📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR AUTONÒMIC 69 – 66 V-74 VILLENA 📋

Primera victòria del C.B. Tavernes d’aquesta temporada, en un encontre que s’ha decidit en els Ăşltims segons.

Primera part molt seriosa dels vallers, que van dominar el joc tant en defensa com en atac, amb un bon joc col¡lectiu de tots els jugadors, aconseguint arribar al descans amb un avantatge en el marcador de 10 punts.

Per contra, la segona part va ser diferent, amb un Villena mĂŠs ficat a l’encontre i un Tavernes que va desaparĂŠixer, fent tot el contrari que havia fet bĂŠ al primer temps. Això ho va aprofitar l’equip visitant per no tan sols apropar-se en el marcador, sinĂł per col¡locar-se fins i tot per davant, arribant a tindre un avantatge de 5 punts.

Ja en l’Ăşltim quart, l’equip del C.B. Tavernes va saber reaccionar, deixar els nervis a banda i tornar a fer una xicoteta millora en el seu joc.

Així es va arribar als últims moments del partit, on els locals van estar més encertats, aconseguint una victòria sofrida, però de gran importància per encarar el següents partits 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. XIRIVELLA 61 – 46 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 📋

Bon partit de tot l’equip, on sols xicotets detalls han provocat que hi haguera tanta diferencia al marcador.

Al final ens quedem amb l’actitud de l’equip, que ha lluitat fins el final del partit. Seguirem entrenant per a millorar! 🏀

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDIA 42 – 55 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂŞ ZONAL 📋

Partit on l’equip ha eixit un poc nerviĂłs. L’equip local era molt jove i ha començat l’encontre aconseguint un parcial de 11-0. Tanmateix, amb el treball de tot l’equip hem aconseguit arribat al descans empatats.

A partir de la segona part, alguns dels nostres jugadors comencen a anotar amb més facilitat i, a base d’una defensa amb prou intensitat, aconseguim agafar un avantatge de 10 punts que ja no deixem fins el final del partit.

Cal corregir alguns detalls en les pèrdues de balons i precipitaciĂł en alguns tirs que provoquen que, en lloc d’un equip veterĂ , semblen de vegades JĂşniors. Bon partit en lĂ­nies generals i seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA 42 – 55 C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

Partit sĂşper intens el que s’ha jugat aquesta vesprada a Oliva. Hem vist un encontre entre dos equips fortĂ­ssims en defensa i que no donen cap balĂł per perdut, lluitant-ho tot.

El primer quart hem començat molt bĂŠ, fins aconseguir un 5-10 al marcador. Al segon quart l’Ă rbitre ha permĂŠs molt de contacte i l’Oliva ha aprofitat per agafar-nos en el marcador, aconseguint un 21-23.

DesprÊs del descans hem provat a fer un canvi en defensa, però no ens ha eixit com pensàvem. Tanmateix, hem demanat un temps mort i hem seguit jugant com al principi.

El bon encert cara cistella ens ha permès mantindre la distĂ ncia 2-3 punts fins arribar a l’Ăşltim quart. A l’inici d’aquest Ăşltim perĂ­ode, l’Oliva ens ha pressionat molt i ha aconseguit col¡locar-se per davant al marcador.

DesprĂŠs d’un temps mort nostre les xiques han eixit com unes lleones, han començat a pujar el nivell defensiu, a agafar rebots i a aconseguir canastes molt importants.

A falta de 2 minuts anĂ vem guanyant de 5 punts i hem sabut jugar amb el marcador, fins i tot arribant a incrementar la distĂ ncia a 10 punts. A falta de 5 segons per acabar el partit tenĂ­em la posiciĂł a  favor. Neus ha rebut i ha fet un triple de quasi 8 metres. Una forma immillorable d’acabar un partidĂ s per part de les xiques.

Enhorabona a tot l’equip, i a disfrutar de la primera posiciĂł en la lliga. A seguir aixĂ­! 🏀

📋 CRÒNICA J.B. INMOBILIARIA DE XÀTIVA 90 – 46 C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Partit molt intens de principi a fi. Xàtiva Ês un equip per estar en preferent, tècnicament i físicament molt superiors a nosaltres.

L’encontre comença amb una intensitat molt forta per part de l’equip local. DesprĂŠs ens han fet pressiĂł a tota tota pista i hem demanat un temps mort pel tal de buscar solucions. D’aquesta manera, aconseguim creuar el camp sense botar la pilota i rodant-lo per poder penetrar i trobar tirs alliberats. Al mateix temps anem rotant jugadors per trobar un quintet que puga parar l’atac local i poder anotar.

A la segona part l’equip ix amb les idees mĂŠs clares i aconseguim guanyar el tercer quart. A l’Ăşltim quart intentem aguantar el ritme de l’equip local, que puja la intensitat defensiva i es torna a despegar del partit.

Bon partit el jugat pel Tavernes, on ja es nota el treball realitzat durant els entrenaments. Si seguim en eixa línea no tardarà en arribar la primera victòria 🏀.

📋 CRÒNICA BLANSA C.B.S. PUERTO DE SAGUNTO 79 – 78 C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

PartidĂ s el jugat diumenge de matĂ­ en Sagunt on, tot i anar quasi tot el partit per davant, no s’ha pogut guanyar.

El partit ha començat amb un alt ritme anotador de tots dos equips, amb les nostres xiquets arribant fĂ cilment baix l’anella i aconseguint cistelles fĂ cils, i amb les locals encertades en el tir exterior. Fruit d’això ha sigut l’alta anotaciĂł a l’acabar el quart (20-28).

En el segon quart, uns ajustos defensius han permĂŠs defendre millor el tir exterior, però les del Port de Sagunt s’han mantĂŠs en el partit grĂ cies als tirs lliures (39-53 al descans).

En tornar del descans, les nostres han començat a fluixejar en defensa, permetent cistelles mÊs fàcils de les locals, mentre que el nostre encert en atac anava baixant (62-68 al minut 30).

Ja en l’Ăşltim quart, molta igualtat en el joc, amb les defenses imposant-se als atacs, però amb un ritme trepidant i arribat a l’Ăşltim minut amb empat al marcador. Ha hagut atacs fallats per tots dos equips, però una falta ha donat l’opciĂł a les saguntines de posar-se per davant a l’electrònic amb un tir lliure. Encara s’ha tingut la opciĂł de guanyar, però no s’ha pogut encistellar.

A la fi, un gran partit el jugat a Port de Sagunt, però que no ha sigut suficient per a fer-se amb la victòria 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 17 – 26 BÀSQUET CULLERA XENET 📋

El partit ha durat tan sols 16 minuts.

Hem començat bĂŠ davant un equip que va a ser, si no primer, dels primers de la lliga, i amb moltes baixes d’ells podrĂ­em haver aconseguit remuntar i endur-nos el partit, però l’Ă rbitre ha vullgut expulsar l’entrenador local i, al no hi haure segon entrenador ni delegat d’equip, s’ha donat per finalitzat el partit 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA GREEN FRUITS 39 – 55 C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 📋

Segon partit on l’equip juga col¡lectivament. L’encontre s’ha disputat en una pista exterior on el sol molesta i on els visitants fallen els primers tirs, deixant que els local s’adelanten al marcador. Amb el transcurs dels minuts, els visitants imposen el seu joc i dominen al marcador fins al final. Cal dir que el joc col¡lectiu millora a poc a poc i seguirem treballant per a pujar eixe nivell al llarg de la temporada 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. BÀSQUET BELLREGUARD 29 – 49 C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋c

Bon partit de les nostres xiquetes, que han aconseguit la victòria per segona setmana consecutiva.

El partit ha començat amb les nostres un poc mĂŠs entonades que les locals. Fruit d’això ha sigut el parcial de 0-6 al finalitzar el primer quart.

Ja en el segon quart, l’anotaciĂł ha estat mĂŠs parella, amb les locals aconseguint alguna cistella, però amb les nostres dominant en el joc. Aquesta dinĂ mica s’ha mantingut fins el descans, cosa que ha permĂŠs que la diferència augmentara fins els 10 punts (12-22).

En tornar del descans, les de Tavernes han continuat manant en el joc i nomÊs les errades en el tir i alguns balons perduts impedien que la diferència augmentara considerablement.

Ja en l’Ăşltim quart, un poc de relaxaciĂł ha permĂŠs a les locals reacurtar alguna cistella, però no les suficients per posar en perill el partit.

A la fi, victòria relativament còmoda en un encontre on, a pesar de la millora, encara s’ha vist que queda molt per treballar 🏀.

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDIA 57 – 42 C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 📋

Partit molt mĂŠs competit i amb bones maneres que perdem per xicotets detalls.

Hem eixit al camp amb força, corrent alçant el cap i jugant bÊ, col¡locant-nos 15 punts dalt a  la fi del segon quart.

Per contra, les rotacions i el no saber estar al camp fa que al descans ens n’anem 3 punts baix al marcador. Hem intentat competir els altres quarts, però l’equip ha entrat en una dinĂ mica de no voler jugar en conjunt i fer la guerra cadascĂş pel seu compte, fet que provoca que perdem finalment de 15 punts.

Hem vist una millora notable en el joc, però tan sols durant uns moments. A seguir treballant! 🏀​

📋 CRÒNICA C.B. JOVENTUT XÀBIA 21 – 61 C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Primera victòria dels xics amb un partit prou encertat.

Des de l’inici hem sigut mĂŠs intensos en atac i hem aconseguit un cert avantatge. No obstant això, ens ha faltat estar un poc mĂŠs concentrats en defensa, tot i que en atac ho hem fet prou bĂŠ, sent generosos amb els companys 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 52 – 12 C.B. CULLERA 📋

PartidĂ s de les xiquetes davant un equip molt superior fĂ­sicament.

Hem jugat com un autèntic equip, fortes en defensa, fent ajudes i eixint molt bé al contraatacs. D’altra banda, quan tocava fer joc posicional, totes les xiquetes ocupaven molt bé els espais.

A poc a poc ens va eixint millor, encara que hem de millorar la circulació del baló. A seguir entrenant així, lleones! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE ‘13 27 – 34 C.B. ALGINET 📋

El poc encert a l’hora d’encistellar i la menor agressivitat en la lluita pel balĂł del nostre equip ha esdevingut en la primera derrota del nostre equip.

Ens ha costat entrar al partit dos quarts i això ha suposat començar el tercer període amb un resultat de 7-18 que ha sigut impossible de remuntar. La resta de quarts hem estat mÊs entonats, amb resultats parcials de 6-5, 3-5, 5-4 i 6-2, però no ha sigut suficient.

Intentarem millorar el treball defensiu i l’agressivitat als pròxims entrenaments! 🏀