📊 CRÒNIQUES PARTITS 25 I 26 DE MARÇ | LLIGA REGULAR 📊

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR AUTONÒMIC 73 – 76 CLUB MARTÍNEZ VALLS BÁSQUET 📋

DesprĂŠs d’un molt bon inici de partit per part del C.B. Tavernes, on ha dominat en totes les facetes del joc, ha arribat un segon quart, on l’equip ha pegat un baixĂł important, especialment en defensa, fet que ha provocat que en atac no es jugara amb la mateixa soltura. Els visitants han sabut aprofitar aquestes errades per no sols apropar-se al marcador, sinĂł tambĂŠ per col¡locar-se al capdavant. Soles una xiciteta reacciĂł en el Ăşltims moments ha fet que els de Tavernes acabaren per davant a l’electrònic en aquest primer temps.

La resta de l’encontre ha estat molt igualada, on els locals anaven per davant el marcador, però els visitants sempre estaven a l’altura i, en els moments decisius, han estat mĂŠs encertats, especialment en el tir de 3 punts. Tot el contrari li ha passat als vallers, que en eixos moments han comĂŠs moltes errades, tant en pèrdues de balĂł com en tirs.

Al final derrota, que ens fa seguir lluitant pel nostre objectiu 🏀.

📋 CRÒNICA ENGUERA BASKET 61 – 36 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 📋

Resultat molt enganyós que no explica el que hem vist a la pista d’Enguera.

Ha sigut un partit al que acudim amb moltes baixes i amb tan sols 8 jugadors disponibles, un d’ells de la categoria Júnior.

Comencem una primera mitad ajustada i jugada de tu a tu, i el marcador al descans reflexa eixa igualtat amb un 22-20 a favor dels locals.

En la segona part l’equip d’Enguera comença en una zona 3-2 que ens complica l’atac i, a mĂŠs a mĂŠs, els dĂłna contraatacs fĂ cils que els fan despegar-se al marcador.

Tota la segona meitat la juguen en zona, i no Ês fins als últims minuts que reaccionem un poc i aprenem com atacar-la, però la resposta arriba massa tard.

Seguim treballant perquè les sensacions continuen millorant! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. L’OLLERIA 60 – 45 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂŞ ZONAL 📋

Bon partit jugat pels nostres jugadors, on els àrbitres van permetre molt de contacte, convertint l’encontre en una situació molt bruta.

Durant tot el partit el resultat ha estat molt igualat al marcador i a falta de 5 minuts els Ă rbitres han començat a castigar-nos amb personals, sofrint diverses decisions que beneficien l’equip contrari. Açò permet que els rivals agafen un avantatge molt beneficiĂłs per a ells i per aconseguir la victòria. En fi, seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. FEMENÍ EL VERGER 55 – 51 ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

Derrota justa de les xiques en un partit per oblidar.

Eixim al partit molt relaxades, amb poca intensitat i amb gens d’encert en atac. Això ho aprofita l’equip contrari i acabem el quart 10 punts baix.

Al segon quart millorem en defensa, però la falta d’anotaciĂł segueix perjudicant-nos i arribem al descans 8 punts baix a l’electrònic.

Al tercer i quart perĂ­ode el partit continua en la mateixa dinĂ mica, però aconseguim fer un minuts molt bons i empatem el partit a falta d’un minut.

Aquest minut ha sigut un cara o creu i finalment la victòria se l’ha emportat justament el Verger.

Ara a recuperar-nos prompte i a preparar l’importantíssim partit del pròxim diumenge en casa contra el Xàbia. Si aconseguim la victòria ja estarem classificades per als play-offs! ​​🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALGINET 85 – 31 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Partit sense molta història, tal com reflexa el marcador. L’equip local ha demostrat el perquè van lĂ­ders amb 0 derrotes. Cert ĂŠs que juguen de memòria i amb molta agressivitat, tant en la faceta defensiva com al rebot.

L’equip de Tavernes ha fet un bon primer quart, complint i sense por a atacar la cistella contrària, fet que provoca que ens situem 12 punts baix al marcador.

Al segon i tercer quart l’Alginet fa una molt bona pressiĂł, provocant que als vallers els coste molt atacar la cistella.

Eixa pressiĂł ens fa precipitar-nos en els passes, fet que resulta en moltes eixides al contraatac.

L’últim quart el juguem amb un poc més de soltura i aconseguim anotar amb més facilitat.

Ara toca treballar de cara al pròxim partit per aconseguir una nova victòria! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 46 – 48 C.B. JÓVENS L’ELIANA 📋

Derrota en un partit molt competit on no hem sabut jugar el final per tal d’endur-nos la victòria.

El partit ha començat amb les visitants manant en atac i aconseguint els primers avantatges (2-7 al minut 4), basats sobretot en el rebot ofensiu. No obstant això, les nostres han reaccionat en atac i han retallat el marcador per arribar a col¡locar-se a nomÊs dos punts de diferència al final del quart (15-17).

En el segon quart les visitants continuaven dominant el rebot i aconseguint les cistelles en segones i terceres opcions, mentre que a les nostres els costava un poc trobar els espais per a anotar amb certa continuïtat. D’aquesta manera arribem al descans 8 punts baix (22-30).

Ja en el tercer quart les nostres xiques han millorat l’aspecte rebotejador i han aconseguit tancar la seua cistella, impedint que les de l’Eliana anotaren tan a prop de l’anella, com ha passat a la primera part. A poc a poc han reacurtat la diferència fins el 34-36 al minut 30.

Tanmateix, en l’inici de l’Ăşltim perĂ­ode les visitants han tornat a dominar el rebot i han agafat un avantatge de fins a 8 punts. Tot i això, les valleres no han perdut la cara al partit i a falta d’un minut havien aconseguit posar-se per davant. Malauradament, els dubtes i el no saber jugar els minuts finals han permĂŠs a les visitants endur-se el partit.

A la fi, derrota en un partit on, a diferència dels anteriors, en cap moment s’ha perdut la cara i les opcions de guanyar-lo 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. LA FOGUERA CANALS 56 – 53 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 📋

El partit comença molt bĂŠ per als nostres, furtant balons, corrent rĂ pid al contraatac, trencant molt bĂŠ el 1×1 i fent una molt bona pressiĂł en defensa. Tanmateix, en la defensa estĂ tica som un colador, no ens tanquem, no ens ajudem, ens desquadrem de les zones defensives i això ens passa molta factura.

Al tercer període aconseguim una renda d’11 punts, però la falta d’intensitat constant ens passa factura i el rival ens castiga amb 2 triples finals que ens fan molt de mal, al marcador i també moralment.

Els de Canals es tanquen molt bé i al final tenim poc d’encert de cara a l’anella. Donar l’enhorabona a Víctor, que va lluitar durant tot l’encontre i ens va fer mantindre’ns al marcador fins els final, però aquesta vegada no va poder ser. A seguir lluitant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 56 – 69 C.B. SUECA TALLERES AUTOAVENIDA 📋

Partit molt complicant enfront un dels equips mĂŠs forts de la lliga.

Molt bon començament dels nostres, pressionant, corrent, furtant balons i amb una defensa sòlida. A mÊs a mÊs, vam mantindre el marcador, arribant al descans 5 punts dalt, però el tercer quart va ser el decisiu.

L’equip rival va ser molt més intens, amb molt de ritme i pressionant a tota pista. D’aquesta manera van aconseguir trencar el partit, on també es va notar molt la falta de jugadors a l’equip del Tavernes.

Cal millorar molt més la defensa, ja que hem tingut moltíssimes desconnexions a l’hora de parlar i tancar el rebot, provocant segones i terceres oportunitats que van ser letals per al resultat final 🏀.

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDIA B 40 – 43 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 📋

Molt bon partit dels nostres jugant fora de casa.

Els Cadets van fer una primera part fenomenal, pressionant, tancant el rebot i corrent per aprofitar els avantatges. Així, aconseguim arribar al descans 10 punts dalt. Però com sempre, el tercer quart ens passa molta factura, deixem de ser intensos en atac, no rodem el baló igual i la defensa ja no tÊ el mateix ritme que abans, fets que provoquen un marcador molt apretat per als últims minuts que, amb molt mala sort, acaba decantant-se per al rival.

Cal seguir lluitant, ja que són partits difícils de traure i estem progressant molt. Prompte arribaran els resultats! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 50 – 47 JORDAN FUSTERS C.B. ALGEMESÍ 📋

Partit molt disputat de principi a fi on els locals aconsegueixen imposar-se al primer classificat al marcador.

Tot i això, la victòria ca ser insuficient per aconseguir la primera posiciĂł a la classificaciĂł, ja que a l’anada vam perdre de set punts.

En lĂ­nies generals, molt bon partit dels xiquets de Tavernes, on han lluitat fins i tot tenint un rival molt fort davant.

Seguim treballant per als dos partit que ens queden i per agafar la recta final de temporada amb moltes ganes! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 37 – 54 C.B. JOVENTUT XÀBIA RACONS 📋

Derrota en un partit mĂŠs igualat en el joc d’allò que reflexa el marcador, on el rebot ofensiu de les visitants ha sigut clau per a que s’endugueren la victòria. Les nostres jugadores han desenvolupat un joc un poc precipitat en atac i, tot i que els tirs eren majorment lliurats, l’encert ha sigut molt baix.

Per la seua part, les visitants, a pesar d’errar, han aprofitat els rebots per tindre segones i terceres opcions per tal d’anotar.

A la fi, una alta derrota, encara que la progressió de tota la temporada es veu partit a partit 🏀.

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDIA 46 – 35 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 📋

Partit on comencem adormits i on el rivals aconsegueix traure’ns un còmode avantatge de 10 punts.

Hem tingut moments amb bones reaccions durant l’encontre, però prompte tornàvem a desconnectar i no hem aconseguit remuntar.

No hi ha temps per baixar els braços, ja que tenim el pròxim partit demà. A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 30 – 70 CLUB ESPORT BASE BENISSA 📋

Partit on el resultat Ês mÊs ampli del que deuria, perquè els xiquets ho han intentat fins els final i no han parat de lluitar.

No obstant això, s’ha notat la superioritat del rival, aconseguint tancar-nos el marcador.

Cal seguir entrenant i millorant per intentar aconseguir millors resultats! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 40 – 30 C.B.F. CABO MAR ALICANTE 📋

DesprĂŠs d’un temps amb partits certament fluixos i sense mostrar la imatge que desitgem, el d’ahir contra Cabo Mar sí  que va estar al nivell esperat.

Sabíem que estaria igualat i fins ben entrada la segona part eixa era la tònica, amb grans defenses dels dos equips que provocaven nombroses pèrdues.

Però a poc a poc anàvem controlant millor el joc i ens sentíem còmodes en atac, fent que el marcador anara decantant-se per fi del nostre costat, donant-nos merescudament la victòria 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. LUCENTUM ALICANTE A 61 – 53 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋

Segon partit del cap de setmana i, llevat dels primers 10 minuts on ens afecta el cansament del dia anterior i que ens fa entrar amb poques ganes, la resta de l’encontre ha sigut probablement el millor de la temporada, amb algun que altre aspecte a millorar (com per exemple el rebot).

Quan tot semblava perdut, quasi 20 punts baix al marcador i amb les locals jugant un bon bàsquet, hem tret forces i orgull per anar retallant distàncies, millorant en defensa i sobretot ja mÊs centrades i actives.

Això ens donava confiança per anar creixent al llarg del partit fins estar de nou igualades ja en la segona part.

En eixos moments, el talent de les locals ha sorgit i en un minut han agafat un lleuger avantatge que han mantés fins al final dels dos últims quarts, tot i que no vam deixar de lluitar fins l’últim moment, posant les coses difícils a un dels millors equips de la lliga.

En definitiva, molt bona imatge al llarg de tot el cap de setmana. Tot i el cansament i les baixes, s’han vist les possibilitats reals de l’equip. Molt content pel treball i actitud de l’equip. Enhorabona a totes! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. CERÁMICA MONSERRAT 13 – 53 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

Bon partit de les xiquetes davant el Monserrat, on hem anat a jugar amb moltes baixes.

Els 2 primers quarts han estat molt igualats, però desprÊs del segon període hem imposat el nostre ritme de joc i intensitat defensiva i hem jugat ofensivament en equip.

Tot el que estem entrenant ens ha eixit: l’eixida del baló, una bona circulació i molts bons contraatacs.

Destacar el bon joc de totes les jugadores, ja que totes han aportat i sumat per a l’equip (punts, assistències, rebots, etc.).

TambÊ donar les gràcies a les 4 Alevins (Rosa, Conxa, Clara i Laura), que han vingut a reforçar-nos i han jugat un bon partit.

Ara a seguir amb eixa dinĂ mica per millorar cada vegada mĂŠs i mĂŠs. Enhorabona per l’actitud de tot equip. A seguir treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 70 – 55 C.B. PEGO 📋

Bon partit el que s’ha jugat aquest matĂ­ al Carlos Pellicer, on els equips han competit fins els Ăşltims segons.

El partit comença amb bones transicions de l’equip valler, que aconsegueix un cert avantatge, fet que provoca un temps mort de l’entrenador pegolí. Després del temps mort, els de Pego es posen les piles i igualen el marcador.

A partir d’aquest moment comença un partit totalment nou on cap dels dos equips trau un avantatge de mĂŠs de 5 punts. Al descans s’arriba amb un avantatge per als visitants de 5 punts.

La segona part començava com la primera, amb un joc molt rĂ pid demostrat per ambdĂłs equips i amb una fortuna en el tir dels vallers, que aconseguixen empatar el marcador. Al cinquĂŠ perĂ­ode l’equip local, grĂ cies a la seua intensitat defensiva, aconsegueix robar bastants balons als de Pego, ampliant d’aquesta manera l’avantatge al 10 o 12 punts.

L’Ăşltim quart es converteix en un intercanvi d’accions dels dos equips, com ha passat en quasi tot l’encontre.

Finalment el partit s’acaba amb un marcador de 70-55, favorable per als vallers. Els xics van creixent cada dia mes i han de continuar amb la progressió que porten, pujant més la intensitat defensiva i ofensiva per seguir creixent 🏀.

📋 CRÒNICA C.D. SAN PEDRO MOIXENT 70 – 53 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 📋

Partit on ens presentem amb 6 baixes, però on tot l’equip ho ha donat tot.

Al primer període l’equip local ha eixit amb dues marxes més que els vallers i, un parcial de 16-2 ens ha fet anar a remolc durant la resta de l’encontre. Tot i això, ningú s’ha rendit i l’equip ha seguit intentant-ho, encara que hui no ha pogut ser. Molts ànims! 🏀

📋 CRÒNICA CLUB MARTÍNEZ VALLS BÁSQUET 4 – 44 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋

Encontre on de principi a fi hem tingut el domini del partit. Estem vegent com en cada partit les xiquetes es passen mĂŠs la pilota entre elles i defensen mĂŠs.

Donar les gràcies a una jugadora de l’equip Prebenjamí i a un jugador de l’equip Benjamí Masculí Negre, ja que gràcies a ells vam poder ser 9 al partit i ens van ajudar molt. A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALMUSSAFES 40 – 0 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 📋

Partit sense cap història enfront l’equip lĂ­der de la categoria.

L’encontre ha estat dominat de principi a la fi pel C.B. Almussafes, on els de Tavernes han donat sempre la cara lluitant cada baló i, a més a més, fent fins i tot jugades de mèrit que demostren que a poc a poc van creixent com a jugadors i jugadores! 🏀