📋CRÒNICA C.B. OLIVA 63 – 68 C.B. TAVERNES SÈNIOR AUTONÒMIC 📋

Gran victòria pels del C.B. Tavernes en el derbi comarcal, que situa a l’equip en posiciĂł de mantindre la categoria.

Encontre igualat en el seu primer quart i on desprĂŠs, al segon quart, els de Tavernes van fer el seu millor joc, aconseguint traure 13 punts d’avantatge al descans, que al final van ser suficients per aconseguir la victòria.

En el segon temps, amb un canvi defensiu, l’equip d’Oliva va provocar errades en el conjunt valler que els locals no van dubtar en aprofitar, fins col¡locar-se a nomĂŠs 3 punts. Tot i això, els del C.B. Tavernes van saber, esta vegada sĂ­, aguantar l’envestida de l’equip d’Oliva.

Victòria important i ara cal treballar per encarar l’Ăşltima jornada a casa junt amb la nostra magnĂ­fica aficiĂł! 🏀

📋 CRÒNICA N.B. ALZIRA 63 – 49 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Bon partit el jugat esta vesprada on els vallers han començat pressionant i jugant el millor quart de la temporada front els líders de la categoria. Al primer quart hem aconseguit un parcial de 10-17.

Ja en el segon quart hem patit mĂŠs i ens hem quedat estancats, fallant sota la cistella canastes fĂ cils. En el descans anĂ vem 27-24. Al tercer quart hem tornat a millorar la defensa, que hui ha estat molt millor, acabant els vallers 1 punt dalt al marcador.

No obstant això, no hem pogut mantindre el joc fins el final. La lesiĂł de Carlos i les errades de cistelles fĂ cils han fet que els de Alzira s’emportaren el partit.

Ara a lluitar l’última jornada a casa! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 44 – 70 DENIA BASQUET CLUB 📋

Donem per finalitzada la temporada amb un partit que ha sigut un reflex dels últims mesos. Hem competit contra un equip mÊs constant i que aprofitava les nostres irregularitats.

Tot i això, hem mantingut un bon nivell durant molts minuts, i sĂłn eixos detalls que no hem pogut controlar quasi durant tot l’any els que ens passen factura i fan que les victòries se’ns escapen.

De totes formes, ens haurem de quedar amb allò que sĂ­ podem fer bĂŠ, la gran millora individual que s’ha vist i les ganes, donant sempre tot el que es podia quan les condicions no eren, quasi mai, favorables.

Molt orgullĂłs del seu esforç i de fer front a una temporada que no ha sigut fĂ cil en la que les jugadores han complit durant tot l’any.

Ara toca competir amb les Sèniors al Trofeu Federació, un nou repte que de segur aprovem amb bona nota! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ 35 – 47 C.D. PAIDOS DÉNIA 📋

Mal partit dels nostres davant un rival que l’hem guanyat les 3 vegades anteriorment jugades.

Degut a la zona que coloquen ells durant tot el partit, nosaltres no vam tindre idees clares ni vam saber com atacar-la en cap moment, i ens costava molt fer punts.

AixĂ­ i tot, acabem la mitja part molt igualats al marcador. No obstant, a la segona part vam seguir igual, sense massa idees en atac. En defensa ja no arribem tant a tot i ens fan molt de mal des de la lĂ­nia de 3 punts, que va ser el punt diferencial per a que ens guanyaren de 12 punts.

A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS 11 – 52 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

Victòria còmoda de les nostres xiquetes que ha servit per a confirmar la primera plaça del grup.

El partit ha començat amb les nostres jugadores recuperant molts balons en defensa, però amb poca claredat en atac al no ocupar bÊ els espais. Tot i això, anaven augmentant la diferència en el marcador (3-30 al minut 15).

En el quart quart, una xicoteta reacciĂł de les locals les feia arribar mĂŠs fĂ cilment a cistella i aconseguir alguna canasta al dominar en el rebot (9 a 40 al descans).

En la segona part més del mateix fins a arribar al 11 a 52 final. Enhorabona! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 31 – 57 N.B. ALZIRA 📋

Partit molt complicat des d’un principi, on el nostre rival aplica una gran agressivitat que marca la diferència en el joc, donant-li avantatge des del principi de l’encontre.

Al final del partit, els jugadors vallers li posen més ganes al joc i aconsegueixen maquillar el resultat. A pels últims partits! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 48 – 62 AYUNTAMIENTO DE BENISSA 📋

Partit molt competit pels dos equips des del principi on les xiquetes van lluitar durant tot l’encontre per cada baló.

En canvi, a l’últim quart van baixar un poc el ritme i ja no estaven encertades de cara a la cistella, la qual cosa fa que les rivals agafen avantatge i s’emporten la victòria.

El resultat final no reflecteix l’esforç que han fet les xiquetes durant tot el partit. Seguim! 🏀