📋 CRÒNICA CLUB BALONCESTO BENIDORM 80 – 65 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Si ens fixem en el resultat, no reflecteix el joc realitzat pels jugadors del C.B. Tavernes.

L’alt encert de l’equip de Benidorm a la lĂ­nia de 3 punts, especialment en la primera part i en part de la segona, va fer que es distanciaren al marcador al finalitzar el primer temps.

L’equip de Tavernes sempre va donar la cara, treballant en defensa i buscant bones opcions en atac però, al contrari que els locals, les nombroses errades en tirs baix de la cistella han sigut definitius pel resultat final.

Anem a seguir treballant i donant la cara! 🏀

📋 CRÒNICA BÀSQUET SILLA 72 – 30 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ ZONAL 📋

Partit apĂ tic en tots els aspectes, on no hem pogut competir en cap moment del partit.

No hem sigut capaços de córrer ni de defendre. Ens han faltat ganes de jugar el partit i, contra això, és molt difícil traure’l endavant.

Toca seguir entrenant, tot i que la propera setmana és curta degut a les festes falleres 🏀.

📋 CRÒNICA ENGUERA BASKET 50 – 47 C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

Un primer quart amb un gran encert de tir de les valleres feia pensar que ens podrĂ­em endur este partit, arribant al segon quart amb un parcial de 10-22.

A l’inici del segon quart, la falta de ritme i intensitat ens provoca alguns despistes defensius i pèrdues de balĂł sense sentit, fent que arribem al descans per baix al marcador.

A la represa del descans pugem un marxa mĂŠs al partit, amb un canvi d’actitud i intentant canviar el ritme de joc al nostre favor. GrĂ cies a la nostra defensa aconseguim arribar a l’Ăşltim quart empatades, però la defensa zonal tancada de l’equip local junt al poc encert en el tir exterior nostre, fa que se’ns entravesse la remuntada, i arribem als Ăşltims minuts de joc amb diferències per a les locals molt menudes.

A l’Ăşltim minut, tenim diversos atacs per ficar-nos per davant, tenint fins i tot dues oportunitats de triples en l’Ăşltima jugada per a forçar la pròrroga al partit. Tot i això, no aconseguim convertir ningun del dos i la victòria es queda en Enguera 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 68 – 48 C.D. SAN PEDRO MOIXENT 📋

Encontre sense molta història, on l’equip ha dominat el partit de principi a fi, sempre tenint una bona distĂ ncia al marcador per a poder controlar el partit.

A la primera part s’ha intentat treballar el joc lliure i generĂłs, compartint el balĂł i aconseguint bones cistelles i accions de tir lliurades ben treballades.

A la segon part, més del mateix, sempre intentant dominar el tempo del partit, i millorant la fluïdesa en l’atac estàtic.

A la fi, bona victòria de les nostres, segon partit de la setmana, amb 6 jugadores tan sols, totes pegant un pas endavant i aportant el mĂ xim per a sumar a l’equip 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 41 – 54 TALLERS OLTRASOL ALBERIC 📋

Mal partit on la falta d’actitud ha marcat la dinàmica dels dos primers quarts, arribant al descans perdent de 15.

El tercer quart ha sigut un voler i no poder, amb ratxes bones i males, arribant a la fi de l’encontre perdent per la mateixa quantitat de punts.

En l’Ăşltim quart hem començat a pressionar millor i a eixir al contraatac per arribar a col¡locar-nos a 8 punts, però els rivals tambĂŠ han jugat bĂŠ i ens han fet dues canastes que han tornat el marcador al seu lloc.

Amb una falta de actitud com la mostrada a aquest partit no podem competir 🏀.

📋 CRÒNICA CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 63 – 52 DÉNIA BÀSQUET 07 📋

Victòria basada en una bona defensa en els primers minuts que ens ha servit per a endur-nos el partit.

El partit ha començat amb les nostres xiques dominant el joc. En atac hem vist una bona circulaciĂł de balĂł que ens permetia tirs fĂ cils. En defensa, una bona intensitat que ens feia recuperar balons. Això, unit a que les xiquetes de la Marina estaven errĂ tiques en els seus llançaments, feia que s’aconseguira un bon avantatge al descans (43-27).

En la segona part, el joc de les nostres ha empitjorat. La fluĂŻdesa en atac desapareixia per moments i ens costava mĂŠs fer cistella. En defensa, el rebot de les visitants els permetia fer mĂŠs llançaments i, a pesar del poc encert, reacurtar el marcador. No obstant, no s’ha perdut la cara al partit en cap moment i s’ha pogut mantenir un avantatge prou còmode fins al final.

A la fi, victòria contra un lluitador Dénia que ens acosta un poc més al objectiu 🏀.

📋 CRÒNICA ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 18 – 52 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N3 📋

Molt bon partit dels Infantils, que posen una intensitat molt alta en tot moment, nomÊs errant en alguns despistes defensius, però que saben compensar amb bones ajudes i treball en equip.

En atac, quan volem moure el balĂł juguem molt bĂŠ en equip, som solidaris i ens movem bĂŠ tambĂŠ sense balĂł.

Intentem seguir per este camí que segur que ens donarà alegries! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. MANUEL DASCOSA 67 – 27 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ N4 📋

Pitjor partit de la temporada, on l’equip de Tavernes ix gelat a una pista sense parets, amb un aire fort i una pista plena de pol·len dels arbres dels costats.

El partit ha sigut una desconnexiĂł constant de l’equip visitant. Els de Tavernes en ningun moment han aconseguit clavar-se al partit.

S’intentara no repetir aquest encontre i seguirem treballant per a millorar 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. OLIVA 58 – 17 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋

Partit similar als anteriors, on juguem bĂŠ dos quarts i desprĂŠs passen a regalar les pilotes amb mals passes.

Ens falta assegurar els passes i no deixar que ens furten 15 balons i que ens facen 30 punts en contraatacs. Tot i això, hem millorat la defensa estàtica, però les errades als passes no ens deixen competir.

Seguirem treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.S.A. CARCAIXENT – CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

Un partit molt igualat i exigent el jugat pels dos equips, on un quart era per a les nostres i l’altre per a les visitants, arribant al descans amb empat al marcador.

En la segona part hem aconseguit anar fins i tot 10 punts per davant, però no anava a ser fàcil de cap manera i la reacció del Carcaixent les feia estar de nou amb opcions a falta de poc per acabar.

Finalment, unes bones defenses foren la clau per aconseguir la victòria, però no amb massa bon joc i un poc espesses, sense poder fer allò que mĂŠs ens agrada. No obstant, hem mostrat bona actitud i lluita, que de vegades ĂŠs igual d’important en estos casos.

A seguir progressant! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. PEDREGUER 08 31 – 40 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

De nou, un altre partit mÊs que igualat fins ben entrada la segona part, on el nostre encert exterior ens ha fet endur-nos una victòria merescuda.

Hem començat tots dos equips sense tindre el domini i, desprĂŠs d’uns minuts, ens hem escapat  al marcador, arribant al descans amb un còmode avantatge.

Al tornar del descans tot s’ha igualat, fins i tot col¡locant-se per dalt les locals. A partir d’ahĂ­ hem fet el nostre millor bĂ squet. Sols tres triples i cistelles mĂŠs senzilles ens feien jugar uns Ăşltims minuts amb certa calma.

No oblidar tampoc el treball defensiu, que apenes deixava encistellar al Pedreguer en eixos quarts.

Molt de mèrit hui, tenint en compte que eren justes i estaven cansades desprĂŠs del partit d’ahir 🏀.

📋 CRÒNICA CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 38 – 52 C.B. SUECA 📋

Partit on el nostre rival és superior de principi a fi i on els nostres jugadors no han sabut reaccionar a la gran agressivitat de l’equip contrari.

No hem pogut posar les ganes i l’agressivitat amb què veníem jugant fins ara.

En resum, partit fluix per la nostra part. A seguir creixent com a equip! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. JOVENTUT XÀBIA 46 – 40 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Partit molt bo per part dels nostres jugadors, que des d’un principi han pogut realitzar el seu joc.

Ha sigut un encontre molt igualat que ha finalitzat en pròrroga, on l’equip rival s’ha endut la victòria al tindre més efectius a la banqueta.

El més important és que hem lluitat fins el final. A seguir creixent com a equip! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. BENIGÀNIM 20 – 63 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Victòria treballada de les nostres xiques, on l’equip ha anat tot l’encontre per davant al marcador.

Hem baixat el ritme en algun moment del partit, però això no ha fet que les xiquetes continuaren lluitant i treballant per aconseguir la victòria.

S’ha vist la millora de les jugadores tant col·lectivament com individualment. Continuem treballant i divertint-nos! 🏀

📋 CRÒNICA CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 49 – 22 C.B. GENOVÉS “EVA OLIVA” 📋

Primera part de les xiquetes en el qual han disfrutat i ho han donat tot, apretant en la defensa en tot moment i sense baixar el ritme d’intensitat.

A la segona part les xiquetes ixen un poc adormides i les contrincants ens han agafat tots els rebots i alguns contraatacs, però  finalment, fent passes bons i alçant els braços, recuperem el nostre ritme d’intensitat per acabar el partit amb  molt bon sabor de boca 🏀.

📋 CRÒNICA C.D. PAIDOS DÉNIA BLANCO 56 – 21 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Partit on les de Tavernes han eixit adormides durant els dos primers quarts, fent que les contrincants agafen distància al marcador.

En el tercer quart i la resta de l’encontre han començat a jugar i a competir com elles saben, disfrutat molt més jugant.

A poc a poc se n’adonen de les errades i volen superar-se. Hem de seguir treballant per a millorar! 🏀

📋 CRÒNICA ERCROSS ALMUSSAFES 35 – 30 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MASCULÍ NEGRE 📋

Bon partit el disputat este matĂ­ a Almussafes, on la falta d’encert a l’hora d’encistellar ha privat el nostre equip de la victòria.

La primera part, marcada per la poca intensitat en defensa dels nostres jugadors, ha acabat 28-8. A partir d’eixe moment els vallers s’han posat les piles i un 0-8 al quart quart ha fet creure amb les possibilitats de remuntada.

Els xiquets s’han esforçat molt i han lluitat, però els baixos percentatges d’encert no han permĂŠs la victòria. Continuarem treballant per millorar en defensa i amb esforç ho aconseguirem! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. SUECA 62 – 24 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ MIXTE BLANC 📋

Partit on la diferència física ha fet determinant. Al segon quart, l’aparició en pista d’un pívot de l’equip de Sueca ens ha fet molt de mal, amb 20 punts consecutius i trencant el partit.