📋 CRÒNICA C.B. JORGE JUAN B TÁRTAROS GONZALO CASTELLÓ 96 – 42 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Mal partit el jugat per l’equip del C.B. Tavernes, que en cap moment s’ha trobat còmode al camp i que, a mĂŠs a mĂŠs, no ha donat la sensaciĂł de poder canviar la dinĂ mica de joc estava realitzant.

Teníem davant un equip local que, reforçat amb jugadors de categoria superior, gaudien d’un plus i un grandíssim encert des de la línia de 3 punts, provocant que les diferències anaren augmentant cada vegada més.

TambÊs Ês cert que els vallers van mostrar tot el contrari, amb molt poc encert de cara a la cistella, tant en tir exterior com en tirs de baix de la cistella i al tir lliure (0 de 14) i amb nombroses pèrdues de baló, la qual cosa facilitava que els locals cada vegada es trobaren mÊs còmodes, i els de Tavernes, tot el contrari.

Partit per oblidar, traure conclusions i treballar de cara al pròxim encontre, que ara mateix és allò que importa 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 42 – 69 C.B. IBÉRIC DE CAUDETE 📋

Partit més competit d’allò que reflexa el marcador. Al primer quart eixim un poc desconcentrats i l’equip visitant ens castiga amb el tir exterior i amb rebots ofensius, deixant un marcador de -14 punts.

Al segon quart, l’equip es connecta al partit i puja la intensitat defensiva, millorant en els rebots i dominant el ritme, tot i que perdonant algunes cistelles fĂ cils i arribant al descans amb un -5 al marcadors, amb la sensaciĂł que podrĂ­em estar al capdavant.

A la represa del descans la sensaciĂł ha sigut un voler i no poder. La poca producciĂł ofensiva ens lastra el marcador, ja que defensivament intentĂ vem seguir concentrats, però en atac no aconseguĂ­em fluĂŻdesa ni anotar, fet pel qual finalment l’equip rival aconsegueix anar-se’n al marcador i tancar el partit.

En definitiva, seguim treballant. Sabem la falta d’anotaciĂł que tenim, però a poc a poc l’equip va competint un poc mĂŠs i va millorant en aspectes defensius i col¡lectius. Seguim! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂŞ ZONAL 66 – 50 C.B. CULLERA 📋

Victoria que ve bĂŠ per tornar a confiar en que podem guanyar partits.

Com sempre, hem jugat a ratxes. Som capaços de traure el millor i el pitjor de l’equip en el mateix quart.

L’encontre ha estat dominat des del principi amb un avantatge sempre per dalt dels 10 punts. Tot i les nombroses baixes, hem disputat un partit seriós, amb algunes llagunes amb el joc, però que hem pogut solventar a base de treball.

Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 81 – 40 C.B. OLIVA 📋

Partidàs de les nostres Sèniors davant un equip que sempre ens dona molta lluita.

Un bon començament del partit fa que aconseguim ràpidament una diferència de +10 punts.

Una defensa molt seriosa acompanyada d’un atac elèctric fa que arribem a una diferència de +18 punts al descans.

Sabíem que havíem de continuar en la mateixa dinàmica, i així ha sigut, ja que a poc a poc la diferència anava augmentant.

Hui totes les jugadores han estat al 100%, tant en defensa com en atac, sent molt solidàries entre elles en defensa i fent un joc ràpid i amb molta fluïdesa en atac. Tot açò provoca que acabem el partit amb una diferència de 40 punts.

Molt contents per l’actitud de tot l’equip. Enhorabona xiques, a seguir aixĂ­! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 32 – 63 E.M.B.A. L’ALCÚDIA 📋

AmbdĂłs equips comencen el partit un poc gelats. Per la seua banda, el Tavernes planta cara al quart classificat tant en atac com en defensa, fent bons atacs i no deixant encistellar al rival.

El primer quart el perdem d’1 sol punt, però més tard entrem al segon quart sense idees, no trobant les línies de passe i perdent molts balons, febleses que aprofita l’equip visitant per aconseguir una diferència al marcador inassolible.

Seguint en aquesta línia, no apleguem a puntejar els tirs exterior i l’E.M.B.A. aprofita per traure un gran avantatge al descans (12-32).

Al tercer període eixim olvidant-nos del marcador i intentant fer les coses més fàcils, aconseguint un intercanvi de cistelles, tancant un poc més el rebot i intentant eixir al contraatac, però el rival s’arreplega molt bé i no ens deixa arribar fàcilment a la cistella rival.

La diferència de punts va augmentant a poc a poc a l’electrònic, però els vallers no es rendeixen i segueixen atacant amb les idees un poc més clares, fet que provoca que la diferència no siga més escandalosa.

Seguirem treballant per millorar a la pròxima jornada 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 36 – 56 MUTUA LEVANTE N.B. ALCOI 📋

Nova derrota de les nostres JĂşniors en un partit sense intensitat, on l’ajustat marcador en el primer temps nomĂŠs ha sigut un miratge. D’aquesta manera, quan les visitants han volgut accelerar, s’han endut el partit fĂ cilment 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 63 – 41 XERACO BÀSQUET CLUB 📋

Nova victòria per als Cadets del Tavernes, on s’han treballat coses noves.

Alguns aspectes ens han eixit millor que altres i l’equip ha treballat bé, malgrat alguns moments de distracció.

Cal seguir treballant per mantindre el nivell quan ens toca competir contra equips més durs 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 62 – 31 MARTÍ INDUMENTÀRIA U.P.B. GANDIA B 📋

Victòria de les nostres xiquetes en un partit on s’ha vist un bon joc coral de les nostres, sobretot en l’apartat defensiu.

El partit ha començat amb les nostres un poc adormides, sobretot en defensa, ja que les visitants aconseguien molts tirs lliurats i agafar el rebot ofensiu amb massa facilitat. Això feia que les de Gandia acabaren el quart per davant al marcador (5-11 al minut 5).

Ja en el segon quart les nostres han començat a espavilar-se defensivament. Amb bones ajudes frenaven les visitants i amb un atac fluid aconseguien anotar amb certa facilitat, cosa que ajudava a retallar el resultat al marcador i acabar el quart a nomÊs un punt de diferència (13-14).

Ja en els tres segĂźents quarts la bona dinĂ mica continuava tant en atac com en defensa, aconseguint reduir l’anotaciĂł de les visitants a nomĂŠs 4 punts en 15 minuts, mentre que la de les valleres es disparaba fins als 30 punts en el mateix perĂ­ode de temps, deixant el marcador amb un 43-18.

En el sext període les de Gandia aconsegueixen un parcial favorable (2-9). Si bÊ Ês ben cert que les visitants pugen molt el seu encert en este quart, les locals no juguen mal en atac, aconseguint molts bons tirs, però amb la fortuna en contra que provocava que no entraren. Això permetia retallar un poc el marcador fins al 45-27 al minut 30.

Ja en els dos últims quarts la dinàmica ha tornat a ser la mateixa, amb bones defenses i bons atacs que, units amb alguns contraatacs, han impulsat les nostres fins el 62-31 final 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. PEDREGUER 52 – 62 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 📋

Partit ben jugat pels vallers, on tots els jugadors de l’equip han participat tant en atac com en defensa, donant un passet avant i quasi aconseguint endur-se la victòria.

L’únic aspecte negatiu és que quan ens n’anem al marcador ens relaxem i ens remunten, però aquesta vegada hem sabut reaccionar i traure el partit. A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA C.D. ADESAVI 64 – 42 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋

Els primers minuts ens feien creure que podrĂ­em competir un poc mĂŠs, però la diferència d’intensitat entre els dos equips era evident, especialment en defensa. Les valleres no anĂ vem a buscar-les i ens quedĂ vem molt endarrerides, deixant que les rivals arribaren fins la nostra anella, permetent moltes cistelles clares i fĂ cils.

En algun moment hem millorat i hem estat mÊs intenses, però sense mostrar claredat en atac, amb poques combinacions, nombrosos errors tècnics i pèrdues innocents.

En definitiva, un partit fluix amb poca resistència i carĂ cter. Necessitem donar un pas endavant i buscar fer algunes coses diferents si volem competir amb la resta d’equips 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. CANALS 28 – 26 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

Derrota de les nostres xiquetes en un partit on s’ha vist un bon joc d’ambdĂłs equips.

El partit ha començat amb les nostres un poc adormides, sobretot en defensa, acabant el primer quart amb un parcial de 7-0.

DesprÊs del primer quart hem despertat i hem començat a defendre i a atacar com a equip, arribant al descans amb un marcador favorable de 11-20.

Ja desprĂŠs del descans, no hem sabut atacar una defensa molt tancada de les xiques de Canals, que ens feien tirar tirs exteriors en mala posiciĂł i, en canvi, elles han estat molt encertades al tir exterior en els minuts finals.

A falta de 14 segons per al final del partit hem empatat, però el Canals ha aconseguit 2 tirs lliures i nosaltres hem errat l’últim tir del partit. A seguir treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 46 – 6 C.B. PEDREGUER 📋

Bon partit jugat pels vallers, que han sigut molt superiors des de l’inici fins el final del partit. A mĂŠs a mĂŠs, l’equip ha eixit amb molta velocitat i imposant el seu ritme de joc.

Ja en el segon quart hem pogut tancar l’acta i durant la resta del partit hem intentat no baixar la intensitat i fer un joc divertit amb generositat amb els companys 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 41 – 0 C.B. SILLA 📋

Nova victòria de les xiquetes en un partit on han sigut molt superiors des del primer minut.

Un joc ràpid amb molta fluïdesa i generositat en atac ens ha permès tancar l’acta al tercer quart.

Destacar que Clara hui ha pogut tornar a jugar desprĂŠs de 4 mesos parada per una lesiĂł. Molt content per la xiqueta, ja que ho ha passat molt mal durant aquests mesos.

A més a més, hui també ha sigut el primer partit de la temporada on totes les xiquetes han aconseguit anotar alguna cistella. Totes molt contentes i l’entrenador més. A seguir així, lleones! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 37 – 41 C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 📋

Derrota ajustada on, desprĂŠs d’anar tot el partit davant al marcador, un parcial de 8-18 a l’Ăşltim quart ha impedit la victòria.

Els xiquets han baixat un poc el nivell de joc respecte als últims partits, ja que ha faltat alçar mÊs el cap, eixir al contraatac i, sobretot, lluitar el rebot.

Treballarem més aquests aspectes i millorarem de cara als pròxims partits! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC – C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 📋

Nou derbi disputat en el dia de hui al pavellĂł, on l’inici de l’encontre ha estat marcat per la superioritat fĂ­sica del Benjami Negre.

A mesura que anava avançant el partit, l’equip que actuava com a local agafava un lleuger avantatge al marcador, arribant a aconseguir una diferència d’11 punts al marcador. Ja amb aquesta renda a l’electrònic, entrem a l’Ăşltim quart amb una gran intensitat en defensa del BenjamĂ­ Blanc i prou d’encert de cara a la cistella, fet que ens serveix per remuntar al marcador.

En conclusió, partit on han mostrat una gran intensitat tots i cadascun dels xiquets i un bon joc amb passes, tot i que encara queden coses per millorar. Gran partit! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 17 – 57 CLUB MARTÍNEZ VALLS BÁSQUET BLAU 📋

Partit on l’equip rival ens ha fet molts contraatacs, amb molt d’encert des de la línia de 3 punts. Això provoca que el marcador mostre una diferència abultada, però les xiquetes ho han intentat i han competit fins el final de l’encontre.

Cal seguir entrenant i progressant! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. LA FOGUERA CANALS 10 – 42 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 📋

Bon partit el jugat per l’equip del C.B. Tavernes, que ja des del primer quart ha eixit molt centrat i ha tret les primeres diferències al marcador.

La resta de l’encontre ha estat mĂŠs igualada, encara que sempre dominada pels de Tavernes, que hui han estat molt lluitadors amb tots els balons i encertats de cara a l’anella.