📋 CRÒNICA MUTUA LEVANTE ALCOI 75 – 56 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Partit jugat enfront el segon classificat, qui a la primera volta havia estat derrotat pels vallers.

Això va fer que l’equip alcoià eixira al partit molt intens, amb una gran defensa pressionant durant tot l’encontre.

Per contra, el C.B. Tavernes acudia amb baixes de jugadors de l’equip i estava reforçat per jugadors dels equips zonals. D’aquesta manera es van poder aguantar els primers minuts de joc, però va ser un partit on els vallers no estaren encertats de cara a cistella, costant-los molt fer punts.

Per la seua part, el locals estaven més encertats, especialment en el tir exterior, on anaven aconseguint a poc a poc distanciar-se al marcador i on les màximes deferències mai van anar més enllà que el resultat final.

Ara toca descansar per les festes de Pasqua i agafar forces pel proper partit a la localitat d’Oliva 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL 2 42 – 61 C.D. NUESTRA SEÑORA DE LORETO 📋

Derrota més abultada del vist en realitat en l’últim partit de la lliga.

El primer quart va començar amb igualtat al marcador. Amb una bona defensa, els visitants posaven les coses difícils als nostres, però una bona circulació de baló unida a l’encert en el tir de tres punts ens permetia estar en el partit.

En el segon quart el nostre joc d’atac perd fluïdesa i no ens deixa encistellar amb facilitat però, tot i això, la diferència al marcador no era massa amplia.

En tornar del descans, un arreó defensiu dels de Tavernes ens permet posar-nos a només 5 punts de diferència, però a partir d’ací el poc encert en el tir baix l’anella i alguns contraatacs dels visitants fan que la diferència s’amplie a uns 19 punts inmerescuts pel vist al partit 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS 57 – 51 C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

Molt bon partit el disputat a casa del segon classificat. El partit en tot moment es va mantindre en unes diferències mínimes al marcador, on cap dels dos equips va aconseguir traure un avantatge superior a 6 punts durant els 40 minuts.

A la primera part l’equip ix concentrat, amb una bona intensitat, i encara que al primer quart les locals l’acaben per davant al marcador, la feina estava sent molt bona, sobretot en defensa, amb bones ajudes i rebots.

A la segona part les locals ixen a per totes, pujant la seua intensitat, agressivitat i defensa, jugant al límit i forçant el partit a una guerra en la pista.

Tot i això, les xiques no es rendeixen i segueixen plantant cara, portant el partit a un últim minut on l’encert local en el tir exterior i en els tirs lliures els permet emportar-se el partit 🏀.

📋 CRÒNICA U.P.B. GANDIA 63 – 67 C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

Victòria de caràcter per a finalitzar la temporada y assegurar la tercera plaça de grup.

La primera part ha estat dominada per les valleres, amb una molt bona defensa, deixant a les locals en tan sols 24 punts al descans i aconseguint arribar amb un avantatge de +13 punts.

A la represa del descans, les locals ens sorprenen amb una bona defensa zonal, la qual se’ns entravessa i l’equip s’afona moralment, amb pèrdues i precipitacions sense sentit, permetent a les locals entrar al partit i fins i tot arribar als últims minuts amb un avantatge de 4-6 punts.

Per ahí és on una vegada més, i ja en van varies durant aquesta temporada, les nostres Sèniors van traure el seu caràcter i la garra per a lluitar el partit fins a l’últim segon, aconseguint forçar una pròrroga en els últims instants del partit.

Durant la pròrroga va haver una igualtat màxima dels dos equips, i tenim l’últim atac per guanyar-lo, però una falta els dona la oportunitat d’igualar de nou el marcador, provocant una segona pròrroga on, ara sí, aconseguim superar a les locals i emportar-nos la victòria a casa.

En definitiva, no hi havia millor forma de finalitzar la temporada que amb una victòria de les nostres, de guerreres que ho lluiten tot. Molt orgullós d’este equip! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. LA FOGUERA CANALS 54 – 63 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Bon partit dels vallers en línies generals, tot i que el rival ho va ficar molt complicat, sobretot amb dos dels seus millors jugadors, amb qui vam tindre que posar-nos les piles per tal de defensar-los.

El partit va anar tot molt igualat fins l’últim minut del primer quart, on el Canals ens empata amb un triple en l’últim segon des de quasi el mig camp.

El segon període va anar igual en avantatges d’un i altre equip, no superiors als 4 punts i, de nou, el Canals col·locant-se dos punts dalt en un triple en l’últim segon del segon periode.

El tercer període va ser un poc més afortunat pel Canals, que va fer valdre la seua major altura, aconseguint avantatges de fins i tot 7 punts. No obstant això, en els últims minuts una nova reacció dels vallers fa que arribem al final del període 4 punts baix.

Ja en l’últim quart i després de 6 minuts de canasta d’un i altre equip, arribem 4 punts baix a falta de quatre minuts per jugar. Ací decidim intensificar la nostra defensa i anular els millors jugadors del rival, agafant bons rebots en defensa que ens permeten eixir al contraatac i jugar un poc més al nostre ritme, per arribar a guanyar de 9 finalment.

Bon nivel de tot l’equip on, per primera vegada, tots els components de la banqueta van aportar, en més o menys encert, però sumant per una victòria important que ens fa valorar millor el treball que fem entre setmana 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 50 – 60 C.B. MARCELINA BENIFAIÓ 📋

Perdem el partit en els dos primers quarts, on els vallers no han defensat amb intensitat i això fa que arribem al descans 24-37.

El tercer quart ha estat millor, l’equip ha defensat amb més intensitat i ens hem col·locat a 5 punts. No obstant això, errades puntuals i diversos triples del rival ens feia tornar al marcador 10 punts baix, diferència que s’ha mantés fins a la fi del partit. Anem millorant, però sense intensitat no podem competir 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 42 – 92 C.B. TERRALFAS 📋

Un gran encert al tir exterior marca bona part de la diferència al partit, encara que per la nostra part hem fet tot allò que en estos moments podem.

Hem jugat un bon bàsquet, compartint la pilota, però sense encert al tir i amb poca continuïtat, ja que alternem fases on en defensa deixem fer cistelles massa senzilles.

De totes formes, ens quedem en l’aspecte positiu i amb la millora individual que s’ha vist. S’ha de valorar la progressió i no fixar-nos en els resultats. No és la nostra prioritat.

A fer-ho un poc millor encara en l’últim que ens queda! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 59 – 18 C.B. IFACH CALP 📋

Victòria de les nostres xiques basada en la defensa, que els serveix per a assegurar la tercera plaça del grup i classificar-se per a la següent fase.

El partit ha començat amb un bon ritme en defensa que ens permetia també anotar amb facilitat (21-4 al minut 10).

En l’inici del tercer quart el ritme d’anotació ha baixat un poc però, tot i això, la diferència al marcador ha continuat augmentant fins arribar al descans amb 28 punts de diferència (40-12).

Els primers minuts després del descans s’ha igualat el joc amb un parcial de 8 a 6 en el quint quart. No obstant això, tot ha sigut un miratge i les nostres xiques han tornat a dominar el joc per arribar al 59 a 18 final al minut 31 del partit.

A la fi, victòria en l’últim partit de la fase de grups i ara a l’espera dels octaus de final que es jugaran ja al mes de maig 🏀.

📋 CRÒNICA DÉNIA BÀSQUET 09 43 – 46 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 📋

Victòria apurada dels nostres en Dénia, on comencem el partit amb molt poca gana, perdem molts balons i regalem canastes senzilles, pel que després de dos quarts anàvem perdent 16-4.

Baixes importants i el saber que ja érem matemàticament primers de grup ens estava afectant en el joc.

Durant el tercer i quart períodes reaccionem i canviem l’actitud, començant a jugar al que sabem i atacant amb més confiança, remontant la diferència i igualant el marcador.

Després del descans tornem a tenir uns minuts de desconnexió, però no permetem que se’ns escapen en el marcador. En un últim quart molt intens ens posem per davant altra vegada per a deixar el marcador final en 43-46.

Bon esforç dels xiquets, ens queda un últim partit, seguim creixent! 🏀

📋 CRÒNICA ACTIVA ANTONIO VIVES ALBERIC 35 – 30 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N4 📋

Molt bon partit d’un equip que ha millorat en el temps. El Tavernes ha dominat tot el partit fins el final, on les errades en el tir lliure han fet que no guanyàrem el partit.

Molt content amb el treball de l’equip, on falta superar eixos moments de desconnexió per a que la victòria acabe arribant. A seguir millorant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 49 – 31 C.B. PEDREGUER 📋

Bona victòria de les nostres davant un equip que ha mostrat el perquè de la seua classificació als llocs de dalt i que ha mantés el marcador igualat gràcies al seu domini del rebot.

La clau ha estat en la nostra regularitat en atac i una millor defensa als darrers 2 quarts, on s’ha decidit el partit.

Ens ha costat fins arribar a eixe moment, ja que no aconseguim distanciar-nos, amb avantatges d’uns 10 punts que semblaven no definitives.

Al final, la nostra defensa ens ha permés jugar més còmodes, solucionant eixos problemes del principi on donem massa opcions per fer-nos cistelles.

En definitiva, bon treball de l’equip (content per l’aportació i ganes de cadascuna) per aconseguir superar a un bon rival, que ens deixa a falta d’una jornada amb aspiracions de lluitar pel primer lloc.

A mantindre estes ganes! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. PICKEN CLARET 50 – 10 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋

Partit on les jugadores del Picken son molt superiors en tot. Per la nostra part provem coses, però no acabem de fer-les com entrenem, i on algunes jugadores nostres baixen els braços massa prompte. Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA DÉNIA BÀSQUET CLUB 57 – 16 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Partit molt difícil on, des d’un primer moment, el nostre rival és superior a nosaltres i no podem reaccionar davant del seu joc.

L’encontre ha sigut un poc fluix per part dels nostres jugadors i ha hagut una mancança de bones defenses i ganes per competir al joc.

Caldrà seguir entrenant per créixer! 🏀

📋 CRÒNICA AJUNTAMENT GATA DE GORGOS 33 – 66 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Nova victòria per a les xiquetes, la qual ha costat molt de traure. En els dos primers quarts ixim dormint i no estem encertades de cara  a la cistella.

No obstant això, una vegada arriba el tercer quart comencen a fer canastes i a despertar-se, fent així que puguem traure un avantatge bastant gran, gràcies al qual aconseguim endur-nos  el partit 🏀.

📋 CRÒNICA CA PAREJA C.B. LA FOGUERA CANALS 12 – 52 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Primera part de les xiquetes en la que ixen adormides i ens agafen tots els rebots.

A la segona part del partit les xiquetes han disfrutat i han jugat al seu ritme.

Segona victòria de la setmana i molt orgulloses  de la millora de l’equip! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 21 – 17 C.B. ALGINET 📋

Partit igualat de cap a peus, on la màxima diferència han sigut els 4 punts del resultat final.

Els nostres jugadors han sigut capaços de moure el baló amb criteri i velocitat però no hi ha hagut encert a l’hora d»encistellar. Aquest aspecte junt amb la mancança de contraatacs han propiciat una baixa anotació per part del nostre equip.

Els xiquets han lluitat tot el partit i han acabat molt esgotats perquè només eren 8 jugadors i el rival era un equip molt físic 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. AQUABERCA ALGEMESÍ 23 – 31 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋

Bon partit el que han jugat les xiquetes.

Partit molt intens i igualat de principi a fi. Al llarg de tot l’encontre cap dels dos equips han tret unes diferències abultades al marcador.

Finalment, un parcial en l’últim quart de 5 a 11 ens a fet endur-nos la victòria.

Molt content de l’actitud i l’esforç de totes les xiquetes. Seguirem treballant  per a millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS 25 – 51 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋

Sols teníem 8 jugadores i el fet de jugar en la pista exterior ens ha perjudicat moltíssim.

Al ser una pista més ampla i llarga, ens obligava a córrer més del que estem acostumats. A més a més, al no tindre quasi banqueta, ens ha obligat a que les xiquetes s’esforçaren moltíssim.

Molt content de l’actitud, companyerisme i esforç de totes les jugadores. A seguir en aquesta línia! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MIXTE BLANC 26 – 38 V.S.C.B. MISANA ALBERIC 📋

Partit molt divertit de veure, amb un primer quart dominat pels nostres. Tot i això, la reacció dels visitants permet que s’emporten els dos següents quarts i, a partir d’aquest moment, ha sigut un voler i no poder per la nostra part. A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA COCINART C.B. ANNA 44 – 34 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 📋

Partit igualat des d’un inici, on els vallers ixen demostrant la seua garra en defensa pressionant el baló i estaguent molt encertats de cara a canasta.

A mesura que anava passant el partit, el cansanci es notava en els visitants, que a poc a poc no podien mantindre el ritme de l’inici.

A pesar de la derrota, molt content dels nostres menuts, que han tornat a demostrar que a ganes de lluitar no els guanya ningú 🏀.