📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR AUTONÒMIC 62 – 57 C.B. XERACO 📋

Partit molt igualat de principi a la fi i on l’equip del C.B. Tavernes ha estat prĂ cticament per davant del marcador al llarg de l’encontre, però sempre en distĂ ncies molt curtes.

L’equip valler ha realitzat un partit seriĂłs, especialment en l’aspecte defensiu, que ha sigut clau, i amb una xicoteta millora en el joc ofensiu. El major però ha sigut el poc encert des de la lĂ­nia de tirs lliures, que ha fet que probablement no es puguera guanyar amb una major diferència.

Bona victòria dels de Tavernes, que ha de seguir treballant per a seguir millorant! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 24 – 23 C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ 📋

Tot i començar els primers quarts jugant a rellotge corregut, el tanteig demostra el poc nivell de l’equip.

En línies generals, el partit jugat pels Júniors ha sigut pèssim, ja que durant quasi tot l’encontre han anat baix al marcador. A més a més, s’han vist moltes imprecisions i precipitacions, fallant sota la cistella quasi tot el que tiraven.

La mala defensa i actitud ha sigut el pitjor factor, ja que sense aquests dos elements no es pot treballar molt mÊs. Seguirem treballant per reconduir la situació, però si els jugadors no canvien veig un equip sense motivació ni ganes de competir.

D’altra banda, felicitar als Cadets pel partit que van fer, ja que sobre ser un equip que  no podia competir en altura amb els Júniors, van demostrar que amb ganes i lluitant es pot aconseguir disfrutar en la pista. Enhorabona! 🏀

📋 CRÒNICA COLEGIO EL PILAR B 49 – 51 C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 2 📋

VĂŹctòria molt ajustada aconseguida per les nostres xiques en el partit d’anada de les semifinals de Lliga Valenciana.

El partit va començar malament per a les valleres, amb moltes errades en atac a causa de la poca mobilitat que provocaven massa pèrdues. En defensa, alguns moments de desconnexió deixaven a les del Pilar lliurades per a efectuar tirs còmodes. Això unit a la mala situació del rebot defensiu permetia a les de la capital arribar amb avantatge al final del quart (19-10).

En el segon quart quasi mÊs del mateix. Va haver moltes pèrdues en atac, encara que algunes accions individuals ens permetien mantenir-nos en partit. En la defensa, tot i que havia començat a millorar, no era suficient per a parar a les locals, que continuaven ampliant la diferència al marcador (32-19).

DesprÊs del descans la cosa comença a canviar. En atac, una millor lectura dels espais ens facilitava el anotar. Però sobretot en defensa, amb bones ajudes i començant a tancar el rebot defensiu, es conseguia canviar el ritme del partit i anar remuntant a poc a poc (44-34 a la fi del tercer quart).

Ja en l’Ăşltim quart, les nostres xiques van afiançar el seu joc. MĂŠs espais en atac i molt poques errades en defensa permetien donar-li la volta al marcador i acabar guanyant el partit.

A la fi, victòria molt curta de les nostres xiques en el partit d’anada que no deixa marge d’error en el de tornada 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 64 – 34 COLEGIO EL PILAR B 📋

Victòria molt treballada des de l’aspecte defensiu que dona el passe a la final de la Lliga Valenciana a les nostres JĂşniors.

El partit va començar molt diferent al d’anada de l’eliminatòria. Amb les nostres xiques mĂŠs centrades en la pista, l’atac tenia menys imprecisions que en l’anterior partit. No obstant això, la defensa deixava molts espais a les visitants, que els aprofitaven per a aconseguir anotar (13-14 al minut 10).

En el segon quart, l’activitat defensiva de les nostres ha començat a pujar de nivell, cosa que permetia recuperar balons i eixir al contraatac amb certa velocitat. Tot i això, nombroses cistelles errades de prop feien que la diferència no fĂłra mĂŠs ampla al descans (31-18 al minut 20).

En continuar desprĂŠs del descans, la defensa seguia amb bon ritme recuperant balons, però l’atac començava a no funcionar tant bĂŠ com a l’inici. Tot i això, les diferències continuaven augmentant (49 a 24 al minut 30).

Ja en l’Ăşltim quart, les xiques de El Pilar ha trobat millor el camĂ­ a cistella, però les nostres continuaven a gran nivell i seguien augmentant el marcador fins el 64-34 final.

Ara a l’espera del proper partit. Toca continuar treballant i avançant dia a dia! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 12 – 52 DÉNIA B.C. 📋

Partit on hem començat mal en un mal parcial què després, en el segon quart, hem millorat. A partir del descans ens ha fallat molt el físic i ja no hem pogut fer massa joc. Hem vist alguna jugada interessant de l’equip, però cal lluitar tot el partit. Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 33 – 57 DÉNIA B.C.📋

Primer partit de la temporada, un encontre amistós contra DÊnia. Ens falta molt per arribar a un nivell adequat. Tot i això, els xiquet han lluitat i hem vist algunes cosetes que a poc a poc van assimilant.

Tornem als entrenes amb ganes d’ajudar l’equip a millorar. Segur que ho faran! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ ‘09 38 – 45 GITICSA U.B.F. TORRENT 📋

Partit d’anada on els detalls xicotets han sigut clau per a unes i altres. Nosaltres hem estat barallades amb la cistella molts minuts, al contrari que les visitants, que no solien perdonar massa oportunitats. A mĂŠs a mĂŠs, una vegada han agafat un lleuger avantatge, l’han sabut controlat i han pogut endur-se este bon partit.

Ens caldrà estar més centrades, jugar amb un poc més de paciència i, si aconseguim reduir eixes errades als tirs de prop i als tirs lliures, tindrem les nostres opcions de passar. Segur que lluitem fins el final! 🏀

📋 CRÒNICA GITICSA U.B.F. TORRENT 37 – 37 C.B. TAVERNES INFANTIL ‘09 📋

De nou un gran partit el que ens han oferit els dos equips, amb intensitat, bon bàsquet i on hem donat un magnífica imatge.

No hem aconseguit passar, però amb esta actitud poc mÊs podem demanar.  Potser ens han faltat uns minuts per endur-nos la victòria.

DesprĂŠs d’un bon inici, hem estat quasi fora del partit, on s’escapaven les locals grĂ cies a una gran defensa seua que els donava entre 10-12 punts d’avantatge al descans.

A mesura que passava el temps es veia com anĂ vem creixent i s’anava igualant l’encontre, ja dominant molts aspectes, fins arribar als Ăşltims minuts amb opcions reals i nomĂŠs on ens han faltat xicotets detalls.

A la fi, mĂŠs que content pel treball que han fet les xiques. Sembla que hem assentat unes bases i l’equip ha adquirit personalitat.

Als partits així dona igual qui guanya. Els dos érem mereixedors! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ ‘10 2 – 42 DÉNIA B.C. 📋

Partit amistós jugat contra un equip molt superior al nostre, tant en l’aspecte físic com tècnic.

Hem de millorar tant la defensa com el rebot defensiu. En atac perdem molts balons per mals passes i per una mala col·locació al rebre el baló, fet que causa que l’equip contrari ens convertisca cistelles fàcils.

A la fi, partit per anar millorant els aspectes tècnics de cada jugadora. A seguir treballant per millorar de cara al començament de la lliga! 🏀

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDIA – C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

🚫 Partit cancel·lat 🚫

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 40 – 0 E.M.B.A. L’ALCÚDIA 📋

Segon partit amistĂłs de la pretemporada davant un equip amb moltes jugadores noves que disputaven el seu primer partit.

Hem aprofitat per fer tot el joc en posicional lliure, impedint tots els contraatacs.

En lĂ­nies generals, les xiquetes s’han posicionat prou bĂŠ. Caldria millorar els passes i les rotacions, ja que algunes xiquetes encara van perdudes. A seguir treballant aixĂ­! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ ‘13 0 – 40 DÉNIA B.C. 📋

Primer partit de la temporada, en este cas amistĂłs, on la superioritat fĂ­sica dels visitants s’ha fet palesa quart a quart amb resultats parcials de 0-8, 0-6, 0-10, 0-9, 0-4 i 0-2.

La superioritat al rebot i en cada balĂł dividit era total i, junt amb l’obsessiĂł del resultat, ha provocat que en alguns moments els jugadors baixaren els braços i es desorganitzara l’equip tant en atac com en defensa. Ens continua faltant atenciĂł en defensa, i el nul encert a l’hora d’encistellar s’explica el resultat 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ 46 – 5 DÉNIA B.C. 📋

Primer partit de les xiquetes contra un equip inferior a elles. En tot moment es va poder veure eixa superioritat i van saber aprofitar-la per aconseguir cistelles. Molt bones sensacions com a equip i hem de continuar treballant igual o millor que fins ara! 🏀