🔹Bon resultat el del nostre equip a Aldaia, davant un rival que ha competit a gran nivell, sobretot durant la primera part.

🔹El primer perĂ­ode s’inicia amb un clar domini per part de les locals que, jugant amb molta comoditat les situacions de 2×2, ens castiguen amb continuacions a l’anella. Tampoc el nostre atac davant la seua zona ĂŠs consistent ni eficaç, on abusem del bot i no fem una bona presa de decisions. 0-7 i 4-11 sĂłn els avantatges inicials per a les xiques d’Aldaia.

🔹Parem el partit, comencem a pujar la lĂ­nia defensiva amb major intensitat i responsabilitat a l’1×1, sense deixar-les jugar còmodes en estĂ tic, rebotejant i començant a cĂłrrer per fer cistelles senzilles. 23-21 a la fi del primer quart, entrant definitivament al partit.

🔹Al segon període l’equip continua defenent amb eixa capacitat de sofriment que limita els atacs locals, i amb una certa millora en l’atac sobre la zona, comencem a tindre avantatges de 4-6 punts, que es queden en 2, assolint un 36-38 al descans, després d’un parcial negatiu final.

🔹Al començar el tercer quart tenim clar el camí a seguir, i ho fem. El partit es juga a tota la pista amb molta intensitat defensiva, bones primeres ajudes i negant situacions de bloc directe, unit a uns atacs estàtics sobre la seua zona amb molt moviment de baló i ocupant bé els espais, sobretot interiors. Tots aquests aspectes propicien cistelles còmodes prop de l’anella i tirs lliurats que augmenten el nostre percentatge.

🔹Comencem a tindre diferències d’entre 14 i 18 punts que ens donen confiança per a mantindre eixa dinàmica on totes les jugadores aporten.

🔹A la fi, 56-80, un resultat que ens serveix per a valorar una gran segona part que ens apropa a allò que treballem entre setmana i que ens fa competir a gran nivell.

🔹Som un equip que des del treball defensiu i la capacitat de jugar a tota la pista a gran ritme, arribem a competir a molt bon nivell.

🔹Important i treballada victòria de les nostres xiques, que ens anima i motiva de cara a l’exigent partit del proper dimarts front al líder a Godella 🏀.