📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 75 – 47 ACTUALIA ALBUBASKET AZUL 📋

Últim encontre de la temporada i victòria pels del C.B. Tavernes que els situa finalment en la novena posició de la taula classificatòria.

Partit complet el jugat per l’equip de Tavernes, el qual ha dominat de principi a fi. El conjunt valler tan sols ha viscut uns minuts del segon quart on el rival s’ha col¡locat en una defensa zonal 2-3, que ja no abandonaria fins el final de l’encontre. Aquest factor ha provocat errades dels locals, especialment pel poc encert en el tir exterior, però afortunadament han sabut reaccionar i tornar a traure diferències al marcador.

En definitiva, donar l’enhorabona a l’equip, que durant cap moment de la temporada ha deixat de lluitar ni ha baixat els braços a pesar de la situaciĂł amb què s’han trobat en la classificaciĂł al llarg de la temporada. Enhorabona! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 60 – 52 C.S.A. CARCAIXENT 📋

Bon partit en línies generals, tot i que perdonem moltes accions fàcils i fallem molts passes a causa dels nervis i això fa  que, quan millor juguem, acabem perdent l’avantatge al marcador degut a errades tontes.

Hem eixit forts, fins i tot en defensa. Hem estat tot el partit defensant amb ajudes i aguantant les envestides del Carcaixent, que planteja una zona, però hem sabut jugar-la millor que altres vegades. A la fi del primer quart aconseguim un 18-10.

El segon quart ha estat igual, però amb els canvis hem perdut poder anotador i arribem al descans 6 punts dalt, amb un marcador de 32-26.

El tercer quart ha sigut mÊs dolent. Múltiples pèrdues de balons i un joc en atac amb poques idees fan que arribem a un empat.

Ja en l’Ăşltim quart hem mantĂŠs la defensa forta i hem aconseguit millors tirs de tres, fet que ha provocat que guanyem un partit que s’ha ficat malament quan el Carcaixent s’ha col¡locat 4 punts dalt.

Bona defensa, però ara cal treballar millor l’atac. Bon treball equip! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 15 – 55 U.P.B. GANDIA 📋

Bona actitud dels nostres xiquets, lluitant durant tot partit contra un equip que ens supera en altura i això ens debilitava sota la nostra cistella.

Els nostres xics han posat moltes ganes, amb un joc d’equip que ens permetia fer transicions rĂ pides.

Molt contents pel partit dels xics, que van pegant passos en la seua formació. Demà un nou partit a Alzira i a continuar competint! 🏀

📋 CRÒNICA N.B. ALZIRA 37 – 20 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Molt bon partit el jugat pels nostres xiquets, malgrat que viatgem amb 9 jugadors i, després de lesionar-se un d’ells, hem de seguir competint amb 8. Hem posat molta intensitat i ganes durant tot l’encontre. A més a més, els xiquets estan creixent tècnicament i defensivament.

Molt molt content d’una primera part que acaba amb un 17-10 al marcador i, desprĂŠs de tot l’esforç, 37-20. Realment el tanteig final reflexa una diferència massa abultada per al que ha sigut el partit. Enhorabona a tots els jugadors! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 28 – 63 C.D. PAIDOS DÉNIA ROJO 📋

Partit disputat contra un rival superior a nosaltres, en el qual les xiquetes han eixit a disfrutar del partit per intentar lluitar-lo.

En la primera part de l’encontre el conjunt valler ha eixit dormint, sense agafar rebots i molt fluixes en defensa.

En canvi, en la segona part les jugadores s’han despertat i han jugat un partit totalment diferent a la primera part, amb ganes de voler guanyar-lo.

En definitiva, ens falta millorar alguns aspectes, però estem orgulloses d’elles per no rendirse mai.

1,2,3, Tavernes! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 59 – 31 C.B. GENOVÉS “DAVID GIMENO” 📋

Victòria treballada de les nostres xiques on l’equip ha anat tot l’encontre per davant al marcador.

Hem baixat el ritme en algun moment del partit, però això no ha fet que les xiquetes continuaren treballant i lluitant pel partit.

S’ha vist la millora de les jugadores tant col·lectivament com individualment i estem molt orgulloses de l’equip. Continuem treballant i divertint-nos! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. LA FOGUERA CANALS – CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 📋

🚫 Partit ajornat 🚫

📋 CRÒNICA C.S.A. CARCAIXENT 13 – 18 C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋

Bon partit de les nostres xiquetes davant un bon equip.

La bona defensa de l’equip contrari i la falta d’encert ens ha impedit aconseguir mĂŠs diferència al marcador. TambĂŠ cal destacar la quantitat de passes que hem fet.