📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 85 – 53 BAÑO ORBEZO ENGUERA BASKET 📋

Partit molt complet del C.B. Tavernes en totes les facetes del joc, on per fi l’equip ha aconseguit estar encertat de cara a l’anella.

Des de l’inici del partit, els vallers han eixit molt centrats. Han començat mostrant un molt bon treball defensiu que no deixava que l’equip d’Enguera estiguera cĂČmode. En atac, esta vegada sĂ­, l’equip ha estat encertat de cara cistella, on el bon moviment de balĂł i la paciĂšncia suficient per trobar la millor opciĂł de tir ha fet aconseguir eixe percentatge que en partits anteriors era molt baix.

DesprĂ©s del descans l’equip no ha baixat el ritme i fins i tot ha augmentat la diferĂšncia al marcador.

En definitiva, hem viscut una gran i sobretot importantĂ­ssima victĂČria, que ha de donar confiança a tot l’equip, que ja es mereixia tindre una alegria. Ara a seguir treballant i no confiar-se! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA 58 – 55 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂȘ ZONAL 📋

Gran partit el disputat per l’equip. En l’inici de l’encontre l’equip valler imposa el ritme, realitzant un joc molt generĂłs entre els companys i permetent un gran nombre de cistelles baix de l’anella. A tot aixĂČ li sumem una impressionant defensa on, al llarg de la primera meitat, s’aguanta arribant al descans amb un marcador de 12 punts dalt per part de l’equip visitant.

Ja en la represa, l’equip local continua jugant amb la mateixa intensitat i els vallers no poden mantindre el mateix nivell de joc que en la primera meitat, fet que dona pas a errades tontes per part dels vallers, permetent a l’Oliva anar retallant el marcador fins arribar als Ășltims segons del partit, on els vallers estaven 3 punts dalt i un triple a la desesperada de l’equip local col·loca l’empat al marcador, portant el partit a la prĂČrroga.

Ja en la prĂČrroga, es viu una batalla de tu a tu dels dos equips i on l’equip amb major superioritat fĂ­sica fa que el marcador es decante cap al seu costat.

Donar l’enhorabona al gran esforç realitzat per tots i cadascun dels jugadors. A partir d’ara continuarem treballant per millorar i aprendre a controlar les diferents situacions de partit. Partit que de segur ens farĂ  aprendre! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALBAIDA 64 – 59 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂȘ ZONAL 📋

Partit que va evolucionant de menys a mĂ©s. Un mal començament fa que l’equip contrari agafe un avantatge de 14 punts. A partir d’eixe moment fem uns canvis defensius i atacs mĂ©s organitzats i arribem a falta de 2 minuts amb un avantatge de 4 punts.

Diverses errades al final del partit i l’encert de l’equip local fan que els contrincants s’emporten la victĂČria. En definitiva, el partit ha estat competit per parts dels 2 equips, perĂČ l’equip local ha tingut mĂ©s encert al final. Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. SUECA CAIXA POPULAR 40 – 66 ALPESA C.B. TAVERNES SENIOR FEMENÍ 📋

Encontre dominat de principi a fi per les valleres, on en tot moment hem anat per davant al marcador, dominant el ritme del partit.

A la primera part hem fet una bona defensa, on les xiques han estat molt intenses i no deixaven quasi jugar cĂČmodes a les locals. AçĂČ junt amb bons contraatacs ens ha permĂ©s arribar 12 punts dalt al descans.

A la segona part mĂ©s del mateix i, tot i que en atac no hem acabat d’agafar la fluĂŻdesa que ens agradaria, a poc a poc hem aconseguit ampliar la diferĂšncia fins al marcador final.

En definitiva, una victĂČria mĂ©s del nostre SĂšnior FemenĂ­ que ens deixa amb un balanç de 9-1 a la primera fase de grups i primeres a la classificaciĂł.

Anem a per la segona fase de grups i a pels playoffs! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA SALOM ASSESSORS 55 – 37 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Bon partit durant els tres primers quarts, on cap dels dos equip se n’ha anat al marcador, arribant al descans 25-22 a favor dels locals.

DesprĂ©s, a poc a poc l’Oliva ha anat ampliant la diferĂšncia al marcador, fruit d’una forta pressiĂł a tot el camp. Els vallers, a falta d’un lĂ­der que anote i siga el referent del equip, anem a poc a poc perdent de mĂ©s sense cap reacciĂł.

Estem treballant bĂ© en els entrenes, perĂČ en el partit ens falta un poc de competitivitat 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 51 – 58 MUTUA LEVANTE N.B. ALCOI 📋

Derrota en l’Ășltim partit de la primera fase, on un mal primer quart en defensa ha sigut la clau de la derrota.

El partit ha començat amb les nostres xiques adormides en defensa, permetent molts rebots de les jugadores visitants, que en segones i terceres opcions anotaven molt a prop de l’anella. D’altra banda, en atac el joc no era fluid i no s’aconseguien avantatges fĂ cils, pel que cada cistella costava un mĂłn i nomĂ©s el bon encert des de la lĂ­nia de tir lliure ens mantenia en partit (8-15 al minut 10).

En el segon quart, les nostres jugadores han eixit mĂ©s centrades, i malgrat que en atac ens costava anotar, defensivament s’han posat les piles i han començat a tancar el rebot i impedir les cistelles fĂ cils rivals. Tot i aixĂČ, la diferencia s’ha mantĂ©s fins a arribar al descans (16-23 al minut 20).

En tornar del descans, tot i que en el rebot continuaven fent un bon treball, les visitants han tret bastants avantages en les seues penetracions, aconseguint cistelles relativament fĂ cils. No obstant aixĂČ, algunes recuperacions de balĂł ens han permĂ©s correr al contraatac i traure alguna cistella fĂ cil (31-41 al minut 30).

En l’Ășltim quart, el nivell defensiu ha continuat pujant i el nombre de recuperacions ha seguit augmentant. AixĂČ unit a algunes desconnexions de les alcoianes ens feia retallar la diferĂšncia fins a 3 punts a falta de dos minuts. Tanmateix, l’encert visitant en els tirs lliures i el poc encert nostre al final del partit ens ha impedit aconseguir la victĂČria.

A la fi, nova derrota, esta vegada contra les campiones del grup, on s’ha demostrat un bon nivell i la igualtat del grup de lliga que ens ha tocat jugar 🏀.

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDIA  B 61 – 59 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 📋

Partit molt intens, pressionat a tota pista els dos equips en un camp molt curt.

Ha sigut un encontre on la diferĂšncia sempre ha rondat els 6 punts a favor i els 6 punts en contra. A mĂ©s, hem defĂ©s molt bĂ©, fent ajudes i botant al 2 contra 1, recuperant pilotes i corrent a tota pista, perĂČ davant tenĂ­em un equip molt compensat i de qualitat, amb un fĂ­sic i altura superior al nostre, fet que ha provocat que ens costara moltĂ­ssim.

Faltant 2 minuts de partit ens col·loquem 8 punts baix, perĂČ els xiquets no han baixat els braços i han seguit lluitant fins que faltant 1 segon tenim posiciĂł per guanyar.

A la fi no hem pogut fer la cistella i ens quedem a les portes. Així i tot, contentíssim del treball, ja que vam començar fatal la primera volta i els jugadors han donat tot el que sabien i tot el que hem entrenat. A seguir a tope! 🏀

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDIA NEGRE 69 – 36 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 📋

Resultat que no descriu el partit. Ha sigut un encontre molt intens des del minut 1. El Tavernes ha treballat molt bé amb tan sols 7 jugadors. Enfront tenia el millor equip de la lliga, que no ha perdut cap partit en aquesta primera fase.

AixĂ­ i tot hem competit fins la meitat del tercer quart, on els triples i l’esgotament van augmentant la diferĂšncia de punts. L’Ășltim quart ha sigut una continuaciĂł del final del tercer.

D’altra banda, la primera fase acaba amb el Tavernes en segon lloc. Ens quedem a l’espera de jugar la fase d’ascens a la tornada de les vacances de Nadal.

Cal treballar per a competir en aquesta fase. Afrontarem els Nadals amb ganes de treball per a millorar! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 24 – 61 XENET BÀSQUET CULLERA 📋

Derrota davant un bon equip on, malgrat el resultat, s’han vist algunes coses positives que ens serviran per a la segona part de la temporada.

El partit ha començat amb les nostres molt gelades i despistades en defensa, permetent que les de Cullera anotaren amb moltíssima facilitat (3-18 al minut 5).

A partir d’acĂ­, un canvi en la intensitat de les nostres ha permĂ©s tancar el camĂ­ a cistella i no deixar que les visitants anotaren tan fĂ cil. En atac, d’altra banda, el joc ha anat tambĂ© de menys a mĂ©s, i durant l’encontre ha passat de ser un joc molt embarullat a treballar amb espais, permetent que les nostres tiraren en quasi totes les jugades. No obstant aixĂČ, l’encert ha sigut baix en tot el partit.

A la fi, derrota en l’Ășltim partit abans del descans nadalenc, perĂČ amb un equip que va millorant a poc a poc. Esperem que estes setmanes ens servisquen per donar un bot de qualitat en el joc col·lectiu 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 38 – 46 DÉNIA BÀSQUET 10 📋

Partit molt disputat, on cada dia veiem als nostres jugadors progressar i millorar.

DesprĂ©s d’un començament molt titubejant amb errades per part dels dos equips, els vallers han començat a jugar bĂ©, robant pilotes en defensa i jugant a un bon nivell en atac. Hem arribat al descans guanyant de 13 punts.

En el cinquĂ© quart hem pensat que tot estava fet i hem deixat de correr, rebent un parcial de 2-14 que ha posat les taules al marcador. DesprĂ©s ens han vingut les presses i ha sigut un voler i no poder. No hem pogut trobar el nostre joc anterior i hem errat molts contraatacs d’Ăș contra zero.

Derrota que ens fa veure que, encara que millorem dia a dia, encara ens falta molt per a competir fins el final.

Bon partit en general on tots els jugadors han aportat. Enhorabona a l’equip i a seguir treballant, ja que este Ă©s el camĂ­ i els jugadors estan ficats en feina i segur que millorem.

Ens queden dues setmanes per treballar abans de començar la nova fase de la lliga. Bon Nadal a tots i a seguir així! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 61 – 47 C.B. TERRALFÀS 📋

Últim partit d’esta primera fase, que ens ha deixat unes sensacions confrontades.

Per un costat, l’aspecte defensiu ha sigut prou notable, amb ajudes, treball del rebot i molt bona actitud en lĂ­nies generals.

D’altra banda, tot i fer 61 punts, hem estat en certs moments no massa generoses i amb mĂ©s presses que paciĂšncia. Individualment destaquem, perĂČ falta posar en prĂ ctica certs aspectes que entrenem. Hem de donar eixe pas endavant per tal de crĂ©ixer en la nostra forma de jugar com a equip.

De totes formes, cal valorar eixa valentia, atreviment i el fet de competir en quasi tots els partits fins al final. Ara ens queda fer eixa progressiĂł que ens permetrĂ  gaudir encara mĂ©s d’este equip! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 18 – 59 N.B. ALZIRA 📋

Bon partit de tot l’equip en l’Ășltim encontre de la 1ÂȘ fase, on ens jugĂ vem quedar com a primeres o segones classificades.

Al final no s’ha pogut aconseguir la victĂČria davant un bon equip (el primer classificat), on a pesar del resultat hem competit durant tot l’encontre.

El partit ha començat amb les nostres molt nervioses i despistades en defensa, permetent que les de Alzira anotaren cistelles amb facilitat (4-17 al descans).

A partir d’acĂ­ hem començat a jugar i competir contra un equip molt superior fĂ­sicament al nostre.

Hem començat a defendre millor i a fer bons atacs en equip i tan sols el poc encert cara a cistella ha provocat que hi haguera tanta diferÚncia al marcador.

A la fi, derrota en l’Ășltim partit abans de les festes nadalenques, perĂČ amb un equip que ha competit tots els partits que hem jugat.

ContentĂ­ssim per l’actitud de totes les jugadores, tant en els entrenaments com en els partits jugats en aquesta 1ÂȘ fase de competiciĂł. Per Ășltim, donar l’enhorabona a les xiquetes per l’esforç que estan realitzant! 🏀

📋 CRÒNICA ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 55 – 31 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Partit que abans de començar ja estava decidit. L’equip valler es presenta amb 8 jugadors i no pot complir la passarel·la bĂ©. Tot i aixĂČ, els xics han competit tot l’encontre enfront l’Ășnic equip que no ha perdut encara un partit en tota la temporada.

Continuem creixent tant individualment com col·lectivament, que Ă©s allĂČ primordial per als xics 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. SUECA ORTODONCIA LA LIGA 47 – 24 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Bon partit de les xiquetes en un partit on sols Ă©rem 8 jugadores.

Fins el segon quart estĂ vem un punt baix, perĂČ un mal tercer quart fa que l’equip contrari se’n vaja al marcador. Als altres quarts hem pogut competir fins aconseguir el resultat final.

En definitiva, donar l’enhorabona a les xiquetes per l’esforç realitzat! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 31 – 47 C.D. SAN PEDRO MOIXENT 📋

Bon partit el jugat pels nostres Alevins, on ens hem enfrontat a un molt bon equip amb un gran fĂ­sic, fet que els ha valgut per a imposar-se sobretot als dos Ășltims quarts, als que arribem amb un 29-30 al marcador. A partir d’aquest moment els visitants imposen la seua altura fins arribar al resultat final 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE – C.B. GENOVÉS 📋

đŸš« Partit no disputat đŸš«

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 14 – 36 C.B.T. BENJAMÍ GROC 📋

Encontre molt irregular del BenjamĂ­ Negre, que fins la segona part no ha aparegut al partit. Ha faltat atenciĂł i intensitat en defensa, aspectes que han facilitat l’atac dels nostres companys del BenjamĂ­ Groc.

Els tres primers quarts han acabat amb un resultat de 0-19 que pesava en el pensament dels xiquets i no han pogut traure tot el joc que saben fer.

A la segona part ens hem refet, sobretot desplegant un millor joc en atac, perĂČ la falta de contundĂšncia en defensa no ens ha permĂ©s capgirar el resultat. Treballarem per millorar als prĂČxims partits 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ GROC 36 – 14 C.B.T. BENJAMÍ NEGRE 📋

VictĂČria treballada de les nostres xiques, on l’equip ha anat tot l’encontre per davant al marcador.

Hem baixat el ritme en algun moment del partit, perĂČ aixĂČ no ha fet que les xiquetes continuaren lluitant i treballant per endur-se l’encontre.

S’ha vist la millora de les jugadores tant col·lectivament com individualment. A mĂ©s a mĂ©s, cal destacar el bon companyerisme i la bona actitud de l’equip contrari, ja que els dos equips ens han fet disfrutar de l’encontre! 🏀