📋 CRÒNICA C.B. ILICITANO 51 – 78 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Molt bon partit el jugat a Elx del C.B. Tavernes. L’equip va eixir al camp molt centrat, amb un molt bon treball defensiu i sobretot amb un joc ofensiu i col¡lectiu, on tots els jugadors aportaven al joc, fet que va ocasionar que hi haguera un gran encert de cara cistella elevat, tant de tir exterior com baix l’anella.

Gran treball de tot l’equip al llarg del partit, que no van deixar en cap moment que l’equip de l’Ilicitano entrara en el partit, aconseguint una victòria merescuda i que fa seguir creixent  l’equip.

Continuem treballant de cara al següent partit! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. SUECA 74 – 57 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL 2 📋

Derrota mĂŠs ampla d’allò vist en el partit, que ha sigut molt dur d’inici a fi.

El partit ha començat amb igualtat amb els nostres podent ixir de la pressió suecana, no sense dificultat, però concedint alguns tir lliurats que feien que els locals acabaren guanyant el quart.

En el segon quart, un poc mĂŠs d’intensitat ens feia recuperar en el marcador, però uns moments d’incertesa en la defensa eren aprofitats pels de la Ribera, amb molt d’encert exterior, i això ens impedia haver arribat al descans per davant.

En la segona part l’encontre s’endureix molt baix les cistelles, amb molt poques faltes pitades per als contactes existents, cosa que ens perjudicava mĂŠs que ens ajudava, i permetia que els de Sueca anaren aumentant l’avantatge poc a poc fins el 74 a 57 final 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 59 – 51 ENGUERA BASKET 📋

Victòria sofrida l’aconseguida per les nostres Sèniors este cap de setmana.

A l’eixida del partit ha hagut falta de ritme, poca intensitat i poques idees en atac estàtic. En la primera part arribem al descans 7 punts dalt, amb la sensació que en cap moment hem entrat a jugar el partit i que les visitants estan molt ben plantades en una defensa zonal tancada, imposant el seu ritme de joc lent que les beneficia molt.

A la represa del descans pressionem de valent i hem tingut 5 minuts molt bons on pareixia que l’equip havia entrat al partit, arribant a ficar-nos fins a 16 punts dalt, però es queda tan sols en un miratge, ja que tornem a baixar el ritme i permetem moltes segones oportunitats a base de rebots ofensius a les visitants, cosa que ens fa entrar a l’últim quart tan sols 4 punts dalt.

A l’últim quart es dona un intercanvi de canastes entre els dos equips i diferències molt ajustades, arribant a falta de 2 minuts a estar 2 punts baix les valleres, sense aconseguir trobar el nostre ritme de joc i amb grans dificultats per a anotar.

Però això sí, les nostres jugadores en cap moment es rendeixen i seguixen treballant en defensa, apretant els últims dos minuts buscant la victòria i, amb tres bones defenses amb recuperacions i contraatacs, aconseguim ficar-nos 7 punts dalt i tancar el partit.

En definitiva, una victòria molt sofrida, un partit molt fosc on no hem aconseguit trobar el nostre ritme de joc, fet que ha beneficiat molt les visitants, però estes victòries també conten. Quan no ixen les coses i tens un mal partit, traure endavant el partit a base de lluita fa créixer a un equip. Seguirem millorant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 27 – 38 S.D. EL PILAR BLANCO 📋

Primer partit desprĂŠs d’un mes sense competir i s’ha notat.

Les jugadores han estat molt espesses amb la pilota i amb nombroses errades en la passada (mĂŠs que punts haurem fet).

Sols estiguĂŠ igualat fins al descans, amb dos punts baix al marcador, jugant per moments amb claredat i amb idees.

La segona part no es juga prĂ cticament a res i l’equip visitant s’aprofita de les nostres pèrdues per agafar un avantatge còmoda que en cap moment sabem reduir.

En definitiva, a hores d’ara mĂŠs no es pot demanar i el partit reflexa el que treballem (o intentem) al llarg de la setmana. Sense eixe treball previ poc podrem fer.

Entrenar és la part que ens permetrà millorar! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ 47 – 33 U.P.B. GANDIA NEGRO B 📋

Molt bon partit dels vallers el jugat este matí, amb molta intensitat durant tot l’encontre.

El començament ha sigut un poc fluix, sense quasi encert de cara l’anella, on a poc a poc hem aconseguit entrar en el partit i acabar la primera part 7 punts dalt.

A la segona part no hem baixat els braços i hem jugat amb molta intensitat, fet que ha donat pas a poder augmentar la diferència.

Venen partits més complicats i cal seguir lluitant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 42 – 29 C.B. TERRALFAS CDTE B 📋

Primera victòria de la segona fase en un partit prou complet en línies generals, però amb poc encert en el tir.

El partit ha començat amb les nostres dominant i movent-se bĂŠ en el 5×5, cosa que ens feia aconseguir alguna cistella a pesar de que l’execuciĂł dels tirs no era la millor. No obstant, la clau ha sigut la defensa i el rebot que impedien que les visitants anotaren amb facilitat (18 a 3 al descans).

En el segon temps, les d’Alfas del Pi han millorat el seu joc en atac, aconseguint millors opcions de tir i amb un major encert que les nostres, que s’havien relaxat un poc en defensa, aconseguint acostar-se en el marcador (20-14 al minut  25).

DesprĂŠs d’açò, s’ha tornat a pujar el nivell defensiu i s’ha tornat a ampliar la diferència. NomĂŠs el poc encert cara l’anella ha impedit que la diferència fora major 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N4 39 – 48 C.B. MANUEL DASCOSA 📋

Segon partit de la setmana on anem en huit jugadors. Hem començat molt bÊ el partit encara que per moments perdíem la intensitat i això ens costava punts fàcils dels rivals.

Al final hem intentat aplicar una defensa a tota pista que ens ha donat punts, tot i que no el  suficient per remontar el partit. L’equip manté la millora de l’anterior partit i seguirem treballant per a que la intensitat dure tots el quarts 🏀.

📋 CRÒNICA COOPELEC C.B.G. GUADASSUAR 45 – 33 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N4 📋

Partit amb moltes baixes on arribem amb tan sols 7 jugadors. No obstant, ha sigut un partit intens on els de Tavernes han donat guerra fins al final, dominant en el marcador gran part del partit.

Al final l’equip local ha tret el seu millor quintet i ha ens ha fet un parcial 20-0, on els de Tavernes no hem sabut respondre.

Gran partit on es deixa veure que l’equip millora dia a dia 🏀.

📋 CRÒNICA C.S.A. CARCAIXENT 42 – 65 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

Bon bĂ squet el fet per les Infantils, on llevat d’un primer quart de tanteig i un altre en la segona part on vam estar per baix del nostre nivell i on les locals van retallar la diferència al marcador, en la resta vam dominar en molts aspectes.

Defensivament vam estar actives i recuperant ràpid quan ens superaven. Ens ha faltat jugar un poc més a la segona part com a equip. De totes formes, bona sensació la vista este divendres! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 50 – 9 C.B. GENOVÉS 📋

Segon partit del cap de setmana davant un equip que no ens exigia massa en ninguna part del camp.

Aconseguíem cistelles fàcilment en accions individuals i, de quan en quan, com a col¡lectiu. En defensa hem seguit amb un bon treball, posant el cos, lluitant les pilotes dividides i no permetent cistelles fàcils.

Esperem seguir amb la millora i a poc a poc fer un bĂ squet mĂŠs d’equip davant equips mĂŠs exigents, ocupant bĂŠ els espais. Ja comencem a veure algun detall que altre.

A seguir amb estes ganes! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 44 – 4 C.B.T. BENJAMÍ MIXTE BLANC 📋

Molt bon primer quart del BenjamĂ­ Blanc, el qual ens va guanyar el quart per 1-0.

A partir del segon quart, la diferència física entre els dos equips va fer trencar ràpidament el partit.

VĂ rem poder disfrutar d’un bon partit i ambient en el derbi dels Benjamins! 🏀

📋 CRÒNICA CLUB MARTÍNEZ VALLS BÀSQUET 25 – 52 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 📋

Bon partit el disputat pels nostres jugadors. A partir d’un primer quart igualat han millorat en defensa i desplaçament de balĂł, propiciant fer algunes cistelles fĂ cils.