📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 72 – 44 C.D. ONIL 📋

Bona i important victòria per al C.B. Tavernes enfront un rival situat a una posiciĂł similar a la classificaciĂł i, per tant, a hores d’ara rival directe. GrĂ cies a esta victòria els de Tavernes aconsegueixen deixar a l’equip d’Onil a dos partits de diferència i, a mĂŠs a mĂŠs, trauen el bĂ squet average al seu favor.

El partit ha estat dominat per l’equip valler de principi a fi, tot i que esta vegada no van ixir al camp amb la intensitat necessĂ ria, fet que provocara que l’equip d’Onil es trobara tambĂŠ al partit.

Tot va canviar al segon temps, on el C.B. Tavernes va pujar la intensitat, especialment en l’aspecte defensiu, que va provocar que el partit es trencara definitivament a favor dels locals.

Cal seguir en la línia de treball i esforç per anar aconseguint apropar-se al nostre objectiu! 🏀

📋 CRÒNICA C.D. LORETO-FESD A 80 – 45 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 📋

Partit roĂ­ en lĂ­nies generals, on en pocs minuts del partit hem aconseguit competir-li a un rival que a priori haurĂ­em de poder fer-li front.

Hem tingut un inici de partit horrible, on eixim relaxats i sense tensiĂł. Els locals aprofiten aquestes errades i ens castiguen amb un parcial de 14-3. A partir d’ahĂ­ l’equip intenta connectar-se i segueix competint fins el descans, arribant amb un -14 al marcador.

A la segona part mĂŠs del mateix, ja que tornem a eixir sense intensitat, sense ritme i permetent molts rebots ofensius. Amb estes facilitats els locals no tarden a col¡locar-se 20 punts dalt i, a partir d’aquest moment, l’equip s’ha deixat portar.

En definitiva, molts errors que hem de treballar, com les pèrdues de baló, els rebots ofensius i, sobretot, estar concentrats al partit. Seguirem treballant per a millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. BENIGÀNIM – C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂŞ ZONAL 📋

📋 CRÒNICA ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 57 – 23 C.B. FEMENÍ EL VERGER 📋

Partit jugat a rĂ fegues per les xiques.

Un bon començament ens donava un avantatge de 10-0 al marcador i ens feia creure que anàvem a tindre un partit còmode.

No obstant això, un mal segon perĂ­ode fa que l’equip rival entre al partit. AixĂ­ arribem al descans 20-10.

Tot canvia al tercer quart, on la intensitat defensiva obliga l’equip contrari a perdre molts balons i a esgotar les possessions. D’aquesta forma aconseguim ampliar la diferència, que continuava augmentant al quart perĂ­ode fins el resultat final.

Aquest partit ens servirĂ  d’experiència, ja que hem de jugar tot l’encontre al 100% i no relaxar-nos en cap moment.

A seguir entrenant i a pel pròxim partit! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALBERIC 62 – 36 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Partit on els de Tavernes comencen tant en defensa com en atac ben plantats en la pista. Després del segon quart, l’equip d’Alberic puja la intensitat defensiva, sent molt agressius, i els vallers es queden sense idees clares.

Al segon temps intentem plantar cara, però portem el lastre del primer temps i això provoca que sols entrem en partit en alguns moment.

Al final es nota el motiu pel qual l’Alberic es troba a la part alta de la classificació. La setmana que ve més i millor! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. JÓVENS L’ELIANA 52 – 31 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Derrota en un mal partit de les nostres xiques, on en cap moment han tingut la sensaciĂł de poder guanyar.

L’encontre ha estat marcat per la poca producció en atac, on pràcticament no hem pogut encistellar cap llançament de mitja i llarga distància, ni tan sols als contraatacs. Això unit a moltes desconnexions en defensa han provocat que la diferència total fora molt abultada 🏀.

📋 CRÒNICA BÀSQUET SUECA TALLERS AUTOAVENIDA 42 – 35 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 📋

Bon partit dels Cadets en Sueca, tot i que no s’ha aconseguit la victòria.

Un bon començament del partit ens ha permès arribar al final del primer quart 6 punts dalt.

El segon quart ha continuat en la mateixa dinĂ mica i s’ha arribat al descans 4 punts dalt.

L’equip se sentia còmode en atac, i en defensa aconseguĂ­em parar als jugadors del Sueca, obligant-los a buscar tirs desesperats.

Tot açò canvia al tercer quart, on l’Ă rbitre comença a castigar-nos en faltes i a l’equip contrari el deixa defendre sense xiular cap falta.

Aquesta situaciĂł provoca que els jugadors es desesperen i que no juguen amb fluĂŻdesa en atac.

L’aspecte positiu ĂŠs que arribem a l’Ăşltim quart 2 punts baix, però les 3 expulsions que rep l’equip en el començament del quart perĂ­ode ens impedeixen continuar en el partit.

Donar l’enhorabona als jugadors per l’esforç que han realitzat i per no baixar els braços en un encontre on no ens han deixat jugar 🏀.

📋 CRÒNICA JORDÁN FUSTERS C.B. ALGEMESÍ 38 – 31 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 📋

Partit molt disputat de principi a fi. L’equip local planteja una pressiĂł que ens costa superar i on perdem moltes pilotes. Tot i això, els de Tavernes lluiten per a estar prop al marcador.

L’intercanvi de cistelles i bones defenses és el que defineix el partit, allunyant-se els local 6-8 punts, plantejant una zona. Aquesta diferència es queda fins el final del partit.

En conclusió, encontre per aprendre i millorar. Seguim creixent com a jugadors i com a equip! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 29 – 43 U.P.B. GANDIA 📋

Partit perdut per la falta d’intensitat dels nostres que, tot i començar amb un 6-0, els visitants van agafant més joc a poc a poc.

Hem fallat moltes cistelles sota la canasta, però cada dia van millorant i, sobretot, han fet una bona pinya.

Enhorabona equip, vos desitge el millor i de segur que ens tornem a veure pel pavelló! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. JOVENTUT XÀBIA 51 – 32 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Derrota en un mal partit de les nostres xiques en la seua visita a XĂ bia.

El partit ha començat amb les nostres xiquetes entonades en atac i bÊ en el rebot, cosa que feia que el primer quart fora clarament favorable (1-10 al minut 5).

Tanmateix, en el segon quart les rivals han començat a reaccionar. Tot i això, les nostres encara mantenien el nivell i continuaven per davant al marcador (8-16 al minut 10).

Ja a partir del tercer quart, les pèrdues han començat a ser massa constants. Això unit a la falta de lluita en el rebot feia que les de la Marina li donaren la volta al marcador abans del descans, arribant amb un marcador de 29-22.

En el segon temps, més d’allò vist al tercer i quart períodes. Les locals estaven molt més intenses i amb menys errades, i per part de les nostres un voler i no poder, ja que després de solucionar el problema de les pèrdues ha sorgit el de la manca de punteria, fins i tot en cistelles molt fàcils.

Només als últims minuts alguns contraatacs ben executats ens han permès retallar un poc la diferència que havien aconseguit les de Xàbia i acabar amb el 51-32 final 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 37 – 45 C.B. LUCENTUM ALICANTE 📋

Ens està costant molt fer un treball en atac fluid i hui ho tornem a veure. Hem tingut massa accions amb bot i un poc embolicades. Això afavoreix la defensa dels altres equips que se n’aprofiten.

Tot i això, hem tingut opcions. Hem començat concentrades, amb un lleuger domini, però un quart fluix fa que les d’Alacant aconseguisquen un bon marge, fent un bĂ squet molt senzill i efectiu fins al descans.

La represa ha sigut diferent. Millorem en defensa, tot i que l’atac segueix sense encert. O bĂŠ no volia entrar la pilota en alguns casos, o bĂŠ ĂŠrem nosaltres les que no treballĂ vem com es deuria.

A falta d’un minut ens apropem, col¡locant-nos 2 punts baix, però ahĂ­ apareix l’encert visitant al triple i, amb un parell d’ells, les d’Alacant aconsegueixen decantar el partit.

Ens quedem amb eixa intensitat del segon temps. CaldrĂ , això sĂ­, començar a fer un millor joc col¡lectiu d’una per totes. En alguns detalls que no veiem o trobem estĂ  la diferència entre un i altre equip.

De totes formes, com se sol dir, s’aprèn mĂŠs d’una derrota que d’una victòria 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 53 – 13 C.B. MONTSERRAT 📋

Bon partit de les xiquetes davant el Monserrat, que s’ha presentat a l’encontre amb algunes baixes.

Els 2 primers quarts han estat molt igualats. DesprÊs del segon quart hem imposat el nostre ritme de joc i intensitat defensiva i hem començat a jugar en equip en atac.

Tot el que estem entrenant ens ha eixit: eixida del balĂł, bona circulaciĂł i contraatacs.

Destacar el bon joc de totes les jugadores, ja que totes han aportat i sumat a l’equip (punts, assistències, rebots, etc.).

Enhorabona per l’actitud de tot equip. A seguir treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 59 – 56 CLUB MARTÍNEZ VALLS BÀSQUET 📋

Gran partit el disputat per l’equip Aleví contra un bon equip, el Martínez Valls, amb un encontre que s’ha resolt després de dos pròrrogues.

Hem tingut un inici igualat, amb un 9-7 al nostre favor, però els dos segßents quarts han sigut per als visitants (21-31).

Després, els i les valleres han aconseguit recuperar la diferència de punts i han aconseguit empatar el quart a 46. D’ahí fins el final de l’encontre ha hagut una igualtat total i un nou empat a 52 al final de l’encontre.

Després de dues pròrrogues emocionants i d’un triple dels vallers, aconseguim endur-nos la victòria. Enhorabona a tots i totes! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALGINET 37 – 28 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 📋

Hem donat continuïtat al joc ràpid i dinàmic de les dues últimes setmanes segons tot allò treballat als entrenaments, però no ha sigut suficient per guanyar el partit.

La velocitat individual de diversos jugadors de l’equip rival, destacant entre tots el nĂşmero 4, ha dificultat l’aprofitament dels avantatges aconseguits en l’eixida del balĂł. A mĂŠs, tot i continuar millorant en defensa, no hem sabut igualar la  intensitat defensiva de l’Alginet.

Tots els parcials han sigut molt igualats, excepte el 10-4 del tercer quart, que ha fet impossible la remuntada.

Contents per la millora mostrada als últims partits i amb ganes de continuar treballant igual de bé als entrenaments! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC – C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 📋

📋 CRÒNICA C.B. ALGINET BLAU 8 – 27 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 📋

Bon partit dels nostres xiquets i xiquetes de l’equip Prebenjamí, on esta vegada tots han estat centrats en allò que havien de fer.

Això ha fet que des de l’inici l’equip del C.B. Tavernes ja aconseguira traure diferència al marcador i que anaren augmentant-la a poc a poc, per finalitzar aconseguint una nova victòria desprĂŠs de diverses jornades.