🔹Derrota de les nostres xiques en el partit d’anada dels quarts de final de la fase d’ascens a Nacional, en un encontre on el nostre equip ha competit durant els 40 minuts amb l’equip del Port, a pesar del gran nivell i la consistència mostrada per les visitants.

🔹El partit s’iniciava amb un ritme molt alt per part dels dos equips, on les locals amb verticalitat i dinamisme, posaven en apurs a les del Port en defensa. Per la seua part, les visitants aconseguien equilibrar el marcador des del domini del rebot i amb segones i terceres opcions que desesperaven a les nostres xiques, malgrat la bona actitud defensiva. Una sèrie de contraatacs per part de les visitants al final de quart, després d’una mala presa de decisions de les nostres, propiciava un marcador de 16-20 a la fi del primer període.

🔹Al segon quart, amb les del Port cada vegada més còmodes en atac i amb el continu domini del rebot, les diferències s’anaven estirant i s’apropaven als 10 punts. Així i tot, les nostres xiques han continuat treballant i activant-se darrere i furtant balons aconseguien ajustar de nou el marcador. Dos cistelles seguides de les visitants en els últims segons després d’errades innecessàries tornen a estirar les diferències fins al 9 punts al descans (32-41).

🔹L’inici del tercer perĂ­ode comença amb un mini-parcial visitant de 0-5, que estira les diferències per damunt dels 10 punts. Les valleres intenten reaccionar, generant des de l’1×1 i creant tirs lliurats, que malauradament no aprofiten per ajustar el marcador. Les distĂ ncies oscilaven entre els 12 i els 16 punts, a pesar de l’esforç local.

🔹L’augment de l’encert exterior per part de les visitants i les dificultats de les nostres xiques per trobar el camí a la cistella començaven a desesperar a l’equip, amb diferències de 20 punts.

🔹Una Ăşltima explosiĂł d’energia de les nostres, amb una press a tota la pista, 2×1 i molta activitat defensiva, propiciava un parcial 7-0, que les tornava a clavar en partit.

🔹Les errades en el tir lliure, el cansanci i l’expulsió de jugadores importants obrien una diferència definitiva de 20 punts, que reflexa el magnífic nivell de les xiques del Port, amb un equip molt equilibrat, dures en defensa i amb un atac fluid.

🔹Meritòria una vegada més la capacitat de competir de les nostres xiques, i de segur que aquests partits enfront equips d’aquest nivell els serviran per a crèixer com a equip tant col·lectivament com individualment.

🔹Al partit de tornada intentarem tornar a competir i acabar la competició amb bones sensacions 🏀