📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 44 – 80 C.B. XIRIVELLA 📋

Partit d’anada on l’equip visitant és superior al C.B. Tavernes. La defensa local no era suficientment dura per parar a les de Xirivella, que jugaven amb un puntet més d’intensitat.

En quant a l’atac, moltes imprecisions donaven lloc a contraatacs fàcils de les visitants.

El primer quart ha estat molt igualat i ja al descans la diferència era molt poca, però a la represa de l’encontre la desconnexió inicial de joc fa que el resultat siga molt més abultat del que hauria de ser.

Ens queda el partit de tornada, on cal treballar per fer les coses més fàcils i disfrutar del partit! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. JOVENS L’ELIANA 55 – 52 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Derrota molt ajustada en el partit d’anada en els 1/8 de final del Trofeu FederaciĂł, on la gran quantitat de tirs lliures fallats ha sigut clau.

El partit ha començat amb les nostres xiquetes avançant-se en el marcador en el primer quart (6-10), Però en el segon perĂ­ode les locals han remontat i s’han posat per davant 16-14, en part perquè les nostres han deixat d’aconseguir cistelles en joc.

La mateixa tònica ha continuat en el tercer i part del quart quart, amb nomÊs dues cistelles abans del descans que ens han mantÊs en el partit.

A la represa del partit el joc ha canviat. Molta precipitaciĂł en tots dos equips ha fet que el partit semblara un correcarrer que ha sigut favorable a les de l’Eliana, ja que han tret un avantatge de fins 8 punts.

Ja en els últims quarts, les de Tavernes han tornat a reacurtar el marcador, però les errades en el tir lliure han impedit la remuntada i endur-se la victòria.

A la fi, eliminatòria oberta per al partit de diumenge, on s’han d’intentar recuperar els tres punts de desavantatge 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 39 – 43 C.B. JOVENS L’ELIANA 📋

Derrota en el partit de tornada de 1/8 de final del Trofeu Federació que ens deixa fora de la lluita pel títol.

El partit ha estat molt igualat en quant a joc, amb moltes errades prop de l’anella, però amb la diferència que esta vegada no aconseguim traure avantatge i almenys anar a la lĂ­nia de tir lliure, degut sobretot a la falta d’energia de l’equip.

Fruit d’això ĂŠs que la nostra defensa prĂ cticament en cap moment ha tingut la intensitat desitjada i requerida per al partit. NomĂŠs uns minuts on les visitants se n’havien anat 10 punts hem pogut apretar i recuperar fins ficar-nos a 3, però la ja comentada falta d’energia i el poc encert cara l’anella ens ha impedit traure l’eliminatòria.

A la fi, derrota en l’últim partit d’una temporada atĂ­pica on, a pesar dels parons i les baixes puntuals de les jugadores, s’ha lluitat i s’ha fet un bon treball durant gran part d’aquesta! 🏀

📋 CRÒNICA E.M.B.A. L’ALCÚDIA 43 – 37 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MIXTE BLANC 📋

Partit molt igualat en què el Tavernes ha anat tot el partit per davant en el marcador fins a l’últim quart.

Degut als pocs jugadors i al cansanci dels xiquets, no hem pogut disputar la victòria. Així i tot, cal destacar el gran esforç de tots els jugadors, que a pesar de ser sols huit, han competit fins al final! 🏀