📋 CRÒNICA CLUB BALONCESTO V-74 VILLENA 69 – 53 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Està costant molt al primer equip del C.B. Tavernes traslladar als partits el bon treball que es realitza als entrenaments.

Partit molt igualat al primer temps. L’inici de la segona part ha sigut on ha estat realment la diferència, on els locals han aconseguit distanciar-se al marcador sobre 10 punts. Per la seua part, els de Tavernes no han pogut tornar a apropar-se el suficient per arribar en opcions de traure el partit endavant.

La clau ha sigut principalment el rebot defensiu, on els locals han dominat clarament, tenint moltes segones i terceres opcions que feien molt complicat competir amb major solvència, baix percentatge de tirs lliures i poc encert en el nostre joc exterior.

Tot i això, l’equip ha lluitat, però no ha pogut endur-se la victòria davant un equip situat a la zona baixa de la classificació.

Seguirem treballant i de segur que amb ganes i esforç les coses canviaran. Seguim! 🏀

📋 CRÒNICA NUESTRA SEÑORA DE LORETO FESD 82 – 46 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL B 📋

Es va notar que l’equip local va el segon en la classificació. Equip molt físic amb molt bona mà que converteix 11 triples al llarg de l’encontre i, amb aquest percentatge d’encert, es feia complicada la defensa.

Nosaltres hem començat prou seriosos al partit, jugant bé en equip i lluitant tant en atac com en defensa, però donàvem segones oportunitats als locals, resultats en molts tirs exteriors. Llevat dels triples, hem estat molts minuts jugant de tu a tu amb l’equip rival i s’ha vist un encontre molt entretingut.

Hem de continuar entrenant amb agressivitat per afrontar els futurs partits! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL C 43 – 59 C.B. ALGEMESÍ C 📋

Bon partit el jugat contra el líder del grup, però que no va ser suficient per a emportar-se la victòria.

El primer quart va començar amb els visitants molt entonats en el tir exterior, però amb els nostres mantenint-se a base de lluita (9-17 al minut 10).

En el segon quart foren els nostres els que tingueren més encert des de la línia de 6’75, cosa que els feia mantenir-se en partit (23-33 al descans).

Ja en la segona part, més lluita per part de tots dos equips, però sempre els d’Algemesí aconseguint emportar-se els quarts per pocs punts i no deixant que els nostres pogueren remuntar.

A pesar de tot, un molt bon partit dels nostres jugadors que poc a poc van entonant-se 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 47 – 50 MOBILCO C.B. ANNA 📋

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 4️⃣7️⃣ – 5️⃣0️⃣ MOBILCO C.B. ANNA 📋

Partit molt trabat per les dues parts, on xicotets detalls fan que el equip visitant s’emporte la victòria.

Primera part molt dolenta de les valleres on no trobaven el ritme de joc habitual, anant-se’n al descans 11 punts baix.

A la represa, pujada d’intensitat, arribant a empatar el partit vàries vegades, però sense acabar de rematar.

A la fi, derrota que ens fa pensar en seguir treballant per al següent partit! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 39 – 47 C.B. ALBAIDA – MURO BÀSQUET 📋

Ecnontre molt dolent per part dels vallers en què no han entrat mai en partit. Hem perdut més de 20 pilotes en passes o intentant penetrar.

Se’ls ha oblidat la defensa que vam fer la setmana passada i hui ha sigut molt difícil correr i penetrar.

Males impressions i on sense actitud és impossible millorar 🏀.

📋 CRÒNICA C.D. EL PILAR BLANCO 43 – 41 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Llevat dels últims minuts, la resta ha sigut un gran partit per part nostra, dominant sempre al marcador, sense massa ventaja, però tampoc patint en excés.

Hem arribat a tindre un +8  en la segona part, quasi a la fi del tercer període. Després ens han vingut les presses, una millor defensa de les locals, i alguns errors no forçat, fet que ha provocat un final apretat, però l’encert ja no ens acompanyava.

Llàstima pel resultat, ja que tota la resta d’aspectes han estat destacats. Ens quedem amb el treball, la millora i l’actitud, que són més que importants i segur que ens ajuden per als propers partits 🏀.

📋 CRÒNICA DÉNIA BÀSQUET 06 65 – 37 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Derrota del les nostres xiques en Dénia davant un equip que ha sabut fer el seu partit i imposar el seu ritme durant quasi tot l’encontre.

El partit ha començat amb les locals molt encertades en el tir, a pesar que la defensa de les de Tavernes no era mala. Per altra part, les imprecisions eren la tònica en atac durant tota la primera part i els balons perduts anaven acumulant-se (35-16 min. 20).

Ja en la segona part s’han corregit un poc les pèrdues de baló, però les locals continuaven encertades en atac i agafant rebots que els permetien segones opcions en atac, cosa que les feia anar ampliant la diferència fins el 65 a 37 final 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. BELLREGUARD 24 – 64 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Victòria basada en la superioritat en defensa i el rebot en atac durant quasi tot el partit.

El primer quart ha començat prou igualtat, amb intercanvi de cistelles de tots dos equips, ocasionades per algunes desconnexions defenisves (9-11 al minut 5).

En el segon quart ha hagut un menor encert dels dos equips, però les nostres han estat un poc millor, aconseguint ampliar la diferència.

A partir d’ací, un major domini de les de Tavernes feia que poc a poc anara ampliant-se el marcador, i només les errades baix l’anella i la precipitació en el tir en les segones opcions ha fet que la tranquil·litat no arribara abans 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. JOVENTUT XÀBIA KUDO PET FOOD 59 – 66 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 📋

Partit complicadíssim este dissabte en Xàbia. Comencem amb molt bon peu avançant-nos fins a 12 punts en el marcador, però el bon encert dels locals i una bona pressió defensiva que se’ns atraganta els fa anar acostant-se en el marcador, fins i tot posant-se per davant en el cinqué quart.

El seté i octau quart acaben decantant la balança al nostre costat, gràcies a un millor joc en equip i a bones passades que deriven en canastes senzilles.

No ens podem confiar, ja que la lliga està molt bonica i tots els partits estan sent igualats. Continuem a per totes! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 25 – 50 FUNDACIÓ VALÈNCIA BÀSQUET 📋

Com totes les últimes setmanes, el resultat no reflecteix el joc desenvolupat al llarg del partit. El problema és sempre el mateix: competim dos quarts i al següent baixem els braços, on ens fan un parcial de 10-0 i després un de 16-4, i així és pràcticament impossible remuntar.

El dia que competim tots els quarts estarem lluitant per les victòries. Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 65 – 23 MARTÍ INDUMENTÀRIA FALLERA U.P.B GANDIA 📋

Un partit més que complet de les nostres front un Gandia que ha sabut també jugar amb ganes i intensitat.

Per un costat, fins i tot es podria dir que la nostra defensa ha sigut pesada en el bon sentit de la paraula, fet que ha fet avorrir les visitants.

Després l’atac ens ha permés jugar amb confiança, trobant sempre a la companya que estava desmarcada, movent-se per la pista de forma conjunta, amb ganes, atreviment i decidint de forma correcta.

En definitiva, bon espectacle d’un equip que segueix creixent i cada dia ens sorprén en algun moment 🏀.

📋 CRÒNICA N.B. ALZIRA – CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

🚫 Partit ajornat 🚫

📋 CRÒNICA AYUNTAMIENTO DE BENISSA 67 – 42 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Partit on sols es va competir el primer quart. La resta de l’encontre no jugàvem en equip i no vam seguir lluitant la resta del partit.

Es notava que no hi havien ganes de jugar i, per tant, les coses que havíem aprés i sabíem fer no es van veure.

Cal seguir treballant i donant sempre el màxim per poder millorar, i sobretot anar amb moltes ganes als partits per passar-ho bé 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 30 – 9 C.B. LA FOGUERA CANALS FEMENÍ 📋

Primera part de les xiquetes en la qual han disfrutat i ho han donat tot, apretant en defensa en tot moment sense baixar el ritme d’intensitat.

A la segona part les jugadores ixen un poc adormides i ens agafen tots els rebots i alguns contraatacs, però  finalment, fent passes bons i alçant els braços, recuperem el nostre ritme d’intensitat per acabar el partit amb molt bon sabor de boca 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. ALGINET 19 – 28 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 📋

Nova victòria de l’equip fonamentada novament en un joc molt coral.

El primer quart, amb un resultat de 0-11, ha sigut molt enganyós perquè ha primat l’encert a l’hora d’encistellar i els xiquets s’han relaxat. En el segon quart hem rebut un parcial de 9-1 i a partir d’eixe moment hem mantés la tensió i s’han guanyat tots els quarts excepte el cinqué.

Partit complet i amb un bon ritme i moviment del baló. Caldrà millorar en defensa, però poc a poc ho aconseguirem 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS – CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋

📋 CRÒNICA C.B. MISANA ALBERIC 51 – 28 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MIXTE BLANC 📋

Gran partit el disputat pels nostres Benjamins, amb un resultat final molt enganyós.

El primer temps ha estat molt igualat, aconseguint un parcial de 20-22 per als nostres. No obstant això, en la segona part els locals van imposar la seua superioritat física.

En definitiva, un gran partit de les nostres xiques. Enhorabona! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 28 – 19 C.S.A. CARCAIXENT 📋

Partit jugat de tu a tu per part dels dos equips. De la mateixa manera que el dia anterior, els locals van donar guerra a més no poder, imposant el seu ritme amb el baló i jugant un joc molt bo amb passes i tirs encertats.

Molt content per la gran setmana que han realitzat els més menuts del club. Setmana que ve esperem l’Algemesí a casa! 🏀

📋 CRÒNICA N.B. XÀTIVA 54 – 14 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 📋

Partit on sabíem des del primer moment que l’equip rival era superior a nosaltres. A pesar d’això, hem de donar l’enhorabona a cadascun dels jugadors que es van desplaçar a la capital de la Costera per tal de jugar el partit i lluitar com no ho havien fet mai.

Resultat coherent davant del millor equip de la lliga, però deixant la nostra marca de guerrers davant d’ells 🏀.