🔹Victòria de les nostres xiques en un partit on la constància en el joc ha sigut clau per a endur-se la victòria.

🔹L’encontre ha començat amb les valleres centrades al partit, movent bé el baló i trobant situacions còmodes de tir que ens permetien anotar. Això unit a la solidesa en el rebot feia que els primers avantatges foren per a les locals.

🔹Ja en el segon període, uns moments de dubtes i precipitació han fet que les de la Marina retallaren alguns punts i arribaren al descans amb un marcador de 17-25.

🔹En el tercer quart l’encert cara l’anella ha baixat, fent que costara bastant fer una cistella, però la defensa local ha pujat de nivell i això ha permĂŠs a les valleres continuar manant a l’electrònic fins a la fi de l’encontre 🏀.