📋​​ CRÒNICA CLUB BÀSQUET TEULADA 59 – 57 C.B. TAVERNES SÈNIOR AUTONÒMIC 📋​​

Derrota del C.B. Tavernes en un partit molt sofrit i on qualsevol dels dos equips podia haver-se endut la victòria.

Tanmateix, una vegada mĂŠs la sort ens esquiva en els moments clau del partit on, als Ăşltims minuts amb avantatge en el marcador, l’equip es precipita en el joc, amb atacs massa rĂ pids pel moment en què es trobava el partit, errant l’atac i cometent errades infantils, que fan que l’equip local aconseguixca tornar a no sols apropar-se en el marcador, sinĂł a col¡locar-se fins i tot per davant. Tot i això, s’han tingut opcions fins el final, incloent 2 tirs lliures per a empatar el partit, però no s’han convertit i finalment ens ha costat la derrota.

L’equip ha donat la cara en el moment complicat en què es troba i no ha deixat de treballar. Eixim del partit amb la cara alta, però sabent quins aspectes han de millorar i saber jugar eixos minuts que son decisius per l’esdevindre dels encontres 🏀.

📋​​ CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR 1ÂŞ ZONAL 38 – 77 DESGUACES EL ALEMÁN C.B. GUADASSUAR  📋​​

Mal partit del nostre equip, on en cap moment han posat la intensitat i concentraciĂł necessĂ ria per a competir.

Hem jugat contra un equip molt superior al nostre, tant físicament com tècnicament. A mÊs a mÊs, no hem jugat a res ni en equip, i hem comÊs moltes individualitats que provocaven errades i molts balons perduts.

En defensa hem estat molt blanets i sempre arribem tard a totes les ajudes, fet que provoca cistelles fĂ cils de l’equip contrari i, sobretot, no poder parar el contraatac de l’equip contrari, que permetia als visitants anotar cistelles fĂ cils.

Hem d’estar més concentrats en defensa per poder competir els partits. A la fi, nova clara derrota contra un rival molt superior  en tot el partit. Seguirem entrenant per tal de millorar 🏀.

📋​​ CRÒNICA C.B. CULLERA 32 – 84 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂŞ ZONAL 📋​​

Partit on, com sempre, hem començat nerviosos i no trobem la cistella fàcil, jugant contra un equip jove i de la part baixa de la classificació.

Quan hem començat a pressionar, han vingut les cistelles fàcils, aconseguint un resultat de 5-12 al primer quart. A partir del tercer quart, seguim treballant en equip organitzant jugades i pressionant a tot el camp.

L’equip segueix mostrant-se seriós i amb moltes ganes, però a l’últim quart la diferència era molt gran i es nota la relaxació de l’equip, un fet normal. Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋​​ CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 32 – 37 C.S.A. CARCAIXENT 📋​​

Un altre partit on la poca continuĂŻtat en el nostre joc provoca que l’equip no puga traure un bon resultat, i ja van tres.

Comencem l’encontre amb intensitat i, tot i que ens costa anotar, arribem al descans amb un 24-14, confiant en continuar la tasca.

Res mĂŠs lluny del que pensem, al tercer quart ens fan un parcial de 0-13 que ens deixa descol¡locats i amb la moral per terra. En l’Ăşltim quart pressionem mĂŠs, sobretot en defensa, i arribem empatats a 32 a falta d’1:50 per al final. Finalment, en les Ăşltimes decisions el rival decanta el marcador al seu costat 🏀.

📋​​ CRÒNICA KAPITALIA INMOBILIARIA C.B. MARTÍNEZ VALLS 65 – 59 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋​​

El partit va començar amb les nostres xiques dominant en defensa i recuperant balons en els primers minuts, cosa que les feia traure un avantatge d’uns 8 punts que mĂŠs o menys manteniren durant fins el descans sense problemes.

Ja en tornar del descans, les idees en atac s’esfumaren, però el rebot en defensa ens permetia mantenir la diferència al finalitzar el quart. Va ser en l’Ăşltim quart on les locals remuntaren aconseguint molts tirs fĂ cils del voltant la zona i a les nostres els costava molt arribar a cistella i tirar còmodament 🏀.

📋​​ CRÒNICA C.B. IFACH CALPE 44 – 63 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 📋​​

Per fi aconseguim la recompensa que mereixem. Hem tingut un gran partit jugat pels nostres, que deixa a un equip de bon nivell com el Calp 19 punts baix.

La fĂłrmula guanyadora ha estat formada per una pressiĂł continua, correr a tota pista, acabar en contraatacs, una defensa agressiva lluitant per tot i, sobretot, un encert notable baix de la cistella.

Comencem l’encontre ja per davant i, amb un gran treball, deixem el rival 12 punts baix al descans. No hem baixat els braços i hem lluitat durant tot el partit per aconseguir esta gran victòria. Cal seguir així i de segur que guanyarem més partits aquesta segona volta! 🏀

📋​​ CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 54 – 30 XERACO BÀSQUET CLUB 📋​​

Primer partit de la segona volta de la primera fase, on ens retrobem amb la victòria.

Ha sigut un partit on l’equip local ix fred i sense ritme, deixant fer punts fĂ cils als visitants i portant un marcador igualat al principi del primer quart.

Els locals van anar entrant en el ritme de joc i, tant les penetracions com la pressió continua, ens fan aconseguir cistelles per anar desmarcant-nos en el marcador per a guanyar en un final còmode.

Aquests principis de partit ens valdran contra equips més fort i, per aquest motiu, hem de seguir treballant si volem estar a la part alta de la classificació 🏀.

📋​​ CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 17 – 57 C.B. PEGO 📋​​

Partit amb diverses sensacions on veiem que el joc de l’equip valler a poc a poc va prenent forma i els jugadors van disfrutant mĂŠs en pista.

Hem començat molt bÊ, amb un primer parcial de 6-0. No obstant això, degut a la pressió del C.B. Pego, hem comÊs moltes errades. Tot i això, hem seguit al partit i arribem al descans 15 punts baix. Ja en el cinquÊ quart, seguim la nostra bona marxa i, a falta de dos minuts per acabar el període, ens col¡loquem a 13 punts. Aleshores robem una pilota en defensa i sols baix de la canasta fallem el que podria haver sigut una cistella important per col¡locar-nos a 11 punts.

Després han hagut dues faltes seguides del nostre millor jugador i l’han expulsat per 5 faltes, acabant el quart 22 punts baix.

Les rotacions, l’expulsat i les faltes d’algun altre jugador nostre fan que al sisĂŠ quart ens facen un parcial de 0-18 i ahĂ­ s’ha acabat el partit.

Content per la reacció del nanos, que dia a dia van millorant. Força i a seguir! 🏀

📋​​ CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 50 – 37 B.C. DÉNIA 📋​​

Molt bon partit de les nostres el jugat este matĂ­, on s’ha portat el ritme i el domini al marcador en tot moment.

Desde l’inici les xiques han estat concentrades i no han permĂŠs cap cistella fĂ cil, amb una gran defensa d’equip. A partir del minut 10 hem començat a prendre certa distĂ ncia, arribant al descans amb un 26-15.

DesprĂŠs encara hem vist una millor versiĂł, seguint ampliant la diferència. Sols una reacciĂł de les visitants als Ăşltims perĂ­odes, on hem estat mĂŠs espesses, fa que l’equip visitant s’aprope fins arribar al marcador final.

Hui hem mostrat per molts moments un bĂ squet ple de detalls, tant individuals com grupals, amb bones decisions i valentia.

CaldrĂ  millorar algun que altre joc sense la pilota i l’Ăşs dels espais i destacaria per damunt de tot la molt bona actitud defensiva, ja que va ser la clau per endur-se l’encontre. A seguir per este camĂ­! 🏀

📋​​ CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 29 – 23 C.B. PEGO 📋​​

Bon partit el jugat per les xiquetes, on teníem el partit controlat (28-10) fins al seté i octau on ens hem confiat (1-13) i on el resultat ha sigut més ajustat d’allò que s’ha vist al partit.

Hem fallat molts tirs baix de la cistella i ens ha faltat jugar més en equip. Allò més positiu del partit han sigut la defensa i les ajudes defensives. Enhorabona i a seguir entrenant! 🏀

📋​​ CRÒNICA ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS TEULADA 34 – 59 CAIXA POPULAR C.B. ALEVÍ MASCULÍ 📋​​

Este dissabte l’equip AlevĂ­ ha viatjat a Teulada per disputar un nou partit. Els xics hui estaven un poc despistats en defensa i l’equip de Teulada ha aprofitat les desconnexions dels vallers.

En atac, l’equip va millorant setmana a setmana, sent mĂŠs generosos entre ells i corrent de cara a l’anella, tot i que de vegades se’ns oblida.

En línies generals el partit ha estat prou bé. Hem de continuar amb els entrenaments per tal de millorar individual i col·lectivament! 🏀

📋​​ CRÒNICA C.S.A. CARCAIXENT 49 – 23 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋​​

L’encontre ha començat amb molts moments de desconnexió en defensa, que provoquen que el Carcaixent agafe una renta de 10 punts.

Al segon quart eixim un poc mĂŠs intenses i ens fiquem a 2 punts. Al tercer quart fem una bona defensa i l’encert cara cistella fa que apleguem al descans amb un marcador de 18-18.

A partir d’ahĂ­, el partit acaba per a nosaltres. Una mala defensa, el poc encert de cara a la cistella i molt balons perduts fan que l’equip contrari se’n vaja en el marcador fins aplegar al resultat final.

Hem de millorar moltíssim, tant en defensa com en atac. A entrenar, lleones! 🏀

📋​​ CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE ‘13 56 – 15 C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 📋​​

Partit de rivalitat entre dos equips del club, on el fĂ­sic ha sigut determinant. Els dos primers quarts han acabat amb resultats parcials de 2-8 i 6-8 i, a partir d’eixe moment, el BenjamĂ­ Negre s’ha imposat mitjançant rĂ pides transicions i molta superioritat al rebot.

Hem millorat el llançament exterior, però encara ens falta defensar amb més conjunció i intensitat. A vore si amb el treball als entrenaments assolim estos i més objectius! 🏀

📋​​ CRÒNICA CLUB MARTÍNEZ VALLS BÀSQUET 42 – 23 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋​​

Molt bon partit disputat en Ontinyent, on les xiquetes van passar molt bé el baló i van defensar durant tot el partit. Tanmateix, l’equip local va tindre molt bon encert des de la línia de triple, augmentant la diferència al marcador.

Així i tot, les valleres van lluitar per cada baló i no van baixar el cap en cap moment. A seguir treballant en els entrenes i a millorar! 🏀

📋​​ CRÒNICA C.B. ALMUSSAFES 40 – 0 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 📋​​

Partit amb una clara superioritat per part de l’equip d’Almussafes, el qual ha dominat en totes les facetes del joc, arribant a tancar l’acta.

L’equip del C.B. Tavernes ha eixit al camp mĂŠs adormit que de normal i, si a això li afegim el fet d’haver jugat en una pista de bĂ squet amb les seues dimensions, a les quals els xiquets i xiquetes no estan acostumats, tenim com a resultat la dificultat dels xiquets d’arribar a la cistella amb avantatge. Fruit d’això ĂŠs el marcador del partit, en què els Prebenjamins no van poder anotar cap cistella, tot i que van tindre diverses oportunitats per aconseguir-les.

Tot i això, seguim vegent moltes coses positives per part dels jugadors i jugadores, que van millorant a poc a poc als partits.

Ara cal seguir treballant per tal que eixa millora seguisca reflectint-se 🏀.