📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 30 – 69 N.B. PATERNA B 📋

Mal partit de les nostres xiques en línies generals, on en cap moment han estat còmodes en pista a causa dels nervis i de la defensa de les rivals.
Els primers minuts han estat igualats al marcador, amb tots dos equips molt nerviosos i amb errades constants. Però a partir del minut 5 les de Paterna s’han soltat i han tret els primers avantatges (13-19 al final del quart).
Al segon quart el ritme continuava marcant-lo Paterna, dominant també el rebot i provocant-nos moltíssimes pèrdues que s’han destacat al marcador (19-43 al descans).
En la segona part, un poc més de intensitat en defensa ens ha permés competir un poc, però la falta de soltura en atac no ens deixava reacurtar la diferència (25-54 final del tercer quart).
Ja en l’últim quart, la mateixa tònica: mans en defensa, errades en atac i les de Paterna ampliant el marcador.
A la fi, un mal partit de les nostres que no han aconseguit competir, però que ens ajuda a detectar les errades per a millorar cara els següents partits 🏀.

📋 CRÒNICA U.P.B GANDIA N4 60 – 54 C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ A 📋
Pèssim partit dels vallers i un encontre clau per veure el caràcter i les ganes de competir d’aquesta temporada al nivell 3.
El primer quart ha sigut tot el contrari, arribant a tindre una diferència de -16 punts. Ja a partir del segon quart comencem a lluitar un poc més, però a la fi, errors molt bàsics com no tancar el rebot, no anar a les ajudes i no tindre ganes de pressionar ens fan perdre el partit de 6 punts.
Toca entrenar aquesta setmana a tope i concentrats per poder començar la lliga el millor possible! 🏀

📋 CRÒNICA DÉNIA B.C. 56 – 16 C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 📋
Partit on veiem les diferències de jugar amb quatre xiquets per primera vegada. Tot i això, els nanos han lluitat en la mesura de les seues possibilitats.
Tenim molta feina per davant, però de segur que millorarem! 🏀

📋 CRÒNICA DÉNIA B.C. 19 – 39 C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋
Partit on des d’un inici els visitants obtenien tot tipus de control sobre el partit, amb una gran pressió en l’eixida de baló.
Primer encontre on es pot estar ben orgullosos dels nostres guerrers, ja que han demostrat ganes de lluitar a més no poder. Tot i el resultat, hi ha certes coses que hem de millorar, sobretot en l’aspecte ofensiu 🏀.

📋 CRÒNICA DÉNIA B.C. 9 – 51 C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋
Bon partit de les xiquetes en general. Seguim intentant fer el joc que estem entrenant i a poc a poc ens va eixint.
Cal millorar la defensa, ja que hi havia desconnexions i moltes xiquetes del Dénia que es quedaven sense defensora. A seguir entrenant així per començar amb bon peu la temporada! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS 47 – 7 C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 📋
Partit sense història del Genovés amb un equip molt físic que s’ha imposat des del principi. Era el primer partit dels xiquets i han competit en una pista infinita 🏀.

📋 CRÒNICA DÉNIA B.C. 28 – 48 C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ ‘14 📋
Partit on els xiquets comencen adormits, fet que no ens permet jugar còmodes. No és fins al cinqué quart on marquem la diferència apretant molt més. Seguim aprenent! 🏀

📋 CRÒNICA DÉNIA B.C. 13 – 54 C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ 📋
Bon partit de les xiquetes on en tot moment van dominar el marcador posant-se sempre per davant.
Al llarg del partit es van veure alguns moments de desconnexió en defensa, fet que hem de reduir o evitar. Les xiquetes intententaven corregir aquestes errades, però s’oblidaven fàcilment que havien de parar el baló. També han d’alçar més el cap per passar la pilota quan una companya corre.
A poc a poc anirem millorant i corregint els diferents errors que hem fet. Així i tot, les xiquetes van lluitar per cada baló per endur-se la victòria! 🏀