📋 CRÒNICA CLUB MARTÍNEZ VALLS BÀSQUET 77 – 58 C.B. TAVERNES SÈNIOR AUTONÒMIC 📋

Si ens fixem en resultat final pot semblar que l’equip d’Ontinyent ha dominat amb claredat, però no ha sigut aixĂ­.

Llevat d’uns primers minuts on el C.B. Tavernes no acababa de trobar-se en la pista i on els locals han aprofitat per a traure diferències al marcador (fins 15 punts), l’equip de Tavernes ha anat fent les coses molt millor que en encontres anteriors, tant defensivament com ofensivament, fet que ha provocat que els vallers s’aproparen  al marcador, arribant al descans nomĂŠs 3 punts baix.

En la segona part, els de Tavernes han continuat amb el bon joc i han aconseguit situar-se per dalt a l’electrònic, provocant un canvi defensiu dels locals. No obstant això, pèrdues de balĂł massa fĂ cils van provocar que els d’Ontinyent tornaren a col¡locar-se al capdavant al marcador. MĂŠs tard, el C.B. Tavernes no va estar tan encertat de cara l’anella, al contrari que els locals, que van començar a aconseguir el que no havien fet durant tot l’encontre, fet que va provocar que tragueren la mĂ xima diferència al final del partit.

Seguirem treballant, l’equip no baixa els braços i, amb eixa actitud, de ben segur que acabaran per arribar els resultats 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 42 – 54 E.S. EL CASTELLANO ENGUERA 📋

Bon partit del nostre equip on hem competit tot l’encontre. Tan sols ens ha faltat un millor encert baix de la cistella, als tirs exteriors i, sobretot, als tirs lliures. D’altra banda, hem millorat la defensa individual i les ajudes.

També ens ha costat anotar degut a la defensa zonal que ens ha fet l’equip contrari. A més a més, hem atacat bé la zona i tan sols el baix percentatge de tirs exterior ens ha impedit obtindre la primera victòria de la temporada.

A la fi derrota, positiva que ens servirà per afrontar els pròxims partits. Seguirem entrenant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 2ÂŞ ZONAL 55 – 64 C.D. SAN PEDRO MOIXENT 📋

Partit molt dur, amb molt de contacte i amb una victòria merescuda pel rival.

El partit ha estat molt igualat fins l’Ăşltim quart, on els Ă rbitres ens han pitat 4 tècniques i el partit s’ha tornat molt complicat.

En els primers quarts hem fallat molt baix de la canasta i hem aguantat grĂ cies al tir exterior. En defensa hem estat fluixos contra un equip molt veterĂ  i molt dur.

No podem baixar la guàrdia i al final les derrotes ens ensenyen a veure les nostres errades, així que seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 48 – 49 C.D. SAN PEDRO MOIXENT 📋

No ha pogut ser i ens ha arribat la primera derrota de la temporada.

Ha sigut un autèntic partidàs, que de segur els aficionats hauran disfrutat moltíssim.

El partit ha començat molt bé per les jugadores de l’equip visitant, molt encertades cara cistella i molt còmodes en defensa.

Ens costava molt tindre un joc fluid en atac, on sols intentĂ vem el tir exterior. D’altra banda, en defensa hem estat molt bĂŠ, provocant moltes pèrdues a l’equip contrari i tan sols la falta d’encert ens ha impedit aplegar al descans amb un bona renta (+2).

El tercer quart ha sigut per oblidar. Una decisiĂł errònia per la nostra part en defensa, el bon joc de l’equip contrari i la desconnexiĂł en atac donava un avantatge de +10 punts al Moixent.

L’inici de l’Ăşltim quart ha sigut un espectacle nostre. En 3 minuts havĂ­em aconseguit reduir la distĂ ncia grĂ cies a la forta defensa i l’encert de cara a cistella. AixĂ­ s’ha arribat a l’Ăşltim minut del partit, amb una diferència d’1 punt per el Moixent.

Un bon atac nostre ens permet col¡locar-nos davant del marcador a falta de 14 segons, però una mala transició en la defensa fa que el Moixent aconseguisca una cistella fàcil a 7 segons del final.

Hem intentat fer un atac ràpid, però no hem pogut aconseguir la canasta que ens donara la victòria.

Donar l’enhorabona a totes les xiques. Toca alçar-nos ja i pensar en el partit del pròxim diumenge en casa contra l’Enguera.

Sí o sí hem d’aconseguir la victòria per mantindre la primera posició! 🏀

📋 CRÒNICA ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 63 – 29 E.S. EL CASTELLANO ENGUERA 📋

Victòria còmoda de les xiques davant d’un equip que ens va donar molta guerra en el partit d’anada.

Un primer quart elèctric de les xiques ens ha donat un avantatge de quasi 20 punts. En el segon quart ens hem relaxat un poc i s’ha arribat al descans amb un +25 punts al marcador. El tercer quart hem pujat un poc la intensitat defensiva i s’ha arribat a una diferència de mĂŠs de 30 punts. Finalment, a l’Ăşltim quart hem continuat en la mateixa dinĂ mica fins aconseguir el resultat final.

Molt contents de la reacciĂł de l’equip, ja que desprĂŠs de la derrota del passat dijous ha pogut alçar-se i aconseguir aquesta victòria importantĂ­ssima.

D’altra banda, la derrota del Moixent en casa de l’U.P.B. Gandia ens ha donat la primera posició en la classificació de la primera fase. Enhorabona, xiques! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 21 – 71 C.B. ALGINET 📋

El tanteig al marcador final pot ser enganyós. Si l’Alginet havera pressionat igual que al primer quart, ens haveren guanyat de 100.

Hem estat totalment inoperants en atac enfront un rival que va líder a la lliga i els 21 punts demostren el que hem fet en atac. El problema que tenim és que en defensa tampoc volem remar i d’eixa manera és imposible poder jugar.

Facilitem la transició i contraatacs del rival i en la circulació de balons en defensa som incapaços de defendre les línies de passe, i molt menys de tancar el rebot.

Totalment desolador el futur d’aquest equip, que quan no volen defendre qualsevol atac ens fa mal 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 59 – 66 C.B.F. PUERTO DE SAGUNTO 📋

Partit molt renyit el disputat el passat dijous a Tavernes, on les nostres xiques no han pogut obtindre la victòria per molt poc.

El partit ha començat igualat, amb tots dos equips forts en defensa, tot i que les visitants han estat un poc mĂŠs encertades cara l’anella que les de Tavernes. No obstant això, les valleres no li perden la cara al partit i aconsegueixen traure tirs lliures que els permeten estar en partit.

En el segon quart, l’atac local ha millorat en encert, en part gràcies a alguns balons recuperats, i en part a una millor presa de decisions, fet que provocava un major nombre de tirs lliurats, recurtant així un poc el tanteig al  marcador (26-33 al descans).

En tornar del descans la igualtat en el joc continuava sent mĂ xima. Hem vist bones defenses locals que permetien recuperar algun balĂł i fer cistelles al contraatac, junt amb un millor encert exterior. Tot i això, les xiques de Port de Sagunt no li perden la cara al partit i a base de tirs lliures i algun balĂł doblat baix l’anella mantenen la diferència al marcador (42-48 al minut 30).

Ja en l’Ăşltim quart, les nostres han continuat apretant i han arribat a col¡locar-se a tres punts, però les errades baix l’anella i algunes pèrdues massa innocents han impedit acabar de completar la remuntada i endur-se la victòria.

A la fi, ha sigut un bon partit el vist hui en Tavernes entre els dos equips. Ara sols queda continuar treballant per a acabar la primera fase amb les millors sensacions possibles 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. DÉNIA BÀSQUET 57 – 60 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Victòria treballada l’aconseguida en DĂŠnia grĂ cies a l’esforç col¡lectiu i la bona defensa sobre les locals.

El partit ha començat amb les nostres xiques apretant en defensa i  recuperant algun baló que els permetia córrer. A més, la bona lectura dels espais en atac ens permetia fer tirs propers a cistella, tot i que el percentatge d’encert no fora massa gran.

En el segon quart les xiques de la Marina s’han pogut refer un poc i han trobat espais per a les seues penetracions i tirs lliurats que ara sĂ­ que aconseguien convertir. No obstant això, les valleres continuaven trobant molts espais en atac que els permetien arribar fins a prop de l’anella i encistellar amb certa assiduĂŻtat (26-32 al minut 20).

En tornar del descans, algunes desconnexions defensives han deixat que les de DĂŠnia donaren la volta al marcador grĂ cies al bon encert exterior i als tirs lliures, unit a la precipitaciĂł en atac de les de Tavernes, que feia que anotar en joc fora quasi impossible, i nomĂŠs els tirs lliures ens mantenien en el partit (50-44 al minut 30).

Ja en l’Ăşltim quart, un augment en la intensitat defensiva unit a uns atacs mĂŠs elaborats feien que es poguera donar la volta al marcador altra vegada i aconseguir traure la segona victòria de la temporada 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 34 – 75 C.B. OLIVA GREEN FRUITS A 📋

Partit sense història i probablement el pitjor de tota la temporada amb diferència.

Els jugadors han eixit al camp hui amb por i sense ganes de guanyar, deixant córrer i anotar amb facilitat al rival, sense saber eixir d’una pressió bàsica i sense cap complicació. El primer quart ha sigut clau en la diferència i els vallers ja no han sigut capaços de seguir per baixar la diferència.

Ens queda un partit importantíssim i hem de saber jugar-lo donant el 100% de l’equip. Toca entrenar a mort per aconseguir els millors resultats 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 – C.B. PEGO 📋

Partit sense resultat definitiu. L’encontre on estava en joc la segona posiciĂł de la lliga ha començat molt intens per part dels dos equips, amb molta igualtat.

S’han vist en pista dos equips que volien la victòria i un l’Ă rbitre que ha permĂŠs el contacte des del primer minut. Al segon quart, la balança s’ha decantat pel C.B. Tavernes, aconseguint arribar al descans 5 punts dalt al marcador.

El tercer quart ha seguit amb eixa dinàmica, augmentant a 15 punts la diferència. Després d’algunes faltes, els de Pego han retallat 7 punts.

Faltant poc mĂŠs de 2 minuts, ha tingut lloc una jugada on, desprĂŠs d’una falta dels vallers, ha hagut un altercat entre un jugador de cada equip.

Una vegada solucionat l’incident, l’entrenador de l’equip visitant decideix abandonar el partit, quedant per acabar. L’Ă rbitre ha fet un informe i estarem a l’espera per a veure com es resol aquest altercat 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 56 – 39 C.B. BELLREGUARD 📋

Victòria mĂŠs Ă mplia en el marcador del que s’ha vist a l’encontre, ja que durant gran part del partit tots dos equips han estat molt igualats.

L’encontre ha començat amb les nostres xiques molt fluixes en defensa, deixant que el conjunt de Bellreguard arribara fĂ cilment a l’anella. En atac hem estat molt poc organitzades i amb mals percentatges en tirs teòricament senzills. NomĂŠs el rebot en atac ens feia anar per davant a l’acabar el segon quart (13-7 al minut 10).

A partir d’acĂ­ i fins el descans, la nostra defensa va baixar mĂŠs el nivell i l’atac, encara molt apilotonat, feia que les visitants donaren la volta al marcador i arribaren al descans guanyant (20-23 al minut 20).

Tanmateix, a la segona part, un canvi d’actitud en l’equip, pujant lĂ­nies en defensa i amb una millor ocupaciĂł d’espais, donava opciĂł a cistelles mĂŠs o menys fĂ cils i a que es donara la volta al marcador. Aquesta tònica va continuar durant tota la resta de l’encontre fins arribar al 56-39 final 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA 52 – 11 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Derrota contra el líder del grup en un no tan mal partit, on les nostres xiques han pogut eixir bé de la pressió rival, però el poc encert de cara a cistella ens ha impedit lluitar un poc més per endur-nos l’encontre 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. JOVENTUT XÀBIA 77 – 37 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 📋

Malgrat el resultat, els vallers han lluitat fins el final, on nomĂŠs en l’Ăşltim quart el XĂ bia ens tanca l’acta.

Estem treballant bÊ en defensa, però es nota molt la diferència entre els Infantils de primer any i els de segon.

Al final del sisé quart perdíem de 23. A partit d’aquest moment, el Xàbia ha apretat més i nosaltres ens hem confiat jugant amb molts individualismes, fet que ha provocat que el rival castigara anotant cada vegada que es perdia la pilota. Seguim en el bon camí i millorant cada dia! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. PEDREGUER 56 – 43 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋

Un inici fred als primers quarts ha sigut premonitori del que anava a veure’s.

Ens ha costat molt entrar al partit, fent massa concessions en defensa i sense la capacitat de canviar la dinàmica en cap moment. Nosaltres anàvem a impulsos, però sense tindre la continuïtat desitjada per poder competir.

Sols als últims quarts hem intentat treballar un poc mÊs defensivament, retallant la diferència (per moments dalt dels 20 punts), encara que ja era massa tard.

Hui hem estat massa individualistes i no hem oferit la versió que anàvem veient als darrers partits. En alguns casos sí que hem jugat prou bÊ i hem fet allò que sabem, però hui han sigut millors les locals, tant en ganes com en intensitat.

Eixos aspectes són claus i els hem de valorar-los molt més que una victòria o derrota. De cara al següent encontre no ens han de faltar les ganes! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALGINET 18 – 54 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

PartidĂ s i victòria importantĂ­ssima de les xiquetes, que ens fa lluitar en l’Ăşltima jornada per a quedar com a primeres de la fase de grups.

Em vist el millor partit de tota la temporada, tant en defensa com en atac. A mĂŠs a mĂŠs, hem posat en prĂ ctica la defensa individual a tota pista i les ajudes 2×1.

D’altra banda, en atac hem jugat molt en equip, passant-nos la pilota i buscant situacions fàcils d’atac. També hem fet bones eixides de contraatac, acabant amb cistelles fàcils.

Molt content de les xiquetes per l’actitud i el companyerisme dins i fora del camp. Ara ens toca pensar en el partit del pròxim dissabte 17 contra el N.B. Alzira. La victòria ens donaria la primera plaça en aquesta primera fase de competició. A pel 7-1 i a seguir treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 73 – 60 JULIETA BY JÚLIA VÁZQUEZ U.P.B. GANDIA BÀSQUET 📋

Gran partit viscut al Pavelló Carlos Pellicer, on els nostres Alevins han aconseguit una sofrida i merescuda victoria davant d’un equip que ha millorat molt el seu joc en comparació al partit d’anada.

El partit comença dominat pels vallers, amb unes grans transicions en atac i buscant al company lliure per tal d’aconseguir una cistella més fácil, però on també mostravem una defensa millorable.

A continuació, el següent quart i el posterior són dos períodes completament dominats per l’equip local, on la seua gran pressió defensiva ha obtingut molt bon resultat, permetent robar una gran quantitat de balons per tal de finalitzar fàcilment baix l’anella. Amb aquests 3 quarts finalitzats, s’arriba al descans amb un marcador de 48-27 a favor dels vallers.

En la represa del partit, l’equip visitant trobat solució a la pressió defensiva i comencen a pressionar ells també, fet que els permet tornar a lluitar en el marcador i arribant a empatar el partit. Després d’un temps mort demanat per l’equip local, es veu el seu efecte, ja que els jugadors comencen a posar en pràctica el joc que practiquem als entrenaments i busquem fer als partits, aconseguint un lleuger avantatge, el qual es manté al llarg de la resta del partit, on els dos equips juguen de tu a tu, acabant amb un resultat de 73-60 amb victòria per als locals.

En definitiva, gran partit i molt bona reacció dels jugadors en el moment més crític per traure endavant un partit dur. Aquestes desconnexions al llarg del partit s’han d’evitar per tal de lluitar tots i cadascun dels encontres que ens queden en aquesta primera fase. Content pel gran esforç d’aquest xiquets i amb moltes ganes de seguir lluitant! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 31 – 36 C.B. GENOVÉS GSPORT 📋

PartidĂ s de les xiquetes que, per poquet, no s’emporten la victòria. El Genovès era molt superior fĂ­sicament, però les nostres xiques no han tingut gens de por i ho han lluitat tot: solidĂ ries en defensa, sempre intentant fer ajudes, lluitant els rebots i intentant traure contraatacs.

Al tindre molta altura l’equip contrari, ens resultava complicat entrar dins la zona i buscĂ vem l’opciĂł del tir exterior. GrĂ cies a l’encert, hem pogut lluitar per la victòria fins l’Ăşltim minut del partit (3 punts baix). Hem intentat buscar un tir exterior, però no hem estat encertades i l’equip contrari ha pogut fer un contraatac i anotar cistella.

Molt orgullĂłs de totes les xiquetes, ja que eixa ĂŠs l’actitud per seguir aprenent i millorar cada dia mĂŠs i mĂŠs! 🏀

📋 CRÒNICA N.B. ALZIRA BLANC 20 – 60 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 📋

Bon partit per part dels nostres xiquets i xiquetes en un encontre molt seriĂłs des del primer moment.

Érem molt superiors al nostre rival però, tot i la diferència física, els hem superat durant tot l’encontre. A seguir amb la progressió! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. MISANA ALBERIC 47 – 36 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE ‘13 📋

Derrota ajustada contra el lĂ­der invicte de la categoria, on l’equip no pot estar content al 100℅ del joc desplegat ja que, encara que s’ha millorat la defensa, ens despistem massa vegades, permetent cistelles fĂ cils.

Al primer quart ens ha costat entrar al partit i no hem aconseguit fluĂŻdesa en el joc. Al segon i tercer quart ho hem solucionat i, junt amb una bona defensa, s’ha arribat a la meitat del partit amb un resultat de 20-21. En la segona part del partit no hem pogut mantindre el nivell en defensa i en atac s’han produĂŻt errades constants sota la cistella. Tot i tindre una gran superioritat al rebot, no hem pogut aprofitar-la per la reiteraciĂł en les errades.

Els xiquets ho han donat tot i tots junts treballarem als entrenaments per millorar aquests i més aspectes del joc 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC ‘14 31 – 37 C.B. ALGINET 📋

GrandĂ­ssim partit el disputat per aquest grans guerrers.

La tónica del partit ha sigut tot un correcarrers dels dos equips. Així i tot, molt content del resultat d’aquest encontre, ja que els xiquets ja estan començant a demostrar que quan la defensa està present, tots junts juguem millor, i si a això li afegim que ja van passant-se el baló entre ells, obtenim com a resultat finalitzacions fàcils baix la cistella.

Continuarem entrenant per tal de millorar tot el posible! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 24 – 39 C.B. LA FOGUERA CANALS 📋

Hem tingut una molt mala primera part, on l’equip del C.B. Tavernes ha eixit al camp molt adormit. TambĂŠ hem estat mal en defensa, on s’ha deixat a l’equip rival fer el que volia contĂ­nuament, i un atac on els furtaven el balĂł amb massa facilitat, que feia que no arribaren a cistella i, per tant, que no anotaren.

En la segona part, una millora per part dels jugadors i jugadores tant en la defensa com en l’atac, amb mĂŠs intensitat i ganes, ha fet que començaren a realitzar moltes mĂŠs recuperacions en defensa. D’aquesta manera, amb aquesta millora defensiva s’ha passat a fer un atac amb mĂŠs encert.

Hem de quedar-nos amb aquesta segona part, ja que ĂŠs el camĂ­ que l’equip ha de seguir! 🏀