📋 CRÒNICA ACTUALIA ALBUBASKET 84 – 70 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Molt bon partit de l’equip del C.B. Tavernes enfront l’equip lĂ­der de la categoria.

Els vallers van donar la cara en tot moment i van jugar de tu a tu enfront un molt bon rival que en cap moment es va trobar còmode al camp, especialment pel bon treball dels de Tavernes, els quals sempre van estar ahí i sols en moments claus la qualitat d’un dels seus jugadors, que agafava la responsabilitat i a més a més va aconseguir estar encertat, feia que el C.B. Tavernes no trobara millors opcions per endur-se el partit.

Molt gran el treball de tots els components de l’equip i sobretot el creixement que a poc a poc es va aconseguint! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 33 – 57 C.B. SUECA PINTULAC 📋

Partit dominat al marcador pels visitants de principi a fi, però amb millor sensacions que als darrers partits, ja que s’ha pogut competir durant gran part de l’encontre.

Un mal inici de partit ens lastra la resta de minuts, amb un parcial inicial de 3-12, havent perdonat 8 punts fĂ cils baix de l’anella.

Al segon quart seguim concentrats, minimitzant errors de pèrdues de baló, que sabem que Ês una tasca pendent, i lluitant els rebots ofensius. Així aconseguim que els visitants no agafen distància, fins i tot arribant a col¡locar-nos a 4 punts, però de nou el poc encert en atac ens penalitza.

A la segona part mĂŠs del mateix. L’equip ha tingut alguns minuts de desconnexiĂł, fet que el rival ha aprofitat rĂ pidament per a agafar distĂ ncia al marcador, però els jugadors mai han baixat els braços i han seguit treballant en les coses que venim entrenant.

L’últim quart ha sigut un voler i no poder. Ja amb l’equip visitant 15 punts dalt, no aconseguim reduir el marcador per molt que treballem bĂŠ en defensa. TambĂŠ cal treballar la fluĂŻdesa en atac per buscar les millors opcions, ja que sense producciĂł ofensiva ĂŠs complicat competir i guanyar partits.

Seguim construint l’equip i treballant per poder millorar grupalment! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂŞ ZONAL 65 – 58 U.P.B. GANDIA 📋

Partit on hem fet un molt bon primer quart i, a partir del segon, hem baixat el nivell defensiu.

Hem tingut moltes errades amb el tir i mals passes. A mĂŠs a mĂŠs, una defensa amb poca intensitat fa que no puguem despegar-nos al marcador.

L’equip treballa a ratxes i, en els moments que treballem més en defensa i milloren les decisions en atac, aconseguim un bon avantatge.

Tanmateix, en l’Ăşltim quart tornem a baixar el nivell i l’equip contrari aconsegueix reduir la diferència. Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 51 – 54 U.P.B. GANDIA 📋

Partit intens on els vallers han estat en la tònica dels últims partits, amb una gran defensa i un joc en atac a ratxes que fa que ens coste guanyar molt un partit.

Hem arribat a estar 12 punts per baix, però des de la defensa hem pogut igualar el desavantatge i, fins i tot, tindre opcions per guanyar. A falta de 17 segons i perdent de 5 punts, l’equip ha seguit creient en la victòria i amb un triple hem deixat el marcador 51-53. Una falta per parar el joc a falta de 9 segons fa que el Gandia augmente la diferència a 3 punts. Finalment hem disposat d’un tir de tres en l’Ăşltim segon però, desafortunadament, l’hem fallat.

Bones sensacions i bon comportament de l’equip que, malgrat haver perdut quasi tots els partits, segueixen lluitant fins el final.

Enhorabona, equip! Seguiu així i de segur que millorarem! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 42 – 53 N.B. PATERNA B 📋

Derrota en un mal partit de les nostres xiques, on han estat faltes de idees en atac i amb molts mals percentatges en el tir, fet que ha provocat que les visitants arriben a tindre una renta superior als 20 punts passada la meitat de l’Ăşltim quart. Tot i això, amb 3 minuts de bona defensa la diferència s’ha quedat en nomĂŠs 11 punts.

A la fi, una altra derrota i a l’espera de la següent setmana per anar recuperant efectius de cara als últims mesos de lliga 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 55 – 46 C.B. LA FOGUERA CANALS 📋

Partit en què hem estat molt incòmodes davant un rival que ha estat 35 minuts tancat en zona. Ens ha costat molt poder trencar-la, ja que no ens han permÊs córrer massa i nosaltres permetíem cistelles molt fàcils dels rivals.

A la segona part hem eixit més concentrats i amb ganes i, d’altra banda, una bona defensa provoca que puguem córrer i traure un cert avantatge en el marcador.

Finalment hem aconseguit aquest partit. Gran treball en defensa amb ajudes i tancant el rebot, però una llàstima la falta d’encert a l’hora d’atacar. A seguir! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 65 – 29 N.B. XÀTIVA CLÍNICA DENTAL CARRALERO 📋

Partit molt disputat, on l’equip contrari planteja 40 minuts de zona.

En l’inici de l’encontre, a l’equip local li costa entrar en joc i fer cistelles a causa de la zona, però a poc a poc van entenent com s’ataca, i amb això i la pressiĂł anem distanciant-nos en el marcador.

Partit seriĂłs de tot l’equip en defensa i en atac. Cal treballar l’atac per seguir millorant en partits similars a aquests! 🏀

📋 CRÒNICA CLUB ESPORT BASE BENISSA 59 – 28 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 📋

Partit molt dolent el disputat pels vallers, que van eixir al camp sense intensitat i amb un mal plantejament de la defensa. Això s’uneix a un atac inoperant i una manca total d’idees. Prova d’això ĂŠs que en el primer quart eixim amb els nostre millor quintet i ens fan un parcial de 9-0.

Després, en els canvis demostrem que si juguem en equip i rodem la bola, podem fer-ho millor. Destaquem les assistències de Simón, Borja i Batiste, acabant el primer com a màxim anotador de l’encontre amb 12 punts. No obstant això, a poc a poc el rival ha anat augmentant la diferència fins els 18 punts.

A aquest equip li falta oblidar-se de les individualitats i jugar en equip. Ànims i a seguir! 🏀

📋 CRÒNICA C.B.F. CABO MAR 34 – 38 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋

El saber estar en els Ăşltims deu minuts ha sigut la clau en un partit especialment predominat per grans defenses d’ambdĂłs equips.

Tot i començar amb equilibri al joc i al marcador, la iniciativa l’han portat les locals durant bona part de l’encontre, amb lleugers avantatges que les valleres eren capaces de recuperar. Eixa ha sigut la tònica que reflecteix la igualtat en intensitat i lluita entre els dos equips durant els 40 minuts.

Cada cistella era complicada, amb moltes errades en les finalitzacions, fins i tot quan superàvem la seua bona defensa.

Quan tot semblava estar en contra, hem fet els millors minuts, no deixant anotar a les de la capital, amb un gran esforç defensiu que ens ha permĂŠs recuperar pilotes en eixos moments definitius i, junt a l’encert als tirs lliures, ens dĂłna una victòria prou meritòria.

Enhorabona a tots dos equips per la imatge i el fet d’intentar jugar un bon bĂ squet en tot moment 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS 15 – 44 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

Bon partit el jugat pel nostre equip.

Als dos primers quarts hem eixit gelades com el temps: ni hem defĂŠs ni hem jugat com a equip, totalment desconnectades (10-6).

Després del segon quart hem començat a defendre i a jugar en equip, fet que ha provocat que agafem distància al marcador fins al final de l’encontre.

Molt content per l’actitud de totes les xiquetes i el companyerisme dins i fora del camp. A seguir treballant en aquesta línia! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. PEGO 54 – 58 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Partit amb dues parts, on fins el descans ha sigut el Pego qui dominava el joc, tant gràcies al rebot com per aprofitar segones i terceres opcions degut a la seua alçada. A més a més, les errades en defensa ens perjudicaven i en atac no estàvem molt còmodes. Al descans, l’equip de Pego gaudia d’un avantatge de +8 punts al marcador.

La segona part començava semblant a la primera, amb desconnexions en defensa però millor de cara a l’anella rival.

Ha sigut en el cinqué període quan els jugadors del C.B. Tavernes, amb moltes ganes d’endur-se la victòria, han fet un gran quart per empatar el partit i poder començar a col·locar-se per damunt al marcador.

L’Ăşltim quart ha sigut una verdadera lluita entre els dos equips. Qualsevol d’ells es podria haver endut el partit i aquesta vegada els vallers hem sigut els afortunats.

Per últim, felicitar a tots els jugadors, que ho han deixat tot a la pista! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS GSPORT 39 – 37 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

PartidĂ s el s’ha jugat aquest matĂ­ en GenovĂŠs.

Hem començat bÊ el partit, intensos en defensa i encertats en atac, arribant 4 punts dalt al final del primer quart.

El segon i tercer quart han sigut tot el contrari. En defensa estĂ vem bĂŠ, però l’equip contrari entrava amb molta facilitat en la nostra zona i aconseguia anotar amb facilitat. Les nostres pèrdues de balĂł facilitaven tambĂŠ a l’equip contrari molts contraatacs. AixĂ­ hem arribat al descans 9 punts baix al marcador.

Hem aprofitat el descans per intentar corregir totes les errades i ens ha funcionat: al final del quart perĂ­ode havĂ­em reduĂŻt la distĂ ncia a 4 punts i entrĂ vem en el partit.

El cinquÊ i sisÊ períodes han continuat en la mateixa dinàmica, arribant als últims 20 del partit perdent de 3 punts. Demanem un temps mort per fer una jugada i buscar un tir de 3 per empatar el partit i ens ha eixit de meravella, aconseguint empatar el partit i anar a la pròrroga.

El començament d’aquesta ens feia creure en la victòria (4 punts dalt), però unes errades en atac donaven peu a contraatacs fĂ cils per part l’equip contrari, que ha aconseguit col¡locar-se per davant a l’electrònic.

El cansanci de les xiquetes ha aparegut i ens hem vist sobrepassades per l’equip contrari. AixĂ­ i tot hem tingut l’Ăşltima possessiĂł per intentar guanyar el partit, però no ha pogut ser i hem perdut finalment de 2 punts.

Una llàstima, però és una derrota que ens ensenya moltíssim. Ara a entrenar a tope per seguir creixent com a equip. Enhorabona, lleones! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. BENIGÀNIM 63 – 43 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 📋

Bon partit el jugat pels nostres Alevins aquest matĂ­ en BenigĂ nim contra un equip molt fĂ­sic.

No obstant això, els vallers han lluitat de principi a fi, empatant a 39 punts el quart període, però finalment, amb 5 baixes, els del C.B. Tavernes no han pogut aguantar el ritme.

Al final s’han imposat els locals amb més força, però hem de seguir entrenant amb aquesta dinàmica 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 43 – 21 C.B. ALGEMESÍ 📋

Els xiquets poden estar molt orgullosos del partit que han fet este matĂ­, on nomĂŠs la falta d’encert a l’hora d’encistellar ha impedit una victòria mĂŠs Ă mplia.

Tots els períodes han estat igualats, excepte el quart, on un parcial de 15-0 ha fet palesa la superioritat en el joc de l’equip visitant.

En el partit de hui hem millorat en defensa i hem eixit amb velocitat al contraatac i amb transicions rĂ pides molt a sovint. S’ha traslladat al partit tot allò practicat als entrenaments i el joc ha millorat 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. MISANA ALBERIC 49 – 8 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 📋

Partit on l’equip valler es presenta amb tan sols 8 jugadors.

Des d’un inici l’equip local imposa el ritme del partit, on tambĂŠ la seua superioritat fĂ­sica impedeix als nostres lluitar per endur-se l’encontre.

Una vegada tancat el marcador, els vallers comencen a jugar amb un gran nombre de passes i fent una bona defensa i pressionant, fet que ens fa anar-nos-en a casa amb una bon sabor de boca a pesar del resultat 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 4 – 33 COCINAR-T C.B. ANNA 📋

Els Prebenjamins del C.B. Tavernes no han fet bon partit esta setmana i esta vegada ens ha faltat un poc mĂŠs d’intensitat, sent l’equip visitant qui ha dominat de principi a fi l’encontre.

Als de Tavernes els ha costat molt arribar a la cistella contrĂ ria pel bon treball de l’equip d’Anna, i fins i tot ens costava passar de mig camp.

Tot i això, no tot ha sigut mal, ja que hem pogut observar com han hagut jugadors de l’equip que han donat un passet avant, ja que fins el moment no l’havien donat.