📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N4 49 – 8 C.B. GUADASSUAR 📋

Molt bon partit d’un C.B. Tavernes molt intens de principi a fi de l’encontre. L’equip acaba la temporada regular amb una molt bona millora en comparaciĂł al principi de la temporada.

Seguirem amb els partits amistosos, seguint treballant i assolint les millores! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 24 – 20 C.B. MISANA ALBERIC 📋

Victòria sofrida davant un molt bon equip. El primer quart ha estat molt igualat (2-0), però un bon segon quart ens ha permès aconseguir un parcial de 11-2.

En els altres quarts ens ha costat moltíssim fer en el nostre joc i l’Alberic anava retallant el marcador.

Ja en el sext quart hem sabut gestionar el temps fins aconseguir la victòria final.

Enhorabona a totes i cadascuna de les xiquetes per la segon fase de la lliga que han fet, on no han perdut cap partit! 🏀