📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 53 – 55 CLUB BÀSQUET TEULADA 📋

Partit igualat de principi a fi, on l’equip de Teulada ha estat mĂŠs encertat en els moments clau.

L’equip del C.B. Tavernes va fer un partit molt seriĂłs en defensa, on al llarg de tot l’encontre a l’equip rival li costava aconseguir cistelles lliurades.

D’altra banda, l’equip del C.B. Tavernes va estar negat de cara cistella, errant tirs lliurats, especialment des de la lĂ­nia de 3 punts, on van tindre un percentatge molt baix. Això va provocar que en cap moment aconseguiren col¡locar-se per davant al marcador en els moments mĂŠs importants.

Tot i això, bon treball de tot l’equip. A seguir lluitant i a preparar-nos pel segĂźent encontre! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 29 – 57 CLUB BÀSQUET GENOVÉS 📋

Derrota per resultat pero no per convicciĂł, on les ganes de sumar de cada jugadora en el partit ha sigut el mĂŠs important a destacar.

Encontre complicat on el GenovĂŠs imposava un ritme alt i on hem pogut aguantar-lo durant 17 minuts.

A partir d’ahí calia seguir treballant en cada atac, en defensa i en cada zona per aconseguir traure alguna cosa positiva.

Sols hem de seguir donant i fent cadascuna el que hui s’ha demostrat en pista i el resultats eixiran! 🏀

📋 CRÒNICA E.M.B.A. L’ALCÚDIA 04 63 – 45 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Partit complicat on es demostra que el físic guanya a la tècnica. Sols un pívot dels locals ens ha fet molt de mal sota cistella sense saber com parar-lo.

Al descans anàvem 16 punt baix. En el tercer quart hem canviat la defensa per parar al pívot i ho hem aconseguit, arribant a apropar-nos 9 punts al marcador.

Tot i això, tornem a les imprecisions i fallar pases que ens fan perdre de 18 al final de l’encontre 🏀.

📋 CRÒNICA LOGOS BASKET SEDAVÍ NARANJA 54 – 37 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Un inici amb massa dubtes i sense confiar en allò que sabem fer ens ha dut a un mal joc en atac, fent 20 punts ens 3 quarts.

Les locals sí que han sabut fer el seu bàsquet, ràpid i carregant el rebot ofensiu, que ens ha costat tancar en tot el partit, donant varies opcions en cada atac.

AixĂ­ hem estat 3 quarts i sols al final, en l’Ăşltim perĂ­ode, hem sabut jugar amb ganes, mostrant la identitat, el coratge i l’atreviment.

Seguim comentent tota classe de pèrdues innecessàries, espesses en atac, tenint massa pressa en atacar de forma individual i no prenent bones decisions.

CaldrĂ  corregir eixos aspectes si volem competir amb la resta d’equips 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. JOVENTUT XÀBIA NOTTINGHAM PRESSA 31 – 37 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ 📋

Partit molt igualat des del minut 1, on la bona defensa dels nostres deixa els locals en 13 punts al descans, però la gran quantitat d’errades en cistelles fàcils baix l’anella provoca que tan sols fem 14 punts.

GrĂ cies a estar concentrats tots els 40 minuts, aconseguim en alguns moments finalitzar les canastes fĂ cils i endur-nos el partit.

Es nota ja la milloria dels vallers a l’hora de defendre i tancar el rebot. Seguirem competint sempre fins el final! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 61 – 55 U.P.B. GANDIA C 📋

Primer partit dels dos que disputarien els vallers este cap de setmana.

Encontre molt disputat i divertit contra un rival amb jugadors molt fĂ­sics que ens han posat les coses difĂ­cils en tot moment. Tot i això, sempre hem estat per davant en el marcador, arribant a tindre 18 punts d’avantatge en el sisĂŠ quart.

Un bon parcial dels visitants apretava el marcador en el setÊ quart, arribant als 8 punts de diferència.

Ens hem confiat i han sigut superiors a nosaltres en els últims dos quarts. Per sort, hem sigut capaços de tornar a centrar-nos i aconseguir que la victòria es quedara en casa.

Hem de treballar per a no tenir eixes desconnexions. Seguim sumant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 44 – 24 C.B. JOVENTUT XÀBIA KUDO PET FOOD 📋

Segon partit del cap de setmana, aplaçat de la primera jornada d’aquesta fase. Tot i que pareix una victòria senzilla, el resultat ĂŠs enganyĂłs.

Els visitants han fet un molt bon joc, especialment en defensa, treballant molt bĂŠ les ajudes i fent que ens costara molt anotar, mantenint un marcador molt baix.

Molt seriosos els vallers i molt intensos en tot moment, aconseguint tambĂŠ limitar molt l’atac dels de XĂ bia.

Hem estat errĂ tics de cara a cistella, però hem sabut compensar-ho amb un bon joc col¡lectiu i molt d’esforç, enduent-nos una victòria important per a seguir invictes en esta fase.

La pròxima setmana visitem l’Oliva, que ĂŠs l’altre equip que segueix invicte. A per totes! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N4 34 – 72 E.M.B.A. L’ALCÚDIA BLAU 📋

Partit decidit pel fĂ­sic dels visitants i pels individualismes dels locals.

Comencem molt seriosos, treballant de valent per a bloquejar el rebot davant rivals amb moltíssima altura, i compartint el baló en atac, animant-nos i jugant en equip, creient en tot moment que ens podíem endur la victòria.

Al descans el marcador reflectia solament 5 punts de diferència per als visitants.

L’egoisme i la pèrdua d’intensitat decanta definitivament el marcador pels visitants, que ens arriben a fer un quart de 0-19.

Sabem que si treballem com a equip i disfrutem del bàsquet, les coses ens aniran millor, així que sols ens queda dur-ho a terme. Seguim treballant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 23 – 32 CLUB BALONCESTO ESCOLAPIAS VALENCIA 📋

Partit jugat a ràfegues on pareixia que  volíem i podíem i al poc de temps deixàvem de competir.

Falta regularitat i fer el que treballem durant la setmana.   Falta que algunes de les nostres jugadores peguen un pas endavant per poder competir.

Hem jugat quarts de guanyar 10 a 0 i després perdíem per 12 a 0 i aquestes coses s’han de millorar. Seguirem treballant per aconseguir-ho! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. JOVENTUT XÀBIA 47 – 26 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

DesprĂŠs d’uns dos primers quarts prou igualats, la clau ha sigut que hem deixat de defendre amb el cap i volĂ­em eixir a robar cada passada. Hem deixat molts espais al darrere, cosa que han sabut aprofitar les de XĂ bia per agafar una cĂłmoda ventaja grĂ cies a la quantitat de cistelles fĂ cils aconseguides, junt amb les nostres errades baix de l’anella local.

No ha sigut fins els dos últims quarts on estiguerem millor en eixa part del joc i, malgrat tindre el partit ja prou complicat, hem continuat lluitant, donant una bona imatge tot i la derrota.

De totes formes, hem vist una millora en alguns aspectes com l’ocupaciĂł dels espais o el joc sense pilota.

Anem fent camí. Segur que ens dona garanties per als pròxims partits! 🏀

📋 CRÒNICA ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 50 – 9 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Partit en què podem diferenciar dues parts. A la primera meitat van ser més dominants els jugadors d’Ondara i van aprofitar per agafar avantatge al marcador. A la segona part, i amb les indicacions dels entrenadors, els nostres xiquets comencen a jugar més en equip, a tirar sota la cistella i a sumar alguns punts, tot i que la diferència era ja molt ampla.

Contents amb l’actitud de l’equip, encara que abusem molt del tir exterior sense que siga efectiu.

A seguir treballant als entrenaments! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 50 – 14 ERCROS C.B. ALMUSSAFES 📋

Nova victòria de l’equip en la segona fase, on s’ha notat una xicoteta millora en el joc, especialment en defensa.

Els dos primers quarts han estat molt igualats, amb un parcial de 10-6, però a partir del tercer quart i grĂ cies a la millora en l’encert cara a cistella, el nostre equip s’ha distanciat al marcador, s’ha guanyat en confiança i els jugadors han mostrat un joc mĂŠs coral.

Caldrà millorar en defensa però estem en el bon camí! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MIXTE BLANC – CLUB BÀSQUET SUECA 📋

Bon partit el disputat aquest matĂ­, molt igualat des del principi.

Els nostres han tingut bons moments al tercer quart, però el Sueca ha tingut una bona reacció. A l’últim quart s’ha decidit l’encontre i la superioritat física dels suecans s’ha imposat finalment.