📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 72 – 64 C.B. OLIVA CARNES OLIVA 📋

Nova victòria front un rival en la mateixa situació que els de Tavernes a la taula classificatòria. Victòria important, que segueix donant-nos aire de cara els pròxims partits.

Partit on els del C.B. Tavernes han estat molt apàtics la major part de l’encontre, amb una defensa poc intensa i un atac on faltava més ritme, tal i com estem acostumbrats a realitzar.

Després a la segona part, una millora en el joc en general, especialment en defensa, ha permés traure un avantatge suficient per encarar els últims compassos del partit en certa tranquil·litat.

A la fi, victòria important i a seguir treballant com s’està fent! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALGEMESÍ 60 – 39 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL 📋

Massa diferència al marcador, que no reflexa el partit jugat a Algemesí, on els nostre xics han eixit sense ninguna por a lluitar contra el líder de la categoría.

El primer quart ha sigut més fluix i hem tingut moltes pèrdues, fet que ocasiona que el rival se’n vaja al marcador 20-9. Al segon quart continuaven les perdues i la diferència continuava pujant, obtenint un 39-18 al descans.

A la segona part l’equip es posa mans a l’obra i comença a defendre i a posar en problemes l’equip d’Algemesí.

La diferència als parcials baixa considerablemente, aconseguint un 14-10 al tercer parcial i un 11-11 a l’últim quart. Tot i que la diferència era gran, els xics han competit de tu a tu tot el partit, sense baixar els braços.

A la fi, hem de millorar els nostres passes per competir millor. A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL 43 – 36 M.G. TRANSFORMACIONES METÁLICAS C.B. ALMUSSAFES 📋

Victòria molt apurada en un mal partit dels nostres davant el cuer de la categoria.

El partit va començar amb els visitants sorprenent en el tir exterior front a una defensa que va començar gelada. No obstant, vam acabar guanyant el quart 13-10.

El segon quart va començar amb els visitants molt més encertats i posant-se per davant al marcador. Això, unit a la quantitat de cistelles fàcils errades pels nostres, feia que al descans el resultat i les sensacions foren desfavorables (32-26 al minut 20).

En la segona part, un canvi en l’actitud defensiva ens permetia recuperar alguns balons i traure algun contraatac per dominar el joc i tornar-nos a ficar per davant (37 a 36 al minut 30).

Ja en l’últim quart la defensa continua sent la força de l’equip, permetent mantenir l’avantatge, ja que en atac estàvem nuls cara cistella. Fruit d’això és el parcial del període (6 a 0).

A la fi, victòria molt important en un mal partit, però que ens acosta a la part alta de la classificació i ens permet somiar amb alguna cosa 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 43 – 47 E.S.E.T. ONTINET 📋

Un mal començament per falta de ritme ens costa les primeres diferències a favor de les visitants, arribant a ficar-se fins a 10 punts dalt al primer quart.

A partir d’ahí hem reaccionat i augmentat el ritme de joc, aconseguint uns bons minuts al contraatac que ens han permès arribar al descans igualades.

A la represa del descans, el partit ha estat en tot moment igualat, amb diferències que no pujaven dels 6 punts, i que al final s’ha decantat a favor de les visitants per xicotets detalls i algunes pèrdues de baló innecessàries.

A la fi, bon primer partit d’este segon grup, on s’ha competit durant 40 minuts al que probablement serà el líder del grup.

Cal seguir entrenant per a recuperar ritme de joc i bones sensacions de cara als pròxims partits! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 35 – 61 N.B. ALZIRA 📋

Partit contra el primer classificat de la lliga, on minut a minut l’Alzira jugant al seu ritme va sumant. Només en alguns moments aconseguim estar encertats sota el tauler i mantenim un desavantatge d’11 punts.

Seguim fent errades tontes i fallan accions fàcils. A més a més, en els dos primers quarts no ens va entrar cap tir exterior.

De tota manera l’equip segueix creixent i cada volta anem incorporant a jugadors per a disputar més minuts. Almenys ahir vam estar bé en defensa! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALGEMESÍ – CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

🚫 Partit ajornat 🚫

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ 36 – 60 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA B 📋

El partit ha començat amb els nostres per davant en el marcador, trobant algunes opcions fàcils de tir degut sobretot a alguns balons furtats. Però a poc a poc els visitants han començat a arribat i a encistellar gràcies al rebot ofensiu.

En el segon quart, els d’Ondara dominaven el joc sobretot amb el seu rebot, i als nostres els costava molt aconseguir les cistelles. Causa d’això és el 22-31 al descans.

La part ha començat amb els visitants amb un major domini del rebot i aconseguint cistella en terceres, quartes i fins a quintes opcions. Això fins a la meitat del tercer quart, on els nostres s’han posat un poc les piles i ja no deixaven tants rebots lliures. Però ací l’altra cara de la moneda ha estat en atac, amb innumerables balons perduts que permetien els contraatacs visitants.

Ja en l’últim quart els nostres han tret un poc d’orgull i han apretat un poc més en defensa igualant el joc, però no ha sigut suficient per  recurtar el marcador 🏀.

📋 CRÒNICA C.B.F. CABO MAR BLANCO 53 – 33 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Derrota en un partit on en cap moment hem competit.

El partit ha començat donant moltes facilitats en defensa i permetent cistelles baix l’anella amb massa facilitat (14-4 al minut 5).

En el segon quart, un poc de reacció recuperant balons en defensa i aconseguint cistelles ens feia recurtar un poc les diferències (16-13 al minut 10).

A partir d’ací, males defenses i males eleccions en atac que permetien a les locals anar ampliant l’avantatge fins els 20 punts de diferència finals 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. LA VILA 41 – 63 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 📋

Bona victòria dels nostres Infantils en un partit més igualat del que puga semblar pel resultat, en què hem hagut de jugar seriosament i amb alta intensitat per endur-nos el partit.

Fins al descans no havíem aconseguit distanciar-nos en el marcador, amb un equip local que pressionava en tot moment i no perdonaven alguns errors en defensa que hem comés en la primera meitat, fet que permetia als de la Vila posar-se a tan sols 6 punts en el marcador.

Ja en la segona part, un augment de la nostra intensitat en la pressió defensiva ens ajudava a recuperar molts balons i poder eixir al contraatac, anotant punts amb més facilitat i deixant a l’equip local amb sols 10 punts en tota la segona meitat.

De nou, victòria basada en la defensa que ens fa afrontar la segona fase amb ganes. Hem de seguir treballant aspectes de l’atac posicional, en què moltes vegades ens quedem sense idees i acabem triant solucions individuals, però l’equip es mostra amb ganes d’aprendre i seguir millorant.

Anem a per totes! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. SUECA CLÍNICA LALIGA 53 – 19 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N4 📋

L’equip local ha imposat el seu joc físic i l’àrbitre ha permés molt de contacte. Els jugadors de Tavernes no han aconseguit igualar aquest joc tan físic.

Ens quedem amb l’actitud dels jugadors, que han volgut defendre un poc més que els passats partits. Encara que el resultat no ha sigut bo, ens quedem amb els aspectes positius del partit. Seguirem buscant la victòria! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 13 – 53 C.B. MARCELINA BENIFAIÓ 📋

Ens ha costat estar intenses i concentrades al llarg de molts quarts, cosa que ha fet que les visitants se n’anaren al marcador amb cistelles fàcils i un domini del rebot que els feia tindre dos o tres intents en cada atac, a més d’un gran tir i organització per jugar.

Per la nostra part, en atac seguim un poc precipitades, basant-nos en accions individuals que no ens donen massa bon resultat. Ens oblidem d’ocupar els espais i treballar la passada per intentar fer cistelles d’altra manera.

En resum, llevat d’uns quarts on sí posàrem bon ritme, fórem intenses en defensa. La resta de l’encontre molt blanetes i fent un bàsquet més que liós.

Cal ser més organitzades i no queixar-se davant els contactes, ja que hauríem d’estar a eixe nivell si es vol competir amb aquests equips que t’ho demanen 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 – C.B. PEGO 📋

📋 CRÒNICA C.B. SUECA 41 – 36 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Partit molt dur des d’un principi, on l’equip local marca la diferència al marcador.

Al llarg del partit els de Tavernes aconsegueixen posar ganes, i amb esforç comencen a reduir la diferència de punts als últims quarts.

Els nostres xics han competit de valent. A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS EVA OLIVA 43 – 11 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Un partit on des del primer moment hem disfrutat i hem tingut bones sensacions a pesar del resultat.

Hem fet moltes errades baix de la cistella però a poc a poc s’anirà millorant. En alguns moments del partit hem desconnectat i ens ha costat agarrar-nos altra vegada al joc. Però així i tot, cal donar l’enhorabona a les xiquetes pel gran treball que estan fent. A seguir millorant com un gran equip! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 11 – 26  CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MIXTE BLANC 📋

Bon partit el disputat este matí. Ha sigut un partit molt disputat on el 10-0 del primer quart ha resultat determinant.

L’equip blanc ha entrat més enxufat al partit i la resta de quarts han estat més equilibrats. Els equips han lluitat cada baló i s’ha observat una millora al joc respecte a la primera volta del campionat. A seguir així! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALGEMESÍ 51 – 11 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MIXTE BLANC 📋

Primer encontre del Benjamí blanc aquest cap de setmana. Bon partit del nostre equip on, a pesar del resultat, hem lluitat fins l’últim quart.

Ha sigut un partit intens davant un rival de segon any que finalment ha imposat superioritat física.

📋 CRÒNICA C.B. ALGEMESÍ 17 – 24 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋

Gran victòria davant un equip femení del nostre nivell.

Ens ha costat molt entrar en el partit, ja que l’equip contrari havia plantejat una defensa en la seua línea de tres. Hem perdut molts balons en la zona de passe, i això permetia que ens furtaren moltes pilotes.

Una bona defensa nostra ens ha permès aconseguir una bona renta que hem aguantat fins el cinqué quart, on un parcial de 8-1 ha fet que el marcador començara l’últim quart 13-17.

Un començament espectacular de les xiquetes, aconseguint un parcial de 0-5, ens ha facilitat aconseguir la victòria final.

A seguir treballant el posicionament en la pista, els passes i la defensa! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 8 – 48 C.B. ANNA 📋

Derrota on la superioritat del rival s’ha notat des del primer minut. A pesar d’aquesta gran diferència, els nostres menuts van lluitar pels balons i van jugar amb ganes fins al punt que al final del partit érem nosaltres els que portàvem el ritme de l’encontre.

Derrota dura, però acabem contents en les ganes i els detalls de la gent que menys juga per anar guanyant-se els minuts. La setmana que ve anem a Alginet. A per ells! 🏀