📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 64 – 72 C.S.A. CARCAIXENT 📋

Un voler i no poder. AixĂ­ podem definir el partit jugat pels del C.B. Tavernes aquest cap de setmana.

Partit on l’equip no ha trobat la seua millor versiĂł i on en cap moment ha pogut competir com s’espera d’ells. Els locals han anat tot l’encontre per darrere al marcador, encara que sempre amb diferències curtes, però que en cap moment han pogut reduir per tindre opcions reals per lluitar per la victòria.

Ara toca seguir en el treball i recuperar el nostre millor joc! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. MONTSERRAT 48 – 53 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL 2 📋

Victòria dels nostres en un partit molt dur d’inici a fi.

El partit ha començat amb molts contactes en tota la pista, però amb els nostres un poc mĂŠs encertats en atac. Tot i això, cada cistella costava moltĂ­ssim d’aconseguir. Fruit d’això era el baix marcador.

Ja en el tercer quart, una millor rotaciĂł del balĂł i els rebots en atac ens permetien estirar el marcador i aconseguir fins a 18 punts d’avantatge.

Però als últims minuts, les imprecisions i el bon encert dels locals en el tir exterior els feia acostar-se, encara que no ha sigut suficient i els nostres han tornat de Montserrat amb la victòria. Enhorabona! 🏀

📋 CRÒNICA MOBILCO C.B. ANNA 38 – 53 C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

Nova victòria desprĂŠs d’un partit treballat.

Començament igualat, però dominat des de l’inici per l’equip valler, sempre amb distĂ ncies curtes al marcador.

A partir del descans, hem tingut un joc mĂŠs fluid i, sobretot, una defensa mĂŠs dura, deixa un avantatge suficient per controlar la resta del partit i no acumular fatiga.

Bon partit quant a ritme i joc que cal seguir imposant en cada partit! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 53 – 48 FARMACIA DEL PASEO U.P.B. GANDIA 📋

Victòria de carĂ cter, on a pesar de les baixes i absències, hem demostrant que som un equip on cadascuna aporta el seu granet d’arena.

Començament dominat per les valleres, on la distància era suficient per controlar el partit. No obstant això, desconnexions i errors fan que arribem al descans sols 5 punts dalt.

A la represa del partir tot anava a canviar. La defensa del Gandia ens permetia tirs lliurats que no aconseguĂ­em convertir, però la constĂ ncia d’aquest equip anava a aparĂŠixer sobre el final del partit, on remonten 5 punts de desavantatge i empaten a falta de 14 segons, arribant a la pròrroga.

A partir d’aquest punt sols havĂ­em de saber llegir el partit i buscar les millors opcions.

Finalment, gràcies a bones defenses i tirs lliures anotats, aconseguim la merescuda victòria.

Gran partit el disputar i a seguir amb aquesta línia de joc! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. CULLERA 47 – 37 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Bona actitud de l’equip, que ha eixit al camp mostrant bones defenses i corrent al contraatac. TambĂŠ hem millorat en defensa, on hem deixat al Cullera com tercer classificat de la lliga en 47 punts. Al final del tercer quart estĂ vem empatats.

No obstant això, als últims minuts ja no hem pogut aguantar físicament i amb dues jugades puntuals amb pèrdua de baló el Cullera s’ha emportat el partit.

Molt bona actitud de l’equip que progressa des de la defensa! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TERRALFAS 86 – 32 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Malgrat la derrota, l’actitud fou mĂŠs que correcta durant tot el partit amb minuts de bon joc col.lectiu, compartint la pilota i prenent millors decisions.

El que ens falta és aconseguir acabar part de tot allò que intentem i, per altre costat, tenim el factor cansanci prou present. Ens condiciona el fet d’estar sols 6 jugadores i anem accumulant fatiga, i això provoca moltes errades.

De totes formes hem fet bon bĂ squet, tot i que hem de millorar en l’aspecte defensiu i tindre mĂŠs cura de la pilota.

Molt content pel pas endavant que estan donant. Tot i ser poques, l’esforç s’ha d’aplaudir. Ja ens arribarĂ  la recompensa! 🏀

📋 CRÒNICA C.D. PAIDOS DÉNIA 23 – 47 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ 📋

Molt bon partit el jugat a Beniarbeig este matĂ­ davant un rival que ens ha posat les coses complicades els 2 anteriors partits jugats contra ells.

Davant les baixes nombroses de l’equip, han sabut eixir concentrats, donant nosaltres el ritme que volíem i deixant un marcador de 2-11 al primer quart.

Seguidament, hem pressionat durant tot l’encontre per furtar balons i hem dominat el rebot.

Destacar les bones accions ofensives dels nostres a l’hora de fer contraatacs i en el joc estàtic. Defensivament cal millorar i hem d’aconseguir tancar millor la defensa per a que no entren tan fàcil baix de l’anella.

En definitiva, un partit que ens dona confiança per seguir sumant! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. IFACH CALP 38 – 68 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Victòria amplia basada en la defensa i en la millor condició física de les nostres.

El partit va començar igualtat, amb intercanvi de cistelles i tantejant-se tots dos equips, però amb les nostres sempre per davant al marcador (9-17 al minut 10).

A partir d’acĂ­ es comencen a recuperar balons i a eixir en velocitat cap a l’anella rival, ampliant la diferència fins el 18 a 31 al descans.

En la segona part, un intent de reacció de les locals les fa acostar-se un poc. No obstant, les nostres van continuar estant centrades i fins al final del partit 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 62 – 48 DÉNIA BÀSQUET 09 📋

Nova victòria dels nostres per mantenir-nos invictes en la classificació abans de començar la segona volta.

Comencem el partit despistats i amb un poc d’excĂŠs de confiança, perdent el primer quart 7-8.

A partir del segon quart, millorem especialment en intensitat, fet que ens permet furtar balons i obtenir canastes fĂ cils.

Fins al sisĂŠ quart guanyem tots els quarts almenys de 5 punts, posant-nos 45-24.

En el sisÊ període fem un desastre que no podem permetre, i que ens pot arribar a costar partits, ja que perdem 3-15 el quart, principalment per precipitacions i pèrdues tontes.

Recuperem bones sensacions en els dos Ăşltims perĂ­odes i ens enduem un partit complicat.

Comencem la segona volta la setmana que ve. Seguim a per totes! 🏀

📋 CRÒNICA  CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N4 28 – 37 – C.B. MISANA ALBERIC 📋

Encontre on els jugadors de Tavernes han fet un bon partit, tot i que insuficient per guanyar.

Els visitants han imposat el seu ritme de joc en intensitat i duresa. Una duresa que l’equip local no ha pogut igualar i que ha provocat que el marcador sempre afavorira els visitants.

Es seguirĂ  treballant per tindre un equip mĂŠs dur que s’impose en el camp! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N4 38 – 67 PICKEN CLARET 📋

Seguim millorant a poc a poc. Des de fa uns partits hi ha mÊs lluita i mÊs esforç. No ens arriba per competir, però si seguim així prompte vindran els resultats.

En aquest partit amb moltes baixes i reforçades per jugadores del infantil 09, aconseguim guanyar 4 quarts contra un equip superior. Així mateix, estem millorant en la defensa i en les passades.

Este es el camí a seguir. Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 31 – 41 DÈNIA BÀSQUET CLUB 📋

Partit molt disputat el que hem vist a Tavernes, on els nostres han lluitat durant tot l’encontre amb totes les seues ganes.

El partit ha començat amb una anotació alta per part dels dos equips amb un xicotet avantatge dels nostres, aconseguint un 17-14 al primer parcial.

Durant la resta de l’encontra s’ha mantés la igualtat d’ambdós equips, però algunes desconnexions defensives donaven avantatge i la victòria als visitants.

Hem de continuar treballant l’activitat defensiva i evitar les desconnexions.

Tot i el resultat desfavorable, molt contents amb els nostres xicons, que ja van competint més i sense tindre tanta por al contacte 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 50 – 19 AJUNTAMENT GATA DE GORGOS 📋

Molt bon partit el que han jugat les xiquetes contra Gata de Gorgos. En tot moment s’han esforçat i han lluitat per cada balĂł.

S’ha vist que han evolucionat tant col¡lectivament com individualment. A seguir treballant i aprenent! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. BENIGÀNIM – CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

🚫 Partit ajornat 🚫

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 15 – 32 C.B. MARTÍNEZ VALLS 📋

Partit mĂŠs igualat del que reflexa el resultat, on un parcial de 0-9 al cinquĂŠ quart ha acabat per decidir el marcador final.

Els nostres jugadors han fet bons passes, però no han sigut capaços de solucionar els entrebancs que la superioritat física del rival ha plantejat.

Una vegada mĂŠs ha faltat atenciĂł en defensa i agressivitat a l’hora de lluitar per cadascun dels balons dividits, encara que s’ha vist una lleugera millora 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MIXTE BLANC 35 – 13 C.B. GENOVÉS 📋

Molt bon partit dels nostres Benjamins, on han jugat com a equip i amb molta intensitat de principi a fi.

El partit ha començat amb un bon ritme tant en defensa com en atac i amb un bon percentatge de tirs convertits, fet que ens ha permÊs guanyar al descans amb una cómoda diferència al marcador (27-5).

Després hem baixat un poc el ritme fins al final del partit. Tot i això, molt content pel partit jugat pel nostre equip! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. SUECA TALLERES AUTOAVENIDA 30 – 40 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋

Autèntic partidĂ s el que s’ha jugat en Sueca davant un bon equip. Hem continuat la lĂ­nia del partit de la setmana passada, on la intensitat defensiva i el bon joc col¡lectiu ens ha permès aconseguir la victòria.

El primer quart hem començat un poc nervioses, però a poc a poc les xiquetes s’han soltat i hem pogut fer el nostre joc.

A seguir entrenant en aquesta línia per millorar cada dia més i més! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 0 – 38 C.B. ALMUSSAFES 📋

El pitjor partit jugat per part dels nostres menuts amb diferència en el que va de lliga.

S’han vist moltes errades poc comuns en ells, eixint en un nivell molt baix, on l’equip rival apreta molt i aconsegueix canastes molt fàcils.

En conclusió, un partit per a oblidar 🏀.