📋 CRÒNICA C.S.A. CARCAIXENT 66 – 33 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 📋

Mal partit jugat pels nostres xics, que s’han vist desbordats per la pressió dels jugadors de Carcaixent durant tot l’encontre, fet que ha provocat molta precipitació en els vallers, que han comés moltes males passades.

En conclusió, un partit per a oblidar. A seguir entrenant i intentar acabar el Trofeu Federació amb una victòria! 🏀

📋 CRÒNICA CLUB BÀSQUET SUECA 40 – 46 C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

Partit de baixa anotació on des d’un principi es veia que anava a ser difícil poder endur-nos la victòria.

Al primer quart acabem 8 punts baix al marcador degut al gran encert en el tir exterior local i a una defensa zonal molt tancada.

Al segon quart ajustem en atac i, junt amb una pujada de ritme i intensitat, aconseguim ficar-nos de nou en partit, arribant al descans tan sols 2 punts baix.

A la represa del descans tornem a eixir amb poca intensitat defensiva, permetent tirs lliurats a les locals i fins i tot que corregueren al contraatac, permetent que  arribaren amb un avantatge de 10 punts a l’Ăşltim quart.

A l’Ăşltim perĂ­ode les xiques mai baixen els braços creient fins el final, pujant l’agressivitat en defensa i intentant cĂłrrer al contraatac. A falta de 2 minuts aconseguim empatar el partit i, amb 3 bones defenses i dos pilotes furtades ens emportem la victòria als Ăşltims instants.

Partit dolent en lĂ­nies generals, on deixem veure molts aspectes a millorar, però l’actitud per a competir sempre estĂ  ahĂ­. A pel segĂźent! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA 65 – 36 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ 📋

Partit molt complicat davant un rival fort i amb una gran defensa.

Des del primer quart el marcador ha estat decantat pels locals degut a la baixa intensitat dels nostres. No obstant això, els vallers han sabut reaccionar i han jugat la resta del partit de tu a tu, però clarament no era suficient.

Igualment, molt content pel partit, ja que han donat la cara i han volgut intentar competir-li a un rival superior! 🏀

📋 CRÒNICA C.D. SAN PEDRO MOIXENT 57 – 36 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 📋

Encontre amb molts nervis al partit l’anada dels quarts de final.

Els de Moixent plantegen una defensa basada en una pressiĂł intensa, moltes ajudes i molt de contacte durant tota la pista, fet que l’Ă rbitre no castiga.

GrĂ cies a una defensa tan intensa, ens furten molts balons i anoten canastes fĂ cils al contraatac, deixant-nos amb una de les anotacions mĂŠs baixes de la temporada.

A pesar d’això, fins al final del cinquè quart ens mantenĂ­em amb vida al marcador, tan sols 1 punt baix, però els Ăşltims tres quarts han sigut fatĂ­dics i no hem trobat la forma de contrastar la intensitat.

Donar l’enhorabona als xiquets, que han fet una gran temporada quedant primers de grup i demostrant una millora molt gran durant tot l’any! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 56 – 60 C.D. SAN PEDRO MOIXENT 📋

Partit on l’anada condiciona l’encontre. AixĂ­ i tot, l’equip fa un molt bon partit amb 8 jugadors, on en el primer quart retallen 10 punts.

Al segon quart apareix el millor jugador dels visitants i a poc a poc, durant tot l’encontre, van retallant eixe avantatge dels locals, arribant a remuntar el partit i entrar a l’Ăşltim quart 9 punts baix.

L’equip acaba retallant 5 punts, per a finalment acabar perdent de 4 punts el partit 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS 41 – 42 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋

Partit igualat des d’un principi, on ataquem bĂŠ i no defenem gens. Algunes de les nostres xiquetes intenten coses, però es tracta d’un joc d’equip i hem d’anar totes a una. Si no hi ha joc d’equip, poc podem fer.

Tirem molt a cistella, però no aconseguim fer punts. Intentarem millorar el joc d’equip i seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. JORGE JUAN 44 – 38 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

Primer partit d’esta eliminatòria on les nostres jugadores han mostrat una bona imatge, dominant la primera part, on estaven 10 punts dalt quan s’arribava al descans.

DesprĂŠs s’ha notat el cansanci i tot allò que al principi ens eixia ha deixat de fer-ho. Això ha estat unit amb una defensa mĂŠs forta de les locals, les quals han anat remuntant aconseguint anar-se’n de forma perillosa al marcador quasi acabant el partit.

GrĂ cies a un parell d’accions l’hem reduĂŻda a 6, fet que ens dona esperança per al partit de demĂ .

De totes formes, haurem de millorar en el nostre joc col¡lectiu, el poc moviment sense la pilota i no deixar que ens furten tants rebots per a tindre les nostres opcions.

Sense eixe bon joc i divertir-se en la pista serà difícil, però sabem el què i com fer-ho.

Per ganes i il.lusió no va a ser! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 61 – 34 C.B. JORGE JUAN 📋

Partit de tornada del creuament, al qual s’havien de remuntar els 6 punts d’avantatge que portava l’equip d’Alacant desprĂŠs del dia d’ahir.

DesprĂŠs d’una primera part molt igualada i amb cert domini de les visitants, tant al joc i al marcador, arribem 20-22 a l’inici de la segona part.

El començament de la segona part continuava pel mateix camĂ­, amb un intercanvi de cistelles, però ja anava decantant-se de part nostra amb les primeres diferències, un +9 que ens feia creure en superar l’eliminatòria.

Els Ăşltims 10 minuts, desprĂŠs d’una xicoteta reacciĂł de les visitants que les posava de nou al partit, foren del millor de la temporada.

Va haver claredat al joc, intensitat i el millor bĂ squet que s’ha reflexat amb un 22-0 de parcial per a confirmar que estarem en la pròxima ronda.

Tot el que s’havia perdut ahir i es demanava, s’ha fet, sobretot el fet de divertir-se i l’esforç, senyes de l’equip.

Ara ens enfrontarem a un altre equip més exigent encara i nosaltres hem de seguir amb estes ganes i il·lusió! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 37 – 36 C.B. JOVENTUT XÀBIA 📋

Últim partit de la temporada jugat a casa i amb molta igualtat al resultat, tot i que no reflexa el que ha passat a l’encontre, ja que qualsevol dels dos equips podria haver guanyat. Tot i això, la balança s’ha decantat al nostre favor.

El partit ha començat amb dues males passades dels vallers, que provocava que els rivals anotaren amb facilitat, però gràcies a la defensa que han fet els nostres, a córrer cap al camp ofensiu i a un joc molt coral, hem pogut anotar.

A la represa del descans hem seguit la mateixa tònica de la primera part, fet que feia pensar que l’encontre anava a ser tens.

A l’últim parcial, la gran defensa dels nostres ha deixat els rivals amb 3 punts, fet que ocasiona que els vallers puguen remuntar i emportar-se un partit molt bonic de veure i de jugar. Finalment acabem amb un parcial de 12-3 pels de Tavernes.

Ara toca acabar la post-temporada i disfrutar de les vacances! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 41 – 30 C.B. PEDREGUER 📋

Partit molt competit des del primer moment. Les xiquetes s’han esforçat per endur-se el partit, ja que les contrincants estaven sempre molt a prop.

Al començament del partit no alçaven el cap per veure elsavantatges que tenien, però finalment es van adonar que amb passes avançaven mÊs i arribaven mÊs ràpid a cistella.

En resum hem tingut un partit molt bo, on totes les jugadores han posat de la seua part per sumar com a equip i per a emportar-se la victòria.

Acabem la temporada molt orgulloses  per l’esforç i l’entusiasme de les xiquetes, ja que  han millorat i han acabat jugant mĂŠs en equip! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 51 – 10 ERCROSS ALMUSSAFES 📋

Partit amistĂłs on la superioritat del nostre equip s’ha vist des del primer quart. Tots els quarts han sigut favorables per al nostre equip, que ha fet un bon joc en atac i defensa, faltant un poc de tranquilitat i precisiĂł a l’hora de finalitzar algunes jugades.

En definitiva, un bon partit on el resultat ha ajudat a pujar els Ă nims i ens motiva a continuar amb l’esforç! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. SUECA 27 – 21 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MIXTE BLANC 📋

Partit molt igualat de principi a fi. Els dos equips ho han donat tot a la pista, però el Sueca ha dominat el principi de l’encontre. Així i tot, els nostres jugadors han reaccionat molt bé, però al final la balança s’ha decantat pel Sueca 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 28 – 33 C.S.A CARCAIXENT 📋

Partit on els locals ixen amb molta intensitat, demostrant-ho al marcador. Immediatament al segĂźent quart, l’equip rival aconsegueix col¡locar-se per davant degut a un quart apagat per part dels vallers.

A partir d’aquest moment hem anat per darrere tot l’encontre, sense cap opciĂł de remuntada.

Fins acĂ­ la temporada per a l’equip PrebenjamĂ­, del qual no puc estar mĂŠs orgullĂłs degut a la gran millora de tots i cadascun dels jugadors! 🏀