📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 42 – 76 BÀSQUET BENIGÀNIM 📋

Últim partit del trofeu federació on el resultat no reflexa el partit que es va disputar.

Sí que és cert que des d’un inici el Benigànim va dur l’avantatge en el marcador, però en cap moment els vallers van deixar de lluitar.

En línies generals va ser un bon partit per part dels locals, amb intensitat defensiva i corrent en tot moment, però el poc encert a canasta durant tot el partit ens va eixir car, igual que als visitants fins als últims 5 minuts.

Els de Benigànim aprofitaren la superioritat que tenien en el joc interior per tal d’aconseguir una gran quantitat de punts en segones oportunitats.

Arriba el final d’aquesta temporada, la qual ens ha fet millorar com a grup i adonar-nos dels nostres punts forts i febles, per tal de seguir aprofitant els avantatges i millorar totes i cadascuna de les nostres debilitats 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 66 – 77 NOU BÀSQUET ALZIRA 📋

El primer quart ha sigut un voler i no poder, ja que l’equip estava bé de ritme, però permetent massa punts fàcils i sent massa blanetes en defensa, fet que provoca que, junt a les cistelles errades de baix de l’anella, acabem perdent el quart de 10 punts.

Al segon quart seguim lluitant, ajustant en defensa i aconseguint que les visitants no s’allunyen en el marcador, però quan la pilota no vol entrar, poc es pot fer, i amb dos triples al final, ens deixen amb un -16 al marcador i amb la sensació de que se’ns escapa el partit.

Una vegada més, les nostres Sèniors mai es rendeixen i, amb un -16 al marcador i tan sols 24 punts anotats, pugen un pas més la intensitat i segueixen creient en la remuntada, apretant fins el final totes. Tot i això, quan pareixia que retallàvem en el marcador, de nou el gran encert en el tir exterior de l’equip visitant, i amb un poc de sort, amb 4 triples a tauler ens deixen -16 per afrontar l’últim quart.

A l’últim període totes han seguit creient en l’equip i mai han baixat els braços, arribant a ficar-nos a tan sols 6 punts a falta de 5 minuts, però quatre decisions arbitrals més que dubtoses ens han tallat el partit, on de nou ha aparegut el tir exterior de les visitants, i han pogut acabar de tancar el partit. Això sí, han hagut de lluitar de valent per poder endur-se la victòria, ja que les valleres no donen mai un partit per perdut.

Molt orgullós d’estes guerreres que sempre ho lluiten tot. Anem a pels octaus de final! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 24 – 101 C.B. ALGINET 📋

Poc que contar contra un rival de nivell autonòmic en força, altura i intensitat.

Només als primers minuts hem aguantat en defensa en un primer parcial de 5-11. No obstant, el nivell es fa notar en la pressió i eixida al contraatac.

A la fi, un partit que no hauríem d’haver jugat per la diferència de nivell.

Final de la temporada on hem pogut competir en moltes ocasions, quedant a la lliga els novens a la classificació. A descansar i agafar forces per a la propera temporada! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ 26 – 66 C.B. CULLERA 📋

Partit amb poca història. El rival ens ha superat en totes les facetes del joc. Ens falta més intensitat i ganes de competir.

Últim partit de la temporada i esperem que la propera ens vaja millor! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 40 – 39 C.B. MARCELINA BENIFAIÓ 📋

El partit ha començat amb les nostres xiquetes jugant ordenadament i aprofitant els avantatges, però amb poc encert. No obstant, el rebot ofensiu permetia anotar amb una certa comoditat.

En el segon i tercer quart hem vist un poc de reacció de les locals, fet que els ha permés retallar el marcador, però sense arribar a col·locar-se per davant.

A partir d’ací la nostra defensa ens ha permés recuperar balons i eixir al contraatac amb certa facilitat, estirant el marcador fins el 38 – 65 final 🏀.

📋 CRÒNICA C.S.A. CARCAIXENT 38 – 65 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Partit molt intens el jugat a Tavernes, amb defenses molt ficades al partit que pràcticament no deixaven cap cistella fàcil per a ningun equip.

El partit ha començat amb tots dos equips buscant jugar situacions prop de l’anella, però el poc encert de les visitants i la mala lectura de les locals feia que el marcador no es moguera fins quasi acabar el primer quart, deixant-lo en un pobre 2 – 4 al final d’aquest.

En el segon quart, ja amb un poc més d’encert en el tir i sobretot els tirs lliures, feien que s’anotara un poc més (10-1 al minut 10).

El tercer quart ha sigut altra volta dominat per les defenses, amb molta poca anotació (parcial de 2 – 4), però en el quart període les locals han pogut correr un poc i eixir al contraatac, aconseguint alguna cistella fàcil i traient un avantatge que donava un poc de respir a les valleres (23 – 15 al descans).

En tornar del descans han sigut les xiques de Benifaió les que han pogut córrer i anotar amb certa facilitat gràcies al mal balanç de les nostres, i han aconseguit donar-li la volta al marcador i ficar-se un punt davant (28 – 29 al minut 30).

En el sèptim quart, la diferència ha augmentat fins a 4 punts al final del període, però un bon últim temps amb bones defenses i un bon encert en el tir lliure ha fet que les de Tavernes es ficaren davant per un punt a falta de nou segons per acabar el partit. Tot i això, les visitants han tingut una última opció de llançament, però no l’han convertit.

A la fi, un gran partit el jugat per tots dos equips, on a pesar dels contactes, totes les jugadores han sabut estar a pista i l’esportivitat entre els equips ha regnat 🏀.

📋 CRÒNICA CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N4 51 – 63 C.B. GENOVÉS 📋

Partit el disputat al Pavelló Carlos Pellicer, on des d’un inici es nota la superioritat de l’equip visitant sobre el local. A pesar d’aquest gran desavantatge, els locals no van baixar els braços, lluitant en tot moment.

Ja arribant cap els últims quarts, els locals, que ja estaven cansats, no van poder fer res per parar l’equip contrari, arribant a tindre un desavantatge de 20 punts, el qual ens va retallar un poc abans del final de l’encontre.

Gran partit de l’equip, el qual va jugar coralment sense cap individualitat i sent generosos entre ells a l’hora de passar el baló i construir joc 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 32 – 64 NOU BÀSQUET ALZIRA 📋

Partit on, com sempre, tenim algunes jugadores que proven, intenten i lluiten fins el final, i altres que juguen un quart i després baixen els braços. Així és molt difícil competir.

Hem tingut uns primers quarts igualats, fent bones decisions als atacs. Per contra, seguim defensant poc i no anem al rebot, i tot això fa que l’equip rival agafe a poc a poc aquest avantatge. Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ELDA 48 – 47 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

El partit comença amb una primera part realment fluixa, en la que no creem perill en cap moment en atac. A més, la nostra defensa no estava al nivell dels últims partits. Això feia que les locals jugaren molt còmodes i dominaren durant eixos períodes amb un marcador favorable de 32-11 al descans.

Després s’ha vist eixe caràcter i ganes que identifiquen l’equip. Han anat millorant en cada aspecte, com al rebot i als tirs, i la intensitat era la que es necessitava en estos partits.

A poc a poc retallaren la diferència, col·locant-se 10 punts baix a falta de dos quarts i amb bones sensacions pel que feia al joc.

Un esforç final ha fet que deixaren la diferència sols en un punt i amb possibilitats de cara al partit de tornada.

De totes formes, s’haurà de millorar, entre altres, l’aspecte ofensiu, que per moments hui ha estat massa imprecís i estàtic, però que quan s’han posat a jugar, han deixat uns detalls fantàstics en una gran segona part.

A fer el mateix demà durant tot l’encontre per a tindre les nostres opcions! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 26 – 36 C.B. ELDA 📋

Partit de tornada de les semifinals que suposa donar per finalitzada la temporada, ja que no hem pogut aconseguir la victòria que ens donara el passe a la final.

Ha sigut un partit dominat pels nervis i la tensió, on llevat dels primers 5-10 minuts, hem anat per darrere al marcador, no massa lluny, però sense poder fer el nostre joc i controlar el ritme.

Les visitants han estat més encertades i s’han trobat amb cistelles fàcils que les feien sentir-se amb més confiança i tranquil·litat, a diferència nostra, que tot era un voler i no tindre massa clar com fer-ho.

Alguns tirs lliurat que ens haurien donat més esperança no volgueren entrar, però ens ha faltat més fluïdesa i limitar certes pèrdues que ens han perjudicat.

De totes formes, la clau ha sigut un equip rival que ha sabut mantindre la calma i fer el seu bàsquet, mentre que a nosaltres ens han pogut els nervis.

Amb aquest partit ens despedim fins a la propera temporada, amb moltes alegries (que està derrota no farà oblidar) i un gran treball de l’equip al que es deu felicitar amb majúscules. Però no tan sols a elles, sino també a les incorporacions de les Alevins que ens han fet arribar fins a este punt. Sense elles no haguera sigut possible!

Molt content per l’evolució que han tingut, per les il·lusions i la implicació d’aquest grup que ens donarà més moments d’alegria al Club.

Seguirem intentant-ho el pròxim l’any! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. LA FOGUERA CANALS 55 – 28 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 📋

El partit ha sigut molt disputat, però el nostre equip només ha obtés fruit en el segon i quart quart.

Ha faltat contundència en defensa i al rebot i una millor ocupació dels espais. A més a més, als dos últims quarts s’ha notat la mancança d’efectius.

En definitiva s’ha lluitat fins on han arribat les forces, han hagut bons desplaçaments de baló i l’actitud ha sigut bona 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 34 – 21 XERACO BÀSQUET CLUB 📋

Partit que comença amb un marcador igualat a la fi del primer quart. En el segon, les ganes de lluita dels locals s’imposen, aconseguint un avantatge mínim de 4 punts.

Un tercer quart molt fluix per part dels locals permet als de Xeraco arribar al descans amb avantatge.

Ja en la segona part, el partit canvia completament de direcció, on els locals es fiquen les piles i comencen a apretar i a imposar el seu joc, aconseguint al marcador un avantatge final de 13 punts.

Fins ací l’aventura dels més menuts del club en aquesta temporada amb uns quants altibaixos. Donar l’enhorabona als xiquets, que no podrien haver-ho fet millor! 🏀