📋 CRÒNICA C.S.A. CARCAIXENT 55 – 57 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Últim partit de la Lliga Valenciana jugat a Oliva, amb bones sensacions i content amb l’actitud dels nostres. Ens quedem segons i no aconseguim passar, però el partit jugat ha sigut molt bo per part de tots, amb bona actitud a l’hora de lluitar pel rebot, jugant com toca, corrent al contraatac i defenent amb ajudes. Cal tindre una regularitat i anar millorant per poder competir en N3 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. ALGEMESÍ 109 – 36 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL 📋

Partit sense història al qual, per circumstàncies, ens hem presentat amb 2 jugadors Sèniors i 7 Júniors.

L’equip d’Algemesió ha sigut superior en tots els aspectes de partit, tant a nivell físic com tècnic.

Sols queda donar les gràcies als xavals pel bon partit jugat. A seguir treballant per millorar de cara al començament de la temporada! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. SUECA 38 – 50 C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

Primera victòria de la temporada que ens deixa un mal sabor de boca per les lesions de Laura i Júlia. Esperem que no siga res greu i que es recuperen prompte!

El partit ha començat amb un bon ritme, on la bona defensa i l’encert cara a cistella ens ha fet aconseguir un primer balanç d’11-0. L’equip contrari desperta un poc i acabem el primer quart intercanviant canastes fins el 6-17.

Al segon quart hem baixat la intensitat defensiva, i sort que el Sueca no estava encertat en els tirs perquè, com no arribàvem a les ajudes, les seues jugadores tiraven soles. Així i tot, guanyem el quart de 2 punts fins arribar al 16-29.

El tercer quart ha sigut com tornar a la desconnexiĂł total en atac i defensa dels partits anteriors, i facilita al Sueca fer-nos un parcial de 14-2.

L’Ăşltim quart les xiques ixen molt mĂŠs activades i un bon parcial de 0-6 ens dona l’avantatge de 12 punts que hem sabut aguantar fins el resultat final.

Ara a quedar-nos amb les coses bones que hem fet al partit i a seguir entrenant amb les mateixes ganes que estem fent-ho! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 51 – 24 C.D.S.C. GODELLA 📋

Victòria basada en la defensa de les nostres xiques, que han estat molt centrades en ella durant tot el partit.

El partit ha començat amb les nostres jugadores apretant en defensa en conjunt, cosa que feia que pogueren recuperar molts balons i que les visitants quasi no anotaren. No obstant això i a pesar de recuperar prou balons, el contraatac era quasi inexistent, fet que tambÊ provocava que la nostra anotació fora curta (12-3 al final del primer quart).

En el segon quart el nivell defensiu ha baixat, el que feia que les xiques de Godella pogueren llançar mÊs a cistella i anotar algun punt mÊs, sobretot en segones i terceres opcions.

En tornar del descans, l’activitat defensiva de les locals ha tornat a incrementar-se, no deixant prĂ cticament cap tir lliurat de les visitants, encara que el rebot els permetia encara estar en partit. Per altra banda, l’atac de les de Tavernes continuava sense estar ben configurat, però ara si que s’aconseguia fer algun contraatac i obtindre alguna cistella fĂ cil (37-17 al minut 30).

Ja en l’Ăşltim quart, mĂŠs del mateix, bona defensa, alguns contraatacs i mala organitzaciĂł ofensiva, fet que provocava que les nostres xiques continuaren augmentant el marcador fins el 51-24 final.

A la fi, victòria que ens dona la primera fase del grup de Lliga Valenciana i que ens classifica per a les semifinals! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ ‘07 36 – 26 C.B. OLIVA 📋

Últim partit de Lliga Valenciana jugat a Oliva, amb bones sensacions i content per l’actitud dels nostres. Ens quedem segons i no aconseguim passar, però, el partit jugat ha sigut molt bo per part de tots, amb actitud a l’hora de lluitar pel rebot, jugant com toca, corrent al contraatac i defenent amb ajudes. Cal tindre una regularitat i anar millorant per poder competir en N3! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 14 – 41 C.B. ALGINET 📋

Primer partit de quarts de final on ens hem trobat amb un equip intens. Als primers minuts del partit hem dominat llançant mĂŠs tirs que els rivals. DesprĂŠs d’aquest inici, els jugadors no han pogut amb la pressiĂł alta dels rivals i, a poc a poc, el xiquets de Tavernes han anat baixant el ritme fins arribar a aquest resultat.

Cal destacar la segona part, on els locals han tret un poc l’orgull i han jugat millor que al primer temps! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALGINET 77 – 37 C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 📋

Partit on s’ha jugat molt millor que en l’anada. L’encert de cara a la cistella ha sigut major. Pel que fa a l’equip loca, tambĂŠ ha jugat millor. El ritme de joc ha sigut major per part dels dos equips. Els de Tavernes han millorat respecte al partit d’anada, han tret mĂŠs orgull i han jugat millor, tot i que el resultat ha sigut mĂŠs desfavorable.

Cal seguir treballant per seguir aprenent i millorant. Esperem tindre una bona temporada on aprengam i millorem molt! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ ‘09 40 – 31 C.B. ALMUSSAFES 📋

Partit disputat pels dos equips a nivell d’intensitat, lluitant cada pilota, fet que ha suposat un gran desgast degut a la falta d’encert al llarg de tot l’encontre en els dos costats.

No ha sigut fins els quarts finals on hem aconseguit traure algun que altre avantatge grĂ cies a la millora del joc d’equip en defensa sobretot. A mĂŠs a mĂŠs, cal recalcar la gran actitud de les jugadores.

Hem d’estar contentes pel resultat, no massa pel joc. Llevat de la segona part, on sĂ­ que mostrem alguns detalls de grup, al principi ens hem perdut en accions individuals.

L’avantatge que duem no ens ha de permetre relaxar-nos i cal millorar en aspectes clau com el rebot, jugar amb més calma per a poder fer bon partit demà i tindre les opcions de passar 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. ALMUSSAFES 33 – 34 C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ ‘10 📋

Tot i el començament, prou acertades i centrades, ens ha tocat patir fins els últims dos quarts, on hem aconseguit dominar el ritme de joc i portar-lo cap on ens interessava.

Hem caigut en precipitacions, nervis, sense traure profit en molts atacs. SĂ­ que ho feren les locals, que han dut la iniciativa durant molts minuts, arribant a estar 7 punts dalt en la segona part, quasi igualant el nostre avantatge del partit d’ahir.

En eixos moments, hem tirat de paciència, mĂŠs encert i, amb un bon treball defensiu, l’hem igualat. Fins i tot ens hem emportat una victòria patida que ens ha permĂŠs passar esta eliminatòria davant d’un Almussafes que ens ho ha posat prou complicat.

Encara que no estem fent el millor bĂ squet  o el que desitgem, nomĂŠs portem un quants entrenes i la part de l’esforç i ganes estĂ  sent mĂŠs que notable.

Ara a fer bon paper en semis i a seguir creixent! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALMUSSAFES 42 – 2 C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ ‘10 📋

Últim partit de la Lliga Valenciana on tornem a jugar contra un equip molt superior al nostre tant en l’aspecte físic com tècnic.

D’altra banda, hem de millorar la defensa com el rebot defensiu. En atac perdem molts balons per mals passes i mala col·locació de recepció de baló, fet que provoca que l’equip contrari ens faça cistelles fàcils.

A la fi, partit per anar millorant els aspectes tècnics de cada jugadora. A seguir treballant per millorar de cara al començament de la lliga! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ – U.P.B. GANDIA 📋

🚫 Partit cancel·lat 🚫.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 51 – 11 C.B. SUECA 📋

Primer partit de la temporada de les xiquetes que ens ha deixat molt bones sensacions. Hem intentat jugar obertes, buscant espais i passant-nos el baló. A seguir treballant així per millorar més i més! 🏀