📋 CRÒNICA CLUB ACTUALIA ALBUBASKET AZUL 81 – 53 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Partit on l’equip de Tavernes va acudir amb nombroses baixes, fet que d’eixida ja dificultava poder competir l’encontre en les millors garanties. A mĂŠs, jugĂ vem contra un molt bon rival que estĂ  situat a la part alta de la taula classificatòria i que de segur acabarĂ  lluitant per l’ascens.

L’encert en el tir exterior dels locals, amb un gran percentatge des de la lĂ­nia de 3 punts, junt amb una primera part del C.B. Tavernes amb poc d’encert i un joc un poc massa lent, va fer que a partir de la meitat del primer quart els locals començaren a traure diferències al marcador. Amb tot, als vallers els va ser impossible reduir-les al llarg de la resta de l’encontre.

La segona part va estar mÊs igualada i els de Tavernes van aconseguir millorar la seua defensa i el seu atac, permetent que les diferències es mantigueren.

Ara toca treballar de cara al proper cap de setmana, front l’equip de l’Ilicitano a Elx! 🏀

📋 CRÒNICA C.D. NUESTRA SRA. DE LORETO 69 – 52 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL 📋

Derrota marcada per les nombroses errades i tirs fallats prop de l’anella que ens han impedit poder lluitar el partit.

El partit ha començat amb els nostres jugadors fallant moltes situacions clares de tir, fet que ha provocat que els locals agafarenrĂ pidament un avantatge de 10 punts ja en el minut 5. A partir d’acĂ­, un poc de millora en l’anotaciĂł, mĂŠs per la lluita que pel joc desplegat.

El segon quart ha estat igualtat al marcador a pesar dels nombrosos balons perduts.

Ja en la segona part s’ha notat un poc millora en defensa, que ens feia recurtar punts de tant en tant, però quan aconseguíem acostar-nos concatenàvem 2-3 pèrdues seguides i la diferència tornava a rondar els 15 punts.

A la fi, derrota en un mal partit en lĂ­nies generals de tot l’equip 🏀.

📋 CRÒNICA C.D. SAN PEDRO MOIXENT 52 – 69 C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

Nova victòria en una pista difícil de competir. El partit va començar igualat, on ambdós equips volien dominar el ritme, corrent i intentant traure cistelles al contraatac. A la fi del primer quart la ventaja era mínima per a les nostres, amb un +4 al marcador.

Al segon quart vam aconseguir dominar un poc el partit, a base de bones defenses i eixides al contraatac, sumat a un bon encert en el tir exterior, fet que ens va permetre arribar al descans 12 punts dalt.

A la represa del descans, mĂŠs del mateix. L’equip local cada vegada ficava la seua defensa mĂŠs tancada, protegint la zona, i es feia mĂŠs complicat poder aconseguir punts en atac estĂ tic, però vam seguir apretant en defensa i corrent per  poder tancar el partit amb el marcador final de 52-69.

Bon partit en línies generals, que ens ve bé per a seguir agafant ritme de partit de cara als pròxims encontres. A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA C.S.A. CARCAIXENT 62 – 54 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Partit complicat front un rival molt fĂ­sic i fort. Nosaltres tan sols ens presentem amb 7 jugadors degut a les nombroses baixes.

Al descans els vallers perdien de 14 jugant amb un poc d’apatia i carregant-se molt pronte de faltes. Al tercer quart va canviar el carĂ cter de l’equip i en nombrosos contraatacs vam igualar l’encontre. Al començament de l’últim quart arribem a posar-nos 1 punt dalt.

Finalment, no vam poder aguantar el ritme perdent de 8 punts. Bon partit en línies generals, on la defensa va ser molt bona. Força per a la segona fase! 🏀

📋 CRÒNICA DÉNIA B.C. – CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

🚫 Partit ajornat 🚫

📋 CRÒNICA DENIA BASKET 07 52 – 47 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Derrota en un partit molt igualat, on el poc encert en els tirs lliures ha sigut clau. Els primers quarts han caigut del costat de les valleres que, amb una defensa acceptable i tancant el rebot, arribaven al descans per davant al marcador 20-23.

En el segon temps, un mal inici ha permĂŠs a les de la Marina remontar i traure un avantatge que seria definitiu per al resultat final.

Ja en l’Ăşltim quart s’ha recurtat un poc la distĂ ncia, però no ha sigut suficient.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 55 – 26 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 📋

Victòria en un partit que ha tingut dos cares.

Hem començat amb bona actitud i intensitat alta, fet que ens ha ajudat a aconseguir un bon avantatge al marcador.

La segona meitat començava igual, però de cara als dos Ăşltims quarts tenim un baixĂł d’actitud on ens centrem mĂŠs en l’Ă rbitre i en la resta que en seguir jugant.

Un bon partit que no ha pogut ser perfecte per eixe mal sabor de boca final.

Per altra banda, hem de seguir treballant els tirs lliures. Poc a poc aconseguirem millorar en eixe aspecte.

Al final, partit guanyat que ens deixa 2-0 en la segona fase. Seguim a per totes! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N4 – C.B. MANUEL DASCOSA 📋

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 10 – 50 C.B. OLIVA 📋

Encontre en què les nostres jugadores fan un mal partit des del principi, amb una falta de lluita en defensa i repetides pèrdues de baló que propiciava cistelles fàcils pel rival. Si no intenten millorar en la transició atac-defensa será difícil guanyar partits. Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.S.A. CARCAIXENT – CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 20 – 22 C.B. ALGEMESÍ 📋

Partit molt competit que fins el final de l’encontre no s’ha decidit a favor de l’Algemesí. Els xics van donant passos cap endavant durant els entrenaments i això va reflexant-se als partits.

Molt content per l’actitud dels jugadors, que han lluitat tot el partit. A seguir entrenant per anar millorant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 8 – 50 C.B. ALGEMESÍ FEMENÍ 📋

Partit mĂŠs igualat al joc que allò reflectit al marcador, on la superioritat fĂ­sica de l’equip visitant ha resultat determinant. A mĂŠs, la mancança de jugadors fa que el partit es faça molt llarg per la falta de rotacions. S’han vist millores en la circulaciĂł del balĂł, però falta millorar en defensa, tant en actitud com en agressivitat 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. ALGINET BLAU 55 – 24 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 📋

Partit on els de Tavernes comencen molt dormits, cosa que permet a l’equip local guanyar avantatge des del primer minut. Ja en el segon quart, grĂ cies a una bona intensitat dels xiquets i uns grans passes aconseguim canastes fĂ cils per remontar un poc en el marcador. A poc a poc l’equip local imposava el seu joc fins arribar al final d’un partit molt mal treballat per part dels de Tavernes. Haurem de corregir errors senzills que ens impedeixen lluitar pels partits.

La setmana vinent comença la volta on rebrem a casa al Carcaixent. A per ells! 🏀