📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 62 – 77 C.B. TERRALFÀS DELFÍN NATURA 📋

Molt bon partit el jugat per l’equip del C.B. Tavernes front el millor equip de la categoria, el qual es mantĂŠ invicte i lidera clarament la classificaciĂł.

El jugadors vallers han lluitat de principi a fi, donant la cara i tenint molt bons moments de joc. No obstant això, el rival ha demostrat per què Ês el líder i aprofitava qualsevol baixó del joc dels de Tavernes per a tornar a marcar diferències al marcador.

En definitiva, bon treball per part de tots els components de l’equip i ara cal centrar-se en l’encontre d’este proper diumenge, que va a ser decisiu per l’esdevenir del que queda de competiciĂł 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 56 – 65 CLUB ATLÉTICO MONTEMAR 📋

Quan l’equip no tĂŠ les mateixes ganes de treballar front tots els rivals, sol passar que es poden donar resultats que compliquen molt el devenir de la competiciĂł i la situaciĂł de l’equip a la taula classificatòria.

Partit on els de Tavernes van començar bĂŠ, però a poc a poc va anar diluint-se en el seu joc, fet que va permetre que l’equip rival anara trobant-se cada vegada millor en el camp. Els visitants van arribar a l’Ăşltim quart molt mĂŠs centrats en el seu joc i van dominar amb mĂŠs claredat els Ăşltims minuts de partit. Per la seua banda, els del C.B. Tavernes erraven amb jugades precipitades i pèrdues absurdes de balĂł, facilitant la victòria dels visitants.

Encara queda competició per davant i cal seguir creient en nosaltres! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL B 41 – 49 C.B. SUECA 📋

Un inici desacertat en l’anella rival (5-14) per a Sueca ens penalitza la resta del partit, on els visitants van ser més mereixedors de la victòria.

Al segon quart continuem amb desencert de cara a l’anella, però gràcies a la defensa aconseguim el mateix avantatge que els de Sueca en eixe parcial (9-9).

A partit del descans els vallers intenten reduir l’avantatge amb molta més agressivitat, però quan el baló no entra no entra, i acabem el quart amb un empat a 11.

A l’últim període els vallers fan un últim esforç per guanyar el partit i pugem una miqueta més la defensa, però ens trobem amb un equip que tampoc vol perdre el partit.

A falta de 2 minuts i amb un -7 al marcador, l’entrenador local demana el primer temps mort per a intentar sorprendre l’equip rival amb una jugada de banda, però no ix com voldríem i al finalitzar eixa jugada el Sueca anota amb facilitat.

L’entrenador local va tornar a demanar temps mort per a plantejar una altra jugada i aquesta vegada va eixir bé, reduint el marcador, però les forces començaven a fallar. Tot i això, guanyem el parcial 16-11.

A la fi, una victòria que se’ns escapa per xicotets detalls. Els xics se’n van contents a pesar de la pèrdua, que és el més important en aquestes edats.

A continuar entrenant per al pròxim partit! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL C 53 – 76 C.B. SILLA B 📋

Derrota massa Ă mplia per al que ha sigut el partit en la seua major part.

L’encontre ha començat amb igualtat i poca anotaciĂł, amb els nostres fent els pocs llançaments lliurats que aconseguien (6-6 al minut 6). A partir d’acĂ­ els visitants mĂŠs encertats en atac començaven a traure avantatge fins arribar al descans 17 punts dalt.

En el tercer quart els nostres jugadors, mÊs intensos i incisius en atac, han començat a desbordar i traure personals i, gràcies al bon percentatge en tirs lliures (16/18), han reacurtat el marcador fins a posar-se a 6 punts (44-50 al minut 31).

A partir d’acĂ­ hem tingut males eleccions en atac, i els contraatacs dels visitants han disparat el marcador fins el 53 a 76 final 🏀.

📋 CRÒNICA ESET ONINET 64 – 57 C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

Gran partit el jugat per les nostres Sèniors aquest cap de setmana. Ha sigut un encontre on s’ha competit des de el principi de tu a tu al lĂ­der invicte del grup.

La primera part va ser d’igualtat mĂ xima, on les valleres, amb una bona intensitat defensiva i un joc fluid, aconsegueixen arribar al descans 3 punts baix.

A la represa del descans, eixim a pista dormides, sense creure’ns que podem guanyar el partit, i l’equip local pujant la intensitat i fent contraatacs ens castiga amb un parcial de 13-2 en els primers 3 minuts del tercer quart.

A partir d’ahĂ­ l’equip reacciona i no deixem que se’ns escape el partit, aconseguint ficar-nos a 8 punts per a entrar a l’Ăşltim quart.

L’Ăşltim perĂ­ode va ser un voler i no poder. Tot i això, les xiques en cap moment deixen d’intentar-ho, apretant fins l’Ăşltima defensa, robant balons en els Ăşltims minuts i inclĂşs ficant-nos a 4 punts a falta d’1 minut. No obstant, l’equip local en uns bons Ăşltims atacs sap tancar molt bĂŠ el partit i s’emporten una bona victòria.

Molt orgullĂłs d’este equip de guerreres, que no donen mai cap partit per perdut i intenten competir-ho tot 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS 37 – 48 C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Victòria molt important, ja que ens fa valorar millor allò treballat en els entrenes.

Hem començat tots dos equips molt dubtosos i amb nombroses errades a cistella. Tot i això, el contraatac ens ha fet agafar ritme i acabem el primer quart 12-12.

En aquest segon quart hem intentat apretar mÊs, però la falta de rebot defensiu ens fa que rebem cistelles fàcils, però fins i tot així, ens anem 4 punts a dalt.

El tercer quart ha estat el millor, hem ajustat mes la defensa i el rebot ha sigut nostre, aconseguint anar 15 punts dalt.

L’últim quart, el Genovés ha pressionat a tota pista i hem perdut alguns balons, però a la fi ens hem endut la victòria 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 52 – 24 C.B. ALGEMESÍ 📋

Semblava que anava a ser un partit mĂŠs igualtat, ja que als primers minuts fins i tot estiguĂŠrem per dalt al marcador.

DesprĂŠs hem anat encadenant poques bones decisions, accions plenes d’impresicions i accelerades i, conforme avançava el partit, no tinguĂŠrem la mateixa intensitat que les visitants, que ens han superat i dominat des del segon quart.

Haurem de reduir les pilotes perdudes i tindre mĂŠs paciència en l’atac, ja que sols ho hem fet en comptades ocasions. TambĂŠ hem de mostrar una millor actitud quan no entren els tirs, seguir fent un bon treball d’equip i confiar en Ăş mateix. Al final ens eixiran les coses si creiem un poc mĂŠs! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALGEMESÍ 49 – 30 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Un partit digne de les nostres jugadores. En primer lloc perquè estaven sols 5 d’elles i una d’elles acabava lesionada al principi de la segona part.

No obstant, hem donat la cara i hem dominant el primer quart amb bons moments de joc, aguantat el marcador fins al descans amb tan sols una lleugera ventaja local.

A mesura que ens arribava el cansament, se’ns acabaven les idees i tot era voler i no poder.

Als Ăşltims minuts ja donĂ rem moltes facilitats, i d’ahĂ­ que anara ampliant-se la diferència al marcador, que no reflexa el treball d’un equip i l’altre.

Cal donar l’enhorabona per l’esforç i lluita d’estes 5 jugadores que han intentat jugar fins al final. MĂŠs que remarcable! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ONDARA 44 – 18 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ 📋

Davant un equip superior al nostre físicament, hem fet el pitjor partit de tota la temporada, permetent al rival  agafar tots els rebots que han volgut, i amb jugades de fins a 5 oportunitats per fer cistella.

A més, jugàvem sense ganes de córrer i sense claredat a l’hora de decidir.

Davant una pressió intensa a tota pista, no hem sabut trencar-la i jugar de tu a tu amb els d’Ondara. Per part de la defensa, llevat de la falta de tancar el rebot, cal millorar en les ajudes defensives 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 38 – 47 C.B.F. CABO MAR BLANCO 📋

Partit molt intens el jugat a Tavernes, en el qual la falta d’encert en el tir exterior ens ha impedit guanyar.

El partit ha començat amb les visitants ficant un ritme molt dur sobretot en defensa. Així i tot, les nostres xiques aguantaven com podien (19-26 al minut 20).

En tornar del descans, les d’Alacant han aconseguit estirar el marcador i anar-se’n fins el 19 a 34 al minut 28. A partir d’acĂ­ les nostres xiques han començat a jugar millor i a retallar un poc la diferència, però el poc encert en el tir exterior ens ha impedit optar a la victòria a la fi del partit 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 50 – 33 C.B. LA VILA 📋

Victòria sofrida dels Infantils, que arriben amb dos baixes a les que s’han sumat dos jugadors lesionats.

El cansament ha sigut clau en el partit de cara als dos equips, ja que els de La Vila tambĂŠ venien amb algunes baixes.

Com sempre, hem estat intermitents en el joc, permetent canastes fĂ cils amb errades defensives i no aprofitant el fĂ­sic en algunes ocasions.

No obstant això, ho compensem amb quarts de qualitat, on correm mÊs que els rivals i ens posem per davant al marcador.

Es veuen alguns detalls de qualitat com bloquejos i continuacions que ens donen molta vida en atac. Ens falta moure’ns mĂŠs sense balĂł, i millorar l’atac a canasta en l’u contra u.

Seguim treballant amb els objectius clars. A per totes! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N4 35 – 40 C.B. SUECA 📋

Partit molt igualat on per moments ens hem vist guanyadors. La primera part ha acabat amb un resultat de 13 punts baix i, a la segona, els jugadors han començat a treballar per a retallat el resultat, arribant a tindre dues oportunitats per posar-se a tan sols 1 punt del contrincant.

Eixe és el camí a seguir per millorar com a equip! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. MARCELINA BENIFAIÓ 60 – 20 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋

Partit semblant a totes les setmanes: lluitem 2 quarts i desprÊs baixem el ritme, i així no es pot lluitar per les victòries. Seguim fallant molts passes i ens fan contraatacs molt ràpids.

El dia que estes xiquetes lluiten 40 minuts podrem competir per les victòries.  Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. PEGO 15 – 56 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

Clara victòria de les nostres, degut a la diferència tant física com tècnica.

Hem intentat millorar en alguns aspectes del joc per anar un poc mÊs enllà, amb el joc sense pilota, donant-li velocitat al nostre joc, ajudant-se en defensa, etc. Tot açò ens ajudarà a preparar-nos per als partits que ens arriben mÊs exigents.

En resum, un pas mÊs on seguim sumant per part de totes les jugadores, reduïm algunes errades i ens apropem al que volem jugar.

Molt bon esforç d’un equip que ens demostra cada dia les ganes d’evolucionar! 🏀

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDIA 43 – 3 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Un GandĂ­a molt superior des de l’inici del partit que ens supera en altura, es fa notar sota la nostra canasta i en 2 oportunitats anoten amb molta facilitat. AixĂ­ i tot, els nostres xics no donen el partit per perdut, mai baixen els braços i continuen lluitant.

DesprĂŠs de tancar l’acta es veuen els millors minuts dels nostres, amb velocitat i jugant en equip.

Anem pegant passos endavant, sumant entrenaments i partits que vindran bé per a la formació dels jugadors 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS “DAVID GIMENO” 16 – 56 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Molt bon partit el que han jugat les xiquetes contra GenovĂŠs. En tot moment s’han esforçat i han lluitat per cada balĂł. S’ha vist que han evolucionat tant col¡lectivament com individualment. A seguir treballant i aprenent! 🏀

📋 CRÒNICA C.D. PAIDOS DENIA ROJO 44 – 4 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Partit on s’ha vist la superioritat de l’equip contrari des del minut 0. En canvi, les xiquetes han eixit molt motivades i amb moltes ganes de jugar i divertir-se.

Durant tot el partit han donat el 100% i s’han esforçat al màxim. Hem de continuar treballant alguns aspectes però a poc a poc anirem millorant.

Estem molt contentes perquè no han baixat el cap en cap moment i han seguit en la mateix dinàmica de joc tot el partit 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 42 – 23 C.B. MARTÍNEZ VALLS 📋

Partit amb un resultat que no reflecteix allò vist a la pista. Les victòries al primer quart (11-2) i al quart (13-0), han decidit clarament el resultat final del partit.

La resta de quarts han sigut molt igualats. La falta d’atenciĂł en defensa ha sigut hui molt evident i caldrĂ  millorar-la 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 47 – 7 C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 📋

Molt bon començament per part del Benjamí Blanc, on aconsegueix que el Benjamí Groc no poguera jugar amb comoditat (2-2 al primer parcial).

Un segon quart quasi perfecte de l’equip groc fa trencar el partit i aconseguir un gran avantatge (14-0). Aquest avantatge continua creixent fins que el Groc aconsegueix tancar l’acta.

En resum, hem vist un bon partit per part dels dos equips, on la superioritat física ha condicionat el partit 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 51 – 15 C.B. AQUABERCA ALGEMESÍ FEMENÍ 📋

PartidĂ s el que s’ha jugat aquest matĂ­. Les xiquetes han començat molt nervioses i hem perdut molts balons (6-4 al primer quart).

Al segon quart hem eixit molt mĂŠs intenses, i la forta defensa i el bon encert de cara a la cistella ens ha facilitat aconseguir un 11-0.

Durant la resta del partit hem continuat amb la mateixa intensitat defensiva i hem pogut aumentar la ventaja fins el resultat final de 51-15.

A seguir entrenant així, amb les mateixes ganes i intensitat! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 37 – 41 C.B. ALGEMESÍ 📋

Partit disputat a Tavernes on l’inici electrizant equip visitant deixa els vallers donant mala imatge d’eixida.

A pesar de l’inici, els Nostres menuts reaccionen de la millor manera possible remontant al marcador, però un mal tercer quart fa que tot allò treballat no servisca de res, arribant al descans amb un resultat de 12-25.

En la represa, els locals es fiquen les piles i a partir d’aquest moment dominen el partit fins la conclusiĂł d’aquest.

Una pena el resultat, ja que hem lluitat com autèntics guerrers i, el mÊs important de tot, ho hem fet conjuntament com a equip.

TambĂŠ m’agradaria comentar que a poc a poc es veu la millora en els jugadors que menys aporten a l’equip, fet que ens fa crĂŠixer mĂŠs i mĂŠs cada setmana.

En conclusió, a pesar de la derrota, podem estar completament orgullosos dels nostres Prebenjamins perquè a guerrers no hi ha cap equip que ens guanye! 🏀