📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 63 – 67 C.D. ADESAVI B 📋

Partit al qual l’equip visitant es presenta amb 6 jugadors degut a malalties i lesion.

Tot i les baixes, els rivals han sabut imposar el seu ritme de joc durant tot l’encontre. Per la seua banda, els vallers han anat a remolc, amb molts minuts sense actitud defensiva, donant segones opcions de tir a l’Adesavi i forçant males decisions. Així i tot, arribem al descans amb un +1 a favor dels visitants.

A la tornada del vestuari, es veuen millors minuts dels nostres xics, on gràcies a la intensitat defensiva són capaços de robar i incomodar al rival i agafar un avantatge de 15 punts que no hem sabut administrar.

L’últim període ha estat igualat i la sang freda des del tir lliure del visitant i el nostre poc encert des de baix de l’anella (el nostre taló d’Aquil·les) provoca que els d’Adesavi s’enduguen la victòria 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. ELDA BATEIG PIEDRA NATURAL 72 – 68 C.B. TAVERNES SÈNIOR AUTONÒMIC 📋

Canvi radical d’actitud de l’equip respecte al partit del divendres contra Adesavi que, tot i acudir amb tan sols 8 jugadors a l’encontre, ha sabut competir i fins i tot ha estat a punt de donar la sorpresa i d’emportar-se un partit contra un rival que li ha posat moltes ganes.

El partit ha començat amb poques ajudes defensives per part dels vallers, provocant tirs lliurats que l’equip d’Elda aprofitava amb facilitat. A més a més, els locals estaven millors en la faceta ofensiva, ja que movien la pilota millor i han tret avantatge de les nostres situacions de joc, acabant el primer període 5 punts dalt a favor dels d’Elda.

Després d’unes instruccions i consells, al segon quart els del C.B. Tavernes comencen a posar-se mans a l’obra i arribant a les ajudes. Tot i que els locals segueixen llançant molt, ja no tenen un percentatge tant bo i això provoca que puguem córrer i acabar amb contraatacs, fns i tot sent capaços d’agafar un cert avantatge, igualar i posar-nos per davant al macador, aconseguint una diferència a favor de 15 punts a l’arribar al descans.

Al tercer quart sabem que els d’Elda començaran a pujar el nivell defensiu, però no aconseguim impedir que els vallers tinguen 4 pèrdues i els 8 punts corresponents a aquestes, reduint l’avantatge ràpidament.

Aleshores l’entrenador del Tavernes demana un temps mort ràpidament i els dóna un toc d’atenció als jugadors sobre allò que s’havia parlat al vesturari. Després del temps mort, els nostres xics tornen a la senda de l’actitud defensiva i a mostrar un joc coral en atac. Al finalitzar el tercer període, l’avantatge és de 5 punts a favor de l’equip local.

A l’últim quart, les forces del conjunt grocinegre comencen a flaquejar i es viuen a la pista uns moments de males decisions en atac, junt amb algun mals passes que provoquen que Elda puga anotar amb facilitat. Tot i aquestes últimes males decisions i cistelles, els vallers trauen el geni i continuen competint gràcies a una defensa zonal que els indica l’entrenador. Aquest aspecte defensiu sorprén l’equip local i aconseguim col·locar-nos a 2 punts d’ells a falta d’un minut per finalitzar, però una falta del nostre jugador Ángel provoca xispes al camp i els àrbitres decideixen desqualificar a algun jugador d’Elda, expulsar a Ángel i compensar la jugada amb 2 tirs lliures i possessió a cada equip, acabant amb el llançament d’un tir lliure i pilota per als d’Elda.

DesprÊs de llançar el tir lliure i sacar de banda, els rivals tornen a llançar i convertir 2 tirs lliures, moment al qual Quique demana un temps mort per executar una jugada per finalitzar amb un alley-oop que acaba convertint-se en dos punts.

Després de traure, fem una falta ràpida i l’Elda torna a llançar 2 tirs lliures. A continuació demanem un temps mort per traure en camp d’atac a falta de 17 segons. Aquesta vegada la jugada ix bastant bé, però a l’acabar intentem fer un mate i la pilota se n’ix de dins.

Una llàstima que se’ns escape la victòria en l’últim moment, però les sensacions han sigut les millors.

La pròxima setmana ens espera l’últim partit de la temporada al nostre pavelló contra el Baloncesto Montemar. A per l’última victòria! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 45 – 66 E.M.B.A. L’ALCÚDIA 📋

Derrota dels nostres Sèniors en un partit al qual acudim amb diverses baixes.

Al primer quart ens mantenim concentrats, encara que un poc permissius en defensa, però aprofitant el nostre ritme per a mantindre’ns al marcador.

Al segon quart no tenim la mateixa fluïdesa ofensiva i permetem rebots ofensius al rival, fet que els permet agafar un +8 d’avantatge al descans.

A la segona part volem tornar a pujar el ritme, però no ho aconseguim. En canvi, els visitants ens castiguen els errors al contraatac i des de l’encert de la línea de 3 agafen un +20 al marcador, resultat que ja no som capaços de retallar.

En definitiva, ens queda un partit. Veníem de dues victòries amb bones sensacions, però acudim amb 4 baixes importants per a nosaltres. Una llàstima, ja que volíem acabar l’any amb més victòries. Anem a per l’última! 🏀

📋 CRÒNICA ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 54 – 45 C.B. GRAO (ANADA 1/8 PLAYOFFS) 📋

Important victòria del nostre Sènior Femení en un partit dominat de principi a fi.

Al primer quart regna un intercanvi de cistelles i defenses per part dels dos equips, on les valleres aconsegueixen agafar la davantera al marcador, però sempre amb distàncies curtes.

Al segon quart mĂŠs del mateix. Les locals pressionen en defensa i, amb el bon ritme de joc, arribem al descans amb un +8 al marcador.

A la represa del descans les visitants pugen la duresa al partit, però no ens asustem i, grĂ cies a una bona defensa seguim augmentant la diferència al marcador arribant al +16, però desconnectem dos minuts al final del quart i arribem a l’Ăşltim perĂ­ode amb un +12 al marcador.

A l’Ăşltim quart volem tornar a pujar la intensitat, però no aconseguim millorar. En canvi, les visitants es troben còmodes i, amb diversos bons atacs, ens redueixen el resultat final fins els +9 punts.

En definitiva, victòria molt important. Ens n’anem al Grao amb una renda de 9 punts i 40 minuts de joc per davant. Sabem de què som capaces i anem a aconseguir-ho! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. GRAO 33 – 46 ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ (TORNADA 1/8 PLAYOFFS) 📋

Partidàs absolut de les xiques en una nova victòria que ens porta als 1/4 de final dels Playoffs d’ascens de categoria.

Eixim al partit molt concentrades, sabent la importància que té aquest encontre. D’aquesta manera, no donem al rival cap opció de resposta, amb bones defenses i amb una intensitat difícil d’aguantar, aconseguint al marcador un 0-9 inicial i provocant el primer temps mort local.

Seguim el quart intenses, però dos errors en defensa i una desconnexiĂł a l’Ăşltim minut torna a clavar a les locals en partit, tancant el primer perĂ­ode amb un 10-11.

Al segon quart no acabem d’estar encertades i en atac no aconseguim fluïdesa ni compartir la pilota, fet que provoca que no sumem punts. En canvi, les locals segueixen sumant i li peguen la volta a l’encontre, arribant al descans amb un -1 al marcador.

A la represa del descans tornem a eixir molt concentrades al partit, sense donar opció a les locals de jugar còmodes i aconseguint frenar les seues millors jugadores.

A poc a poc anem agafant avantatge al marcador, movent la pilota molt bĂŠ contra la defensa zonal, buscant els espais lliures i castigant-los.

Arribem a l’Ăşltim quart amb un +11 al marcador, i les xiques, sobre ser un equip jove, comencen a controlar el partit amb possessions llargues, un tempo lent i dominant la diferència al marcador fins el final.

En definitiva, dos victòries per a passar a 1/4 de final, dos victòries per a seguir demostrant l’equip que som, dos victòries per trencar una barrera contra la que portem lluitant 3 anys, dos victòries per a creure’ns que som capaces d’arribar fins acĂ­ i seguir passant fases, dos victòries per seguir fent crĂŠixer el bĂ squet femenĂ­ i, per Ăşltim, dos victòries per a tota l’aficiĂł que ha vingut a recolzar-nos als dos partits. Sense vosaltres no serĂ­em res, i ser capaços d’omplir el pavellĂł tant a Tavernes com al Grao demostra el gran club que som.

Vos necessitem aquesta setmana que ve, aficiĂł. Tornarem a posar a la vostra disposiciĂł un autobĂşs i anirem a pels 1/4 de final i molt mĂŠs.

VOLEM SER EQUIP D’AUTONÒMICA! 💛🖤

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 33 – 56 C.B. MARCELINA BENIFAIÓ 📋

L’equip local està molt tocat pels resultats de tota la temporada i sembla que no isca res de cara a l’anella contrària.

De vegades ens precipitem massa quan ataquem l’anella i les coses no ixen com volem. Això provoca que a poc a poc la moral vaja desapareguent.

Les ganes les tenim, però quan vegem que l’equip contrari està més encertat i volem però no podem, esn costa un món seguir el ritme del contrari. Així acabem anant a remolc.

Justa victòria del Benifaió. Ara toca pensar en el pròxim partit per intentar traure una victòria, que li fa molta falta a l’equip per creure que sí que poden 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 46 – 33 C.B. PEDREGUER (ANADA 1/8 PLAYOFFS) 📋

Ronda d’octaus contra el Pedreguer. L’equip de Tavernes aconsegueix classificar-se per als Playoffs, trobant en el creuament al Pedreguer, un bon equip que planteja un partit dur.

En l’anada de dissabte els vallers ixen molt clavats en el partit. El Tavernes domina el marcador durant tot l’encontre, plantejant-li a l’equip visitant defenses individuals i en zona que es trenquen en diverses jugades, posnat al rival en problemes.

Aquest primer partit d’anada acaba amb un +13 punts dalt al marcador a favor de l’equip local 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. PEDREGUER 51 – 53 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 (TORNADA 1/8 PLAYOFFS) 📋

En la tornada, el diumenge anem a Pedreguer amb la tranquil·litat de comptar amb 13 punts d’avantatge, però sols amb la meitat de la feina feta.

L’equip de Pedreguer ĂŠs el que ix mĂŠs actiu aquesta vegada, dominant el marcador durant gran part de l’encontre, però per pocs punts.

El transcurs del partit va creant un intercanvi de punts, empatant i desempatant el partit. Al final de l’encontre, l’equip de Pedreguer planteja una zona que els funciona, però el Tavernes la contraresta i, amb dos triples finals, aconsegueix un resultat a favor de quatre punts. Amb una cistella final dels locals s’acaba el partit amb un resultat de 51-53 per al Tavernes.

Ara esperem un rival per a 1/4 de final. Seguim amb la il·lusió i el treball per intentar seguir en la fase final! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. PATRONATO BOCAIRENT 60 – 19 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 (ANADA 1/8 PLAYOFFS) 📋

Derrota molt clara al marcador de les nostres xiquetes, que van eixir molt nervioses al partit i on, a pesar d’anar evolucionant durant el seu transcurs fins posar-se al nivell de les bocairentines, la gran quantitat de pèrdues davant la pressió rival i el poc encert en el llançament van fer impossible el fer de competir per endur-nos la victòria 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 33 – 31 C.B. PATRONATO BOCAIRENT (TORNADA 1/8 PLAYOFFS) 📋

Cara molt diferent la del partit de tornada a la mostrada a l’encontre del anterior.

Des d’un inici les nostres xiquetes van posar tot el seu Ă­mpetu en la lluita per la pilota, cosa que els permetia anar per davant al marcador durant quasi tot l’encontre.

No obstant això, les visitants van reaccionar i van aconseguir pegar-li la volta al marcador. Tot i això, les valleres no es van rendir en cap moment i, impulsades per les ganes de fer un bon partit fins el final, van poder endur-se una ajustada victòria que no va ser suficient per passar a la següent eliminatòria 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. PEDREGUER 15 – 55 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Partit que ha començat prou lent i sense cap tipus de pressiĂł ni ritme per part de l’equip valler.

Ja en el següent quart comencem a pujar la intensitat i a alçar més el cap per buscar els companys alliberats i per trobar tirs còmodes, però una altra vegada els tirs baix de l’anella ens tornen a perjudicar malgrat el joc col·lectiu que estàvem realitzant, arribant al descans amb un +18 d’avantatge al marcador.

Una vegada ja en la segona part, l’equip visitant continua amb la seua pressiĂł defensiva i el joc col¡lectiu i els tirs ara sĂ­ que entren a la cistella del Pedreguer, permetent que aconseguim tancar el marcador.

Els xics continuen creixent com a equip i individualment, tot i que aquest encontre ha de servir-nos per veure que tots som importants i que hem d’ajudar-nos dins l’equip. També ens servirà per adonar-nos-en que des del minut 1 hem d’estar concentrats al partit per poder competir els 40 minuts.

La setmana que ve ens espera l’últim partit de la Lliga Regular contra El Verger. A per ells! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 80 – 40 AQUABERCA C.B. ALGEMESÍ 📋

Victòria de les xiquetes en un bon partit disputat per part dels 2 equips.

Hem començat bĂŠ l’encontre, aconseguint un avantatge de 8 punts que s’ha mantĂŠs fins el quart perĂ­ode.

En aquest quart hem trencat completament al rival, tant en defensa com en atac. Així, hem acabat amb un avantatge superior als 25 punts. El cinqué quart ha continuat en la mateixa dinàmica fins que hem tancat l’acta.

Una gran victòria que ens proclama campiones de grup i que ens classifica per als quarts de final de la categoria.

A disfrutar del moment i a preparar a tope els Playoffs per intentar arribar el més lluny possible! Amb aquestes ganes de segur que les lleones donaran molta lluita! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. SILLA 11 – 51 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Nova victòria de les xiquetes en un partit on no han donat cap opció al rival. Hem vist un bon encontre en tots els aspectes que ens ajuda a seguir creixent com a equip.

A seguir entrenant així, lleones! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS 50 – 64 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 📋

Encontre ajornat al seu dia i disputat finalment a GenovĂŠs.

Gran partit de tots els jugadors i jugadores, on van ser superiors des del principi fins al final, mostrant detalls de la seua progressió contra un equip que en l’anterior partit va aconseguir la victòria, ja que van ser superiors a nosaltres 🏀.

📋 CRÒNICA C.S.A. CARCAIXENT 25 – 49 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 📋

Partit disputat aquest matí en Carcaixent. Hem tingut un encontre molt seriós contra un equip amb un molt bon joc d’equip i amb un bon ritme.

A mĂŠs a mĂŠs, els nostres sempre han buscat al company millor situat.

Per últim, cal destacar la gran millora dels vallers als últims partits, però encara podem millorar més! 🏀

📋 CRÒNICA CLUB MARTÍNEZ VALLS BÁSQUET BLANCO 13 – 53 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 📋

Els parcials de 2-9, 2-12, 4-7, 2-8 i 2-17, amb el corresponent tancament d’acta, ho diuen tot.

Hem gaudit de superioritat en atac, amb rĂ pides transicions i bons desplaçaments en joc estĂ tic. D’altra banda, en defensa hem pegat moltes carreres amb ganes de recuperar la possessiĂł, fet que s’ha reflectit al marcador.

Degut al gran nombre de baixes, hui ens han ajudat Pol i Joel, del BenjamĂ­ Blanc, que han fet una gran aportaciĂł a l’equip.

El millor de la victòria és que els xiquets han alçat prou el cap i han buscat al jugador amb millor posició 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ 65 – 63 C.B. ALGINET 📋

Victòria de les xiquetes on, des del minut 1 han lluitat per cada pilota.

Totes les xiquetes han donat un pas mĂŠs endavant i han aportat tant en defensa com en atac.

Tot i que va haver un moment de desconnexió, l’entrenadora Maria ha demanat un temps mort que ha sabut aprofitar molt bé, provocant que les xiquetes es refacen i es concentren altra vegada.

En resum, gran partit de les valleres on podem veure la milloria de cadascuna d’elles 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC – CLUB MARTÍNEZ VALLS BÀSQUET 📋