📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 77 – 67 C.B. CASINO EL CAMPELLO 📋

Partit molt igualat de principi a la fi, el qual s’ha decidit en la prĂČrroga.

Al llarg de tot l’encontre cap dels dos equips han tret en cap moment unes diferĂšncies acusades al marcador. Tot i aixĂČ, l’equip d’El Campello ha estat mĂ©s encertat en la llarga distĂ ncia que els locals, als quals, una vegada mĂ©s, els costa aprofitar les ocasions que creen especialment baix l’anella.

PerĂČ, en el dia de hui, una bona defensa en els Ășltims moments i una millora considerable baix l’anella ha propiciat arribar al temps extra, on els del C.B. Tavernes han sigut superiors. Seguim el treball! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL B 50 – 54 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL C 📋

Partit molt competit el jugat hui al pavelló Carlos Pellicer entre els dos SÚniors Zonals de Tavernes.

Els jugadors del B, que actuaven com a locals, han començat mĂ©s entonats al partit, agafant els primers avantatges al marcador (9-2 al minut 6). Tot i aixĂČ, els del C han reaccionat empatant el partit quasi acabant el quart (10-10 al minut 9).

El segon quart ha anat igual que el primer, amb el B traient distĂ ncia (28-13 al minut 16), perĂČ amb el C reaccionant i acostant-se al marcador al final del quart (28-21).

En la segona part el marcador ha estat mĂ©s igualtat, i fruit d’aixĂČ ha sigut l’empat parcial del tercer quart (10-10) per deixar un 38-31 al marcador.

Ja en l’Ășltim quart, els del C han començat a reacurtar distĂ ncies, perĂČ sempre per darrere al marcador, fins el minut 37, en quĂš han empatat a 42. Amb tot, els del B han reaccionat i han tret 3 punts d’avantatge que pareixien definitus. No obstant, un triple en l’Ășltim segon ha forçat la prĂČrroga.

Ja al temps extra, la dinĂ mica a l’alça dels que hui actuaven com a visitants els ha permĂ©s traure un xicotet avantatge que ha sigut definitiu per a deixar el resultat amb el 50-54 final 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 19 – 53 GITICSA U.B.F. TORRENT 📋

Encara que la diferĂšncia al marcador puga dir el contrari, nomĂ©s trobe paraules com bona actitud, ganes i esforç, tant de les 5 JĂșniors que pogueren jugar ahir com de les 2 cadets que vinguĂ©ren desprĂ©s de jugar el seu, eixe mateix dia.

Es notava que tenĂ­em davant un equip que estĂ  en els llocs davanters de la lliga, amb un gran ritme de joc que a nosaltres ens costa seguir per la falta de continuĂŻtat als entrenes.

De totes formes, hem intentat fer-ho el millor possible, i si llevem la primera part, que ens ha costat sobretot en l’atac, hem aconseguit jugar de tu a tu, amb moltes bones defenses on es reflexava eixa actitud d’abans i posant-li les coses mĂ©s difĂ­cils a les visitants.

En definitiva, bon partit i, quan recuperem una millor dinàmica entrenant, encara seran millors i la possibilitat de competir en cada partit estarà present 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 50 – 40 C.B. PEGO 📋

Nova victĂČria en un partit complicadĂ­ssim a pesar de jugar com a locals.

El partit ha sigut molt fĂ­sic, principalment per la permissivitat arbitral, que donava lloc a un joc molt agressiu amb molt de contacte no assenyalat.

Hem tret avant el partit gràcies al joc físic, corrent i defensant amb força.

Els visitants es mantenien en el partit sobretot grĂ cies a cistelles en segones oportunitats, amb rebots que nosaltres els permetem, i que pareix que siguen conseqĂŒĂšncia de les Falles, ja que estem despistats durant tot el partit.

No hem tingut oportunitat de mostrar un bon joc en estĂ tic, ja que el partit ha estat majorment marcat per contraatacs.

A descansar desprĂ©s d’uns dies de festa i preparar-nos per afrontar la recta final de la temporada. Seguim a per totes! 🏀

📋 CRÒNICA E.M.B.A. L’ALCÚDIA 05 74 – 37 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

El partit ha començat intens per part dels vallers, on en al minut 5 del primer quart guanyaven 4-15. A partir d’ahí, el Tavernes se n’ha anat avall a causa de nombroses pùrdues de balons i un mal joc ofensiu.

Els de Alcudia han defĂ©s millor i amb pressiĂł i aixĂČ ha fet que, ja al descans, el marcador assenyalara un 44-22 i els vallers tingueren la moral per terra.

DesprĂ©s del descans i apel·lant a defendre millor i pressionar mĂ©s, hem fet tot el contrari. Hem seguit fallant i no defensant com estem entrenant, i tot aixĂČ es defineix en una falta d’actitud que fa que no juguem a res.

Si l’equip no canvia, no podrem millorar com a equip. Sense actitud no podem modificar el joc 🏀.

📋 CRÒNICA GITICSA U.B.F. TORRENT 85 – 31 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Un partit on el començament d’un i altre equip Ă©s molt diferent. Ens ha costat entrar i anar agafant ritme, fet que ha ocasionat que les locals aconseguiren nombroses cistelles fĂ cils i un gran joc.

Ha sigut a partir del segon quart quan estiguérem més despertes, actives i amb ganes de jugar, quan li plantegem més problemes, encara que seguíem cometent massa errades.

La segona part hem donat bona imatge, jugant amb atreviment i amb l’actitud correcta davant d’un equip que ens seguia apretant i no ens regalava res.

En resum, ens quedem amb l’esforç i que estem fent tot allĂČ que, pel moment, podem. Quan recuperem millors sensacions entrenant podrem aspirar a mĂ©s. Tot Ă©s qĂŒestiĂł de temps i treball! 🏀

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDIA 52 – 30 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ 📋

Partit molt complicat per als nostres davant d’un equip que pressiona molt bĂ© a tota pista i fĂ­sicament tĂ© gent mĂ©s rĂ pida i gran.

AixĂ­ i tot, partit entre setmana jugat amb moltes baixes significants perĂČ, encara que el resultat Ă©s de 20 punts baix, els nostres van saber donar la cara i van intentar remuntar i guanyar el partit els 40 minuts.

Eixa Ă©s l’actitud per a els prĂČxims partits mĂ©s assequibles que ens venen. A seguir! 🏀

📋 CRÒNICA TERRALFAS CDTE 46 – 48 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

VictĂČria molt ajustada en el partit avançat a la jornada del cap de setmana, on les locals ens han posat les coses molt difĂ­cils.

El partit ha començat molt igualat, amb intercanvi de cistelles en el primer quart (6 a 6 al minut 5), perĂČ en el segon, un augment en la intensitat defensiva de les valleres ens permetia recuperar alguns balons i traure els primers avantatges (9 a 16 al minut 10).

A partir d’acĂ­, hem tingut 20 minuts mĂ©s amb igualtat en l’atac grĂ cies als rebots ofensius de les locals (31 a 39 al minut 30).

En els Ășltims 10 minuts, un canvi en la defensa de les locals els ha permĂ©s anul·lar moltes vegades l’atac de les nostres xiques i anar reacurtant a poc a poc fins al 46-48 final 🏀.