🔹Partit molt disputat entre 2 equips que ja es van enfrontar a la primera fase i que van encapçalar la classificació amb només 1 derrota.

🔹Els xiquets han eixit molt concentrats al partit, pujant la intensitat defensiva dels darrers partits. Això ha permés finalitzar el segon quart amb un resultat parcial de 22-7.

🔹Al tercer i quart quart ha faltat mobilitat en atac i hem abusat del bot de balĂł, facilitant la defensa del rival. Tot i això, ens hem mantĂŠs al mantenint-nos al partit grĂ cies a l’activaciĂł en defensa (36-24).

🔹Al descans s’han comentat els detalls a millorar i, una vegada implementats, hem tornat a guanyar els quarts, amb el resultat final de 57-40.

🔹Content per la progressió dels xiquets en defensa, que demostra que el bon treball als entrenaments té premi. A seguir així! 🏀