📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 78 – 62 CLUB BÀSQUET TEULADA 📋

Bon partit en lĂ­nies generals de l’equip del C.B. Tavernes, que des de l’inici ha eixit a la pista molt centrat, especialment en l’aspecte defensiu, grĂ cies al qual no deixava estar còmode en cap moment al rival.

Tot i que en atac els vallers no estaven fins, grĂ cies a la llavor defensiva, a poc a poc l’equip de Tavernes anava traient avantatges al marcador, encara que en diferències curtes.

En la segona part, llevat d’uns minuts de precipitaciĂł que els de Teulada van aprofitar per apropar-se al marcador, l’equip va continuar amb el bon treball defensiu, aspecte que va ser clau per a una victòria importantĂ­ssima enfront un rival directe 🏀 .

📋 CRÒNICA C.B. GUADASSUAR DESGUACES EL ALEMÁN 76 – 37 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 📋

Derrota dura a casa del segon classificat. Vam acudir al partit amb nombroses baixes importants contra un equip molt superior. Així i tot, els jugadors no van baixar els braços en cap moment de l’encontre, competint dins de les nostres possibilitats.

Vam disputar una primera part on en defensa vam treballar bĂŠ i vam aconseguir mantindre el partit amb una anotaciĂł proy baixa, arribant a falta de tres minuts per al descans tan sols 7 punts baix (25-18). En canvi, de sobte l’equip desconnecta i en els Ăşltims tres minuts fem quatre pèrdues seguides que, junt amb la bona anotaciĂł en el tir exterior de l’equip local, ens deixa amb un parcial terrible i amb un -21 al descans.

A la represa del descans, els jugadors no baixen mai els braços, seguim lluitant i sobretot centrant-nos en els aspectes que estem treballant i millorant dia a dia. En aquest Ă mbit l’equip va fer un bon partit, treballant tant la defensa com el rebot i minimitzant els errors i les pèrdues. No obstant això, al final l’equip local a poc a poc va augmentant la diferència aprofitant tant la superioritat fĂ­sica com el bon tir exterior, deixant un marcador voluminĂłs, però amb bones sensacions.

En definitiva, seguim treballant, pegant passos avant i competint tot el possible. Les millores van venint a poc a poc! 🏀

📋 CRÒNICA CLUB BÀSQUET TEULADA 73 – 59 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂŞ ZONAL 📋

Bon partit jugat pels vallers. El marcador no reflecteix el joc, ja que hem competit durant tot l’encontre. Aquesta dinàmica ha canviat a l’últim quart, on s’ha notat el cansanci del grup, molt mermat per les baixes.

A més a més, l’encert de l’equip local des de la línia de tres els donava un avantatge que, a base de defendre les següents jugades, ens servia per estar al partit.

En els últims minuts, dues pèrdues provoquen que l’equip local agafe 10 punts d’avantatge que ja no podem remuntar. Després d’uns atacs ràpids on els de Tavernes no aconsegueixen convertir, l’equip local es col·loca a 14 punts a l’electrònic, una diferència que ja no aconseguim reduir.

Bon partit en línies generals. Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA FARMACIA DEL PASEO U.P.B. GANDIA 44 – 50 ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

Nova victòria de les nostres Sèniors, que segueixen imparables amb la seua ratxa en un partidàs igualat de principi a fi.

El primer quart es va desenvolupar a un ritme frenètic, on es notava que els dos equips volien dominar el ritme del partit. Gràcies a un intercanvi de canastes amb el qual aconseguim fer una millor defensa, acabem el primer període dalt al marcador, però sempre en distàncies mínimes.

Al segon quart mÊs del mateix. Les locals van augmentar la seua duresa defensiva, pujant els contactes constants, les faltes i la intensitat, però les xiques no es tiren arrere, ja que eixe Ês el nostre terreny i si hi ha un equip que sap el que Ês anar a la guerra són elles. Arribem al descans 6 punts dalt i amb la sensació que podríem estar mÊs amunt.

A la segon part el partit segueix igual, molt igualat, i en diverses ocasions aconseguim distanciar-nos fins els 8-9 punts, però les locals, amb bon encert en la línia de 3, tornen a entrar al partit i no ens deixen tancar-lo.

Arribem als últims minuts amb una diferència de 4-6 punts a favor, i hui sí, les xiques aconsegueixen gestionar-la amb maduresa i calma, aguantant les possessions fins el final i pressionant en defensa. D’aquesta manera, tanquem el partit amb seguretat i sumant una nova victòria a la classificació.

En definitiva, una victòria mÊs i de les importants, de les que ens fa tornar a les posicions de playoffs que ens mereixem, de les que demostra una vegada mÊs que este equip està fent una temporada increïble, i si ens han de deixar fora dels playoffs, que siga als despatxos, perquè en pista no van a poder, així com no han pogut els últims tres anys.

Setmana que ve partit a vida o mort contra el Dénia en casa, i anem a per elles! 🏀

📋 CRÒNICA C.S.A. CARCAIXENT 46 – 27 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Encontre on el C.B. Tavernes es presenta amb 6 baixes.

Comencem el partit ben plantats tant en atac com en defensa, intercanviant cistelles ambdós equips, fet que provoca que les diferències no superen els 2 punts d’avantatge, arribant al descans 5 punts baix amb un marcador de 24-29.

Semblava que teníem el partit controlat, però 4 cistelles seguides dels de Carcaixent junt amb 4 errades en atac del Tavernes porten a que l’equip local es despegue al marcador. Sembla que quan l’equip rival agafa un poc d’avantatge, se’ns fa un món tornar al partit.

Al final del tercer quart reduïm un poc la diferència, però no aconseguim acostar-nos al marcador.

Finalment, justa victòria del Carcaixent que corrobora que hem de seguir treballant per aconseguir endur-nos un altre partit 🏀.

📋 CRÒNICA N.B. PATERNA 56 – 35 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Nova derrota de les nostres Júniors en l’encontre avançat de la jornada de Falles.

El partit ha començat com quasi tots els d’esta segona fase, amb les nostres cometent moltes errades per falta d’intensitat o per caure en precipitacions que feien que les locals agafaren ja un avantatge d’uns 20 punts abans d’acabar el quart. NomĂŠs uns balons recuperats grĂ cies a unes bones defenses al final del perĂ­ode i principi del segon quart permetien rebaixar un poc la diferència, però no ha sigut constant i al descans s’arribava amb un 37-18 favorable a les de Paterna.

La segona part ha sigut igual que la primera, amb males situacions que feien que les locals es dispararen al marcador fins arribar quasi als 30 punts (52-35 al minut 30).

NomĂŠs un poc de pundonor en l’Ăşltim quart ha maquillat el resultat deixant-lo en el 56-35 final 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. L’HORTA GODELLA NORTEHISPANIA 77 – 28 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Partit prou seriĂłs el jugat per les nostres xiques malgrat el resultat aconseguit.

El partit ha començat amb les locals apretant en defensa i amb les nostres xiques perdent alguns balons, cosa que donava els primers avantatges a les de l’Horta. No obstant això, passats els primers minuts les nostres jugadores s’han acostumat al nivell de contacte i d’intensitat i han estat jugant mĂŠs de tu a tu amb les locals.

Tot i això, el baix percentatge de les nostres i algunes desconnexions defensives han fet que la diferència anara sempre augmentant fins a arribar al 77-28 definitiu 🏀.

📋 CRÒNICA E.M.B.A. L’ALCÚDIA 50 – 74 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 📋

Molt bon inici dels nostres, aconseguint fer una bona pressiĂł i robant balons per aconseguir cistelles fĂ cils.

Hem mantés molt bé el ritme durant tot el primer temps, però la cosa canvia a partir de la segona part. Comencem a perdre balons fàcils i a jugar amb moltes individualitats. A més a més, la defensa ha sigut pèssima. No baixem ràpid i ens agafen l’esquena al contraatac, no som durs ni sòlids i deixem que el rival anote cistelles molt fàcils.

Es noten les baixes i la falta d’entrenament, però cal seguir! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. MANUEL 43 – 47 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 📋

Encontre que es complica massa. L’equip no arriba al seu millor nivell defensiu en cap moment. Això junt amb el fet que la pista no ajuda i l’encert de l’equip del C.B. Manuel provoca que els locals es col·loquen per davant al marcador durant el temps reglamentari.

Els vallers provoquen l’empat i durant la pròrroga els de Tavernes milloren un poc la defensa i aconsegueixen entre 4 i 6 punts que aguanten fins el xiulit final.

En definitiva, victòria contra el tercer classificat del grup, fet que ens dona estabilitat a la segona posició de la classificació 🏀.

📋 CRÒNICA CLUB NOU BÀSQUET XÀTIVA – CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 📋

Jornada de Falles que avancem a aquesta setmana i segon encontre del cap de setmana que l’equip comença amb intensitat, però nerviosos.

Hem permés que el rival anotara cistelles fàcils al descans. Tanmateix, a la segona part l’equip se centra en la defensa i obri un espai al marcador que aguanta fins al final.

Hem de seguir treballant alguns aspectes del joc per seguir millorant! 🏀

📋 CRÒNICA C.S.A. CARCAIXENT 32 – 28 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Derrota de les nostres xiques en un partit amb moltes errades que han provocat moltes pèrdues de pilota.

El partit ha començat amb les de Tavernes un poc mÊs entonades, atacant amb velocitat i rebotejant bÊ durant el primer quart.

Però a partir del segon perĂ­ode, la intensitat i les ganes d’anar a pel rebot han baixat, fet que ha aprofitat les locals per a retallar el resultat al marcador i per a col¡locar-se per davant. AixĂ­ s’ha desenvolupat l’encontre fins el minut 30, on les locals guanyaven per 6 punts, amb un marcador de 26-20.

En els dos últims quarts les nostres han apretat i han començat a retallar l’avantatge fins acostar-se a només 2 punts a falta de 2 minuts, però no ha sigut suficient i la remuntada no ha sigut possible 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 38 – 47 DÉNIA BÁSQUET CLUB 10 📋

Partit amb una primera part on hem estat contĂ­nuament 2 punts baix o dalt. Tanmateix, aplega la segona part i ens desconcentrem en defensa, provocant que el rival agafe un avantatge de 13 punts.

Després l’equip ha tingut una molt bona reacció de tots els jugadors, det que provoca que ens col·loquem a 3 punts a falta de 3 minuts per al final de l’encontre, però sense acabar de remuntar de tot, acabant el partit 9 punts baix.

Tot i el resultat, els vallers han fet un molt bon partit. A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 23 – 37 C.B. TEIXERETA AMARILLO 📋

Partit on, llevat d’uns moments amb una certa intensitat, ens han faltat ganes i confiança en molts altres, fet que van aplicar les visitants, aconseguint una gran segona part i un joc amb idees molt clares.

Esperem tindre a totes les jugadores disponibles en breu i tornar a fer allò que sabíem 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 36 – 31 C.B. ALGINET 📋

Bon partit jugat per part dels 2 equips, amb molta igualtat i intensitat durant els 40 minuts d’encontre.

Bon partit també del nostre equip, que ha posat en pràctica molt bones defenses i atacs. Solament ens ha faltat un poc més d’encert de cara a la cistella.

Molt content per l’actitud de les xiquetes i pel companyerisme dins i fora del camp. A seguir treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA E.E.M. EL VERGER 5 – 46 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Partit sense molta història, on des d’un inici l’equip visitant ha imposat el seu ritme de joc, fet que per als locals ha sigut incontestable.

Seguim treballant per millorar cada dia! 🏀

📋 CRÒNICA ERCROS ALMUSSAFES 29 – 70 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Nova victòria de les xiquetes en un partit còmode.

Hem començat l’encontre un poc adormides, on sols uns quants contraatacs ens han donat un cert avantatge al marcador.

Al segon i tercer quart hem estat un poc millor, arribant als descans 15 punts dalt.

DesprÊs dels descans les xiquetes han espavilat i han començat a jugar ràpid com saben elles, augmentant la diferència fins que hem tancat acta.

Content per la continuïtat en el joc que estan fent, on a poc a poc van millorant més i més. A continuar així, lleones! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 44 – 63 E.M.B.A. L’ALCÚDIA 📋

Partit molt igualat durant els primers quatre períodes, on hem aplegat a empatar, però a partit d’aquest moment l’equip d’Alcúdia ha imposat l’altura dels seus jugadors i, tot i l’esforç dels nostres, no hem pogut seguir el ritme dels visitants. Tot i això, molt content per l’esforç dels jugadors del C.B. Tavernes 🏀.

CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE C.B. GENOVÉS 📋

🚫 Partit ajornat 🚫.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 56 – 55 C.B. ALGEMESÍ 📋

Partit molt igualat en tot moment, on qualsevol dels dos equips podria haver-se endut la victòria cap a casa.

Remarcar la gran intensitat de les dos parts, tant en defensa com en atac. A poc a poc vegem molta mĂŠs aportaciĂł de tot l’equip en conjunt, fet del qual hem d’estar orgullosos. Tanmateix, açò ĂŠs nomĂŠs l’inici d’aquest camĂ­ i la setmana que ve ens esperen dos partits.