📋 CRÒNICA C.D. ONIL 68 – 60 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Segona jornada de lliga i segona derrota pels del C.B. Tavernes, ja que ha sigut un partit on l’equip valler ha mostrat dues cares completament diferents.

DesprĂŠs d’una primera part molt seriosa, on l’equip ha estat realitzant tot allò que entrena al llarg de la setmana. S’ha vist un bon joc col¡lectiu en atac, buscant sempre la millor opciĂł i estant encertats baix l’anella, i tambĂŠ un bon treball defensiu. La combinaciĂł de tots aquests factors va fer que s’arribara al descans amb 6 punts d’avantatge a l’electrònic.

Tanmateix, desprĂŠs del descans els de Tavernes canvien de cara per complet, amb una baixada de braços considerable en defensa, fet que l’equip d’Onil no va desaprofitar, situant-se per davant al marcador. La desconnexiĂł en aquesta segona part va ser tan considerable que no sols la defensa feia aigua, sinĂł que, a mĂŠs a mĂŠs, l’atac va desaparĂŠixer tal com s’havia realitzat al primer temps.

Es va deixar de fer un joc col¡lectiu i es va començar a jugar amb individualitats continues, a mĂŠs de fer un joc estĂ tic, on cap jugador es movia pel camp per a almenys distraure als defensors, la qual cosa va provocar que l’equip local aprofitara per a fer 2×1 als nostres interiors, que en lĂ­nies generals eren superiors.

En definitiva, derrota justa i on l’equip del C.B. Tavernes haurĂ  d’analitzar el que s’ha fet en el segon temps i fer una profunda anĂ lisi per a que no ens torne a passar de nou una desconnexiĂł com la d’aquest partit 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR 1ÂŞ ZONAL 54 – 70 C.D. LORETO-FESD 📋

Bon partit de tot l’equip. No obstant això, el començament de partit i el primer quart han sigut horrorosos, ja que hem tingut moltes cistelles fallades baix l’anella (1/12), 14 balons perduts, i això ha provocat que no poguérem competir per tal de guanyar el partit (3-18).

Després del primer quart hem començat a jugar a bàsquet, amb bones defenses i atacs en equip. Al final ens quedem amb l’actitud de l’equip, que ha lluitat fins el final del partit.

Seguirem entrenant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES 2ÂŞ ZONAL 64 – 54 C.B. BENIGÀNIM 📋

Partit amb dues formes de jugar molt diferents. Hem començat el partit molt nerviosos i prenent males decisions.

Quan hem començat a jugar com a equip, hem agafat avantatge al marcador, però quan l’equip s’ha vist amb un avantatge de 18 punts, ens hem relaxat en defensa i hem pres males decisions en atac, la qual cosa ha ocasionat que l’equip contrari es posara a 8 punts.

A partit d’aquest punt hem aconseguit recuperar un poc de tranquil·litat i hem aguantat el marcador. Era un partit per guanyar més tranquils, així que seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 49 – 32 U.P.B. GANDIA 📋

Bona victòria de les xiques gràcies a la bona defensa que hem fet.

Un bon inici del primer quart (6-0) ha fet entrar en dubtes al Gandia, obligant l’equip foraster a canviar a defensa en zona. A mĂŠs a mĂŠs, l’encert en el tir exterior i el bon moviment del balĂł ens ha permĂŠs arribar al descans 30-20.

Sabíem que no ens podíem relaxar i hem eixit molt intenses en defensa. Ràpidament la diferència en el marcador anava pujant fins arribar a un +19 al final del tercer quart.

A l’Ăşltim quart hem baixat el nivell defensiu i la falta de claredat en l’atac ha fet que el marcador es mantinguera.

Hem de millorar en atac, ja que de vegades ens quedem massa estàtiques. A seguir entrenant com fins ara i a pel pròxim partit! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. MISANA ALBERIC 30 – 52 C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Bon partit dels vallers, que han fet una defensa molt bona en els dos primers quarts enfront un dels rivals mĂŠs durs que trobarem a aquesta lliga.

Tot i arribar 18-20 al descans, al tercer quart hem baixat la intensitat defensiva al mateix temps que el rival ha jugat millor en atac i ens ha pressionat tot el camp.

Les moltes pèrdues de baló fan que no pugam competir i que finalitzem el quart 22-37. L’últim quart ha sigut millor, però el rival ja anava còmode davant del marcador i ha pogut jugar amb el rellotge, emportant-se el partit.

Hem viscut un partit millor que els anteriors i cada setmana anem intensificant més la defensa. No obstant això, segueix fallant-nos l’atac 🏀.

📋 CRÒNICA C.D.S.C. GODELLA 36 – 23 C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Mal partit en atac de les nostres xiques, que no han sabut sobreposar-se a la intensitat defensiva de les locals.

El partit ha començat  amb les nostres quasi sense trobar opcions de tir, mentre que les de Godella aconseguien llançar amb certa comoditat, però sense encert. No obstant, la defensa a tota pista ens permetia algun contraatac i arribar al descans dos punts dalt (14-12).

Ja en el segon temps la intensitat de la defensa local ha pujat mĂŠs encara, deixant les nostres jugadores sense opcions i, tot i que al final del tercer quart s’ha pogut mantenir l’avantatge, ha sigut tot un miratge i hem tingut un Ăşltim quart nefast, sense anotar ni un sol punt, fet que ens ha lacrat i ens ha fet perdre el partit 🏀.

📋 CRÒNICA DÉNIA BÀSQUET 09 58 – 46 C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 📋

Partit amb una primera part nefasta del C.B. Tavernes, on arribem a estar perdent de 24 punts. Al final del segon quart hem fet un bon joc col·lectiu i amb pressió per furtar balons i, d’aquesta manera, aconseguim arribar al descans amb un -16.

A partir d’aquest moment es manté el marcador fins que aconseguim córrer més que els locals i arribem a col·locar-nos en un -9, però el Dénia va saber controlar molt bé el partit, aprofitant superioritats interiors i avantatges a la falta d’ajudes nostres. Aleshores, ja no vam poder acostar-nos més al marcador 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 64 – 42 MARTÍ INDUMENTÀRIA U.P.B. GANDIA B 📋

Bon partit de les nostres xiques el disputat esta setmana a Tavernes, on han aconseguit la primera victòria de la temporada.

El partit ha començat amb l’U.P.B. Gandia dominant al marcador, però amb les nostres ficades dins el partit.

Ja en el segon quart, una millor defensa els ha fet donar-li volta al marcador. A partir d’acĂ­ les nostres sempre han estat per davant en el marcador grĂ cies a la seua defensa i al bon encert en atac.

Ja en el segon temps, quan les forces ja anaven justes, la injecció de moral de veure’s jugant bé i anar per davant, els ha fet no notar el cansament i continuar ampliant la diferència fins el 64-42 final 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 7 – 48 C.B. OLIVA DISGLOP A 📋

A poc a poc anem treballant, però ens costa moltíssim anotar. Hem lluitat el que hem pogut, però deixem de córrer quan ens pressionen, i això fa que perdem molts balons i el rival ens castigue amb canastes massa fàcils.

Esperem que l’equip canvie i poder almenys treballar per millorar 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 24 – 49 U.P.B. GANDIA 📋

DesprĂŠs d’uns 10 minuts mĂŠs bĂŠ igualats, on cap dels dos equips era capaç de trobar camins fĂ cils a cistella, les xiques de Gandia han millorat el seu joc. En canvi, nosaltres en pocs moments hem tingut les idees clares.

Hem vist massa joc individual al llarg de tot l’encontre i sense qualitat en les passades, i això ha fet que a poc a poc anĂ rem allunytant-nos al marcador, sense possibilitat de competir per endur-nos el partit.

A pesar de no tindre el dia en atac, sĂ­ que vam estar intenses en defensa i vam fer un bon treball col¡lectiu, lluitant davant un equip molt superior en l’aspecte fĂ­sic.

Ens queda ser un poc més organitzades per millorar en atac, compartir la pilota en bones condicions i seguir entrenant per tal de créixer en cada partit, que de segur seran exigents i demanaran un bon bàsquet! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 43 – 32 C.B. OLIVA 📋

Bon partit jugat per les xiquetes, on hem aconseguit la segona victòria de la lliga.

Ha sigut un encontre igualat i intens per part dels 2 equips, on un quart molt bo del nostre equip, amb bones defenses i contraatacs, ha fet que guanyarem el partit.

Hem de millorar la defensa amb ajudes, l’atac estàtic i jugar més en equip. A seguir treballant per a millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 53 – 55 C.B. PEGO ALEVÍ MIXTE 📋

Primer encontre dels xics i amb un resultat agredolç. Ha sigut un bon partit en línies generals, tot i que ens ha costat començar a defendre a partir de la meitat del segon quart.

En l’atac sí que s’ha vist molt de joc col·lectiu, corrent i mirant sempre el company de davant de la pilota, però la mala punteria ens ha impedit anotar cistelles fàcils.

Hem d’intentar parar més atenció a la defensa individual per tal de tindre més llibertat d’errada en l’atac.

En definitiva, molt content amb l’actitud a partir del segon quart. Hem de seguir amb el treball diari, el qual va notant-se en el joc alegre dels xiquets! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 37 – 52 ESCOLA BÀSQUET OLLERIA 📋

Bona jornada de les xiquetes davant un molt bon equip. S’ha vist un bon partit de bĂ squet, on cada quart l’ha guanyat un equip diferent l’Ăşltim perĂ­ode. Les xiquetes no han pogut aguantar fĂ­sicament, i l’Olleria ha trencat el partit fins aconseguir la victòria final. Ara ens toca quedar-nos amb les coses ben fetes i seguir entrenant per millorar cada dia mĂŠs i mĂŠs! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 39 – 70 C.B. BENIGÀNIM 📋

Bon partit el que s’ha jugat aquest matí entre dos equips que ho han donat tot. Era el segon partit que jugava el nostre Aleví Mixte i s’ha pogut veure la millora, però encara ens queda molt per aprendre! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALGEMESÍ 7 – 47 C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE ‘13 📋

Resultat ampli amb tancament d’acta al tercer quart, fet que indica la superioritat fĂ­sica i de joc del nostre equip. Ajudats per la superioritat fĂ­sica, hui ens hem aplicat un poc mĂŠs en defensa i això ha permĂŠs fer moltes cistelles fĂ cils. Haurem de millorar l’encert cara cistella, però ho treballarem als entrenaments 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC ‘14 12 – 53 ALBERIC B.C. 📋

Partit on certes situacions i jugades de l’altre equip s’apropen a la falta de respecte.

A banda d’aquestes coses, l’equip rival torna a ser molt superior tant fĂ­sicament com tècnicament, però els nostres xiquets, a pesar d’això, lluiten com mai.

Segueix notant-se que sĂłn els primers partits de la majoria de l’equip i seguirem treballant-ho tot dins de la mesura possible.

Seguim creixent tant individualment com col·lectivament! 🏀

📋 CRÒNICA C.S.A. CARCAIXENT 44 – 4 C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 📋

Partit dominat de principi a fi per l’equip del C.S.A. Carcaixent, on la superioritat tècnica i la intensitat en el joc, millor col¡locats en el camp, va ser determinant pel resultat final.

Els del C.B. Tavernes van lluitar durant tot el partit, i fins i tot jugant en equip, passant-se el baló, però al tindre diversos xiquets i xiquetes que comencen a jugar aquesta temporada, no s’aprofitaven millor les ocasions. Seguim! 🏀