📋 CRÒNICA C.B. ENGUERA BASKET 94 – 66 C.B. TAVERNES SÈNIOR ZONAL 📋

Molta diferència al marcador degut al gran encert exterior de l’equip d’Enguera, on els seus primers 15 punts són triples i, a més a més, permetem segones opcions des de la línia de tres.

En termes generals, els vallers no han baixat els braços i no han perdut les ganes de competir en cap moment, però la diferència en el tir exterior ha sigut abismal. A seguir treballant pel pròxim partit! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA 46 – 36 C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

Partit de baixa anotació on un inici dolent fa que les locals es fiquen 8 punts davant al primer quart. A poc a poc les valleres van entrant en partit i aconseguim tornar a igualar el marcador, però pèrdues sense sentit i tres minuts de desconnexió fan que arribem al descans 9 punts baix al marcador.

A la represa del descans més del mateix. Ha sigut un partit d’altibaixos on durant alguns minuts no aconseguim produir en atac i tenim moltes pèrdues de baló innecessàries, fent que les locals puguen traure el seu joc frenètic i ràpid.

A l’Ăşltim quart l’equip no baixa els braços i, pujant la defensa, apretem el partit fins a ficar-nos a 4 punts a falta de 3 minuts, però les locals van saber tancar molt bĂŠ l’encontre i emportar-se una victòria important.

Seguim a per el següent partit! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. CULLERA 72 – 29 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Mal partit en general, on en cap moment hem competit enfront un Cullera molt alt i fort fĂ­sicament, junt amb un bĂ squet molt bonic i rĂ pid.

Per concloure la temporada, els hem jugat amb tota la plantilla, fet que deixa veure la diferència entre Cadets i Júniors.

Ben lluitat i a concloure una temporada que ha anat de menys a més! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. SUECA AUTOAVENIDA 62 – 42 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ 📋

Partit molt difícil davant un rival superior en tots els aspectes. Així i tot, els nostres han jugat amb ganes durant tot l’encontre, jugant-los d’igual a igual als locals i aconseguint parar-los amb una bona defensa.

El segon quart ha sigut una llàstima, ja que ha sigut desastrós tant ofensivament com defensivament, fet que ens ha fet perdre el ritme i marcar la diferència de 20 punts durant tot l’encontre. A pensar en el pròxim! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 32 – 49 DIMALUX BÁSQUET SAN GABRIEL AZUL 📋

Derrota clara en el marcador a causa de la poca producciĂł ofensiva de les nostres, que en cap moment han atac a gust ni han pogut eixir al contraatac.

Per la seua banda, les visitants sí que han fet un partit seriós en atac, encistellant quan estaven a soles i carregant el rebot en atac, cosa que les feia tindre moltes segones opcions. A pel partit de tornada! 🏀

📋 CRÒNICA DIMALUX BÁSQUET SAN GABRIEL AZUL 36 – 26 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Nova derrota en el segon partit dels huitens de final que ens deixa fora de la segĂźent eliminatòria, però a diferència del partit d’anada, l’actitud ha sigut encomiable.

El partit ha estat dominat per la defensa, on les nostres xiques apretaven de valent, deixant a les alacantines fer molts pocs llançaments, encara que en estos la sort i el tauler s’aliava en elles per a encistellar. Per altra banda, en atac les nostres creaven bones opcions de tir, però la precipitaciĂł en el llançament ens feia errar una i altra vegada.

A la fi, algunes pèrdues de balĂł en l’eixida de la pressiĂł ha fet que tambĂŠ fora impossible endur-nos la victòria a casa. Ben lluitat! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. IRIS CONTESTANO 52 – 62 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 📋

Primer partit de l’eliminatòria que acaba en victòria pels nostres.

Començàvem el partit seriosos, movent-nos en atac i defensant bĂŠ una zona que l’equip rival carregava amb molts talls amb carretĂł pel fons.

A poc a poc anĂ vem augmentant la distĂ ncia al marcador i l’equip arribava al final del cinquè quart 19 punts davant, havent guanyat tots els perĂ­odes.

No obstant això, precipitacions i pèrdues de balĂł en el sisĂŠ i setĂŠ quart donen vida als locals, que s’acosten en el marcador i arriben a posar-se a 6 punts, a base de guanyar-nos en el rebot i arribar fins baix de la cistella.

Hem pogut recuperar la compostura en l’Ăşltim perĂ­ode, guanyant-lo de 4, per a endur-nos una renda final de 10 punts a favor per a la tornada demĂ  en casa.

Seguim a per totes! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 54 – 49 C.B. IRIS CONTESTANO 📋

Victòria en el partit de tornada dels octaus de final. Ha sigut un encontre amb molts nervis i al qual el rival ha jugat millor que en l’anada, penetrant mĂŠs cap a l’anella i defensant amb mĂŠs intensitat, fet que ens han posat les coses difĂ­cils fins al final.

Fins al descans el partit estava molt igualat, però en el cinquè quart hem tingut un parcial a favor de 12 punts, i hem agafat suficient renda per a endur-nos el partit, encara que no ens podíem relaxar.

La setmana que ve ens toca jugar els quarts de final contra Moixent. Seguim confiant en nosaltres i en el bon treball que hem fet durant tota la temporada. A per totes! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. MANUEL DASCOSA 52 – 11 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N4 📋

Partit amb poca història. Jugem contra un equip superior que juga la fase d’ascens.

Al principi de l’encontre, els rivals han sigut més durs i contundents que nosaltres. A més a més, el partit ha tingut dues parts ben diferenciades: una primera part on l’equip de Tavernes juga blanet i molt condescendent; i una segona part més igualada i on l’equip respon, tot i que massa tard.

DesprĂŠs d’un perĂ­ode sense jugar, l’equip ha de tornar a agafar ritme i ser mĂŠs dur en atac, penetrant sense por per traure faltes i cistelles. Continuem! 🏀

📋 CRÒNICA C.S.A. CARCAIXENT – CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋

Mal partit de les nostres xiquetes, on els tres primers quarts no aconseguirem anotar. DesprĂŠs no vam mostrar una defensa amb ganes.

A partir del tercer quart les xiquetes comencen a millorar, però no amb la suficient intensitat per acostar-nos al marcador. Si jugarem sempre amb intensitat podríem estar competint, però si no hi ha canvis d’actitud és difícil. Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA N.B. ALZIRA 43 – 52 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

Primer partit de l’eliminatòria, el qual era d’esperar que fora igualat.

Hem eixit amb dubtes i sense fer el nostre joc, cosa que aprofiten les locals per agafar una diferència de 8 punts desprÊs de dos quarts.

Hem sabut recuperar i posar-nos per davant, però de nou algunes errades en defensa han fet que al descans manaren les locals.

Tot ha canviat a la segona part. Hem mostrat una molt millor defensa recuperant pilotes, i hem estat mĂŠs encertades en atac, fet que ens donava ja els primers avantatges.

A poc a poc hem anat dominant en altres aspectes i, finalment, ens emportem una victòria ben treballada amb bons detalls col¡lectius.

Demà caldrà fer encara millor bàsquet! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 38 – 22 N.B. ALZIRA 📋

Partit de tornada on mostrem una clara milloria defensivament  respecte a l’anterior.

No hem permĂŠs jugar còmodes a les visitants en cap moment, ja que ens havien creat problemes el dissabte. La concentraciĂł de les locals s’ha reflexat amb un 20-4 al descans.

A la represa hem seguit intenses i, malgrat no tindre encert de cara a cistella, hem fet que el marcador s’ampliara ja de forma definitiva. Sols als dos Ăşltims quarts ens hem relaxat, ja que ha aparegut el cansanci de l’anterior i l’Alzira ha mostrat la seua millor cara amb bon joc fins el final.

En resum, els dos equips eren molts semblants, fent un joc dinĂ mic, de vegades no massa clar per part nostra, aspecte que s’ha de millorar. AixĂ­ i tot, l’esforç i el treball defensiu, molt destacat, fou clau en esta eliminatòria.

Ara ens tocarà pensar en el pròxim rival i donar un pas endavant, ja que anirà complicant-se. Per ganes no será! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. SUECA – CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Partit guanyat des d’un principi, ja que l’equip rival es presentava amb 7 jugadors i no complia amb la passarel·la.

Encontre molt bo per parts dels nostres jugadors, que des d’un principi s’han col·locat per davant i han sabut mantindre el seu joc.

Cal millorar el balanç defensiu i moure’ns més en atac. A seguir creixent com a equip! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS “EVA OLIVA” 51 – 29 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Partit on les nostres xiquetes van lluitar per cada baló. Sobre ser superiors a nosaltres, les valleres van traure ganes per continuar lluitant per la victòria.

En alguns moments ens vam desconnectar del partit i ahí es on les contrincats van aconseguir avantatge al marcador. Així i tot, van estar competint fins al final del partit. A seguir, xiques! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 0 – 41 C.B. ALGEMESÍ 📋

Sense cap dubte, ha sigut el pitjor partit de tota la temporada. Els jugadors han entrat al partit amb ganes i lluitant, però dos parcials de 0-6 i 0-10, la superioritat fĂ­sica del rival i la mancança d’efectius han minvat la moral dels jugadors i han comportat una baixada de braços i una mala actitud.

Als Ăşltims moments s’han recuperat bones sensacions, però el partit ja estava decidit. Seguim treballant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MIXTE BLANC 34 – 56 C.B. ALMUSSAFES 📋

Gran partit el disputat aquest matí al pavelló. La primera part dels nostres Benjamins, davant un rival superior físicament, ha provocat que ens n’anàrem al descans amb un empat a 26.

No obstant això, l’Almussafes s’ha imposat clarament en la segona part, on els nostres anaven arrossegant l’esforç de la primera part. A continuar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALGINET BLAU 14 – 32 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 📋

Segon partit de la setmana on tornem a jugar contra l’Alginet Blau. Aquesta vegada l’encontre comença molt igualat fins al quart quart, on els vallers aconsegueixen un gran avantatge al marcador, la qual han anat augmentat a poc a poc a mesura que anava passant el temps de la segona part.

Partit molt ben competit per els nostres Prebenjamins que, igual que ahir, demostren que lluitant es pot fer qualsevol cosa.

Molt content per l’actitud imposada en aquests dos partits per part dels xiquets. La setmana que ve ens espera el Carcaixent en casa com a Ăşltim partit de lliga. A per totes! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 27 – 32 C.B. ALGINET BLAU 📋

Primer partit contra l’Alginet, on l’equip visitant inicia el partit amb un lleuger avantatge al marcador grĂ cies al seu gran encert a cistella. Tot i anar sempre darrere del marcador, el conjunt local no va deixar d’insistir i de lluitar en cap moment per intentar aconseguir el domini, aconseguint posar en apurs l’equip visitant.

En els últims moments del partit els més menuts lluiten fins l’últim segon, però sempre no es pot tindre una alegria com a resultat.

A pesar de l’ajustada derrota, molt content pels nostres Prebenjamins, ja que es veu la gran millora que han tingut al llarg de la temporada. Demà ens tornem a medir contra aquest Alginet. A per ells! 🏀