📋 CRÒNICA C.D. ADESAVI 61 – 86 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Partit amb dues parts molt diferenciades. En el primer temps, l’equip d’Adesavi ha fet millor les coses. Ha eixit al camp millor posicionat i amb un bon joc col¡lectiu que els ha ajudat a realitzar tirs lliurats i amb un bon percentatge. D’altra banda, els del C.B. Tavernes han eixit al camp amb falta d’intensitat, fet que provoca que els locals facen el joc anteriorment esmentat, donant facilitats defensivament i realitzant un joc amb poca circulaciĂł de balĂł i amb els jugadors massa estĂ tics al camp ofensivament. D’aquesta manera s’arriba al descans 7 punts baix al marcador.

En la segona part tot canvia. Els vallers, ara sĂ­, ixen amb molta mĂŠs intensitat, i sobretot plantejant una molt bona defensa que asfixia l’equip de Sant Vicent del Raspeig. GrĂ cies a les bones defenses aconseguim moltes recuperacions i a poc a poc anem col¡locant-nos al capdavant al marcador fins aconseguir una molt bona diferència fins la finalitzaciĂł de l’encontre.

En resum, bona victòria que ens fa seguir lluitant per aconseguir el principal objectiu! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR 1ÂŞ ZONAL 56 – 49 M.G. TRANSFORMACIONES METÁLICAS ALMUSSAFES 📋

Primera victòria de la temporada de l’equip en un partit molt treballat de principi a fi.

Hem tingut una primera part on hem aconseguit dominar el ritme de joc i el rebot, però no aconseguim castigar al contraatac, fet que provoca que no poguem traure més de 8 punts d’avantatge al descans.

A la represa del descans hem tornat a eixir intensos en defensa i amb un bon ritme de joc, aconseguint un +18, dominant el partit en tot moment. Tanmateix, a l’últim quart ens hem relaxat veient que ja tenĂ­em la primera victòria, deixant el marcador final mĂŠs apretat del que s’ha vist al partit.

En definitiva, obrim la llanda de la victòria, un premi més que merescut després de les dues setmanes de durs entrenaments que han fet els jugadors i que ens dona el primer pas per seguir endavant i poder salvar la categoria. A continuar així! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR 2ÂŞ ZONAL 58 – 60 C.B. L’OLLERIA 📋

Partit molt seriĂłs del nostre equip contra el lĂ­der de la categoria, que encara no ha perdut cap partit.

Des del primer minut hem defensat amb ganes i els atacs estaven prou organitzats. No obstant això, hem fet mals passes que l’equip contrari ha aprofitat per distanciar-se fins a 7 punts dalt al marcador.

DesprĂŠs, els nostres jugadors tornen a la senda de la defensa i a fer atacs en equip. A mĂŠs a mĂŠs, l’equip contrari tĂŠ sort amb els tirs lliures i els nostres no entren. Finalment tenim l’Ăşltima oportunitat del partit, però no ens entra la cistella final.

Bon partit dels nostres, però hem de seguir treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA 43 – 50 ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

Mal partit de les xiques en quasi tots els aspectes. L’Ăşnic punt positiu ĂŠs que aconseguim la victòria.

L’equip rival es va presentar amb tan sols 6 jugadores i, sent honestos, les d’Oliva van fer un partidĂ s i van estar a punt de guanyar el partit.

Les nostres jugadores estaven molt apàtiques, sense intensitat defensiva i gens afortunades cara cistella. Sols alguns tirs exteriors i alguns contraatacs feien que ens mantenirem sempre dalt a l’electrònic.

AixĂ­ vam aplegar a l’Ăşltim quart, on el cansament de l’equip rival va aparèixer. Això ens va permetre furtar diversos balons i anotar cistelles fĂ cils fins arribar al final del partit.

Un partit que ens fa reflexionar, ja que no hem pogut fer quasi res de tot del que hem entrenat aquestes dues setmanes. Aquesta setmana toca entrenar a tope per intentar que no ens passe més i seguir amb la mateixa intensitat que hem tingut fins ara 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 45 – 42 L’OLLERIA C.B. 📋

Partit molt disputat on des de l’inici els vallers van imposar el seu ritme, ja que porten diverses setmanes entrenant molt bĂŠ, però desprĂŠs el treball no es veu reflectit al marcador en els partits.

Hem mostrat un atac millor que en altres partits i també una defensa forta que fa que aguantem el marcador. Al descans perdem d’1 punt.

En el tercer quart tornen a eixir els fantasmes i un atac poc solvent fa que el rival es col¡loque 10 punts dalt però, a diferència d’altres partits, els vallers no perden les ganes d’anar a pel partit i remunten el desavantatge al marcador, guanyant finalment el partit amb una diferència de 3 punts.

Bona actitud de tot l’equip, que s’emporta una mĂŠs que treballada victòria. Enhorabona! 🏀

📋 CRÒNICA MUTUA LEVANTE N.B. ALCOI 69 – 49 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Derrota en el primer partit de la segona fase de la competició, on un mal primer quart en atac permet a les locals traure suficient diferència per mantenir-la durant la resta de l’encontre.

El partit va començar amb les nostres xiques molt gelades, amb desconnexions i errades en defensa i molt poca productivitat en atac, ja que les valleres no acabaven d’acostumar-se al nivell fĂ­sic imposat per les alcoianes. Fruit d’això ĂŠs el 18-6 al final del primer quart.

Ja en el segon perĂ­ode, les de Tavernes comencen a entrar en joc i, tot i que no estaven massa encertades de cara a l’anella, la seua agressivitat a l’hora de buscar-la els permetia traure personals i anar sumant. AixĂ­ i tot, les locals continuaven ampliant la distĂ ncia fins el 40-23 al descans.

A la represa del partit les nostres es posen les piles, sobretot en defensa, recuperant algun baló i eixint ràpides al contraatac. Això unit a una millor circulació de la pilota fa que retallen el marcador fins el 48-41 al final del tercer quart.

Ja en l’Ăşltim perĂ­ode, el cansament fa mella en les valleres i l’encert cara l’anella torna a baixar. TambĂŠ ho fa la presiciĂł en els passes, provocant que les d’Alcoi puguen eixir alguna vegada al contraatac i aconseguisquen alguna cistella fĂ cil, traient finalment la major diferència en el marcador al final del partit. Continuem treballant! 🏀

📋 CRÒNICA INDUMENTÀRIA MARTÍ U.P.B. GANDIA 38 – 34 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Derrota en el primer partit de la segona fase en la visita a la capital de la Safor.

El partit va començar amb les nostres xiques molt poc actives, tant en defensa com en atac, fet que permetia a les locals anotar amb certa facilitat en el primer quart i aconseguir una renta de 10 punts a l’inici de l’encontre.

Ja en el segon quart l’activitat tampoc era la desitjada en defensa, però un poc mĂŠs de velocitat en l’eixida del balĂł feia que les de Gandia no ampliaren la diferència.

A partir del tercer quart i, sobretot en la segona part, les valleres comence a apretar en defensa i recuperen alguna pilota. Això unit a atacs amb mÊs moviment de baló i millor presa de decisions fa que es retalle la diferència al marcador.

Malgrat la bona segona part de les nostres, els mals primers minuts foren claus i les valleres es queden finalment sense temps per a la remontada 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 65 – 38 C.B. ROLSER PEDREGUER 📋

Primera victòria de la segona fase on, desprÊs del descans nadalenc, els vallers han estat molt fluixos en defensa en diverses ocasions.

Tanmateix, el nostre atac ha millorat quan hem fet transicions ràpides i bons contraatacs. A la fi, una merescuda victòria que fa que afrontem els propers entrenaments amb una millor actitud. Enhorabona a tots per la bona disposició que han demostrat! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 19 – 60 C.D. ADESAVI 📋

Primer partit d’esta segona fase que ens mostra el nivell que anem a tindre enfront: equips organitzats que no cometen massa errades.

Hui nosaltres no hem sigut ni una cosa ni una altra. Ens hem deixat furtar una gran quantitat de pilotes molt senzilles que aprofitaven sense dubtar les visitants sense quasi oposició.

Al mateix temps, hem intentat jugar individualment mĂŠs de l’aconsellable. Això no ens permet mirar a les companyes i, llevat d’alguns moments on sĂ­ que proposem un joc mĂŠs col¡lectiu, durant la resta de l’encontre hem estat prou fluixes en eixe aspecte.

D’altra banda, la defensa plantejada per les valleres ha sigut semblant al nostre atac: poca col·laboració i sense la duresa i intensitat que es requeria.

Ens quedem amb eixos bons moments quan ocupem bé els espais, alcem el cap i tenim clar què hem de fer. La resta són errors de concepte i molt millorables si posem ganes 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 35 – 19 C.B. CANALS 📋

Primer partit de la 2º fase on comencem amb una victòria molt treballada i lluitada.

Bon partit jugat per part dels 2 equips, amb molt de ritme i intensitat i, sobretot, igualtat durant tot el partit, amb poques diferències al marcador i on es decideix el partit en els últims dos quarts de l’encontre.

Hem fallat molts tirs baix cistella i l’aspecte més rellevant del partit ha sigut la defensa i les ajudes. A seguir treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 67 – 27 C.B. TEULADA-MORAIRA 📋

Partit on l’equip rival es presenta Ăşnicament amb 7 jugadors.

Des d’un inici els locals imposen el seu ritme de joc, aconseguint una bona diferència al marcador, fet que ens permet realitzar un partit còmode.

Aquest partit ens permet practicar els diferents aspectes que realitzem als entrenaments.

Ja donem per acabada la primera fase amb un sabor un poc agredolç, ja que no hem acabat d’obtenir els resultats que ens agradaria. A partir d’ara ens toca centrar-nos en la segĂźent fase! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 47 – 40 C.S.A. CARCAIXENT 📋

Gran partit de les nostres xiquetes en lĂ­nies generals. Al primer quart no hem eixit gens enxufades, ni en atac ni en defensa. Això ho ha aprofitat l’equip contrari i ens ha fet una parcial de 4-14.

Al segon quart eixim molt mĂŠs actives i reduĂŻm la distĂ ncia a 4 punts. Al tercer perĂ­ode continuem amb la mateixa dinĂ mica i apleguem al descans 2 punts baix.

Al quart i cinqué quart els dos equips han fet molt bona defensa i costava moltíssim aconseguir alguna cistella. D’aquesta manera, sols era possible anotar al contraatac.

AixĂ­ apleguem a l’Ăşltim quart 1 punt dalt. Les xiquetes fan uns bons atacs que els ajuden a anotar fĂ cilment i, grĂ cies a la forta defensa, ens emportem la victòria final.

Enhorabona a totes les xiquetes pel partit que han fet. Ara a seguir entrenant amb les mateixes ganes per començar de la millor manera possible la segon fase 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS 56 – 16 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 📋

Partit disputat aquest matí a la interminable pista exterior de Genovés, on l’equip local ha sigut molt superior als nostres xics i xiques. A més a més, hem acudit amb 7 baixes, però els i les Alevins ho han donat tot i han competit al màxim. No obstant, no hem pogut aconseguir la victòria 🏀.

📋 CRÒNICA E.M.B.A. L’ALCÚDIA 40 – 27 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 📋

Els parcials de l’encontre ho diuen tot: 8-6, 11-2, 8-8, 11-0, 0-7 i 2-4. Hem sigut competitius tot el partit excepte en dos quarts, on no hem sigut capaços de parar al jugador mĂŠs destacat de l’equip contrari.

L’atac ha sigut fluid i positiu, excepte en moments puntuals de pèrdues sense trellat per no alçar el cap i no veure al company en millor posiciĂł. A mĂŠs a mĂŠs, hem tingut un excessiu percentatge d’errades en cistelles fĂ cils baix l’anella. La defensa ha de millorar tant en atenciĂł de les marques com en agressivitat.

Bon partit en general, on un poquet de millora en defensa i en encert ens haguera permés aconseguir la victòria 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 50 – 31 C.B. ALGEMESÍ 📋

Molt bon partit jugat per les xiquetes, on totes han aportat i han millorat des de l’últim partit.

En la primera part ens costava mÊs eixir al contraatac, ja que no donàvem el passe a la companya de davant per facilitar la finalització.

En canvi, en la segona part comencem a alçar més el cap, on veiem clarament el passe i l’intentem donar.

Cal destacar que les xiquetes van fallar moltes cistelles baix de canasta quan estaven a soles per no tirar al tauler 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 54 – 14 N.B. ALZIRA GRANA 📋

Gran partit el realitzat pels vallers, on des del minut 1 no han deixat cap opciĂł a l’equip rival d’estar còmode al partit.

Els xiquets han realitzat un gran treball col¡lectiu en atac, passant-se la pilota i oferint l’ajuda al company, però no solament han fet un gran treball en la part ofensiva, sinĂł que el millor aspecte ha sigut la defensa, pressionant cadascĂş al seu i tocant la gran majoria de balons quan el rival botava el balĂł.

Molt orgullĂłs de la gran evoluciĂł que estĂ  tenint aquest grup que, desprĂŠs d’entrenar intermitentment al llarg de les vacances, tornen a demostrar tota la seua vĂ lua com a conjunt 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. ALGINET GROC 36 – 18 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 📋

Partit molt igualat en lĂ­nies generals, on el segon quart ha sigut el decisiu per l’esdevindre del partit, ja que els Prebenjamins no han fet un bon joc en aquest quart i han tingut moltes pèrdues de pilota continuades. Aquestes errades feien que ni tan sols arribaren a passar de mig camp. Els locals, per la seua banda, van aprofitar aquests errors per traure una diferència elevada al marcador, la qual va ser definitiva per a la resta de l’encontre.

En l’equip del C.B. Tavernes va vegent-se una bona progressiĂł dels xiquets i la prova ĂŠs aquest resultat enfront un equip que ens va tancar l’acta en el partit d’anada. A seguir treballant! 🏀