AZUL 📋

Nova derrota de les nostres Júniors en un partit amb una certa millora global, però marcat per un mal inici.

El partit ha començat com els Ăşltims disputats per les nostres jugadores. Un inici molt gelat, amb moltes imprecisions i molt poca activitat defensiva provoquen que les visitants agafen els primers avantatges i s’enduguen el primer parcial per 8-21.

El segon quart segueix amb la mateixa tònica, provocant que les visitants arriben a col¡locar-se mÊs de 20 punts per dalt al marcador, però les nostres reaccionen i comencen a augmentar la intensitat defensiva, aconseguint tornar a estar en partit i arribant al descans nomÊs 10 punts baix (24-34).

En tornar de descans la milloria continua, arribant a estar per baix dels 8 punts a la meitat del període, però el desgast comença a fer mossa en les jugadores locals, provocant errades defensives i permetent que les de Benimaclet tornen a augmentar la diferència fins als 20 punts finals.

A la fi, nova derrota en el últim partit de la primera part de la fase i amb un sabor agredolç, ja que tot i la milloria de l’equip, no ha sigut suficient per competir i traure el partit 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 87 – 46 E.M.B.A. L’ALCÚDIA 📋

Bon partit el jugat pels vallers davant un rival que es tanca 40 minuts en zona i aprofita un jugador de gran estatura que ens fa molt de mal baix l’anella.

Davant aquesta situació, els vallers van saber correr al contraatac, pressionant a tota pista i permetent-nos robar moltes pilotes, acabant amb cistelles fàcils. 

La defensa ĂŠs millorable, aixĂ­ com tambĂŠ les ajudes i el rebot, que ens castiguen moltĂ­ssim en diversos moments del partit.

Destacar també el bon joc col·lectiu en atac, que dona lloc a tirs exteriors lliurats i cistelles baix l’anella. Enhorabona, equip! 🏀

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDIA 35 – 50 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 📋

Partit on els 7 jugadors que ha presentat el Tavernes han tret un resultat important.

El partit ha sigut un intercanvi de cistelles igualat. Al final de tercer quart els vallers trenquen el partit amb jugades consecutives, aconseguint distanciar-se al marcador.

Una vegada aconseguit l’avantatge hem ralentitzat el ritme de joc fins al final, consolidant la victòria.

Els jugadors van evolucionant molt bé. Comencem a defendre amb les cames i deixant les mans fora, per als moments oportuns 🏀.

📋 CRÒNICA C.S.A. CARCAIXENT 72 – 83 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 📋

Bon partit jugat pels vallers.

Hem començat el partit malament, donant opcions a correr, sense fer una bona pressió i deixant massa espais. 

Hem aconseguit ajustar aquests detalls i hem igualat el partit a partir de la segona part, col¡locant-nos fins a 2 punts baix al marcador faltant 8 minuts de joc.

No obstant això, al final hem tingut 2 molt mals minuts de joc en defensa, que ens han castigat el final del partit, deixant la renda sobre els 10 punts. Toca seguir lluitant! 🏀

📋 CRÒNICA ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 61 – 21 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Bon partit de les nostres xiques tot i la diferència de punts que reflecteix el marcador.

L’encontre ha començat amb les nostres xiques sense massa convicciĂł, i això s’ha notat en les pèrdues de balĂł i en les cistelles fĂ cils anotades per les locals. 

En el segon quart les coses han començat a canviar i s’ha començat a arribar bĂŠ a l’anella contrĂ ria, però la precipitaciĂł a l’hora de tirar ens impedia recurtar la diferència al marcador. 

A partir d’acĂ­ la millora continuava grĂ cies a millors atacs i defenses, però el poc encert cara l’anella i xicotetes ratxes de balons perduts feien que les d’Ondara anaren ampliant la diferència fins el 61-21 final 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 47 – 37 XERACO BÀSQUET CLUB 📋

Molt bon partit de tot l’equip on hem tret una molt bona victòria.

Hem jugat molt bĂŠ tot el partit excepte dos moments on ens hem relaxat i el Xeraco ha remuntat un poc, fet que els vallers han sabut frenar.

Molt bon treball en aquesta setmana d’entrenaments on hem tret resultats favorables. A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 70 – 87 C.B. PEGO 📋

Partit on en atac hem estat molt bé durant tot l’encontre i això fa que ens n’anem 4 punts dalt al descans.

A la segona part baixem els braços en defensa, perdent de 21 punts uns dels períodes, fet que ens porta a la derrota.

No obstant això, els xiquets van progressant a poc a poc en els entrenaments i seguirem treballant per millorar 🏀. 

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 57 – 61 C.B. TERRALFÀS 📋

Dos partits disputats aquesta setmana i hem pogut veure dues versions molt diferents.

El partit jugat dimecres contra AlfĂ s va ser probablement un dels millors fins el moment. Les xiques van competir durant tot l’encontre malgrat la diferència fĂ­sica al seu favor.

Totes elles van posar intensitat i van fer un joc col·lectiu, però finalment no aconseguim endur-nos la victòria 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. JORGE JUAN 42 – 35 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋

En canvi, en l’encontre disputat este matĂ­ ens hem contagiat de l’ambient gelat i ja ens ha costat entrar al partit des del seu començament. No aconseguim portar la iniciativa en atac, limitant el nostre joc a accions massa individuals que no ocasionen massa perill a les rivals. 

Tot i això, hem estat igualades amb alguns avantatges nostres, però sempre manaven les del C.B. Jorge Juan, que ens han superat en intensitat.

Tampoc hem sabut encistellar ni de prop ni de lluny i això ha condicionat molt el resultat.

Finalment, victòria justa de les locals que han tingut més mèrits al llarg de l’encontre. Cal que millorem en alguns aspectes, ja que ens falta jugar més com ho feiem abans, sense la pilota i mirant que les presses no ens juguen males passades 🏀.

📋 CRÒNICA C.D. BERENGUER DALMAU CATARROJA 18 – 37 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

PartidĂ s del nostre equip en tots els aspectes de joc davant un equip del nostre nivell.

Partit molt físic i amb un gran ritme de joc que hem sabut guanyar gràcies a les bones defenses de tot l’equip i al bon joc col·lectiu que hem fet en atac.

Tanmateix, el resultat final no reflexa la igualtat que ha hagut durant tot l’encontre.

Molt content de les xiquetes per l’actitud i el companyerisme mostrat dins i fora del camp. A seguir treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDIA 41 – 74 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Bon partit jugat per dos equips als quals els agrada correr en pista i que van creixent des de la primera fase. Així dona gust vore’ls jugar.

El partit ha començat amb errades a cistella de baix de l’anella per part dels nostres xiquets, però gràcies a una bona defensa hem pogut millorar els atacs. A poc a poc hem anat agafant avantatge al marcador i els nostres xics anaven augmentat la intensitat defensiva, aconseguint certs moments on el Gandia no sabia què fer per poder parar-nos.

AixĂ­ i tot, els locals no han donat el partit per perdut en cap moment, sempre lluitant en cada acciĂł, tir i rebot.

En definitiva ha sigut un partit molt bonic de veure i jugar. En aquesta línia, els vallers tenien moltes ganes de guanyar i endur-se la victòria, i Ês per això que han disputat un encontre molt seriós, amb generositat amb els companys, vegent els passes al jugador desmarcat, ajudant-se en defensa i aconseguint un joc molt coral.

Ara toca continuar amb els entrenaments per seguir creixent. I love this game! 🏀

📋 CRÒNICA ÓPTICA ADAM C.B. ALGEMESÍ 35 – 52 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Nova victòria de les xiquetes, encara que hui no ha sigut un dels millors partits.

El partit ha començat molt bÊ, jugant ràpid i fent una bona defensa. Així hem acabat el primer quart 8 punts dalt al marcador.

Al segon quart les xiquetes han eixit mig adormides i per això els ha costat molt entrar al partit. Aquest quart l’ha guanyat l’equip contrari.

Al tercer quart ens hem posat un poc les piles i hem arribat al descans 10 punts dalt.

Hem aprofitat el descans per corregir el que estĂ vem fent mal, com per exemple les pèrdues de balons, poca circulaciĂł de balĂł i una mala defensa. A mĂŠs a mĂŠs, les xiquetes han eixit un poc millor i s’ha vist una lleugera millora.

AixĂ­ hem arribat a l’Ăşltim quart 21 punts dalt, però la relaxaciĂł ha fet que l’equip contrari aconseguira massa cistelles còmodes, i aixĂ­ fins el resultat final.

Hem d’aprendre de les coses que s’han fet mal i cal seguir entrenant per millorar cada dia mĂŠs i mĂŠs.

Endavant, lleones! 🏀

📋 CRÒNICA N.B. ALZIRA 18 – 31 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 📋

Bon partit en general en defensa i atac, on un primer parcial molt bo ha sigut determinant.

Els xiquets han eixit concentrats des de l’inici tant en defensa com atac i això ha permĂŠs rĂ pids atacs i bons desplaçaments de balĂł que, junt amb un bon encert a l’hora d’encistellar, ha esdevingut en un primer parcial de 4-13.

Al segon, tercer i quart període el rival ha pujat la intensitat defensiva i nosaltres no hem desplaçat el baló amb criteri, fallant així moltes cistelles fàcils i permetent que el rival s’apropara fins a un marcador de 15-19.

Als darrers dos quarts els xiquets han tornat a millorar el moviment del balĂł i, tot i no millorar l’encert a cistella, han aconseguit parcials de 1-6 i 2-6.

Contents per la millora dels últims partits i amb ganes de continuar progressant als entrenaments! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ BLANC – CLUB MARTÍNEZ VALLS BÁSQUET 📋

🚫 Partit ajornat 🚫

📋 CRÒNICA BNI LEVANTE C.B. MISANA ALBERIC 42 – 2 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋

Encontre on el rival ĂŠs molt superior fĂ­sicament i on es nota la posiciĂł que ocupen a la classificaciĂł, ja que encara no han perdut cap partit.

A la primera part hem eixit adormides i asustades, provocant que ens tancaren el marcador, però a la segona part ens hem llevat la por i hem començat a passar-nos la pilota i a aconseguir cistelles. A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 16 – 56 C.B. GENOVÉS GSPORT 📋

Comencem el partit molt adormides i sense defendre i així donem l’oportunitat a les visitants de poder fer-nos contraatacs i avançar-se al marcador. També els hem permés que anoten cistelles fàcils i nosaltres no sabem aprofitar les nostres oportunitats, lastrades sobretot per moltes errades baix de l’anella.

A la segona part les xiquetes van despertant-se a poc a poc i aconsegueixen un atac més fluid, provocant d’aquesta manera errors a les visitants que les valleres saben aprofitar. Seguim! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 29 – 11 C.B. ALGEMESÍ 📋

Victòria pel C.B. Tavernes en un partit on, tot i no jugar massa bÊ, hem dominat de principi a fi.

Esta setmana els xiquets i xiquetes no estaven molt actius i això va provocar que, sent superiors al rival, no acabaren d’aconseguir traure diferències al marcador. Malgrat això, ens vam poder distanciar a l’electrònic a poc a poc durant la marxa dels diferents períodes.

A banda de la victòria, destaquem com a aspecte positiu que el C.B. Tavernes va jugar en equip i es van poder veure alguns detalls dels que s’estan entrenant. Això ĂŠs el mĂŠs important per a la progressiĂł del tots els qui conformen l’equip 🏀.