📋 CRÒNICA C.A. MONTEMAR 66 – 67 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋
Gran victòria del C.B. Tavernes en un partit on l’inici no va ser el millor possible.
Els vallers van eixir al camp adormits, concedint moltes facilitats en defensa a l’equip rival, que anotava sense cap dificultat. A mĂŠs a mĂŠs, en atac tornĂ vem a estar molt errĂ tics, fallant molts tirs lliurats, amb un percentatge molt baix. Això va fer que els locals dominaren el primer temps, que acabaria amb un avantatge de 19 punts a favor de l’equip local.
Tanmateix, els de Tavernes van despertar en la segona part i, amb un augment de la seua intensitat, especialment en el joc defensiu, van començar a crear problemes als locals, als quals no els resultava tan fĂ cil anotar i, aixĂ­, a poc a poc l’equip de Tavernes va començar a remuntar en el marcador fins aconseguir empatar el partit a falta de 2 segons, aconseguint a mĂŠs a mĂŠs la cistella de l’empat mĂŠs un tir lliure per col¡locar-se per davant a l’electrònic en l’Ăşnica ocasiĂł que ho va poder aconseguir. Una vegada convertit el tir lliure, els vallers es van endur la victòria.
Enhorabona a l’equip per creure que es podia i a seguir treballant per seguir endavant amb el nostre objectiu! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 48 – 75 C.B. SAN PEDRO PASCUAL 📋
Partit amb dues cares prou diferenciades.
Comencem el partit molt nerviosos i, a causa del ritme i la intensitat dels visitants, acabem precipitant-nos en massa ocasions, amb moltíssimes pèrdues de balons i permetent rebots en atac.
A mĂŠs, els Ă rbitres permeten molt de contacte que nosaltres no sabem aprofitar.
Tot açò fa que l’equip rival se’n vaja amb un avantatge molt gran ja al final de la primera meitat, perdent per mĂŠs de 30 punts.
A partir del descans canvia la cara i decidim eixir a pista buscant treballar el nostre joc i agafar bones sensacions de cara a pròxims partits. TambÊ comencem a traure alguns contraatacs i augmentem la intensitat defensiva.
Ens falten moltes coses per millorar, però hem de quedar-nos amb la part positiva, que sense dubte ha sigut el canvi d’actitud i les ganes de voler treballar per a nosaltres. Continuarem buscant l’objectiu i fent força tots junts! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂŞ ZONAL 64 – 47 C.B. PEPE SÁNCHEZ 📋
Partit jugat a ratxes. Hem tingut ratets de bon joc en equip i desprĂŠs passem a un joc molt anĂ rquic.
En alguns moments dels partits baixem el nivell defensiu i això fa que el rival anote amb molta facilitat. A mÊs a mÊs, els passes mal donats provoquen que els rivals ens roben pilotes i anoten cistelles fàcils.
Quan l’equip juga seriosament es despega amb facilitat al marcador. Cal estar mĂŠs concentrats per guanyar partits sense patir. Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA DÉNIA BÀSQUET CLUB 49 – 35 ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋
Partit molt disputat el que s’ha jugat aquest matĂ­ en DĂŠnia.
Un mal inici del partit fa que l’equip contrari acabe el final del primer quart amb una diferència de +13 (21-8). Les nostres xiques no estaven gens dures en defensa i el DĂŠnia ens trencava en 1 contra 1 amb molta facilitat. A mĂŠs a mĂŠs, en atac tenĂ­em molt poca fluĂŻdesa i ens costava molt anotar.
El segon quart ha sigut tot el contrari i hem començat a defensar i a anotar fins aplegar a la mitja part amb un resultat de 26-23.
El tercer quart ha estat molt igualat i als dos equips els costava moltĂ­ssim anotar, arribant al final d’aquest quart amb un avantatge de 3 punts a favor del DĂŠnia.
El començament de l’Ăşltim quart ha estat bĂŠ i en tot moment creient que podĂ­em lluitar per la victòria. No obstant això, desprĂŠs d’un temps mort el DĂŠnia puja moltĂ­ssim el nivell defensiu, aconseguint finalment la victòria final.
Les xiques no podien ni trencar en el 1×1 ni passar el balĂł amb comoditat i el parcial de 13-2 en els Ăşltims 5 minuts ho diu tot.
SabĂ­em que era un partit complicat i hem de mirar la part positiva d’aquesta derrota. Ens ajudarĂ  a millorar els punts fluixos de l’equip i seguir creixent com a conjunt.
Ara a recuperar-nos prompte d’aquesta derrota i a seguir entrenant. Ànims, xiques! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 51 – 49 ELS ROGETS C.B. ALMUSSAFES 📋
Partit intens fins el final, tot i que al principi, amb un parcial de 15-7 hem oferit el millor del partit, corrent al contraatac i penetrant a un bon ritme.
En el segon quart no sabem què ha passat i els d’Almussafes ens han fet un parcial de 0-16 que ens deixa gelats, amb falta d’ambició i no sabent mirar la cistella rival. Hem començat a defendre millor i a poc a poc ataquem amb millor criteri la cistella del rival, perdent de 7 punts a la fi del tercer quart.
A l’últim quart hem defés amb més intensitat, deixant en 4 punts el rival i arribant a col·locar-nos dalt del marcador a falta de 4 minuts, un avantatge que no hem soltat fins el final. Finalment, victòria merescuda i molt lluitada. Enhorabona, equip! 🏀

📋 CRÒNICA KAPITALIA INMOBILIARIA MARTÍNEZ VALLS 61 – 65 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋
Primera victòria de la segona fase en un partit disputat de menys a mÊs.
El primer quart ha començat amb les locals dominant, trobant cistella amb certa facilitat tot i que la defensa vallera no era mala.
En el segon quart la cosa anava pel mateix camĂ­, amb les locals dominant en el rebot d’atac i traient avantatges prop de l’anella. D’altra banda, les de Tavernes, amb un bon encert en el tir exterior, es mantenien en el partit (37-33 al descans).
En la segona part, un canvi d’actitud en la defensa ha impulsat les valleres, fortes en el 1×1 i, ara sĂ­, tancant el rebot, aconseguint secar a les locals, que no veien anella. NomĂŠs unes desconnexions en els Ăşltims minuts del quart impedien que l’acabarem per davant (45-44 al minut 30).
Ja en l’Ăşltim quart, la bona dinĂ mica defensiva ha continuat i ha permĂŠs a les nostres, junt a l’encert en el tir lliure, donar-li la volta al marcador i acabar enduguent-se la victòria per 61-65 🏀.

📋 CRÒNICA N.B. ALZIRA GRANA 49 – 52 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 📋
Partit per a oblidar per complet. Els vallers han eixit adormits desprÊs de tantes setmanes sense jugar, sense intensitat, sense ganes, no tancant el rebot ofensiu ni defensiu, sense jugar a res i amb els braços baixats.
Sols hem tingut 2 minuts d’intensitat a l’hora de furtar balons i córrer, que ens ha donat un avantatge al descans de 13 punts. Tanmateix, arriba el tercer quart i fem una catàstrofe en defensa, deixant tirar i sense tancar les ajudes, sense jugar a res en atac i fent que ens empaten el marcador. A partir d’aquest moment s’ha mantés l’avantatge a l’electrònic, sempre 3 o 4 punts per davant.
Espere que partits aixina ens facen reflexionar per jugar millor i amb més ganes. Enhorabona a l’equip de Alzira, que no ha baixat els braços en cap moment i ha intentat endur-se el partit fins el final 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA 35 – 76 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 📋
Partit molt seriós on l’equip de Tavernes ha imposat el seu joc.
La pressiĂł ha donat el seus fruits i ha fet que l’equip visitant dominara al marcador durant tot el partit.
A poc a poc el joc col·lectiu millora, ja que el jugadors estan tenint una bona evolució en les seus habilitats com a jugadors de bàsquet. Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. BELLREGUARD 43 – 58 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋
Victòria en un partit jugat a ràfegues, on la inconsistència ha sigut la norma general.
El partit ha començat amb les nostres fent dos bons atacs i anotant amb facilitat, però a partir d’acĂ­ la precipitaciĂł i males eleccions no ens han permĂŠs anotar. Fruit d’això ĂŠs el 4-4 al final del quart.
Ja en el segon i tercer quart, un augment sobretot en la defensa ens ha fet disparar-nos en el marcador al recuperar balons i trobar fĂ cilment el camĂ­ cap a la cistella (11-27 al minut 15).
Tanmateix, en el quart d’abans del descans ha hagut un moment de baixĂł de concentraciĂł en la defensa que ha permĂŠs a les locals acostar-se en el resultat (23-31 al minut 20).
En tornar del descans s’ha tornat a pujar la intensitat i la concentraciĂł, tornant a recuperar-se l’avantatge i, a pesar dels moments amb poca fluĂŻdesa i les errades, s’ha pogut mantenir la diferència i acabar guanyant el partit per 43-58 🏀.

📋 CRÒNIQUES CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ – C.B. PEGO 📋
🚫 Partit no disputat 🚫.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 36 – 59 U.P.B. GANDIA 📋
Partit complicat el d’aquest matĂ­ davant un equip que encara no coneix la derrota i sempre mostra un alt nivell de bĂ squet.
Nosaltres hem començat un poc per baix en intensitat, concedint cistelles fàcilment. Hem sabut reaccionar, però sense encert en atac, i no hem pogut apropar-nos al marcador. Al descans les de la capital de la Safor han agafat un avantatge de 15 punts al marcador.
DesprĂŠs s’ha lluitat i el fet que el nostre bĂ squet no era fluid ha posat encara mĂŠs complicades les coses, precipitant-nos en molts moments, fruit de la bona defensa visitant i de les nostres Ă nsies per jugar-ho tot amb massa rapidesa.
A la fi, victòria mĂŠs que justa d’un Gandia que sĂ­ que ha sabut jugar de forma mĂŠs continuada.
Content per l’actitud, però caldrĂ  buscar un joc mĂŠs col¡lectiu, organitzades per a competir amb tota esta classe d’equips 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 53 – 29 C.B. JOVENTUT XÀBIA VIVIENDAS EXCELENTES 📋
Partit on des d’un inici els vallers imposen el ritme de joc desitjat, per tal de traure un cert avantatge al marcador amb grans defensas, talls de baló i cistelles fàcils.
Ja arribant a la part final de la primera part, els locals baixen el ritme tant en defensa com en atac, permetent jugar molt còmode a l’equip rival. Cert nombre d’errors venen deguts a la falta de concentraciĂł de l’equip.
En la represa de l’encontre, ara sĂ­, els locals tornen a jugar al seu joc amb bons passes i una defensa intensa fins arribar a l’Ăşltim quart, on l’equip visitant acaba el partit amb bones sensacions degut al cansanci dels vallers.
En conclusió, bona victòria per començar la segona fase amb bon peu, però treballarem més en els entrenaments per tal de no tindre tantes desconnexions 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 56 – 16 XENET BÀSQUET CULLERA 📋
Bon partit de les xiquetes en el seu primer encontre de la segona fase.
Tot el que estem entrenant ens ha eixit: eixida del balĂł, bona circulaciĂł, joc obert i contraatacs.
Destacar el bon joc de totes les jugadores, ja que totes han aportat i sumat per a l’equip (punts, assistències, rebots…).
Ara toca seguir en aquesta dinàmica per millorar cada vegada més i més. Enhorabona, lleones! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 33 – 52 C.B. SUECA 📋
Gran partit el disputat aquest matĂ­ pels nostres Alevins contra el C.B. Sueca.
L’encontre ha estat molt igualat durant els 40 minuts, on un equip molt superior físicament s’ha trobat amb les ganes del conjunt valler. Desafortunadament, al final s’ha imposat la superioritat física.
No ens queda una altra que seguir per aquest camí! 🏀

📋 CRÒNICA CLUB MARTÍNEZ VALLS BÀSQUET – CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 📋

📋 CRÒNICA N.B. XÀTIVA 56 – 51 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋
Partit a XĂ tiva, on les xiquetes ixen el primer quart dormint, aconseguint un primer parcial de 16-2.
A partir d’aquest moment s’ha fet un canvi i les jugadores han fet un molt bon partit, passant la pilota i tenen molts moments de bona defensa.
Cal que estem concentrades durant tot el partit i per això hem de seguir entrenant per millorar a poc a poc 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MIXTE BLANC 24 – 64 C.B. GENOVÉS 📋
Un mal inici de partit marca el ritme de la resta de l’encontre.
Als dos primers perĂ­odes els jugadors jugaven desganats, sense baixar a defendre i sent egoistes entre ells, fet que permet a l’equip rival agafar rĂ pidament un avantatge ampli.
Ja una vegada arribat el tercer quart, el partit canvia amb un Tavernes molt mĂŠs competitiu, apretant en defensa, sent generosos i aprofitant les oportunitats que ens dona l’equip rival.
Una jornada més, es tracta d’un partit on podem aprendre de moltes coses, com per exemple el fet de jugar amb intensitat tots i cadascun dels quarts 🏀.

📋 CRÒNICA N.B. ALZIRA 25 – 18 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 📋
Partit amb dues cares ben diferenciades per part dels jugadors del C.B. Tavernes.
En un partit on tots els xiquets han pogut gaudir de minuts, fins i tot aquells que juguen habitualment menys perĂ­odes, l’equip del C.B. Tavernes va realitzar una primera part molt meritòria, on prĂ cticament tots aportaven alguna cosa al joc de l’equip, lluitant els balons i estant centrats en el bĂ squet que havien de fer.
La segona part, per contra, va ser tot el contrari. Els vallers van baixar els braços i van deixar de fer allò que s’estava fent bĂŠ al primer temps. En aquest moment els locals van aprofitar per col¡locar-se davant al marcador i endur-se la victòria.
Tot i això, seguim vegent un creixement en el joc de tots els xiquets i xiquetes. A seguir amb el treball! 🏀