📋 CRÒNICA C.B. PICASSENT 67 – 42 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL 📋

Hem vist dos partits diferents, on els xics no han jugat a res. En la primera part del partit no corrien, no defensaven i al  davant teníem un equip molt defensiu i anotador. Al descans es presenta un marcador desfavorable als vallers 42-11.

A la segona part, els nostres xics han augmentat l’activitat defensiva, fet que ens ha permés correr i hem aconseguit anotar amb certa comoditat. Açò ha transmés bones sensacions per a acabar el partit amb una defensa més intensa y millor cara dels jugadors, que al cap i a la fi és allò més important. 

A seguir entrenant fort per al següent partit! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. GUADASSUAR – C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

Nova victòria en un partit sense cap història, on hem jugat a ratxes tot el partit contra un equip que s’ha col·locat en zona els 40 minuts de l’encontre.

Tocava compartir la pilota i buscar sempre les millors opcions en atac. Quant a la defensa, calia treballar per buscar l’error de l’equip local.

Cal anar recuperant efectives i ritme de joc! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 35 – 83 CLUB NOU BÀSQUET XÀTIVA 📋

Partit molt dolent el del Júnior enfront un rival molt fort i amb un joc exterior fabulós, amb un percentatge de tirs de 3 que ja voldrien tindre alguns equips Sèniors.

Tot i això, no és excusa pel mal partit disputat, ja que entrenem amb intensitat i després als partit ens amaguem i no tenim l’amor propi d’esforçar-nos al màxim.

Sense intensitat no podem competir a res. És difícil fer bons entrenaments quan els jugadors fallen molt i després cadascú va la seua.

Tornarem esta setmana als entrenes i intentarem que la mentalitat d’alguns jugadors canvie i ens permeta almenys competir! 🏀

📋 CRÒNICA DÉNIA BÀSQUET CLUB 113 – 14 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Es podria definir el partit com un despropòsit complet, sense ganes de competir en cap moment. Amb una baixada de braços quasi desde el principi, només s’intenta lluitar en comptades ocasions.

Tot ha sigut una sèrie de pilotes perdudes, sense orgull per almenys intentar fer les coses amb un sentit. 

Hem d’assumir el que som en estos moments. Estem molt lluny de ser un equip i no podem seguir buscant excuses per a quan no ixen les coses. Tal volta ens deuriem plantejar si les coses han de seguir així. 

Una falta de respecte per al que significa formar part d’un equip i als valors que comporta. Meua inclosa. 

Com es diu últimament, «és el que hi ha» 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 22 – 89 ACCIÓN INFORMATIVA GODELLA 📋

Malgrat la derrota clara, hem vist una cara prou diferent a l’anterior, treballant bé en defensa durant molts minuts i mostrant-nos intenses davant d’un equip amb un gran físic i bon encert exterior. 

Després ens ha costat uns poc més a l’hora d’atacar, més per errades innocents en certs moments, concedint cistelles de prop i fent que anaren ampliant-se les diferències. Això no lleva que intentàrem fer part de tot allò que entrenem, prenent bones decisions i sent valentes d’una vegada.

En definitiva, millors sensacions i caldria que jugàrem més convençudes, donant eixe pas endavant. Amb treball segur que ens arriba! 🏀

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDÍA NEGRO A 63 – 37 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ 📋

Partit molt complicat davant un rival superior físicament. Tot i això, els nostres van saber jugar-los de igual a igual quasi tot el partit, a pesar de les baixes. 

Seguim cometent molts errors en defensa que es traslladen a un mal atac i balons perduts. Toca seguir lluitant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ 24 – 65 C.B. PEDREGUER 📋

Partit jugat contra els líders de la lliga. Ha sigut el pitjor encontre dels nostres en aquests temporada.

Hem deixat que el rival ens robara tots els balons que volia, hem regalat moltes pilotes en males passades i no hem baixat bé al balanç defensiu. Tot i això, l’actitud dels nostres en defensa ha donat un pas endavant respecte al partit passat.

Ara venen partits fàcils als que toca competir! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 51 – 31 C.A. MONTEMAR 📋

Partit on, a pesar de manar des de l’inici en el marcador, no ha sigut fàcil traure el resultat.

El partit ha començat amb les nostres més entonades, atacant bé i encistellant amb certa comoditat (11-2 al minut 5).

En el segon quart, algunes desconnexions defensives unides a l’augment de la intensitat en defensa de les visitants permetia reacurtar distàncies (15-11 al minut 10).

A partir d’ací i fins el descans les nostres s’han asserenat i han tornat a dominar el joc, tant en atac com en defensa, augmentant a poc a poc la diferència ( 31-22 al minut 20).

En la segona part, el domini en defensa i sobretot en el rebot d’atac en permetia anar ampliant el marcador fins el 51-31 final 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 44 – 57 DÉNIA BÀSQUET 06 📋

Derrota en el segon partit del cap de setmana, on les errades defensives del primer temps han sigut el que ha marcat l’encontre.

El partit ha començat amb les forasteres dominant el joc, amb defenses intenses i una bona lectura en atac que els permetia traure un bon avantatge (15-35 al minut 15).

A partir del quart quart les nostres xiques han començat a ajustar en defensa i ja no es permetien tantes cistelles fàcils, ajustant el marcador 29-41 al minut 25.

A l’inici del sext quart, certa desconnexió en defensa permetia que les de la Marina feren algunes cistelles fàcils al contraatac i tornaren a tenir una distància més cómoda. 

D’ací a la fi, molta lluita per part dels dos equips i poc encert anotador per deixar el 44-57 final 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA DISGLOP 39 – 51 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 📋

Important victòria dels vallers que ens deixa primers de la classificació en solitari.

Davant un rival que anava invicte, els nostres comencen el partit amb excés de confiança i molt desconnectats, amb moltes pèrdues de baló per mals passes. La por a entrar a canasta, junt al fet d’estar molt erràtics des del tir lliure, fa que l’Oliva s’avance fins a 7 punts en el marcador en el tercer quart.

En la segona meitat, comencem a espavilar i a creure en la victòria, i pugem dos marxes que fan que siguem nosaltres els qui dominen el partit, millorant el joc en equip, la defensa i les penetracions, el que ens permet obtindre la victòria final.

Seguim treballant i anem a per totes! 🏀

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDÍA NEGRO 23 – 42 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N4 📋

Partit amb una victòria còmoda per als de Tavernes.

Al primer i al segon quart s’han fallat moltes cistelles. Al tercer quart, els visitants han aconseguit contraatacs de manera continuada, separant-se cada vegada més al marcador.

Molt bon partit de tots on s’ha compartit la pilota i s’ha jugat amb intensitat de principi a fi.

Encara queda molt per millorar, però aquest camí de l’esforç és l’indicat! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. MARISTAS 81 – 56 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋

Partit on el marcador no reflexa el que ha passat al partit.

Encontre on les xiquetes del nostre equip lluiten pel partit i on tenim un mal quart i algun error humà a l’acta que marquen eixa diferència.

Tot i això, ja es comencen a veure detalls que treballem als entrenaments. Si seguim treballant així segur que aconseguirem alguna victòria.

Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 42 – 2 C.B. PEGO 📋

Partit jugat el passat dimarts, un dels que estaven ajornats. 

S’ha notat la diferència entre un i altre, ja que les visitants han estat sense competir al voltant d’un mes i les nostres han estat més rodades. 

Encara que no hem mostrat massa bon joc en alguns moments, ens ha servit per treballar alguns detalls que ens deuen ajudar en partits més complicats. 

També cal destacar la progressió de totes les Infantils en ganes i bons detalls tècnics! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 43 – 32 C.B. PEDREGUER 09 📋

Segon partit d’esta setmana davant un equip ben treballat i que ens ha competit de valent fins als últims quarts. 

Sempre estiguérem per davant, encara que no podíem estar cómodes, ja que a falta de 10 minuts sols teníem 5 punts d’avantatge.

La millora en defensa ha sigut fonamental per endur-se una bona victòria sofrida i competida.  

Cal remarcar l’aportació de les jugadores de l’equip Aleví, que sempre ens recolzen als partits per poder jugar, així com les seues ganes i atreviment! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. CULLERA 51 – 49 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Partit molt dur per part dels nostres jugadors, on des d’un principi hem posat molta intensitat i hem sabut moure la pilota, fet que ens ha permés realitzar el nostre joc.

Un final molt emocionant concluïa amb el rival guanyant a l’últim segon, després d’una molt bona defensa per la nostra part, tot i que un tir des de molt lluny ens deixa sense la victòria.

Molt content amb el resultat. A seguir creixent! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 38 – 33 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 📋

Partit disputat contra un equip prou igualat a nosaltres. 

Hem eixit al partit amb un molt bon ritme, tant en defensa com en atac, posant-li a les nostres rivals les coses difícils i demostrant que si volem podem jugar i fer bons partits. 

En la primera part, en tot moment hem controlat nosaltres el partit, amb el nostre ritme d’intensitat. No obstant, hem tingut moments on ens hem despistat en defensa, però les xiquetes no han baixat els braços i han mantés la mateixa intensitat en tot moment. 

En la segona part eixim confiades i ens fan un parell de canastes seguides, però això no fa que ens rendim i seguim lluitant per la victòria, tornant al nostre joc de partit i acabant amb molt bon sabor de boca.

Orgulloses de les xiquetes que es superen cada dia més i que gaudeixen de l’esport! 🏀

📋 CRÒNICA N.B. ALZIRA GRANA 12 – 28 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 📋

Bon partit el viscut este matí, on el més destacable podria ser la capacitat d’adaptació dels nostres jugadors a les condicions de la pista.

Després d’un primer quart on tot i guanyar 2-5 els xiquets no s’han trobat a gust, hem sabut llegir que hui més que mai era necessària la qualitat i quantitat de les passades. Hem vist un joc molt coral este matí, que fins i tot s’ha reflectit a l’hora d’encistellar.

Ens falta millorar l’atenció en defensa, però tot arribarà perquè està treballant-se totes les setmanes 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. MISANA ALBERIC 19 – 43 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋

Un dels millors partits de la temporada. Les xiquetes han jugat com a equip, fent una bona defensa i un bon joc col·lectiu, sempre intentant ocupar els espais i passant el baló a la companya que estava sola.

Eixe és el camí a seguir! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALGEMESÍ 30 – 7 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 📋

Bon partit el jugat pels nostres Benjamins, on el resultat és enganyós.

A la primera part el tanteig va ser de 12-6, però al segon temps l’encert de l’equip rival, junt amb errades nostres que permetien cistelles fàcils, va propiciar l’avantatge final 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 32 – 43 C.B. ALGINET GROC 📋

Partit on un únic quart demostra que, a pesar de guanyar la resta de partit, es pot perdre igualment.

Un inici molt competit per part dels dos equips i un segon quart fluix per part dels locals permet a Alginet agafar cert avantatge. Tot i això, els locals reaccionen correctament situant el marcador al descans 10-14.

A l’inici de la segona part, una intensitat completament desconeguda per part de l’equip rival els permet realitzar canastes fàcils, augmentant la ventaja fins a la vintena de punts. Una última reacció per part dels nostres xicotets permet maquillar en certa manera el marcador. 

En conclusió, partit perdut per la falta de concentració en els moments importants. 

A continuar entrenant fort, per tal d’aconseguir el nostre objectiu de créixer més i més cada día! 🏀