📋​​ CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR AUTONÒMIC 45 – 75 C.B. JOVENTUT XÀBIA BONAPATA 📋​​

El marcador ja ho diu tot: el partit ha estat dominat de principi a la fi per l’equip de XĂ bia.

Al primer quart, el conjunt valler va eixir a la pista amb falta de intensitat, enfront un equip visitant ben ficat al partit, fet que va ocasionar que des del primer minut les diferències rondaren els 20 punts, amb una anotació molt baixa per part del Tavernes, aconseguint tan sols 3 punts al primer quart.

A la resta de l’encontre tenien lloc envestides dels locals, que s’apropaven al marcador però no aconseguien baixar mĂŠs enllĂ  dels 15 punts de diferència, especialment perquè l’equip de XĂ bia cada vegada tornava a marcar diferències, demostrant per què ĂŠs un dels lĂ­ders de la classificaciĂł.

Cal seguir treballant, confiant en que mĂŠs prompte que tard l’equip del C.B. Tavernes aconseguirĂ  convertir tot allò que estĂ  fent bĂŠ, ja que de moment la sort ens esquiva 🏀.

📋​​ CRÒNICA C.B. ALGEMESÍ 68 – 54 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 📋​​

Bon partit del nostre equip enfront un equip que està situat en la part alta de la classificació, jugant-los durant tot l’encontre de tu a tu.

En atac hem jugat en equip, marcant jugades i rodant la pilota per tal de buscar millors possessions en atac.

A la fi, derrota positiva que ens servirà per als pròxims encontres. Seguirem entrenant per millorar! 🏀

📋​​ CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂŞ ZONAL 64 – 52 C.B. TEULADA SÈNIORS 📋​​

Partit molt seriós des del primer minut contra un equip molt jove i físicament molt fort. Hem fet una bona defensa durant tot el partit i l’atac ha estat molt repartit.

Algunes errades dels vallers en els passes i males eleccions en atac fan que   l’equip contrari empate el partit. A partir d’eixe moment, tornem a defendre i a atacar amb ordre.

Finalment aconseguim un avantatge de 10 punts que ja no perdem. Cal corregir algunes errades, però en lĂ­nies generals hem jugat bĂŠ contra l’equip que ocupava la tercera posiciĂł a la classificaciĂł 🏀.

📋​​ CRÒNICA FARMACIA DEL PASEO U.P.B. GANDIA 35 – 39 ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋​​

Victòria importantíssima de les xiques davant un rival que no ens ho va ficar gens fàcil.

El partit es va jugar en una pista exterior descoberta, amb un sòl de goma que ens impedia poder cĂłrrer i botar la pilota amb velocitat. A mĂŠs a mĂŠs, la defensa zonal durant tot l’encontre de l’equip contrari (per a variar…) ens ho va complicar molt mĂŠs.

Ens costava molt mantindre un joc fluĂŻt i anotar cistelles. AixĂ­ ho resumeix el resultat del primer quart, amb un parcial de 4-7.

El segon i tercer quart es disputen amb la mateixa dinĂ mica i apleguem a l’Ăşltim quart 2 punts dalt. Un mal començament del quart, l’encert de l’equip contrari i algunes pèrdues nostres fan que el Gandia es col¡loque per davant al marcador fins els Ăşltims minuts.

En eixe moment, desprĂŠs d’un temps mort, les xiques ixen molt mĂŠs enxufades i apleguem a empatar el partit en l’Ăşltim minut. TenĂ­em l’Ăşltima possessiĂł a favor i vam intentar anotar, però no ho vam aconseguir, aixĂ­ que l’equip va anar a la pròrroga.

El començament d’aquesta no va poder ser millor per l’equip contrari. Una canasta de 2 i un triple consecutiu dona a les de Gandia un avantatge de 5 punts a falta de 3 minuts per acabar la pròrroga.

A partir d’aquest moment, les xiques trauen tota la seua garra i apreten moltĂ­ssim el rival. D’aquest manera, comencem a dominar agafant rebots molts importants, tant en atac com en defensa.

L’encert cara cistella provoca que apleguem a l’Ăşltim minut guanyant d’un sol punt i, finalment, l’encert en la lĂ­nia de tir lliure i la bona defensa de les xiques fan que acabem guanyant el partit de 4 punts.

Donar l’enhorabona a totes les xiques per l’esforç que han realitzat. A disfrutar de la primera posiciĂł en la lliga i a entrenar al mĂ xim la pròxima setmana per seguir invictes en la lliga. A pel 7 de 7! 🏀

📋​​ CRÒNICA C.B. ALGEMESÍ 61 – 40 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋​​

El marcador mostra una major diferència al marcador d’allò que s’ha viscut al camp. En línies generals, bona actuació dels vallers, que en el primer quart guanyen 11-17, fent bones defenses i movent la bola en atac. Al descans perdíem de 3, amb un parcial de 27-24.

Després, algunes desconnexions fan que a poc a poc els rivals vagen sumant i traguen l’avantatge de 21 punts al final de l’encontre.

Destacar la bona actuació en defensa i com de ficats hem estat ficats al partit. No obstant això, el nostre feble atac fa que ens coste molt anotar 🏀.

📋​​ CRÒNICA CAIXA POPULAR JÚNIOR FEMENÍ 32 – 40 C.D.S.C. GODELLA 📋​​

Una nova derrota seguint en la dinĂ mica de tota la lliga. Una defensa poc activa durant tota la primer part permet tirs propers a cistella de les rivals. Això junt amb la poca agressivitat encarant l’anella ens feia anar a remolc des de l’inici de partit (3-10 al minut 10).

Al segon quart les xiques han estat un poc mÊs encertades, però mala defensa no ens permetia acostar-nos i feia que les de Godella encara ampliaren la diferència al descans (15-24 al minut 20).

En tornar del descans, un canvi en l’actitud defensiva ens permetia mantindre la cistella a zero uns minuts, però el poc encert en atac no ens deixava anotar i acurtar distĂ ncies (22-30 al minut 30).

Ja en l’Ăşltim quart trobem una certa igualtat al marcador, però la continuĂŻtat en el mal joc deixava la diferència en el 32-40 final 🏀.

📋​​ CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 58 – 39 C.B. PEDREGUER ‘08 📋​​

Partit molt intens dels nostres, pressionant, furtant pilotes, arribant a les ajudes, rebotejant i, sobretot, corrent el contraatac. En conjunt tots els jugadors han treballat moltíssim i amb moltes ganes per poder arribar a l’últim quart amb un avantatge de 22 punts.

Ens falta treballar més el joc amb el baló parat i a poc a poc anirem polint i intentant mantindre aquesta intensitat tots els partits. A la fi ens emportem el partit prou còmodament i, sobretot, guanyat el bàsquet average. Molt content pel treball, a seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 30 – 39 C.B. PEDREGUER ‘08 📋

Derrota en un partit molt fluix de les nostres xiquetes, on en cap moment van aconseguir tindre el ritme necessari per guanyar.

El partit va començar amb tots dos equips molt errĂ tics en atac, amb molts balons perduts i tirs còmodes fallats prop de l’anella. Tot i això, eren les nostres les que treien un xicotet avantage (6-4 al minut 10).

Al tercer quart les visitants començaren a anotar un poc mÊs gràcies a la feblesa de les nostres xiques en defensa i agafaren una renta important (7-14 al minut 15). Tanmateix, abans del descans les nostres recurtaven fins col¡locar-se a nomÊs 4 punts de diferència.

En tornar del descans tornen a ser les xiquetes de Pedreguer les que imposen el seu ritme i la major part de les cistelles, tornant a agafar una distĂ ncia que es preveia enorme per a l’encert de les nostres (18-30 al minut 30). A partir d’acĂ­ les de Tavernes comencen a pujar un poc la intensitat i recuperen alguns balons, però no era el dia i nomĂŠs van poder acurtar el marcador fins el 30-39 final 🏀.

📋​​ CRÒNICA U.P.B. GANDIA 71 – 51 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋​​

Derrota massa Ă mpla per al joc que s’ha vist en el partit, on tots dos equips han competit des de l’inici fins al final.

Les nostres xiques han començat un poc gelades i han permĂŠs que les locals encistellaren amb certa facilitat durant els primers 10 minuts. No obstant això, en atac estaven encertades i no permetien que se n’anaren en el marcador (20-18 al minut 10).

Al tercer i quart quart les de Tavernes s’han enxufat un poc en defensa i han recuperat pilotes fins donar-li la volta al marcador al descans (35-35 al minut 20).

En tornar del descans, la bona dinàmica defensiva ha continuat, però les impresicions en atac ens han fet perdre algunes pilotes i ha provocat que les de Gandia es tornaren a col¡locar per davant al marcador.

Ja en els dos Ăşltims quarts, les impresicions d’abans han pesat i ens han fet baixar el nivell defensiu, permetent algunes cistelles fĂ cils de les locals que han pogut estirar el marcador molt mĂŠs del que s’ha vist en el partit durant la resta de minuts.

A la fi, derrota en un partit on s’ha competit i on s’han vist alguns detalls interessants 🏀.

📋​​ CRÒNICA C.B. OLIVA 51 – 10 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 📋​​

No hem pogut jugar massa bĂŠ enfront el millor rival de la categoria, que no ha perdut cap partit. Defensa molt feble i atac inoperant que ens porta a perdre el partit, ja que des de l’inici hem vist que l’equip no estava centrat per jugar. Tornem als entrenes amb la il¡lusiĂł de millorar! 🏀

📋​​ CRÒNICA U.P.B. GANDIA 48 – 35 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋​​

Ens hem trobat hui davant d’un equip molt seriĂłs que encapçala la classificaciĂł sense encara perdre cap partit.

De totes maneres, hem pogut competir al llarg de quasi tot l’encontre i l’Ăşnica diferència era que les locals aprofitaven tot allò que nosaltres no ĂŠrem capaços.

Per un costat, content amb el treball que s’ha fet en defensa, amb ajudes, intenses, ben situades i superant el desavantatge fĂ­sic.

D’altra banda, hui no fou el millor partit en atac, ja que ens hem precipitat en massa ocasions, sense trobar-nos a gust i basant-nos en accions individuals que de vegades ens ajuden, però no deuen ser la base del joc que volem fer.

Malgrat la derrota, el fet de donar esta imatge front al líder ens permet aspirar a poder competir amb qualsevol equip. Sempre i quan corregim alguns detalls, podrem treballar molt més com a equip 🏀.

📋​​ CRÒNICA C.B. OLIVA 25 – 33 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋​​

Bon partit jugat per part dels 2 equips, amb molt de ritme i intensitat i, sobretot, amb igualtat durant tot l’encontre i amb poques diferències al marcador, on es decideix el partit en els últims minuts.

Hem fallat molts tirs sota la cistella i ens a faltat jugar més en equip. Allò positiu del partit han sigut la defensa i les ajudes defensives. A seguir treballant per millorar! 🏀

📋​​ CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 57 – 41 C.B. JOVENTUT XÀBIA VIVIENDAS EXCELENTES 📋​​

Bon partit el jugat este matĂ­ a Tavernes, on l’equip ha imposat el seu ritme de joc durant tot l’encontre. Ja des del primer quart hem tingut prou diferència al marcador i, grĂ cies a la defensa i a la generositat en atac, hem aconseguit una bona victoria.

A seguir entrenant dur per a continuar amb la progressió individual de cadascú! 🏀

📋​​ CRÒNICA C.B. PEGO 44 – 63 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋​​

Gran partit disputat hui pels Alevins a casa d’un dels rivals mĂŠs forts del grup.

L’inici ha estat molt dubtós per part dels vallers, que ixen al partit desconcentrats, sobretot en el balanç defensiu, una errada que comporta un parcial de 16-12 al final del primer quart.

A partir del segon quart, la direcció del partit canvia completament amb un Tavernes molt mÊs intens en defensa i mÊs generós entre els companys.

S’arriba al descans amb un marcador de 28-23 a favor de l’equip local. Amb aquesta situaciĂł, desprĂŠs del descans els vallers ixen a pel partit, apretant cadascĂş al seu fins conseguir que l’equip rival haja d’utilitzar dos temps morts en aquest perĂ­ode, el qual finalitza amb un parcial de 3-20.

A continuaciĂł d’aquest gran moment de brillantor dels visitants, tots i cadascun dels jugadors es creixen i comencen a jugar el seu millor joc en la pista, donant un gran nombre de passes entre ells, fet que ens permetia acabar amb moltes cistelles fĂ cils baix de l’anella.

Els dos últims quarts són pràcticament unes rèpliques, on els dos equips juguen de tu a tu, competint en tot moment una vegada la balança ja estava dirigida a favor dels visitants.

En conclusió, gran partit dels Alevins, on demostren que si es reparteixen el baló amb generositat entre tots ells, tots disfrutem i sobretot aprenem 🏀.

📋​​ CRÒNICA ESCOLA DE BÀSQUET DE L’OLLERIA 64 – 36 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋​​

Bon partit de les xiquetes en molts aspectes. Les valleres han lluitat tots els balons i han sigut solidĂ ries en atac, intentant passar sempre la pilota a la companya que estaguera mĂŠs ben posicionada.

Hui hem millorat un poc en defensa i s’han fet algunes ajudes defensives. Falta millorar un poc el balanç defensiu, ja que algunes vegades algunes les jugadores de l’equip contrari estaven soles. A seguir entrenant aixĂ­ per millorar cada dia mĂŠs i mĂŠs! 🏀

📋​​ CRÒNICA E.M.B.A. L’ALCÚDIA 32 – 31 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋​​

Molt bon partit el disputat en Alcúdia, on les xiquetes s’ho han passat molt bé en la pista, passant-se la pilota i defensant cadascuna a la seua jugadora. Han millorat molt aquest aspecte i també han lluitat per tots els balons.

Una llàstima haver perdut de tan sols un punt, ja que ens havíem col·locat per davant al marcador. A seguir treballant als entrenaments i a millorar cada partit! 🏀

📋​​ CRÒNICA C.B. ALGEMESÍ 34 – 15 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 📋​​

Partit on les errades defensives han costat una derrota enfront un equip de caracterĂ­stiques similars.

Els jugadors del C.B. Tavernes que es trobaven a la pista cada vegada, quan els tocava defendre anaven els 5 a pel balĂł, fet que suposava que cada vegada l’equip contrari tinguera fins a 4 jugadors completament sols, provocant que llançaren a cistella amb molta facilitat, aconseguint punts fĂ cils.

A poc a poc s’ha anat corregint aquest aspecte i finalment s’ha competit d’una millor manera, però no ha donat per a aconseguir un millor resultat.

Seguim veient millores per part d’alguns jugadors i jugadores en aspectes tècnics que de segur que faran que l’equip seguisca creixent! 🏀